Zumba Twinz - Whitney Houston

Ny video med zumbatvillingarna :)
De gör en dans i minne för Whitney Houston som gick bort förra veckan. <3


The Eagle

Anledning till att jag inte bloggat på några dagar är att jag varit hemma sjuk i förkylning. Och hemma har jag ingen tillgång till något internet.
Så det jag har underhållt mig med är Two And A Half Men säsong 7 och 8. Mycket roligt, det fick tiden att gå. Har även spelat lite datorspel och nintendo wii. Igår tittade jag, Becca och Kim på en film också som hette: The Eagle. Med hunken Channing Tatum (!). Trots det så gick den inte ända hem bland mina favoriter. Även fast den hade honom med, genre var äventyr, det handlade om rom och brittanien. Men i största laget så var den seg, det hände inte så mycket. Dock var det kul att se Jamie Bell i en annan roll än den man är van att se honom i från Billy Elliot, här var han mycket mer mörkare och butch.  Hur som helst, den får 2 c av 5 möjliga :) av den anledning att den hade potiential till att bli något mycket bättre.



C C c c c


1 DAG KVAAAAAR!!!

Hej hallååå!
Nu är det bara 1 dag kvar.... (inte ens det) bara några timmar tills jag ska på min första utbildning inom Zumba ledarskapet: Zumba Basic 1. Ser fram emot det som fääsen! x) Jag fick ett mail häromdagen där allting stod om om det, vad man skulle ha med sig, vad man hade att se fram emot etc. etc. I det mailet stod även att man varken fick komma försent eller missa! Vilket ledde till att jag, i förregår, hade världens obehagligaste dröm att jag kom försent (mer exakt 11:30 istället för 09:00), av någon anledning skulle jag träna på mina låtar tillsammans med min brorsa och en tjej till som konstigt nog var där. Men jag fick inte min psp att funka tillsammans med ljudsystemet, knappen som jag i vanliga fall har använt tidigare fanns inte. Då kommer ledaren och säger till mig att jag måste skriva in mig och jag visste inte vart jag skulle göra det. Hon visade, men då inser jag att jag inte har några träningskläder. Går någonstans (vet inte vart) klär på mig det, och beger mig tillbaka men hamnar på vägen i något köpcentrum (inte arninge c där studion ligger) och det är fullt med folk, och det är hål i väggarna in till centrumet och jag irrar runt och hittar inte dit.
sen så vaknar jag, jätte rädd att jag hade missat det!

nu blir det middagsdags :) caio.

Söndagsaktiviteter

hej hallå!
Står på jobbet. Hade ingen rolig natt imorse. Var sjuk i torsdagsnatt/fredagmorgon, men jag var bättre mot eftermiddagen. Men nu kom det tillbaka igen, och värre, så man höll på och vakna somna vakna somna vakna somna. heela tiden! -.-
Men Love var gårdagens räddare i nöden då han smsade mig och frågade om vi kunde byta pass med varandra. Han tog morgonen och jag stängning. Myyycket skönt kände jag för jag behövde verkligen sömnen. Det vart ju ingen bowling igår, så träffade Nicco för att spela biljard vilket inte heller blev av då det var fullt på det stället han befann sig på. Så vi möttes upp och satte oss på Cafe 60 och snackade bort timmarna istället :) myycket trevligt!

Försöker bara tänka bort hela Danne situationen för ett ögonblick, inte för att det går så bra men orkar inte bry mig för tillfället. Inte världens största grej, stör mig bara på att han lägger över skulden på mig då det är han som har gjort fel. Men men, killbeteende.. vad ska man göra åt det? x) Någon som vill dela med sig hur man handskas med dem? :)

Ikväll blir det att färga Carros utväxt, sen kolla Two and A Half Men. Caio!

:)

Hallå igen!
Varit några dagar sedan sist. Varit lite ledigt, så har inte stått vid någon dator. Det jag har gjort är att dansat och tränat innebandy i torsdags. Skulle ha tränat i tisdags men de iqbefriade byggjobbarna som ska renovera vår hall (som skulle varit klara förra sommaren...-.-) hade limmat med farligt limm så ingen fick vara där inne. Så i torsdags luktade det fortfarande asäckligt när vi skulle träna, var svårt att andas i början..

