vinst mot Lövet!!!!!

Den här dagen började inte som jag ville att den skulle börja. Vaknade 11, men gjorde en massa ärenden med pojkvännen, bl.a. att vi skulle ner till affären och köpa frukost. Så jag fick min efterlängtade frukost 20 minuter innan jag skulle åka till matchen. Stress!
Sen så visar det sig ändå att jag missar tunnelbanan jag skulle åka med och fick vänta 8 min till nästa - som ledde till att jag missade heltåget mot hallen. Så fick vänta en kvart på nästa - jag kommer till hallen 20 min innan matchen börjar. Inte så bra start/uppvärming. Men som tur var så höll ju resten av tjejerna spelandet uppe, så vi vann matchen med 5-3 :D Det gjorde ju så att dagen blev lite bättre!
 
 
Nu på kvällen har Becca varit på middagsbesök. Vi tre gjorde grym ceasarsallad som vi alla dyrkade <3 Själv brukar jag inte vara sånt stort fan utav det men hemmagjord var otroligt god! :) Måste göras om!
Efter det vart det lite spel och skratt, så allt som allt så vart ju kvällen lyckad till slut! :)
 
 

flyttainfirande

Lördagkväll då. Någon vila får man inte här inte. Sjukan håller i sig från och till, och nu när man skaffat ipren känns det som man att man kan hålla den under nogorlunda kontroll - skönt!
 
Igår var sjuukt kul! Först hade jag tjejerna från jobbet över på middag här hemma. Jag bjöd på mammas lasagne som är så otroligt god, fick tummen upp från dem också :) Framåt nattkvisten åkte Ellinor hem och kvar var Sofie och Karro. Vi bestämde oss för att besöka den nya klubben Tabu som hade smygöppning igår på gamla Avenyn/K15. Patrick kom hem från Göteborg precis då vi stod i dörren och skulle gå så han joinade.
Vi åkte in och gaalet vad roligt vi hade! Jag tror jag aldrig dansat så mycket och intensivt i hela mitt liv. Karro och Sofie är verkligen de rätta tjejerna att gå ut och dansa med! :D Att jag inte har fått reda på det innan, hehe.
 
Idag har varit en chilldag samtidigt som man gjort en hel del saker. Vi sov till halv 11 snåret och sen gick i alla fall jag upp, Patrick sussade kvar någon kvart. Efter frukosten och The Mentalist avsnitt så bestämde vi oss för att möblera om lite mer, flyttade och hade oss. Så nu ser det lite bättre ut än innan. Långpromenad med Rosie efter det, i spöregn nästan - inte så mys.
 
Nu ska Patrick snart in i duschen och efter det ska vi till Västerhaninge där det vankas inflyttningsfest. Lite sliten är man allt från gårdagen men roligt kommer vi nog ha ändå säkert :D
Hoppas ni har trevlig lördag ni med! ciao.
 

twitter, here i am!

Nu finns jag att följa uppe bland molnen. Check me out! ;)
 
@cammiedance
 

tabu

Det är fredag och imorse när jag vaknade kunde jag inte hata min hals mer... Hade verkligen lust att smsa tjejerna och säga att det inte blir av ikväll (trots att jag redan ombokat dag förut redan), plus att jag ville ligga kvar och sova bort det onda!
Men envis som jag är så beslöt jag mig för att gå upp ändå! Jag gav hunden mat som tydligen var lika hungrig som jag var 04:30 på morgonen ;) fixade tvätten, tog en halstablett. Gjorde frukost bestoende av flingor/mjölk och varm chailatte <3
Gjorde mig smått iordning, åkte till jobbet och här har jag suttit sedan dess. Checkat lite mail och sådär.. märkte att jag fått mail från en ny klubb som öppnar ikväll i stockholm. De hade en sjukt bra lounge låt på deras hemsida. Verkligen en sån låt som har bra gung men inte blir föör enformig (som vissa lounge låtar kan bli), bra helt enkelt! Så ni kan ju förstå hur taggad jag är på gå ut ikväll! Jag måste peppa upp tjejerna också så de blir det också! :)
 

