veterinärklinik

Ikväll kör vi lugn kväll. Inte pga min träningsvärk eller fot. Nää stackars Rosie hade ju som sagt brutit av klon, vilket vi var hos veterinären idag och fixade. Det var jätte läskigt när de skulle söva henne med spruta. Hon skrek till jätte högt vilket högg i mitt hjärta. Sen när vi gick till operationsrummet tog det inte lång tid innan det började ge effekt, men det läskigaste var att hon skakade i hela kroppen och sekunden efter föll hon ihop i mitt knä. Tårarna fick man verkligen kämpa för att hålla inne medan man satt där och strök hennes päls.
Jag åkte sen hem och åt lunch och kom tillbaka på eftermiddagen och hämtade henne som var jätte dåsig av operationen och trots uppvakningssprutan hon fick var hon fortfarande seg. Visade inga tecken alls på att hon kunde gå i 15 min hem. Så ringde mamma som var snäll och hämtade och skjutsade hem oss.

Nu blir det mer film och middag som består av Grötris som jag gör för första gången i mitt liv. Jag hoppas att jag lyckas! :)


Sandy

Usch vad jag är less på stuvsta station idag. Haha har varit här 2 ggr nu idag och båda gångerna väldigt länge!
Första gången hade jag lämnat Rosie hos mormor och då vart tågtrafiken inställda pga olyckshändelse. Två tåg hade tydligen krockat :O Och nu ikväll när jag har jobbat och hämtat Rosie från mormor missar vi tåget precis och får vänta i en halvtimme -.- eftersom Rosie ska fasta på morgonen innan operation hos veterinären har hon inte ätit än! Så hon är jätte hungrig stackarn, så jag tycker tåget kan komma lite tidigare så hon får sin middag snabbt!! :) (13 min kvar)

Är också väldigt orolig över pojkvännen som nu är i USA samtidigt som en stor orkan är på väg in över östra Amerika. Han tycker inte jag ska oroa mig då den inte ska komma till Denver, Colorado där han är, men man vet ju aldrig! Den kan ju växa sig större på vägen. Man vet ju inte heller vilka man ska tro. Nyheterna varnar om den största nånsin, New York gator har ödelagts, det twittras en massa samtidigt som jag går höra från arbetskollega vars vän i USA säger att median blåser upp det hela.... Hm hur som helst, vad som än händer, kommer jag fortsätta vara orolig över min killes säkerhet tills jag vet att allt är okej! Jag är ju inte där själv och kan döma läget. :( hoppas han kommer hem helskinnad!
Någon annan som hört något mer?


Bokad tid

Idag har Rosie gått allt för länge med för långa klor, vilket har lett till att ena klon har halvt gått av :( så jag gick med veterinären med henne och fick tid imorgon! Så då ska dem ta bort flisorna som sticker ut så att den kan läka ordentligt och samtidigt hjälper dem till att klippa klorna på henne oxå (:


OTH 9 marathon

Igår vart det god middag hos farmor och farfar tillsammans med föräldrarna: skaldjurstallrik! Efter det vart det invigningen av Friends Arena på ettan. Det var inte så storslaget direkt men lite kul att titta på.

Idag däremot har varit en helt annorlunda dag. Match tidigt på morgonen borta mot Skogås/Trångsund. Jag och den andra målvakten åkte kommunalt så när vi till slut kom fram till omklädningsrummet så fick vi reda på att det var lite ont om folk. Vilket ledde till att jag fick vara utespelare istället för målis. Det var länge sen jag spelade ute och det kändes som om jag gjorde mer fel än rätt. Får vara glad över den assisten jag gjorde i alla fall :) dock mot slutet började min fot, som jag stukade två ggr i somras, göra mer o mer ont! Så nu haltar jag igen.... :/ blir en lugn hemmakväll ikväll så får man ta morgondagen när den kommer.


fredagsmyys

Jag ville egentligen ha fredagsmys tillsammans med mina föräldrar för att jag inte träffat dem på länge. Men icke, dem skulle in till stan och Thomas Ledin. Så mina planer fick ändras.
Efter att jag tränat Medelpass med Ida åkte jag hem och gick ut med Rosie och duschade. Efter det halvsov jag i soffan och fick igen mina 3 timmars sömn natten till denna dag, sen mötte jag upp en tjej som köpte en av mina locktänger. Där inkasserades en liten slant som ledde till en del av kvällens fredagsmys.
Jag satte på Cowboys & Aliens, la mig om i vår mysigaste filt ever med USA motiv och hade levande ljus runtomkring, samtidigt som jag åt lite nötter och drack vatten :)
Filmen var bra, inte den bästa jag film jag sett hittills men Daniel Craig är oavsett cool! Skyfall ska bli spännande att se :) Någon som har sett den på premiären ikväll??
 

