tips till sallad!

Nyss ätit pojkvännen goda kräftsjärtssallad. Han gjorde den igår och guu så god den var. Man slängde sig i den så till slut fick man ju tvinga sig själv att ta lite andrum :) Men idag vart faktiskt liite godare än vad den var igår, idag hade jag nämligen dressingen jag köpte då vi handlade som jag tyckte verkade intressant där den stod i hyllan: Pestovinägrett från Druvan. God!
Pesto + Vinägrett - you gotta love it!
 
 

iPhone 5 eller iPhone 4Gs?

Andra och sista morgonen den här veckan man går upp superduper tidigt för att öppna på jobbet! Jag är såå trött! Det tog över en timme för mig att äta frukost och kolla på Vampire Diaries för jag höll på småsomna hela tiden. Sen när det var mindre än en halvtimme kvar tills bussen skulle gå (och jag satt fortfarande i mjukisar och osminkad), då sparkade jag upp mig själv, satte i linserna och sminkade mig och borstade tänderna... tur att man får tillfälle att sova på pendeln. Det är väl det mest positiva med att man bor en timme längre bort än innan, man får sova längre på tåget, haha. Underskatta people!
 
 
Denna älskling ska snart bli min om ett par månader så fort den har släppts. Frågan är bara vad det blir? Blir det en 5:a eller blir det en 4Gs? Alla säger olika. Själv hoppas jag på en 5 så man kan få lite nytt men det visar sig. Ska bli skönt hur som helst att slippa min android telefon xperia mini pro..not fun! Den är så seg, hänger sig, man kan ibland inte öppna program utan att den måste "tvinga fram en stängning", man måste starta om telefonen för att kunna skicka mms..vilket måste ske bara några sekunder efter start för annars står den bara på "skickar" och för att det ska funka måste man starta om telefonen åter igen, bilder försvinner oxå... ja, jag kan hålla på i evigheter på varför jag hatar min mobil. Har haft den i över ett år nu också, så den är verkligen inne på sin sista refräng.
 
Ni kan läsa om det jag läst genom att klicka på bilden ovan eller här. En annan sida som säger att det ska bli 5 finns här.

storhandla

Det vart inget besök av pojkvännen igår på jobbet, inte heller vart det någon städning av gamla lägenheten heller då Becca var sjuk. Så det var till att åka hem, handla köttbullar för jag vart sugen på köttbullar och makaroner, vilket han där hemma inte heller hade något emot :)
Efter mat och seriekollning (och kanske några minuters slummer från min sida) åkte vi till Kvantum och storhandlade. Det vart en hel del mat och vi köpte även chai-te till mig! wiihoo i'm so happy :) någon morgon/dag framöver ska jag njuta av första chai-latten hemma. heaven!
 
Idag blir det arbete fram till 11 snåret, sen blir det storstädning med Becca :D ciao!
 
 

regnet faller ner tiddelipom, allt mer tiddelipom

Det ser ju inte ut som det just nu men idag ska tydligen skyfallet komma! Det som har regerat Göteborg i helgen (då arbetskollegan varit nere och sett Bruce Springsteen) ska komma upp hit och stanna tills måndagmorgon. Jag hoppas att det är fel väderprognos för solen skiner verkligen just nu utanför jobbets fönster men det kan ändras. För det är inte några 0,1-0,3 mm inte. Det är hela 8,0-23,1 mm !! Det kallar jag regn, haha.
 
Jag hade en mindre trevlig morgon då jag fick stressäta och sminka mig och sätta i linserna samtidigt! Vaknade nämligen av larmet kvart över sex och jag ska åka med bussen 07:06...det är för lite om tid på morgonen för att vara mig. Jag brukar vara van med att ha minst en och en halv timme, två timmar är bäst. Då hinner man äta frukost i lugn och ro, sminka sig, fixa håret, välja kläder, plocka undan i köket (vilket jag inte hann imorse så det ser ju ut som f-n från igår, haha.)
Men pojkvännen kommer hit snart och ska gymma! Så förhoppningsvis kommer han ihåg att ta med en tröjja/jacka till mig så jag har till på hem vägen sen :)
 
Men nu blir det lunch här bakom disken, ciao!
 

normality check?

