Så vart man sjuk ändå

Förkylningseran är på topp igen. Flera av sina arbetskamrater börjar bli eller har varit sjuka, så man har varit omringad av virus i en och en halv vecka nu. Jag har ätit spenat och tagit handdesfektion like crazy för att hålla mig frisk! Förra lördagen då jag hade planerat att pierca läppen och prata tatuering, så var jag tvungen att arbeta. Därför sköt jag upp det till den här kommande lördagen, men icke då... då har man blivit sjuk istället :/ *snyft*
Trots det har jag bunkrat upp med spenat, massa frukt, bloddpudding och morrötter (nej, inte allt på en gång;)), så att jag ska kunna orka gå på Gröna Lund ikväll med Becca och Malin och se Daniel Adams-Ray. Men vädret ser lagom knaas ut och stå i regn och vara halvsjuk är ingen rekomendation liksom.

Så då sitter man då här och lyssnar på radio 107.5. Extra stumpor, munkjacka, mjukisar, scarf och snörvlar ihjäl mig, och huvudet känns tungt.. Vill inte ens veta hur natten kommer bli, eller imorgon natt. Man har ju alltid en natt som är värst, som man mår som piss, och bara gnäller utav tusan!

Hoppas att ni mår bättre där ute! *airhug*

RSS 2.0