tur att man har hundsällskap

Kvällen börjar närma sig och sängen kallar då jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Jag har The Mentalist marathon och har snart sett klart hela första säsongen. Så innan jag träffar John Blund ska jag gå en sista promenix med Rosie och sedan duscha så att man ser lite respektabel ut imorgon.
Patrick är i Göteborg över natten då han ska vara på kontoret imorgon också. Så han kommer inte hem förän på kvällen imorgon.Tråkigt att vara hemma ensam men sånt måste man gå igenom då och då. Bäst att vänja mig då han ska vara borta en hel vecka i början av nästa månad. Han ska på arbetsresa i USA. usch usch kom hem nu <33
 

långpromenad

Efter en långpromenad genom hornstull, zinken och sen tillbaka till mariatorget så blir det thaimat: stekta nudlar med räkor. Gott :D Trevlig kväll på er alla!
 

sjuk igen

Usch för att bli sjuk när man har en massa saker man ska och vill göra. Som tur är har jag inget jobb förän imorgonbitti (hoppas jag klarar av det) men idag skulle jag ha fikat med en vän och tränat innebandy på kvällen. Match i helgen så tur att jag åkte dit i tisdags i alla fall, så jag fick någon träning innan.
 
Appropå helgen. Den är verkligen fullsmockad! Som sagt, imorgonbitti har jag då arbete fram till halv 12. Sedan efter det ska jag till affären och handla lite till middagen jag ska bjuda tre tjejer från jobbet på kvällen. Ska bli trevligt att umgås allihoppa utanför jobbet för en gång skull och ha alla där. Till skillnad från att man träffar en åt gången då och då. Funderar faktiskt på att göra mammas goda lasagne tillsammans med en lite lätt sallad :)
Lördag blir till att chilla lite på dagen, sen på kvällen ska jag följa med Patrick på inflyttningsfest hos hans tjejkompis borta i Västerhaninge.
På söndag ska jag först spela hemma på dagen vid 14:00. Sen blir det att gå förbi affären och handla lite till middagen då Becca och Malin kommer förbi :)
 
Så bra att man börjar veckan med att bli sjuk -.-
 

inlägg

Hej igen!
Min anledning till att uppdateringen av mitt liv varit mindre bra är på grund av att min mobilsladd är borta. Så kan inte ladda upp dem bilder jag har fotat. Inläggen blir ju roligare med bilder så därför har bloggen blivit lagd på hyllan ett tag.
Men idag i alla fall har jag fixat lite hemma i lägenheten. Äntligen fått bort lite fler lådor så man ser lite mer av golvet :p Efter det har jag varit ute i Tyresö på Medley där jag hade mitt zumbapass i söndags. Jag glömde min laddningskabel till datorn, så jag och pojkvännens hund åkte dit med bussen och hämtade den. Så nu kan jag äntligen kolla på 90210 igen som jag ska göra fram tills kvällen börjar då jag ska åka och träna innebandy :)
 

demand you too!

 
 
Do it! Trust me. They KNOW how to do a show and rock ;)

intervjuad

Det kom nyss in en kvinna här på jobbet som hade en uppsats i den skolan hon går i att hon skulle intervjua folk som tränar om vad dem tränar och om de gick på yoga/meditation och vad de tycker om den typen av träning osv. Självklart då hon inte hittade någon ledig gymmare så fick jag ställa upp på lite frågor, hihi. Vart jätte nervös! Men det gick bra tyckte jag. Man kan inte göra något annat än att svara ärligt och som man själv tycker. Och träning är roligt och lätt ämne hos mig så det var bara roligt (så länge jag slipper höra min röst sen)! hihi.
 

i makes you smile!

Dancing to Defeat Dementia (Presented by Zumba® with Jess) from 106 Studios on Vimeo.

 

<33333

 
klicka på bilden för att komma till youtube-klippet! <3

livespelning på tivoli

Just det! Idag är det äntligen dags för det jag har längtar till över 3 månader nu. Sen innan sommaren då Gröna Lunds konsertprogram blev officiellt. TAKIDA den 20 september! Jag sa det då och jag säger det här idag igen: Jag ska dit!! Tror faktiskt jag inte missat någon spelning då Takida har besökt Stockholm. Har även sett dem i Piteå 2 gånger och i Göteborg 1 gång. Yepps: true fan! Snart kommer tatueringen också ;) dock vet jag fortfarande inte vart jag ska sätta den. Därför har den fått vänta i några år. Men hellre det, för när den väl kommer vet jag att den kommer bli as snygg för att jag väntade.
 