Igår då, vaknade upp med världens halsont. Natten till igår var inte trevlig. Sov ingenting alls nästan. Så fick ställa in båda zumbapassen jag hade tänkt gå på vid lunch och på eftermiddagen. Sry Malin. Jag vaknade vid halv 10 typ och åt frukost, duschade, dammsög hela lägenheten och gjorde det lite fint för besöken som skulle komma under eftermiddagen. Träffade Malin i Fruängen och vi gick till bolaget där jag köpte lite dricka, och sen apoteket o köpte bafucin till min hals. Därefter åkte vi tillbaks till västertorp, lämnade våra påsar uppe i lägenheten, gick tillbaka ner stationen och väntade på att Joppe kom med tunnelbanan. Vi gick vidare och köpte pizza, Joppe köpte egen och jag och Malin delade på en :) Vi spelade lite bowling och mario kart på wii, och jag och malin gjorde oss iordning samtidigt för utgång.
Hade nämligen bestämt med Danne i onsdags att bowla på lördagen (idag) och sen ville han även ses på fredag (igår) då han skulle ut med några kollegor. Först så verkade det som om vi skulle till ett ställe som ligger på Norrmalm, La Bon Palaise [ Palää] xP Jag och Malin hade väldigt roligt över det namnet under kvällen. Men vi träffade till slut Danne och de andra innan, och fick med de till GK, för på La Bon Palaise är det 27 års gräns. Så hade varit väldigt tveksamt att jag och Malin hade kommit in.
Men kvällen funkade ändå! Vi dansade hela kvällen, Danne var gullig och bjöd på en massa (a) och så vart det lite andra trevligheter framåt kvällen/natten. Kan inte göra något annat än att le när jag tänker tillbaka på kvällen (a).

Idag har jag tränat armar med Niccolas. Tycker det är så tråkigt att träna det annars, så behöver ha någon där som kan och är bra på att pusha en. Nu från kvart i 1 har jag jobbat, ska göra det fram till 5. Sen blir det hemmåt igen och sminka mig och äta. Därefter tillbaka till Sickla och bowla med Danne. Får se hur vi är med varandra idag.. :p

Nu ska jag ner och städa Fria viktsrummet, så jag har gjort någon nytta idag iaf :) Hur var eran fredag? :)

Bilder

 

I Onsdags var jag på Byhålan på pizzakväll, och spelade Pictonary efter. Mycket skojjsigt :D



Första gången man har sett Magnus moppa hallen, självklart måste det finnas bildbevis på det! x)

     

Förning hemma hos Sara innan man drog till Jonte, som det finns bilder på här nedanför :)

         




Jobbade med Sofie på morgonen igår, och vi pratade om hur folk skriver när de är vänsterhänta och vi var tvungna att testa. Störst text är Sofie, minst är min :p


Forum Nacka

Hejsan!
Har nyss kollat klart på 1:a och enda (än sålänge) säsongen av Danne & Bleckan. Läste lite efter om vad resten tycker om den serien, och kan ju inte göra något annat än att hålla med dem. Verkligen bra serie! Jag menar, hur kan man inte gilla en serie som innehåller tatueringar, bra musik, samhörigheten mellan familj o vänner, snygga män, hundar, new york, kändisar... ja men kan hålla på länge och berätta men hur som helst, myycket bra och underhållande serie!