årets första snöfall

...och vilket snö-skyfall det blev! :O
Jag gick långpromenad med killens hund till centralen för att möta honom där då han jobbat i Gbg över dagen. Efter lite mindre än halvvägs kom snön. Först var det måttligt och mobilkameran och instagram dök upp direkt! (Jag älskar snö) Sen föll det bara mer och mer, och motvind också! Så det vara att fortsätta traska och kisa med ögonen.

Nu på morgonen har vi varit igång med tuppen! Patrick åker nämligen till Denver/Boston idag och är borta 1 on halv vecka på jobbresa. Så vi var på Arlanda 7:00 imorse och tur var ändå det för det vart tyvärr problem med hans in-checkning. Så vi gick vänta en halvtimme, avnjuta en efterlängtad frukost och försöka igen. Då gick det bättre :)

Nu sitter jag själv på bussen på väg till gymmet för att träna med Ida. Hon ville köra helkropp men tvivlar på att det är en sån bra idé för mig då jag blev väldigt snuvig efter vinterpromenaden igår. Nog bättre med lite lugn kondition för min del. Har varken rid eller lust med att bli sjuk igen :/


Tisdag

Jag tycker jag jämt säger det här men jag måste säga det igen - det blir inte alltid som man tänkt sig.
Jag hade planerat att gå och lämna cv till gym, men jag kunde inte få igång skrivaren med min dator - då det sket sig. Dock istället för att helt lata sig så gick jag i alla fall in på 3 sidor och sökte jobb genom mail och internet. Bättre än ingenting eller hur :)
Dock struntade jag i att åka in till Hötorget och beställa biljetterna, kanske hinner det senare ikväll i och för sig. Men det beror på om jag ska träna med laget eller inte. För det som hände där var att jag tvättade mina målvaktsbyxor för sent. De ligger fortfarande i tvättmaskinen och är inte klara för än 10 i 6 - träningen börjar kl.6......

Så som nämnt tidigare, inget blir som man har planerat... oftast inte i alla fall.

Vad gör jag då nu? Jo jag har nyss fixat mer linser, så jag slipper glasögonen 1 månad till. Nu ska jag fortsätta att kolla vidare på en svensk dramaserie i 3 delar av Jonas Gardell som jag blev rekommenderad av Janne igår att se. Den handlar om en sann historia om två killar från olika städer, Värmland och Stockholm, som träffas i huvudstaden och blir kära, medan AIDS/HIV nyss vuxit sig stor.
Den är väldigt gripande och spännande! Man sitter nästan och spänner sig för att man vet att det bara kommer bli mer och mer hemskt. Har ännu bara sett halva andra delen, så nu blir det fortsatt tittande. Ciao!


happy hunting

Idag gäller det att vara duktigt.
Jag ska nämligen ut på stan och lämna massa cv till en massa gym runt om i stockholm. Jag ska i alla fall börja här på Mariatorget där jag bor och sen ska jag till hötorget och fixa biljetterna till Twinight som jag och Becca ska se...spännande!
Framåt kvällen sen är det träning med laget som gäller. Tyvärr så var det väligt tråkigt i tidags och segt. Det kom inte så många och sen hade jag glömt mina knästrumpor och mina tröjor var inte tvättade, så fick ta en annan tunnare tröja som egentligen är en ishockeytröja. Så det var inte min dag direkt. Men ikväll hoppas jag på bättre träning :)
 
 