 
Såhär kommer det vara ett tag framöver. Det är bara och vänja sig. Man får bo bland resväskor och flyttlådor. Flytten igår gick bra, lite trött blir man på att spendera timmar tillsammans med sin pappa och äldsta brorsa då de är tillsammans men som mamma sa "tålamodströjjan var på" x) Och jag ska inte avreagera mig här heller, ska bara låta det vara. Men ni kan ju tänka er sånna jobbiga grejjer bara att lägga in min psp (som spelade musik) och mobil i kylen -.- orkar inte liksom......
Senare efter vart det "flyttpizza" och sen vart jag o Patrick ensamma. skööööönt!
 
Så nu bor man ihop med sin pojkvän. Känns bra! Speciellt när vi låg och kollade på tv och myste, då kom orden "välkommen hem", han är så romantisk min kille <3
Kommer dock kännas bättre den tiden då vi städar och plockar iordning det mesta innan han ska börja med visningar och säljningar av hans hus. Då vet man vart allt är, det vet man inte så mycket just nu men så ska det vara efter man flyttat. Trots man skrivit på lådorna så känns allt as rörigt.
 
Idag blir det arbete igen fram till 17, därefter tillbaka till gamla lägenheten med Becca och storstäda. Och imorgon bitti början veckan då jag har tre öppningar i rad, alltså måste man gå upp fyra på morgonen. Längtar tills jag får sova ut och vakna bredvid honom utan att behöva gå upp och jobba tidigt!

kärlek <3

 

packa packa packa o åter packa

Stonk och stön, pust och bök... till slut tog orken slut igår frammåt då klockan slog 12 på kvällen och vi hade bara fått ihop mitt sovrum i flyttlådor. I cirka 4 timmar höll vi på och plockade ner i lådor och tänkte hit och dit på hur allting ska bli. Så jag kan ju tala om att donken vart väl efterlängtad på hemvägen trots att vi inte fick våra glas -.-
 
Idag blir det arbete fram till klockan fem och därefter packa mer.... då ska banne mig resten med!
Hoppas ni har en bra lördag, gott folk! ciao :)
 

thinking of you <3

 
kärlek <3

you gotta love it!



kärlek <3

follow your heart and you will go far

Yepps, snart så flyttar jag faktiskt. Beccas och mitt kontrakt på lägenheten i Västertorp utgår nästa tisdag och då måste vi vara out of there! Vart tar vi då vägen?? Ja, Becca ska bo tillfälligt hos sin mamma och sen har hon kanske en lägenhet på G. Jag hoppas å hennes vägnar!
Jag då? Jo, jag ska bo tillfälligt hos Patrick faktiskt. En månad fram tills dess att han fått sitt hus sålt. Därefter.. tja, vet inte vad som händer sedan. Det visar sig! Det mest gör det. Man har ingen aning vad som väntar i framtiden. Vad man ska få göra, vad man ska få njuta av, vad man måste gå igenom för att få det man vill ha. Man får bara se till att man gör det som är det bästa för en själv, det som ens hjärta säger är smartast och bäst.
 
Så ikväll blir det att fortsätta packa ner saker i flyttlådor. Och innan dess blir det att jobba fram till 19:15. Längtan är stor efter Patrick kan jag tala om. Vi har inte träffats sen i söndags förra veckan! Dock har det gått bra. Jag trodde jag skulle sakna honom mer än vad jag gjorde. Så jag har klarat mig, bra lärodom för kommande dagar då vi inte är tillsammans. Och väldigt bra då vi ska ses (nästan) varje dag i augusti. Han ska bort några dagar till Dalarna men annars blir det myys varje dag, hihi.
 
Jag läser ju Sara Jönssons blogg som ni redan vet. Tjejen som var med i BigBrother förra året och blev ihop med Martin Granetoft (som även var med inne i huset och kom 3a om jag inte minns fel). Hon la för någon vecka upp på sin blogg ett helt nytt sätt att göra cesarsallad på. Här är tipset!
 

Hemma igen!

Nu är man hemma igen i det soliga Stockholm. Vädret i Göteborg hade vi tur med, det var en aning molningt på måndag första dagen, men annars hade varit som det ska vara. Äkta Göteborgsväder: stekande sol, inga moln, vindstilla...you gotta love it <3
Nedan följer bilder från vår gbgvistelse. Tyvärr hade jag ingen ork att blogga då vi vart igång hela dagarna och kommit hem vid 10/11 snåret och då gått o lagt sig på en gång! Men nu är man hemma och kan fortsätta blogga om sitt liv igen. Enjoy!
 