Därför blir det då Takida hela dagen idag. Nu sitter jag på jobbet och senare vid 11 snåret ska man hem och hämta Rosie o Takida tröjjan. Därefter vidare till mormor. Städa lite och käka lunch. Rosie stannar där hos mormor, för jag som sagt ska vidare till Gröna Lund tillsammans med Becca och skrika mig hes till de fem pojkarna från Ånge! Sweet <3
 

välkommen till ännu ett zumbapass med mig!

På söndag ska jag ändå ut till Tyresö för att hålla zumbaklass. En tjej jag nyss lärt känna genom jobbet har nyss börjat jobba där och håller själv Stepklass där. Hon frågade mig om inte jag ville komma dit och köra lite pass, hur kan man säga nej till ett sådant erbjudande? :)
Skulle gärna se att ni kommer dit också, alla som vill! Killar som tjejer, unga som äldre. Zumba passar alla glada själar :)
Besök Medleys hemsida för information öppetider, boka plats, priser osv. Mitt zumbapass står även med där som ett vikariepass nu på söndag på schemat ;)
 
 
Ses på söndag kl. 11 ;)

90210 4.0

Idag fram tills nu då jag står på jobbet har jag bara tagit det lugnt. Knappt pratat alls så jag kunde vila käken. Unforgettable har jag kollat klart på nu så har jag nästa serie på G: 90210. Har sett det förut men då de nya avsnitten för fjärde säsongen började komma tröttnade jag lite på den serien för tillfället av någon anledning. Men nu är suget tillbaks igen och levererar gör även den här säsongen!
 
 
Fick även ett erbjudande idag från en jag känner som jobbar på Medley i Tyresö ifall jag ville komma dit och köra zumbapass då och då. Självklart låter det hur rolgit som helst :D Ska dit på söndag kl.11, hoppas det kommer mycket folk! :)

usch för käkkliniken

Spontanbesök först på SöS då käken hoppa ur led för 2a gången i år. Vidareskickad till Karolinska där en hårdhänt käkdoktor satte den till rätta igen utan bedövning (ont!)

Nu väl hemma igen blir det blåbärsyoghurt till middag <3
 
 
 
 

unforgettable

Söndagmorgon i all sin ära. Lugn och fridfull. Jag har även nyss varit ute med killens hund på en liten promenix. Nu sitter jag i vardagsrummet, medan pojkvännen snusar för fullt inne i sovrummet, och kollar på den bästa kriminalserien jag hittills sett: Unforgettable.
 
Serien handlar om Carrie som sedan hennes syster dog när hon var liten kommer ihåg varenda liten detalj av sitt liv, vilket är en väldig nyttig förmåga som mordutredare. Missar hon något på en mordplats, kan hon bara resa tillbaka i minnet. Men det finns en sak hon inte kan komma ihåg, sin systers mördare, vilket hon har spenderat hela sitt liv att lösa.
 
Har ni missat den, så se den! Rekomenderas :)
 

blå tåget

Sitter på det blåa tåget saltsjöbanan på väg hem. Vart en tidig kväll idag. Har flängt runt hela veckan med ni vet vad så känner att jag behöver en kväll med lite mer timmar än bara 6.
I lurarna rappar Eminem på, längesen man lyssnade på hans låtar! Skön nostalgikänsla x) å nu kommer min station och åka en minut med tunnelbanan sen är man hemma hos Rosie igen :) Gokväll!

eve bjuder på grillkväll!

Yess - och trevligt ska det bli! Jag sitter här i lägenhetens vardagsrum och taggar till med lite spotifymusik. Har nyss duschat och lufttorkar håret då jag inte hittar hårfönen bland alla flyttlådor här omkring. Sen när det känns torrare ska jag sminka mig och sen locka håret. Sweet!
 