Kvällsinlägg

Idag tisdag har inte varit den roligaste och fartfullaste dagen direkt. Jag var ledig så har bara legat hemma i soffan och kollat på serier. Gått ut med hunden och handlat med killen, där vi köpte ingredienser till en hemmagjord Caesarsallad...mums!
Träningen med laget var sådär. Jag kände mig inte alls på så gott humör efter tjafset med pojkvännen tidigare, så jag gjorde inte så bra ifrån mig. Men kanske går bättre på torsdag!
Sen när jag kom hem hade han köpt sushi till oss båda. Jag gick med på att testa det (för 2a gången i mitt liv) för att se om jag fortfarande ogillade det. Jag hade visserligen rätt men det gick faktiskt lättare att få ner den här gången än första. De säger ju att smaklökarna ändras med tiden, tydligen har de gjort det i det här fallet. Vem vet...jag kanske tom kommer gilla det nästa gång :p
Nu blir det snart läggdags för min del så ska fortsätta att se på gammalt avsnitt av Merlin som Patrick nyss somnade till :) Godnatt på er!


2 place yet again

Spelade innebandymatch mot Tungelsta igår. Att sammanfatta hela match i några ord så var den väldigt spännande, intensiv, rolig. Otrevliga men i stort sett rättvisa domare tycker jag ändå.
Vi hade matchen, vi var det bättre laget. Så lite synd är det att vi inte fick in mer mål men snyfta ska vi inte göra - vi vann med 6-3 och gick då från 3e plats till 2a plats!!!!! :D känns nice! Var därför väldigt bra att fira det med en jätte bra bio film :) bra söndag helt enkelt :)

Men nu är det måndag och jag sitter på bussen på väg till Orminge för några timmars arbete. Glad måndag på er alla!


biofilm

Igår var jag på bio tillsammans med Patrick och hans kompis David. Vi såg nya komedifilmen med Mark Wahlberg, Mila Kunis och Seth MacFarlane: "Ted". Jag har jätte svårt för komedier. Alla jag sett nu på senaste har alltid handlat om samma och liknande saker. Men inte den här! Den här var jätte roligt! Rekomenderar den verkligen till alla att se. Vi skrattade hela tiden :D
Av mig får den 5 av 5 C.
 
 
C C C C C

Ted

Står på nybyggda Rigoletto i stan och ska snart se "Ted" med en av mina favorit skådisar: Mark Wahlberg! ;) Jag hade slutat se på bio ett tag då jag lätt blir rastlös och kan inte sitta still en längre tid. Hoppas att det är annorlunda ikväll.
Måste vänja mig innan det är dags för sista Twilight filmen med Becca :D DET ser jag fram emot, ska bli spännande att se hur storyn avslutas! :)


still never gets old, still can't get enough!

 

WOW *teary*

 

Träning

Dags för att träna lite med laget. Är ruskigt taggad pga att jag inte var där i tisdags. Och i helgen är det äntligen dags för match igen! Senaste var det matchfri helg, å självklart va det lite skönt men samtidigt låg abstinensen i luften. Vi möter Tungelsta hemma och vi ska ge allt vi har för fortsätta hålla oss i toppen! Gick in nyss och kollade på tabellen och Huddinge hade tydligen gått om oss. Så nu ligger poängsmässigt delade tvåa med dom, Djurö och Boo, men resultatmässigt ligger vi trea. Förut låg vi tvåa. Så det blir att visa vad vi går för i helgen!!


Grattis <3

Idag är det min killes dag! Han fyller nämligen år idag och det firade jag genom först, gratta honom vid tolvslaget självklart, men även göra pannkakor till honom på morgonen. Sprang ner till affären vid 8 och hade allt klart lagom till kvart över 9 då Rosie och jag sjöng fint och kort för honom hehe (jag e ingen sångfågel direkt) :p

 



Presenter då: jo han fick en Sverige t-shirt som innehöll 2 biljetter till den första fotbollsmatchen på Friends Arena - Sverige vs. England.
Han ska även bli bjuden på hamburgemiddag och Bowling ikväll i Sickla :)

 


Hoppas han gillar sin dag! :D


Regn idag igen

Känns verkligen som om det regnat i veckor nu! Vart är de fina höstdagarna, med solen som lyser på de nyfallna löven och värmer upp i höstmörkret?
Regnet representerar i alla fall hur dagen varit. Skulle haft möte idag men då jag och Ellinor suttit en kvart (hon en halvtimme) och sen vart det egentligen redan inställt. Whats up with that?
Sen bränner man maten. Och precis innan man skulle åka till jobbet nyss var man snäll och gick ut med hunden - som vägrade kissa alls! Så missar man tbanan till jobbet...