 
 
 
 
Tisdagskvällen bjöd på konsert. Jamie Meyer var förband och Lady Antebellum var huvudnumret!!! As roligt att se de live, dem var jätte bra :) Ber om ursäkt för bilderna, vi stod längst bak och jag hade bara min mobil att fota med. Det var inte stort, så vi såg väldigt bra ändå, trots de långa gubbarna x)
 
 
 
 
 
Onsdagskvällen bjöd först på minigolfstunering mellan mig och mamma. Åh vilken match det blev! Man kunde inte förutspå vem som skulle vinna, först drog mamma iväg men sen kom jag ikapp och så höll vi på sådär. Dock blev resultaten till min fördel tillslut men jämnt var det: 69-68!!! haha.
Sen åkte vi in till stan för att käka middag på mammas val av resturang, Bon hette det. Liten resturang, coolt inrett och bra service! Servitricen vi fick var jätte trevlig och snabb som få. Dit ska man verkligen komma tillbaka till. Vi hade innan fått reda på att man inte kunde boka bord, så vi tog chansen och tur det! Besök det då ni är i Göteborg, det ligger snett mittemot Elite på Avenyn, på en bakgata. Inte svårt att hitta :)
 
 
Resan hem var seg! Ingen la något på wordfued och vi resenärer fick dras med förseningar, dörrfel, växelfel och stopp m.m. Tur att mammas dator var med så man kunde fördriva en del timmar med att kolla på Pirates 2 :)

Göteborg dag 1

Ja, då var man här nere igen. Som vanligt älskar jag den speciella Göteborgsluften o atmosfären så fort man kliver av tåget på centralstationen. Varje gång måste jag alltid ta några extra djupa andetag och verkligen ta in doften. Låter skumt, i know, men that's me!
 
Väl framme slängde vi av oss väskorna i ett skåp och gick vidare till Sweet Café & Deli där jag tog "La Dolce Vita" - ett surdegsbröd med mozarella, parmaskinka, pesto och soltrokade tomater. Mamma tog en Getost sallad med bulgur.
 
 
Efter det vart det lite shopping inne i Nordstan där jag hittade en väska, ett träningslinne, ett par träningsbyxer och en tjocktröja som bara skrek mys om hela sig, hihi. Tar bilder på dem imorgon eller på allt jag köpt när jag kommer hem.
 
Då vi kom till hotellrummet njöt vi av champagne och ett bär/cokladfat. Middagen serverades nere på hotellsalongen där jag tog Majetessill till förrätt och Ravioli till huvudrätt. Mamma tog Ljumna Betor till förrätt och Kungsflundra till huvudrätt. Det var gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter vi här på rummet och kollar på Wallander: Luftslottet. Börjar bli lite trött, har inte fått sova så mycket de senaste dagarna pga allt jobbande och igår var jag uppe sent för att tvätta. Så nu blir det chill i sängen tills man somnar! Hörs imorgon, ciao :)

göteborg imorgon!

Inte är det kul när humöret tar över stunden... kvällen spenderades spontant hemma hos Patrick för ett sista farväl för dessa fem dagar utan varandra. Ända sedan vi blev ihop förrförra lördagen så har vi inte sovit ifrån varandra nån kväll. Och nu ska vi göra det i fem dagar.. nyttigt är det, man behöver sakna varandra då och då, annars blir man bara galen tillslut, dock är det jobbigt! Psykiskt jobbigt.
 
Nu blir det sömn i cirka fem timmar, för imorgon bär det av mot Göteborg!! ciao <3

dålig förlorare

Igår vart det först jobb från 9 till 5 i Sickla. Där jag och Sofie fick upp intresset för Wermland Forever. Det ska vara Sverige motsvarighet till Laguna Beach/The Hills/The City. Handlar om 9 killar/tjejer i 20års åldern som tillhör Karlstads elit. Jag älskar sånna där serier om kärlek, vänskap och drama. Man kan inte hjälpa att bli så hooked!
 