Tidigare idag träffade jag mamma på Forum och lunchade på Coffehouse By George, vi tog varsin "Varm GI-tallrik". Den var god, förutom att kycklingen var lite halv torr och avokadon var stenhård. Men resten kunde man inte klaga på, och jag har lärt mig att hommus inte är så farligt som jag har trott. Därefter gick vi vidare till Kicks där mamma köpte lite saker till sig själv (jag fick en deo) och använde mitt bonuskort så man fick poäng! Gick sen vidare till Vero Moda där jag fick skinnjackan jag har sucktat efter i 2 veckor nu. GinaTricot har en rockkollektion just nu med Kiss och ACDC tröjor etc. Men jag hittade inte den jag ville ha allra mest. Så jag får leta igen vid löning (kanske i Sickla...). Vidare till NewYorker, där jag fick en t-shirt där det stod Give Me A Kiss! och i mitten rödglittrig bild på pommesfrittes och en läsk, vad nu det har och göra med en kyss vet jag inte, men tyckte den var lite gullig av någon anledning..drogs till den. Sen även en blå tjocktröjja med hög krage, med text på hjärta: Gorgoues Feeling. Tack mamma!



Svart skinnjacka, Vero Moda; 499:-
Give Me A Kiss! t-shirt, NewYorker; 99:-



Blå tjocktröja med hög krage, New Yorker; 79:-

ny vecka, nya tag

Vecka 8 av 2012 har nu påbörjats.
Måndag: jobb nu på morgonen fram till kvart i 11. Sen vidare till Forum för att möta mamma, det blir lunch och hon ska handla på kicks och använda mitt bonuskort så jag får poäng vilket leder till att jag får rabattkuponger (myycket trevligt ;)) Sen ska vi hemmåt och umgås lite innan vi ska ner till yogan.
Tisdag: Jag ska till tandläkaren och fixa min ena framtand. Usch Usch usch säger jag bara, det är inte skönt när det polerar och håller på.. ryser av tanken. Därefter på kvällen blir det innebandyträning kl. 19.
Onsdag: Städning hemma hos mormor som vanligt. Sen blir det att åka till jobbet och dansa på mitt (kommande) zumbapass innan man börjar jobbet halv 5.
Torsdag: Zumba pass ute i Arninge 11:30. Hem och äta. Sen innebandyträning kl. 18.
Fredag: Det blir en heldag med zumba! Först lunchpass 11:30, därefter kommer Malin runt 3 så ska vi äta lunch och sen dansar hon med mig och på deras eftermiddagspass :) Så för mig blir det x3 av zumba ;P härligt härligt.
Lördag: Träna på mitt (kommande) zumbapass på lördagsmorgonen innan jobbet börjar 12:45. Kvällen blir lugn.
Söndag: Jobba i Orminge kvart i 8 till kvart i 2, sen bege sig till Arninge för att dansa zumba. Får se hur kvällen blir, då jag för en gång skull är ledig följande måndag!

Nu är det bara cirka 45 minuter kvar av min arbetsdag. Hur ser eran vecka ut? :)
caio.

king of pop

Sofie som jag jobbade med imorse kände sig på likadant humör som mig innan, så vi båda delade på en handduk + schampoo och balsam, och så gick vi varsin gång upp i duschen och blev uppfräschade. Otroligt skönt, då jag inte hann duscha igårkväll innan jag somna och på morgonen hatar jag att duscha, så freekin' kallt! Nu ser man därför lite mer respektabel ut, dock har jag inge spray i håret tyvärr men det får duga ändå :)

Står här och har Micheal Jackson marathon som Richard beställde, mycket smart gjort tyckte jag! Var länge sedan man lyssnade på hans låtar, och de funkar varje gång :]


herregud

Om ni ändå kunde förstå hur trött jag är!..
Den här helgen har inte varit den mest stabilaste. Och det menar jag inte att det har varit kaos eller så, nä jag har både sovit och ätit mindre bra. Jag jobbade i torsdagkväll och kom hem sent, och skulle morgonen efter upp och öppna på jobbet vid 06:30 (gick upp halv 4). Senare på kvällen vart det hemmafest hos Jonathan fram till halv 3 ungefär, sen var jag på väg hem.. ja som jag berättade i förra inlägget, fastnade i slussen och fick gå hem till föräldrarna som tog 1 timme och en kvart. Kom dit runt kvart/tjugo över 4. Somnade kort därefter. Gick upp 8 för att jag skulle dansa på min (kommande) zumbapass med Ellinor halv 11. Fick skjuts hem av mamma för att hämta träningskläder, åkte sen till Sickla för att dansa. Åt lunch där. Åkte till Gullmars för bli hämtad av Ewa och Kent som skjutsade till matchen borta i Tungelsta som vi vann 4-2 :) Blev skjutsade tillbaka till Gullmars och därifrån kommunalt till Malin. Vi åt pasta och köttbullar, och lite ruccolla sallad. Kollad på Gladiatorerna och sen började vi kolla på Crash. Men eftersom jag de två dygnen innan hade sovit sammanlagt 8 timmar så höll jag på och somna! Så ursäktade mig därifrån och begav mig hemmåt för att sova mina efterlängtade 6 timmar för att ni stå här på jobbet och gäspa och se allmänt skabbig ut (a) haha. Och gissa vem som säkert komma komma idag då?! ;) ..för det gör dem ju alltid, kommer alltid när man som minst anar/vill det :p