Som jag berättade igår så var jag skulle jag till frisören. Många bollar kastades i luften mellan mig och min frisör vad jag ville och vad som gick att göra. Jag ville ju som sagt ha likadant hår som Ashlee Simpson, men tyvärr hade hon en aning för ljust hår än vad resultatet skulle bli då vi gjorde mitt. Hade vi gjort likadant hade det blivit matt och fult. Så vi körde i en massa rött här och där och såhär blev resultatet: rödbrun. Mera sån färg som Lindsey Lohan har haft. Som jag faktiskt tittade på honom jag kom och tänka på Ashlee. Tänk så det kan bli!
 

0-6 vinst!!!!!!

Woho!!! Fan vad vi är grymma :D Detta behövdes :) Har nyss kommit hem från matchen mot Nynäs med vinst, 0-6 till oss! 3 poäng ka-chaoo! :D haha
Ruskigt bra spelade vi också. Höll det spelet vi skulle hela matchen, hittade våra egna, passarna satt som gutet och vi låg som bin på honung på motspelarna! Man rös nästan där man satt och tittade på matchen i målet :p självklart fick jag några tillfällen där jag kunde skina också. Men de festa räddningarna var ju bara tur och tur var ju det ;) hihi.
 

innebandymatch

Dags för 3e divisionens första match! Det är bortamatch mot Nynäshamn. Dock är vi väldigt få idag tyvärr, så jag hoppas att vi spelar sm vi brukar då vi är få. Då brukar det oftast gå bättre än när vi är flera. Vi är mer säkra då, vi backar hem mer än vad vi vanligtvis gör. Utespelarna hjälper mig mer, vilket jag inte klagar på :P
Jag kommer inte ihåg hur dem här spelar, för vi har mött de i fjärde division förut längesen. Så jag är ganska neutral i vad jag förväntar mig.
 
 
Ikväll sen blir det hem till Evelina som ska bjuda laget på grill/kräftskiva! Ska bli trevligt :D

mot frissan!

Idag är det äntligen dags! Efter ett antal (tre för att vara exakt) ombokningar, så har jag kommit fram till denna dag. Idag ska jag till frisören och klippa och färga håret. Tro mig, people, det behövs verkligen! :O Jag har inte varit där sen jag vet inte hur länge. Att glömma det är lite som att inte veta när man hade sex senast. Då man inte kan komma ihåg exakta dagen/veckan, så ska man rusa till lokalen med de svängande stolarna, handfatsduscharna, hårfönsljudet som blandas med pratsurret och spray-och färglukten som osar i luften... i love it!
Mamma kommer faktiskt vara där och få sitt hår gjort då jag kommer, hon ska vara där från 10 och jag kommer in runt 12. Sen så skiljs vi åt men träffas sen på kvällen då Patrick och jag ska hem till dem på middag :) myys!
 
 
Sitter här på jobbet och lyssnar på Ashlee Simpsons tidigare låtar på youtube. Älskade henne och dem låtarna hon gjorde. Synd att hon har tagit break, för hon är verkligen sjukt bra på att sjunga. Jätte fin mjuk röst! Skulle väldigt gärna se henne göra comeback någon dag med ett nytt album! Do it Ashlee! ;D

konsert, promenad och ris

Gårkvällen vart precis som jag förutspått det till att bli: awesome! Fan vilket röjj det blev - vilket resulterade i att jag inte hade någon röst imorse x) yess, jag skrek :p Här nere följer lite bilder från konserten.
 
I väntan på julklapparna ;)
 
Förband: Daughtry <3
 
Huvudnummer: Nickelback <33
 
Tidigare idag har jag fixat lite i lägenheten. Packat upp lite av de miljontalsgrejjer som ligger överallt i stora flyttlådor. Sen åkte jag och jobbade fem timmar vilket följdes av en jätte skön hundpromenad med Rosie. Då vi nådde kajen här nedanför så vart det lite modelshoot, hihi.
 
 
 
Ingen fy skam att bo så nära en sådan utsikt (a) me like!
 
 
Nu står man här i köket och har nyss kokat ris för första gången i kastrull. Jag hoppas att det har gått bra, hoppas jag inte har bränt det! Väntar på att pojkvännen ska komma hem från sin vardagliga torsdagsvisit (arbete) i Göteborg, så ska vi avnjuta en mysig middag tillsammans. Jag har köpt lite "supersurt" godis till honom som han ska få till efterätt då en sak tidigare idag som länge legat i luften visade sig vara mitt fel, hihi. Då behövs det fjäskas och visa kärlek så man inte fortsätter hamna på den elaka listan längre.
 