 
Därefter åkte jag hem till Patrick där det blev en snabbmiddag innan vi drog in till stan för att möta David och Becca för att spela biljard. Vi åkte in till Skanstull och gick på nya CityBiljard. As mysigt ställe, lugnare än Biljardpalatset på Fridhemsplan där man annars brukar stöta på :P
Tyvärr gick det inte så bra för mig dock...vi körde rätt så länge, tre och en halv timme, och i princip alla gångerna gick den antingen åt fanders eller precis på kanterna innan hålet. Men jag fick vinna en gång framåt slutet då bara jag och David körde mot varandra :)
 

thank god for tacos

Fy fan vilken rolig kväll det blev igår! Becca och jag var hemma hos Patrick (som var i stan o paddlade kajak). Vi åt tacos, delade på en champagneflaska och spelade monopol! :D Becca ägde mig totalt och köpte gator och hus åt alla håll o kanter x) Till slut när hon hade massa pengar och alla gator förutom 3 st, så gav jag upp och lät henne vinna. Det skulle ju ändå ske till slut så kunde lika gärna ge henne vinsten :)
 
 
Patrick kom hem framåt 9/10 tiden, vi tog varsin tacos och sen vart jag så trött (pga av senaste nattens 3 timmar) så jag vet inte vad som hände direkt. Gick på autopilot, det som händer när jag blir riktigt trött och jag kommer inte ihåg nånting morgonen efter, vilket inte hade något med drickan o göra. Så hoppas Patrick inte tog allt för illa upp när jag tillslut inte kunde lika kvar i soffan längre o var tvungen att gå upp till sängen där jag somnade på en gång. hihi märkte inte ens när han kom upp och la sig bredvid mig...dåligt (a) får pussa extra mycket på honom när jag kommer dit efter jobbet igen så är han säkert inte såå ledsen på mig :p
 
Nu blir det i alla fall jobb fram till 5, sen på kvällen blir det biljard med Becca, David o Patrick! Ciao.

frädag

Inatt blev det bara tre och en halv timmes sömn så är liiite trött idag. Har suttit här på jobbet sedan 06:45 och damn vad tråkigt det har varit. Har fått kämpa emot viljan att gå o lägga mig i sofforna på nedervåningen måånga gånger! Men snart slutar jag och då ska jag värma lunch som jag ska äta på vägen till solna, där ska jag in på synsam för att kolla mina ögon och förhoppningsvis köpa nya linser. Råkade somna med linserna igår så hoppas ögonen inte tagit allt för mycket skada :(
Efter solna blir det en visit hemma där jag ska duscha och plocka ihop en ny sleeping bag för de två sista nätterna tillsammans med pojkvännen innan man reser till Göteborg för andra gången denna sommar tillsammans med mamma. Kommer sakna honom extrem men ska bli så roligt att åka dit ner igen med mamma! Hon har fixat så vi ska se Lady Antebellum samma kväll som vi kommer ner! Sweet! Det ska bli myys, älskar deras musik :) För er som aldrig hört dem innan lägger jag in deras största hit Need You Now för att njuta till!
 
 
Kvällen består av häng tillsammans med Becca, det ska bli myys! På grund av att Patrick är och paddlar kajak idag så ska jag vara hundvakt åt Rosie, så därför ska vi vara hemma hos honom och kolla på film, käka och annat roligt som vi hittar på :) Girls night in!
Hoppas ni får en bra fredag, ciao!

se denna!

 

svenska räven

Fick nyss veckomail från min sida på internet där jag köper klännigar ifrån. De har de mesta, för sommar och vardags och fest och lite mer vågat. De har även skor och smycken. As snygga grejjer!
Rekomenderar det till er som vill vara lite extra fina och samtidigt ha något som nästan ingen annan har.
Sidan finns här! Det går även att klicka på bilderna för att komma till just den klänningen.
 
De här vill jag ha just nu :) såå fina!
 
 
 
 

puppylove

Känns konstigt att sakna någon såhär som jag gör. Ändå har jag bara varit ifrån honom i två och en halv timme... När jag satt på nedervåningen nyss i morse och kollade på Vampire Diaries så fick jag en extrem vilja att bara gå upp till sovrummet o lägga mig bredvid och myyssova! Ville inte gå till jobbet alls. Sitter här nu och kommer till den insikten att nästa vecka kommer bli tufft. Dock ska jag bara vara borta i fyra dagar, det är inte fyra veckor tack och lov men...
 

födelsedagsbilder

Här kommer några få bilder från två födelsedagar. Först min egna överaskningsfyllda dag och sedan lille Alvars speciella 2års dag. Den söte krabaten är Patricks systerson och hur söt som helst :) Vi var där igår, och trevligt var det! Så roligt att se Alvars blick varje gång han fick en ny present. De hade dragit ut på de flesta presenterna så att han skulle ha tid att leka med allt i tur o ordning. Även trevligt att träffa Patricks familj :D
 
 
Så går det när man myser med mig.. haha.
 