Ska arbeta fram till 18:00, sen åka hem och tvätta. Kolla lite på supernatural, sen sova några timmar till. Därefter upp och arbeta igen 08:45 måndag morgon (blir till att vakna halv 6..) -.-

sova får man göra i ett annat liv, eller vad säger ni? ;P

vinst !!!!

Vinst idag mot Tullesta 4-2!
Trots att halva laget var bakfulla, då vi hade varit på en hemmafest kvällen innan och firat Jonathan som fyllde år :) Jag hade även ett litet missöde i slussen imorse vid 3 på morgonen då jag var på väg hem från festen. Tunnelbanan kom inte för att det hade skett en "olyckshändelse". Så jag fick gå från slussen till årsta där föräldrarna bor, en timme och en kvarts promenad i minusgrader.. inte kul, men samtidigt lite skönt. :p
Nu är jag hemma hos Malin och ska käka mat, och sen kolla på Gladiatorerna och kolla på film med popcorn o nötter. myys myys! :) Ha det bra! caio.

no heels, no shirt, no skirt

Gott med lunch! Det vart Deli Seed Salad från Juice Bar :] mycket gott! Avokado, keso, mathavre, morötter, pumpakärnor, stora gröna oliver plus en massa annat gott också. Trots att jag inte ätit sen jag frukost vid 03:45 så vart jag mätt på ungefär halva. Så har lite kvar tills ikväll sen.
Nu blir det att jobba tre och en halv timme till. Står just nu och pumpar Rihanna; talk that talk, you da one, cockiness (i love it), where have you been, watch n' learn m.m.
Börjar tagga till nu för kvällen, ruligt ruligt :)



Skin
no teasin,
you waited long enough.
go deep, imma throw it at ya,
can't catch it.
don't hold back, you know i like it rough.
know i'm feelin you, huh.
know you liking it, huh.


all in baby,
don't hold nothing back.
wanna take control,
ain nothing wrong with that
say you likin' how I'm feelin'
gotta tell me that.
just put your skin baby on my skin.

Grattis Jonathan!

Hej hallå!
Fredag på jobbet! :)
Uppstigen kl. 03:30! :)
Känns otroligt skönt, än sålänge haha, har sovit runt 4 timmar. Jobbade här i Sickla igår nämligen och slutade halv 10. Så kom hem halv 11, gick och la mig ca 10 i 11.. :p
Ska arbeta fram till halv 4. Sen ska man hem till Sazza där det väntas förkrök innan vi ska vidare till Jonathan som fyller år. Beroende på om jag hur jag mår och om jag får med mig någon ut, så ska jag eventuellt träffa Danne inne i stan någonstans där han är på en födelsedagsfirande. Känns ju lite sisådär om jag hade åkt in dit själv och han är och fira en som fyller år ba: "Hej, jag känner inte dig men Grattis :) jag är bara här för äntligen få träffa den här killen liksom.. haha" Och blir det inte så att jag inte åker in till stan, så får vi träffas nästa helg helt enkelt. Vilket jag har sagt nu i veckor, i know, men vad ska man göra liksom :P

Sedan Alla Hjärtans Dag i tisdags så har jag jobbat, städat hos mormor, tränat.. Ellinor var med och körde mitt (kommande) zumbapass i tisdags också! Jätte kul att ha med henne, speciellt när hon tyckte om det också. Hon var även med mig igår på lunchzumba i Arninge på studion som jag dansar på, vilket hon också tyckte var jätte roligt! :)