Nu kommer han snart. Trevlig torsdagkväll på er! ciao <3

förband till nickelback <3

 
 
Daughtry kommer vara förband till Nickelback!
Bara det säger en del om vilket röjj det kommer bli ikväll ;)

ruskigt bra!

 

flyttmat

I förregår när vi höll på att packa nästsista grejjerna som är kvar i huset, så åkte vi och köpte pizza i närheten. Men när vi kom hem visste vi inte hur vi skulle äta våra pizzor, då vi inte hade några bestick. De hade ju packats ner och skövlats över till stan redan. Så vi fick improvisera som ni ser här på bilden, Patrick med sin dubbelinbakade Leonardo. Haha alla sätt var tillåtna den kvällen och tro mig, många sätt provades. Till slut då jag faktiskt använde ögonen och kollade runt i rummet så såg jag att vi hade grillbesticken kvar! STUPID. Hehe så mot slutet slapp man bli så kladdig tack å lov x)
 

dagens planer

Hej hopp! Godmorgon :)
Sitter på jobbet tidigt som attan och har öppnat. Har spärrat upp ögonen och klistrat på ett leende! Fram till 11, sen bär det av hemmåt för att hämta plånboken och sen åka till årsta och gå ut med Molly. Läänge sedan man såg den lille krabaten. Hon har ju varit borta så mycket nu. Med föräldrarna på västkusten och med mamma och carro på Gotland. Sen nu när föräldrarna varit en vecka i norra Spanien på vinresa så har hon varit hos min mellanbrorsa. Men idag är hon min :D <3 gos gos!
 

rekord!

woohoo!! Nu vart jag glad när jag duschat färdigt från att jag hållt i ett zumbapass. Jag slog nämligen mitt rekord i besökantal på mitt gästpass. Mesta hittills har varit 35 men nu ikväll var det 59 stycken som kom :D såå roligt :D Jag blir så glad :D
 
zumbalove <3
 


mileys nya due

Såg nyss på ett youtube klipp från VMAs. Miley Cirus har gått från snygg brunett till tuff rocktjej. Kompis/fan till Pink kanske? :P Själv vet jag inte vad jag ska tycka, det var faktiskt snyggt när hon har spikrakt upp med en massa wax, men när hon har kort och pojkfrilla passade hon inte det. Självklart är det en vanesak. Man är van att se henne i långt brunrött lockigt hår, nu istället är det kort spike platinablont.
 
Någon annan som har en åsikt? Snyggt? Fult? Förfäligt? Sexigt? :)
 
Före:
 

 

 
Efter:
 

 


nickelback imorgon!

Guu vilken morgon man har haft! Både skön och jobbig :P
Igårkväll höll vi på med flyttningen som vanligt och blev inte klara förän halv 3 på morgonen... och väl hemma kunde jag inte hitta mobilen. Jag visste att jag hade laddat den i Patricks bil, så den måste vara där tänkte jag. Men helt utslagen som jag var orkade jag verkligen inte gå ner och ut i kylen till bilen och kolla.. jag ville bara sova! så jag sa åt Patrick att han kunde hämta den när han ändå skulle flytta på bilen imorgonbitti. Ja sa han och satte larm.
Väl på morgonen går han ner, flyttar på bilen, vi hade ingen mjölk hemma så det sprang han även in på Hemköp och köpte, kom upp: UTAN min mobil -.- Då var jag för hungrig för att gå upp två långa backar där han hade ställt bilen för att hämta mobilen + plånboken som jag kom på låg i handsfacket i bilen. Vi bestämde för att ta en promenad med hunden innan jag skulle åka till jobbet, och hämta dem då.
Tiden var inne, egentligen ute för jag var waay försenad. Skulle ha åkt 13:27 med tunnelbanan... 27 gick jag ut genom dörren -.- Vi kom upp för dem långa backarna för att Patrick skulle inse......han hade glömt bilnyckeln på skrivbordet.
Det var bara att gå ner till tunnelbanan och åka mot jobbet. Fick låna 200kr av honom så jag kunde fylla på mobilen, så jag kunde ringa till arbetet och säga att jag skulle komma lite försent. Ringde 2ggr men inget svar....
rolig dag va? ;)
 
Som rubriken säger: Nickelback imorgon på Hovet! Fyy vad jag längtar! Jag har alltid velat se dem, jag verkligen älskar dem och alla deras låtar :) Pojkvännen ska med också vilket inte var tänkt från början så det kommer bli aawesome!!
 