Resultatet...MUMS :D
 
 
Tredje överraskningen: doftljus o tryckare <3
 
 
Rosie får tårta på Alvars födelsedag, hihi så sööt!

the best day ever

ååh vad jag hade en bra dag och kväll igår! Jag är fortfarande lite överraskad och rörd av allt jag fick igår :)
Först på morgonen spenderade jag ett antal timmar på arbetet, skylten jag hade på mig väckte en del uppmärksamhet så en kvinna sjöng för mig och ett par andra sa Grattis :) tack tack!
Därefter åkte jag hemmåt, hade glömt mitt tågkort hemma, så var tvungen att hämta det innan jag skulle bli hämtad av Patrick (men glömde kortet ändå)...hur som helst haha. Väl hemma gjorde jag lunch till mig själv, laxburgare (utan bröd) och grönsaker till, och kollade på Fight Club samtidigt som man fixade naglarna och plockade ihop sova över-väska. Någon timme efter det kom hetingen jag nu kallar pojkvän på sin motorcykel!! GRR ;) jo, jag fick åka med OCH MY GOD VAD LÄSKIGT DET VAR! Det var verkligen så att man fick hålla i sig för sitt liv, haha. Jag rekomenderar inte detta till de som är det minsta rädda! För när han åkte upp i cirka 200 blåst så kunde man inte annat än att förlita sig på att armarna och benen var starka nog att klamra sig fast runt om honom, plus att jag redan hade träningsvärk ;) men men, här sitter jag dagen efter fully alive. Men verkligen en livshändelse jag snart kommer glömma. Vilket även hela resterande dagen och kvällen var. Kommer aldrig glömma hur gulligt han hade planerat allting!
Vi kom hem till honom, jag var lite halvskakig i benen efter hojjturen hihi, vi la oss ute på hans altan och solade de lilla solglimtarna vi fick mellan dem stora molnen så vakade ovanför oss. Men mysigt var det ändå!
Jag fick öppna min present som han kom ner med från övervåningen, som var en t-shirt som jag hade blivit helt kär i inne på NewYorker med en England flagga med text över: Good Girls Loves Bad Boys. I love it! Sedan blev jag överraskad med en till present! som han hade gömt på trappsteget på väg ner. Det var ett jätte fint champagneglas som det var rosa doftljus i hela :) såååå fin!
Sen åkte vi till tumba LIDL för att han skulle lämna ett svärd till en pojke som skulle köpa den åt hans pappa i present som fyllde år samma dag..ja, jag vet. Både jag och Patrick tyckte också den repliken var lite väl suspekt men.. han fick pengar så han var nöjd, hehe.
Vi begav oss till Toys R' Us (första gången jag varit där förresten!) för att leta efter present till hans systerson som fyllde år dagen efter (alltså idag). Vi kom därifrån med en bil och en traktorbok som lät, yess ungen gillar bilar, och riktiga byggmaskiner :)
 
Sen åkte vi till ICA för att köpa grillat. Jag bestämde att jag var sugen på spett så vi köpte lite grönsaker och kött. Vilket vi lagade och åt direkt när vi kom hem halv 8, vi båda var otroligt hungriga! Patrick vart lite besviken att det blev lite bränt det mesta, men så går det när man myser för mycket med mig och glömmer bort grillen ;) hihi. Men det gick att äta ändå, det var gott!
Trodde ni överraskningarna var slut där eller... nej, han överraskade mig och berättade jätte gulliga historian att han hade hört ett band spela i Gamla Stan som han blev kär i deras låt. Köpte deras cd och 9 st små värmedoftljus, så skulle vi dansa tryckare till den. Hihi, blir rörd av att bara skriva det här. Men det blev lite fel i hans plan tyvärr, låten som de hade spelat i stan hade de inte med på deras cd så han vart jätte ledsen över det men gav mig ljusen och cdskivan i alla fall. Men vi hittade ändå en låt att dansa till på min lugna listan :)
 