Resten av helgen blir att träna mitt (kommande) pass i Sickla med Ellinor på lördagsmorgonen. Sen ska jag vidare till Tullinge där det väntas match mot dem med mitt lag. Sen bara vara hemma eftersom Danne inte kunde träffas, och Nicco kunde inte spela biljard heller -.-... På söndag blir jobb hela dagen från 9 - kvart 6, därefter hem och tvätta, för att på måndagen sen gå upp och jobba i Orminge, and around the circle goes ;)

Vad ska ni göra i helgen?

wohoo

fick nyss en uppskattning från en motionär som gillade lappen jag hade satt upp på ytterdörren!!!
"Det var en trevlig hälsning" sa han, ooh så glad man blir :)

Tack tack och ha en bra dag du glade man! hihi.

day of hearts

Yepps, det är den dagen idag.
Inte min favoritdag direkt, vilket kan bero på att jag har haft sämsta åren när det gäller kärlek de senaste åren. Därför har jag alltid försökt hålla mig sysselsatt på 14 februari, så man slipper sitta hemma och gråta.. haha nää men, mycket roligare det än att suckta efter det alla andra har. Så idag blir det jobba fram till kvart i 2 i receptionen, sen kommer Ellinor hit som ska få vara med på mitt (kommande) zumbapass, ska blir jätteroligt! Därefter vid halv 5 börjar jag som värd här igen. Så blir arbete hela dagen typ :D

Men jag känner mig ändå inte på "hata hela världen"-humör ändå, så därför bestämde jag mig för att iaf sprida lite leenden på jobbet genom att göra en Alla Hjärtans Dag lapp och sätta upp lite här och där. Som såg ut såhär:

Vart ganska nöjd faktiskt, Jerry gillade den också :)


Hur ska ni tillbringa denna kärleksdag då? Tillsammans med pojk/flickvän? Familj/släkt/vänner? Nya flörten kanske? ;) Berätta gärna ifall ni känner för det, och glöm inte att sprida din kärlek till någon du tycker om.

Puss och Kraam, caio!

feeling the moment fade away

Lite bilder:



Förra måndagen var jag hundvakt och dekorerade hundens måltid med en körsbärstomat, hihi :) sätta lite färg på tillvaron.



Förra måndagen var jag tidigare på väg in till zumban, utan musik för min psp hade dött, så kollade jag mig omkring och tänkte på allt och inget, och ser detta står på tunnelbanan. Man ba: aaaw :)



I tisdags var jag på besök hos tandläkaren för att prata med dem om min käke. Fick då ta ut min bäbis......inte kul. alltså min tungpiercing för er som inte vet. Man känner sig så otroligt naken utan den!! :(



Samma dag fyllde pappa år, så jag hade köpt ett rör med fyra whiskeyglas till honom som väntade på honom på köksbordet när han kom hem från sin resa (och våffelsmet i kylen) :] vilken snäll dotter jag är!



Lördagsjobb i Sickla, Jerry smörjer in sig med alkogel.



Emmy pigg, Jerry tlött



Klaaada :]



Strike a pose, baby! ;)



Våran egna Måns Zelmerlöf: Ayman!! :) hihi. Han var med och körde på mitt (kommande) zumbapass med mig, så därför stod vi och dödade lite tid uppe i receptionen medan vi väntade på att lilla hallen skulle bli ledig :)

words often don't come easy

Haha, sorry för det inlägget i lördags. Jag blev lite knäpp, och exalterad, sen så kom Jerry tillbaka från lunchen så hann ju aldrig avsluta inlägget. Men jag stod iaf lite senare pratade med honom ganska länge om vad vi båda skulle göra senare på kvällen. Vi hade ju bestämt att bowla i fredags men då skulle han vara med sin mormor på sjukhuset, men han ville han in mig till stan dagen efter på lördagen då han skulle ut med sina kompisar och ta några öl. Men under den lördagen så smsade Alfred och frågade om jag kunde ta hans jobbpass igår söndag då han låg hemma i influensa stackarn. Självklart gjorde jag det, så därför sa jag att jag inte kunde följa med. Varpå han då säger "okej, men hör av dig" precis när han ska gå. Så man har väl inget annat val än att göra det då, hihi (a) Funderar på att bjuda hem honom på lördag då jag troligen kommer vara ensam hemma. Så kan vi typ äta nå och kolla på film :) myys.