 
Jag ska jobba hela kvällen idag fram till 21:45, lång dag. Plus att jag ska klämma in och hålla ett zumbapass vid 19. Även dagen jag inte flyttar är det full rulle, både fysiskt och mentalt :D Men det ska nog gå bra det också, eller vad säger ni? :)

snabba puckar!

Nu är allt bortlovat till en loppis som kan sälja grejjerna vidare! Smidigt det där faktiskt, och man borde tänka på det oftare då man vill ha grejjer sålda osv.
Bara googla upp något i närheten om det finns så löser det sig säkert :)
 
 
Känns som att man är ett steg närmare att få flytten klar :)

Uppdatering och flyttloppis!

Den har inte varit så bra på grund av ett antal anledningar. För det första är det crazy med flytten just nu! Jobbar jag inte, så går all tid åt att packa, sortera, slänga, flytta och åka mellan Tumba och stan.. haha. Plus, på toppen av allt det, är jag också sjuk. Så ni kan ju ana att min kropp inte gillar mig just för tillfället. Jag har ju liksom fullt upp 24/7, vilket leder till att jag inte får någon tid alls till att vila ut ordentligt. Jag längtar till det! Men tyvärr kommer jag inte få det den här veckan, ska jobba varje dag fram till lördag. Tisdag ska jag ha ett zumbapass samtidigt som jag jobbar, onsdagkväll ska jag se Nickelback med brorsan, pojkvännen och några till! Torsdag innebandyträning plus att jag är hundvakt. Helgen bjuder på säsongens första innebandymatch i division 3 (bra början att jag blir sjuk -.-) och efter matchen blir det kräftskiva/grillkväll hemma hos Evelina.
 
haha som jag sa innan, jag längtar till en dag där jag bara är hemma och degar!
 
Eftersom jag varit så upptagen så har jag inte hunnit lägga in några bilder, eller ännu mindre bloggat. Så här kommer några från de senaste dagarna i alla fall :)
 
Pojkvännen har köpt och riggat upp en projektor i vardagsrummet. Najjs ;D
 
Hade glömt nyckeln i lägenheten häromdagen och killen hade låst. Så jag fick vänta på att han och kompisen skulle bli klara borta i Tumba. Så stod nere vid kajen med spotify i mobilen tack å lov!
 
Dock kom regnet nästan precis då jag hade ställt mig där, så det var bara att knalla upp till porten igen och sätta mig under tack utanför dörren och vänta där :p
 
Igår hade vi flyttloppis i huset, har tusen saker vi måste bli av med. Det vart inte så många som kom tyvärr, så nu har vi lagt upp allt på blocket (kolla där!!). Men Patrick fick två saker sålda och jag en sak :) alltid något!
Ser ni något ni vill ha, tveka inte att hojta till! Bra pris! Kommentera gärna och säg!
 
Det vi säljer är:
2 Star Wars tavlor
Liten bärbar högtalare (bra ljud!)
Locktång
Dörrmatta
2 Pizzatallrikar
Dödskalledrapperie - sätta upp istället för en dörr (svart)
Rolig hundgodisplatta
CD-skivor
DVD-skivor - Earthsea, Resident Evil, Vampyrer, Constantine, Goal!, Narnia: The Witch The Lion And The Wardrobe, Fucking Åmål, Into The Blue
VHS box - Titanic med tillhörande fina bilder
Böcker
2 Tv (som man kan använda som datorskärmar)
Sängkläder
En elgrill
Damsugare
Stor köksklocka
Mopp
Tallrikar
Skålar
Glas
Muggar
Ljushållare
Karaff
Dansmattor till Playstation
Medicinskåp
Infrarödvärmare (till altan/balkong)
CD-spelare
Bas/högtalare
Grå rund liten matta
Grå står rektangulär matta
Spel - Draw och frågespel