Inte min dag idag -.-


Wanted - Zumba and alive

Sitter på bussen mot Gullmars. Nyss vart i Tyresö och hållt i etn Zumbaklass. Och nästan det första jag får höra då motionärerna börja vimla in - "ja jag hoppades det skulle vara du idag!"
Åh asså gu vad rörd man blev!! Det är så uppskattande att höra sånt, att all svett och kämpande faktiskt lett till något, att det finns några där ute som gillar just mitt pass :)
Nu vet jag inte när jag kommer dit nästa gång men jag hoppas det blir snart!


Grattis brorsan!

Ikväll har vi varit hos äldsta brorsan tillsammans med nära å kära + släkten från min pappas sida. Vi firade nämligen Bene (fyller år imorgon) med grillat och lite smått och gott :)


gammal kärlek rostar aldrig

Kom nyss in på länk från msn.se om skådespelare/sångare som dejtar, förlovar sig, gör slut, återförenas, gifter sig osv osv. Följande text jag skriver kommer jag enbart skriva ner mina egna tankar och åsikter, jag vet att det har funkat för vissa. Men det är vissa, det är inte jag själv.
Nu ska jag inte sitta här och säga att jag till exempel inte blev glad när jag läste att Rob Pattinson och Kristen Stewert bestämde sig för att testa igen. Självklart vart jag (nästan) rasande arg på Kristen då man fick höra att hon varit otrogen (hatar otrogenhet). Men samtidigt är dem också the couple, inte minst på filmduken, så roligt för dem om de lyckas!
Men i mitt fall tror jag verkligen inte på det där längre. "Gammal kärlek rostar aldrig".... i vissa fall gör det faktiskt det. I vissa fall går det inte att lösa med blommar och choklad, eller någon klyschad line liknande dem från filmer. I vissa fall är det så djupt rotat att faktiskt ingenting kan få det att bli bättre igen.
Det finns en anledning till varför det blev som det blev och trots att det är jobbigt och tortyrlikt så blir det alltid bättre till slut. Blir det slut så betyder det bara att han/hon inte var rätt för en själv, att det faktiskt finns en person som är bättre och mer passande för en själv där ute. Titta bara på hur många som bor på vår jord. Det finns en för alla, man måste bara acceptera det, ta den tid det tar, ha tålamod och sen när man själv känner sig redo för det gå ut och hitta det/den.
Jag pratar inte om det så ofta här när det kommer till gamla saker (då tänker jag mest på föredettingar). Jag har den tron på att det hände av just en anledning och då går man inte tillbaka och strör salt i samma sår. Dock har jag gjort det själv, men jag har lärt mig från mina misstag och jag vet att jag aldrig kommer göra om det. För jag vet att det inte var bra för mig själv. Jag mådde piss på den tiden då jag var tillsammans med den personen. Jag kommer aldrig träffa den personen igen och förut fick det mig att gråta, nu får det mig bara att le inombords. För då var jag verkligen förd bakom ridån och han levde sitt liv framför ridån och en storslagen publik.
 
Så för att avsluta detta inlägg innan det blir alldeles för långt. Jag kommer aldrig att ta fram oljeflaskan igen och radera dem fula bruna fläckarna. De sitter där dem sitter och det känns skönt! Den kärleken jag hade med honom (om man nu kan kalla det vi hade kärlek) jag kallar det mera tillfälligt, onödigt, lärdom..., den har rostat och den ska förbli ful och missfärgad. Mitt hjärta var rostat fram tills jag träffade en som fixade mig och det vill jag inte byta för något annat.
 
 
http://noje.se.msn.com/nyheter/gammal-k%C3%A4rlek-rostar-aldrig

Gårdagen

Nu har jag varit hos föräldrarna och hämtat mitt brev från Telenor där de skrev att jag fick börja använda min nya iPhone! Så nu har jag äntligen ett medel jag kan fota med igen :)
 