Kvällen avslutades med att vi somnade till ett Sons Of Anarchy avsnitt i soffan, myyys <3
 
gulligaste bilden man hittade på en mops som somnat uppe på en soffa! nu vill jag bara ännu mer skaffa en själv! hihi.

pärlnaglar

Nya trenden från USA har kommit! Det ska vara pärlor på naglarna och gu så fint det är! Tänk att gå ut och ha dessa skönheter till naglar :) finns i vitt också.
För er som blir intresserade finns det att beställa här.
 

Grattis till mig själv!

Hade ingen som sjöng för mig imorse då jag gick upp tidigt för att åka till jobbet, självklart glömmer jag tågkortet i regnjackan hemma, så fick köpa en tågremsa.... Men blev lite glad då jag kommer fram och ser en Grattis-lapp på datorskärmen, söta arbetskamrater man har!
Har även en skylt på mig också, haha. Var nämligen i stan/Kista med Patrick i fredags för att visa vad jag gillade osv så han skulle veta lite granna vad han skulle köpa åt mig. När vi kom till Kista framåt kvällen precis innan de skulle stänga, så gick vi in på Gallerix och han frågar mig:
- Om jag köper en sak till dig, lovar du att ha den hela kvällen imorgon då vi firar dig?
- Ehh... jag vet inte om jag vågar säga ja på den fråga haha.
- Jo kom igen, det är inget farligt jag lovar.
- Okej... ja, jag lovar.
Då vänder han sig om, visar en skylt som hänger på väggen "Detta är MIN dag". Så, ja jag hade den på mig hela kvällen och natten i lördags då vi var ute. På bowlingen och klubben..sen på natten då vi körde biljard fick jag tillåtelse att för tillfället ta av den men var tvungen att sätta på mig den på vägen hem sedan! Hehe, han är för gullig.
Jag råkade även tänka högt samtidigt som han hade köpt och skojade lite: "Måste jag ha den på måndag när jag fyller år på jobbet också?" ........dumma mig.....så nu står man här med en skylt på arbetet. Saker man gör för ens pojkvän :)
 
 

wiiie

Den här älsklingen ska snart bli min om ett par dagar!
Köpte den från Sara nyss, hon hade en bloppis på sin blogg och jag blev kär i den direkt! min stil <3
Får hoppas att den passar, annars får man sälja vidare den till en smalare kompis. Lite spontan köp, i know!, men ibland får man riskera lite :) en födelsedagspresent till mig själv då jag fyller år idag!
 

Födelsedagsfika

Ikväll har det varit fika och presenter som stått på agendan. Fick besök av farmor, farfar, Carro, och äldsta brorsan och hans sambo Pera. Föräldrarna var självklart här också då jag har lånat deras lägenhet för gästerna :)
 
 
Present från mamma, pappa o Molly :) en LCHF kokbok inslaget med sött Nalle Puh papper!
 
 
 
 
 
Present från äldsta brorsan och hans sambo: Hello Kitty ballong + en papperspåse med träningskläder i och en självlysande t-shirt med ett spöke på x)
Och av farmor och farfar fick jag pengar + ett sött gratulationskort.

sola med Eve

I fredags så träffade jag Evelina och solade, pratade, dansade o kollade på film. Här är några bilder därifrån:
 
 
 
 
 
Gillar min nya bikini från HM :)

A night to remember

Igårkväll var en bra kväll :) dagen började med att jag höll i mitt andra zumbapass på jobbet. Jätte roligt! Speciellt då min killkompis Joppe va där och faktiskt var med på passet, kul att ha med en kille :) Min tjejkompis Malin var också med och Becca satt bredvid o kollade på och lekte lite paparazzi.
Framåt kvällen sen vart det träffa kompisarna för att fira mig då jag fyller år på måndag. Det vart bowling först på Rock n'Bowl på Maritorget. Gick ju sådär, inga strike:ar alls.. tacka vet jag Wii Bowling, hihi där går det bättre för mig. Därefter gick de flesta hem men Patrick, David o jag fortsatte kvällen på Göta Källare. Sen efter en del fram o tiillbaka velande och åkande då vi försökte möta upp min killkompis Andrè, så åkte vi till Fridhemsplan där vi avslutade natten med biljard och donken.