uuh fick tårar i ögonen när jag såg det här! så söt hihi

 

nattinlägg

Vi har fått över lite till lägenheten ikväll - we are so awesoome! Men fortfarande en hel del kvar.. Ska bli skönt att få iordning på det mesta så man kan börja leva i stället också x)
Nu sitter jag här vaken och är superduper trött, men jag kan inte sova. Patrick ligger bredvid och snarkar så att hela sängen rör på sig nästan, haha. Stackarn är sjuk så han låter ju ännu mer än vanligt -.- Hunden ligger också och sover. Och nu har man ju varit uppe ett tag så magen börjar småkurra faktiskt. Funderar på att göra äggmacka igen så kanske den lugnas in några timmar fram till frukosten vid 9 imorgon.
 
 
Imorgon blir det arbete heeeela dagen från 11 till 21:30.

glömsker

Hemma om 5 min tack å lov! Är så hungrig och har nästan blivit mentalt galen av att inte haft nå musik på hela dagen..pucko som jag e glömde jag nämligen hörlurarna hemma -.-
Nu bliir det packning av grejjer till nya lägenheten och 2 äggmackor :)

Utsikten

Har ännu inte tagit några bilder på lägenheten men här kommer en bild på utsikten på gatan nedanför. Utsikt över stadshuset och centralen :) me like!
 

Full Rulle!!

Gu vad man har fart runt de senaste dagarna! Jag pratade ju förut om att allt verkar hända på samma gång den här hösten. Tro mig: det gör det verkligen!! Det är så mycket så jag hinner knappt med någonting känner jag förutom det som dyker upp sista sekund. Träningen, kompisar, bloggandet...allt det har man ju varit kass med att hålla igång med.
Den här veckan kommer gå åt att fixa med nya lägenheten, och så har innebandyträningen börjat förra veckan (då jag jobbade) så nu imorgon tisdag kommer vara första träningen för mig sen jag vrickade vänsterfoten två ggr i somras. Jag hoppas att det inte ska göra allt för ont! :/
Yess, nu lägenhet då! På Mariatorget faktiskt. Verkligen en dröm coming true ;) Både Patrick och jag har alltid velat bo inne i stan. Så smidigt och skönt att bara gå ner och äta runt hörnet eller ta en biljardrunda eller vad som :) Det är en etagevåning som är nybyggd sen förra året på ett äldre höghus. 2:a med terass :) jätte fin!
 
Idag har jag mest tagit det lugnt. Sen helt plötsligt vart jag inringd runt 12 snåret att hålla ett spontant zumbapass 16:30. Så då blev det att man fick kila iväg och träna på passet en och en halv timme innan och sen köra passet en timme. Sen raka vägen bort till Orminge där jag står nu och jobbar. Hektiskt liv man lever! haha.
Och ikväll efter man slutar ska man rusha in till stan där man ska hjälpa pojkvännen med mentalmöblering av lägenheten och planering osv.
 
Ge mig en lugn dag? :P
 

berns

Ett tag sen jag lämnade en kråka här men det får jag ordna upp imorgon med uppdatering och bilder :)
Ikväll är det nämligen så att jag ska följa med Patrick ut till Berns där vi ska fira hans killkompis Nicklas som fyller år! Det ska bli jätte roligt :)
Det blir lite pinuppalook ikväll ;) Svartvit prickig klänning, men röda smycken här och där och enkel sminkning. Dock hade jag velat ha röda läppar faktiskt men hittar inte läppstiftet i alla flyttlådor så det får bli gamla vanliga hyfärgade läppar istället. Förhoppningsvis funkar det också... -.- Då man inte hittar sin nässescär får man ta vad man har :)
 
Nu blir det att fortsätta häva i sig av sin iordninggjorda skruvmejsel och tagga upp pojkvännen som inte har kommit in i samma mood som jag är. Nu har han faktiskt knäckt en öl så det borde ordna upp sig snart! hihi.
 
 
Hoppas ni har en bra lördagkväll, gott folk!

RSS 2.0