 
Så igår var jag med Becca i Sickla Gallerian på presentjakt. Först hämtade jag en påse på centralen som har legat där en i slutet av juli! Jag glömde den på tåget hem från Göteborg då jag åkte därifrån med mamma. Har alltid glömt bort det och kommit på att jag måste gå dit och kolla ifall den är kvar när klockan har varit 6/7 på kvällen, och Hittegods avdelningen stänger 19 och har inte öppet på helger. Men igår var jag äntligen där och fick service av en jätte trevlig man. Och eftersom den hade legat där så länge så trodde jag att jag skulle behöva betala flera hundra, men jag behövde bara ge en femtiolapp! :)
Sen träffade jag Becca ute i Sickla, där jag gick på min presentjakt. Först hittade jag en tjocktröja till äldsta brorsan som fyller år på söndag. Fick pengar av mormor också som var med på den.
Sen till pojkvännen som fyller år på tisdag hittade jag två presenter som jag än sålänge inte kan berätta här. Men det kommer :)
 
Därefter satte vi hos på Waynes och åt lunch och hade lite iPhonemöte (som jag kallade det) där både jag och Becca faktiskt lärde oss nytt :p
 
 
Becca följde med mig hem och såg på när jag slog in pesenterna. Hon tyckte det var väldigt fascinerande att se de olika sätten jag gjorde för att slå in :) jag har stått på Järnia en jul och gjorde inget annat än att slå in julklappar så då lärde jag mig ett och annat :P
 
 
Efter Becca hade gått så gjorde jag iordning för innebandyträning. Men tjugo minuter innan jag skulle gå ner till tunnelbanan fick jag sms att träningen vart inställt pga av för många återbud. Då sprang jag istället ner till Friskis Hornstull och gick på Cirkelfyspass med Gabriel. Och alltid efter varje sånt pass så ställer man sig samma fråga åter igen "Varför fortsätter jag gå på dessa tortyrpass?" :D haha Kunde knappt gå efter för att benen skakade så mycket och nu idag har jag sån träningsvärk så allt gör ont! hehe. Och jag ska klara av att hålla i ett zumbapass ikväll ;)
 

Trevlig tisdag!

Godmorgon!
Det känns som en bra dag idag. Ser fram emot hur den kommer bli! Jag har fått hem brev till föräldrarna från Telenor, så förhoppningsvis kan jag börja använda telefonen idag! Jag ska även gå promenad med Molly igen (länge sen) vi ska först åka till mitt jobb så jag kan skriva i min tidrapport till jobbet, sen ska vi hämta post på Hemköp på vägen hem. I paketet ligger min nya tröja jag länge har längtat efter att få. Och eftersom mobilen kommer funka kommer det bild på den och mycket annat ;)
 
Ikväll är det träning också med laget. Fick sms imorse att vi ligger 2:a i serien! Vem kunde förutspå det när vi först fick nys om att vi skulle upp till 3e division? Från att ha degat runt i 4e divisionens sämsta platser, så ligger vi nu på andra plats i tredje. Det är lite sjukt :P roligt :)
 

Helgen i ord

Som ni vet har jag fortfarande inte fått godkännande från Telenor att jag får använda min nya telefon. Så än så länge har jag inga bilder att lägga upp. Men kan ju i alla. fall beskriva lite om hur min helg har varit.
I fredags jobbade jag bara hela dagen från 10 - 19:15.
Lördagsmorgonen började med en gemensam frukost tillsammans med pojkvännen innan vi begav oss vidare till Högdalen där jag skulle spela innebandymatch. Vi förlorade med 3-6 men vi gav oss inte förän den sista signalen från resultattavlan ljudit ut över hallen. Vi får försökta ge bättre resultat nästa gång vi möter dem på vår hemmaplan. Hoppas det går bättre!
Efter match gick vi förbi ICA och Systembolaget för att inhandla det som behövdes för kvällen. Nämligen så att vi skulle ha liten förfest/inflyttningsfest och sen senare utgång på något ställe. Det var egentligen tänkt från början att Patricks kompisar skulle komma. Men de flesta hörde inte av sig och två stycken som han hade planerat med från början ville vara hemma. Så det var mest mina kompisar som kom över, Patrick hade 2 st som kom. Men roligt vart det ändå!
Och utgången blev på Undici på Östermalmstorg. Har faktiskt alltid velat checka in det stället, men då jag kom dit sjönk det i mina ögon. Skönt dock att man inte behövde betala inträde i och för sig, och bara 30kr i garderob. Men annars var det något hög musikvolym och otrooligt mycket folk - man trängde sig verkligen fram!
Det är ett sånt ställe som passar in på talesättet: "Been there, done that." :P
 