Sen på bussen hem fick jag en väldigt trevlig överraskning som jag hade gått o klura på hela kvällen då Patrick helt random frågar mig: "ja eller nej?". Haha utan att veta vad jag svarade på så sa jag i alla fall ja till slut. Vilket visade sig vara om han skulle ändra till förhållande status på Facebook! Och sen fick jag även ett "får jag chans på dig"-sms. Som jag svarade ja på såklart! Gulligaste ever! Hihi
Så nu är man flickvän....känns skönt! I'm lovin it ;)


Idag blir det fika hos föräldrarna med släkt o nära och kära. Trevlig söndag på er! Ciao

Sol, dans, mat o film.. en torsdag helt enkelt.

Igår vart det en väldigt mysig dag o kväll! Först vart det rätt slappt med några Vampire Diaries avsnitt. Sen åkte jag hem, hämtade bikinin, och åkte till min innebandykompanjon/nära vän Evelina. Vi åkte direkt ner till klipporna nedanför hennes hus för att lägga hos i solen. Efter någon timme åkte vi upp, tog lite mellis och dansade halva mitt zumbapass.
Sen var det tänkt att jag skulle lyssna på ett surftåg på en blogg jag läser men det gick inte att ansluta av någon anledning trots att Eves dator hade full internetuppkoppling. Så då lånade jag duschen innan vi åt en jätte god middag samtidigt som vi kollade på "Mallcop". Den var väldigt rolig faktiskt så den måste man ta o se hela av någon dag :)

Därefter framåt natten hamnade jag i Tumba. Ska va här idag, titta på Vampire Diaries då vädret är som det är... Senare framåt 5 tiden då Patrick sluter jobbet blir det en vända in till stan för att jag ska peka ut saker jag gillar. Fyller nämligen år på måndag :) och det mest negativa med det är att vänta, att inte få reda på vad man ska få ii present, hihi. Tro mig, har försökt få ur honom vad jag ska få men utan framgång. Hehe, men men det ska bli kul ändå. Och imorgon ska vi fira mig! Pga. det dåliga vädret som kommer bryta ut imorgon blir det bowling på kvällen och sen utgång någonstans. Jag funderar på Ambassaduer, har aldrig varit där men det visar sig vart vi hamnar.

Nu ska jag kolla klart och därefter gå hundpromenix. Kommer lägga upp gårdagens bilder kl. 5 innan vi åker in till stan. Ciao!

bilder från idag

 
Klippte mormors lilla gräsplätt x)
 
 
Den här hunden kan lägga sig anywhere :p
 
 
 
Lek med hundarna :)

Onsdagsaktiviteter

Igår efter jobbet vart det spontant bestämt att spendera natten i Tumba. Och idag har jag städat hos mormor as usual. Därefter åkte jag o Molly till Tumba igen där hon fick träffa Patricks hund Rosie. Det gick bra till en början, dock slutade det illa men de verkade ändå kunna gå promenad o vara i samma rum efter händelsen så tur att det inte blev värre än så. Men men sånt som händer :)

Ska vara kvar här ett tag tills kvällskvisten kommer och efter det blir det att lämna hem Molly, hämta mina grötflingor hemma hos föräldrarna o sen hem för att slå på någon film på datorn.

Hoppas ni får en fortsatt bra onsdagskväll gott folk :) ciao!

back in the days

Tittade på en lägenhet häromdagen och gick då förbi platsen där min gamla förskola låg: Isis. Men nu är den söta lilla avlånga, röda byggnaden borta och har ersatts med vad det än är som ska bli där istället :/
Man får hoppas för de lokala barnen att det blir en ny och fräsch förskola. Så det inte blir något annat.
 
 

inbakat

Cissi gjorde en inbakad fläta på mig, jag älskar det! Så fint :)
Har aldrig haft det förut faktiskt, jag har ganska nyligen lärt mig fläta två flätor på mig själv. Men aldrig inbakad eller en fläta. Så här blev det:
 
 

fotomodell

Tja!
Idag har jag övat på mitt zumbapass och därefter blev jag faktiskt fotad av min abretskollega. Vi ska lägga upp lite information på vår facebook sida att jag har zumbapass nu på lördag!
Som många vet som känner mig, jag hatar att bli fotad! Men släng på lite zumbamusik och släng på mig zumbakläder och man glömmer bort det. Då står man där bakom blixtrarna, i ljuset och bara kör igång! :D
Men tro inget nu people! jag ogillar fortarande att bli fotad xP men roligt var det ändå :) hihi.