Igår söndags vart det jobb och sen match mot Skogås/Trångsund. Herregud, vilken match. Vet knappt vart jag ska börja.. det här var ett gäng som låg på samma nivå som oss, så var inställd från början på att ge mitt bästa och banne mig inte släppa in så många mål. För vi skulle vinna!! För jag visste att de inte var bättre än oss, därför borde vi ha vunnit. Jo, precis jag skrev borde för det var just det vi inte gjorde. Det blev oavgjort 3-3. Men nu ska ni inte tro att de fick in några snygga mål inte. det var ett par skitmål, studsbollar som kom in för att jag inte såg dem för att deras forwards var på mig som satan och skulle stå framför och ha sig. Och en massa gnäll heela tiden från det laget, till domarna och till oss. Nr 33 var på mig varje gång jag skulle kasta ut och skulle stå ivägen, deras högerforward var på Emelie hela tiden, slåg med klubba, höll på och pratade fult och gnällde, en annan armbågade Sara i tinningen 2 ggr. Tror ni att domarna gjorde något?! Nope. Vi har haft dem förut, och de var lika fega med blåsningarna då också.
Dock gjorde jag två otroligt snygga räddningar som jag var lite stolt över, hihi. Ena, och den snyggaste, var när de komer 2 mot 1 och jag vänder mig åt vänster och sen går passen direkt över till höger, jag tänker "nää jag ska inte skita i den, jag ska fan ta den!" och slänger mig över till vänster sida. Kommer precis fram när hon skjuter den mot mål, och den hamnar på min axel och ut!!! xD Och alla i publiken ba: "oooh" och klappade händerna, och laget skriker och jag tackade Gud hihi (a) Den andra räddningen hamnade bakom mig, och jag vänder mig om och ser precis att den ligger på mållinjen så jag slänger mig bakåt och hinner ta den innan den går in! :)
Men skönt iaf att vi slipper Skogås på ett tag, vi har mött dem två gånger nu. Nästa lördag blir det bortmatch mot Tungelsta. Får se hur det går.

Och imorgon är det Alla Hjärtans Dag.... Jag jobbar, tränar på mitt zumba pass och sen har jag innebandy på kvällen. Hoppas att iaf ni får en trevlig dag med era käraste! caio.

välkommen till crazy corner

haha så jag känner mig just nu. Han klev precis innanför dörren och ..aah det gamla vanliga. Händerna skakar och hjärtat hoppar!!! xD tss.. ofta hans kopia också kommer! En kille som liknar Danne nästan till pricken, självklart får jag inga ihållande hjärtklappningar för honom som jag får när den riktiga kommer, men ändå, hihi.

förtsättning följer.

Kram på er












Det här är bara början

Godmorgon godmorgon!
Ännu en måndag på jobbet. Helgen har passerat förbi lika snabbt som den kom. Fredag och lördag vet ni vad som hände, vi gick ju på kvällen där igår till Aveny. Jag, Becca, Kim, Emelie o Malin. Dansade en massa och drack lite, sen frammåt 12 slaget så fick jag helt plötsligt syn på en gammal killkompis jag inte träffat på år. Så det var trevligt att prata lite med honom. Han var sig lik, haha.
Söndagen började med match mot Sundbyberg, förargligt så slutade det med 2-3 (vi skulle ha vunnit!) Därefter åkte jag till sickla i tron om att det skulle vara box kl.17, men det var i orminge, så då fick man åka dit istället. Så jag körde det en och en halvtimme. Smsade också lite med Danne samtidigt och bestämde att vi ska träffas på fredag och bowla.. scäry (A) hihi. Det blir första gången vi träffas på riktigt "utanför gymmet". För er som har läst min blogg länge, vet vem han är, ni andra får gå tillbaka till runt sommarinläggen där har jag skrivit låånga inlägg om honom x)