Söndagen jobbade jag igen hela dagen, och jag hade ju varit ute natten innan så fick bara 3 timmar sömn ungefär. Vilket resulterade i att jag somnade vid 9/10 tiden då jag kom hem. Haha, helt utmattad som ni kan förstå ;)
 
 
Måndag då. Jag skulle ha jobbat men den tiden bytte jag bort då fortfarande inte känner mig helt kry. Halsen krånglar fortfarande. Så nu sitter jag i soffan och kollar på Ice Age 2 The Meltdown. Rolig tidsfördriv :)
 

innebandymatchsdag

Bortamatch mot Högdalen AIS  om ett tag!
TAGGAAAA :D
 

Eric eller Edward?

I väntan på att killen kommer fram med SJtåget från Göteborg till Centralen och sedan tunnelbana hit, så tittar jag på The Increadable Hulk och små gnager lite på popcornen som blev kvar sen igår. Själv gillar jag egentligen inte den här filmen, av vad jag kommer ihåg, var mer ett fan av den första (nya) Hulk filmen med Eric Bana (grrr) men eftersom jag har glömt bort större delar av den här filmen och för att det inte är så ansträngande att titta på Edward Norton, så får det duga som tidsfördriv :)
 

apelsinnaglar

Idag har jag, precis som resten av dagarna den här veckan, inte gjort så mycket. Och gu så skönt det är! Entligen får man tid till att vila och krya sig på riktigt. Jag sitter bara i soffan dag ut och dag in, kollar på filmer och serier, och självklart emellanåt går jag hundpromenader med pojkvännens hund. Det är min friska lufts-intag och träning hihi. Det är är i alla fall något, eller hur? ;)
Jag har även idag fixat naglarna. Små började lite igår med att klippa dem och sätta på basenagelack och första lagret av orange färg. Sen nu idag har jag lagt på det andra lagret av det oranga nagelacket. Fint vart det :) synd bara att jag inte har en fungerande mobil just nu så att man kunde fota dem. Dock har jag en ny telefon fixad faktiskt men väntar på att Telenor ska godkänna abonnemangsbytet. Men mer om det en annan dag!
 
Menmen, ungefär såhär såg resultatet ut:
 

första hämnaren (take 2)

Dåsa, here we go again!
Jag har tidigare försökt kolla på den här filmen med pojkvännen men jag somnade efter ett tag. Som är högst vanligt i mitt fall när jag kollar på film. Jag blir så avslappnad, vilket är anledningen till att jag nästan alltid måste ha någonting på när jag går och lägger mig i sängen - somnar lättare då!
Så ikväll, då killen är på resturang med två exkollegor på sitt förra arbete, bestämde jag mig för att kolla hela filmen igen. Jag vill ju se The Avengers och har hört att man måste se filmerna om alla som är med i samfilmen för att lättare förstå.
 
Så som nämnt på twitter: "popcorned poped! watercan filled! 3D glasses turned on! ---time for Captain America in 3D @ home ;)"
 

hrmf

Fortfarande sjuk och det suger! Idag är det tisdag och egentligen innebandyträning, som jag inte kan gå på pga. min jeela hals. Gör jätte ont hela tiden + att jag hostar upp lugnorna så gör det ännu mer ont i halsen... *suck* är så utmattad att jag önskar att jag kunde sova i 2 dygn (minst) så att det onda försvinner.
 

forna utomjordingar

Jag har sjukanmält mig och fixat vikarie på jobbet, så nu sitter jag hemma i soffan och har Ancient Aliens Marathon. En dokumentär där det lägger fram en massa fakta om teorier de har att den forna världen har blivit besökt av aliens. Otroligt intressant! Bra serie att glo på när man ligger hemma och degar bort sjuktiden.
 

RSS 2.0