Idag slutar jag 10:45 och ska då till Årsta och "umgås" med mamma. Vilket menas att hon ska jobba hemifrån och jag ska sitta vid datorn, äta och kolla på serie. Sen vid 7 så blir det zumba borta i Arninge! wohooo :) Missar dock lunchzumban som är 11:30, eftersom jag slutar kvart i 11, så hinner jag inte dit i tid därför blir det på kvällen istället. Men men, lika roligt för det :) mer folk på kvällen också så det är roligt!
Imorgon ska jag jobba tidigt och sen till tandläkarn för att kolla min käke, sen vara hemma tills pappa kommer hem och ge honom hans present för han fyller nämligen år imorgon! :D

Hur har eran helg varit?

Utgång

Lördag, lördag, lördag. Och vad händer då idag?
Jo, jag har jobbat nu på morgonen. Gick upp halv 5, jo det måste jag ifall jag ska hinna ;), sen så när jag kom fram med bussen kvart över 7 så var dörren låst. Så fick stå ute i iskylan i ca tio minuter..inte kul.. :P

Nu när man slutar om en timme så ska jag hem och äta en efterlängtad lunch och kolla på Supernatural. Sen åka till zumban och möta upp Malin på vägen, ev. Becca följer med!, sen ska vi hem till oss och duscha och göra oss iordning. Framåt kvällen blir det utgång på Aveny i stan ;) ses vi där?

Igår hade jag och Becca filmkväll ihop, mycket myys! När man kom hem från jobbet/egen träning av mitt zumba pass, så hade höll hon på med och göra lax MUUMMS!! Så det tog jag halva av den lunchens grönsaker till och gjorde spenat, mycket gott! Sen så vart det nötter och popcorn till efterrätt, hihi. Filmerna vi såg var: A Walk To Remember och A Perfect Getaway. Två otroligt bra filmer! Ena sorglig o kärleksfull, och den andra spännande!


provat på att leda zumba: check

Ja, och vilken känsla det var. Hur roligt som helst!
Självklart kan jag inte undgå från att berätta hur läskigt det var, för det var det, men roligt ändå. Att få leda och att få visa andra mina rörelser som kommer från mitt huvud, aah...himla kul :)
Lisa och Robin, ledarna, tyckte jag hade skrapat ihop bra två låtar så det kändes skönt att höra. Jag ledde först Britney Spears - Hold It Against Me för Lisa och de andra som var där och dansade. Därefter när de gick så frågade Lisa och Robin om jag hade en annan jag ville köra, då det bara var jag kvar, så då körde jag R.Kelly - Burn It Up med båda dem. Lite nervwrecking var också att jag höll i två av Robins låtar för honom. Gjorde fel på två ställen, så det var bara att skratta bort, hihi. Roligt är det i alla fall, TESTA!
Detta hände alltså igår, och senare efter det åkte jag hem till årsta och kollade på det näst-näst nyaste avsnittet av The Vampire Diaries - spännande! och sen åkte jag vidare till innebandyträningen. Där jag insåg att jag hade glömt mina knäskydd i årsta, vilket ledde till att jag fick sitta och kolla på på träningen.



Nu idag blir det arbete fram till 15:30 då jag blir avbytt av Jerry, sen ska jag träna lite på mina zumbalåtar och lite andra zumbalåtar. Därefter hem till årsta och ha lite fredagsmyys med föräldrarna, och hämta datorn, och sen hemmåt!

I helgen blir det jobb på lördagmorgon, *gäsp*, sen zumba med eventuellt Malin, *yaay*, sen hem för att göra oss iordning för utgång ;) Det blir aveny på kungsgatan, trevligt trevligt! Innan blir det även förning och kycklingsallad hos oss, yummie!
På söndag blir match på Sundbyberg och sen kalas för Linnea :)

Hur blir eran helg?

Veckans låt


RSS 2.0