Kommer lägga upp länk till resultat så får jag märker av det. Nu blir det arbete. ciao!

Friday

Gårdagen var jätte myys! Grillade med Becca, baconinlindande kycklingchorizo med bröd och lite pommes :) Efterätten bestod av grädde och jordgubbar. Otroligt gott! Framåt kvällen senare blev det filmtittande på nya American Pie filmen som jag trodde skulle vara bättre än vad den var, men ändå lite smårolig.
 
 
C C c c c
 
Här kommer lite bilder från kvällen
 
 
 
 
 
 

En bra dag

Igår var jag förbi min favoritJoppe i Lindholmen och solade, spelade kubb, blev getingstungen för första gången i mitt liv, lekte lite med hans systerson. Alltid lika roligt att träffa honom! <3
 
 
 

Nu kom de sista bilderna med :)

 
 
Sista middagen i gbg fick det bli en Parmapizza på Bryggeriet, där Hamburgetallriken var ifrån.
 
 
Därefter blev det popcorn/chips och filmmyys på hotellet :)

och slutligen de sista bilderna

 
 
 
 
 

mera göteborgsbilder

Det knasade av någon anledning så här kommer resten av bilderna från resan :)
 
 
 
 
 
 
Någon hade lagt en Gyllene Tider skiva ute i spöregnat i rökrutan.. haha
 
 
Takvåningen där specialdrinken gjordes ;)
 
 
Blev så kär i den här bilden så den är min framsida på mobilen just nu :) Gillar det varma röda ljuset!
 
 
På väg hem i Göteborgsnatten såg vi en hare :)
 
 
Myyslunch i solskenet en lördagsmorgon på Sweet Coffebar <3
 
 
 
 
 
 

tillbaka i bloggvärlden från resa, mys och ensam tid

Resan till Göteborg var grymt efterlängtad! Likaväl som innan så kände jag mig så himla hemma <3 Hade så mycket myys med tjejerna! Vi åt på resturanger och fikade på caféer, shoppade i affärer och butiker, och på fredagskvällen trotsade vi SPÖREGNET och drog till Yaki-Da. Ett jätte mysigt ställe på tre våningar. Källaren var inrett i utlands-känsla: palmer, olika ljus, träbar, träsittplatser. Våning 1 o 2 var dans och chillställena: inrett som en antiklägenhet så att säga, fina möbler och fönsterkarmar och vita väggar.. Takvåningen var inrett som en resturang, lite mer exklusivare. Jag vart otroligt förvånad över priserna de hade där. Det måste ha varit någon speciellfredag eller happy hour, något i din stilen...för annars kostar väl inte 3 tequila 108kr ??? Nej, inget skämt! Och trevligare bartenders behöver man inte leta efter för dem finns på Yaki-Da ;) Både snygga såsom trevliga att tjöta med :) Jag bad nämligen två bartenders att göra egna drinkar till mig, första fick välja vad han ville, mitt enda krav var att det inte skulle vara så mycket is i......tror ni han lyssnade? Haha nej, han fyllde på med is ändå. Minus till honom, dock var drinken god så han fick en 2st C av 5. 3,5 fick tjejen i samma bar som Becca gick till och fick en Persikadrink som var gudomligt god! En trappa upp höll den mest trevligaste bartendern jag nånsin mött, och söt, till. Han fick en 4 av mig för han var så pratglad och log alltid när man kom in. Bartendern högst upp hann man inte prata så mycket med men jäävlar vilken drink man fick av honom! Dock den dyraste men jävlar vad det var värt det. Sån drink som jag älskar och vill ha. Sprit/smaksättande och ingen is. En drink i min smak liksom. 5/5 C :)

Bortsett från utgång, så shoppade vi också en del. Jag vet......jag sa ju att jag inte skulle, men sätter man man i ett köpcentrum i Göteborg så kan jag inte motstå! Shoppaholic?
Men trots det så vart det ändå saker som jag mer eller mindre behövde, jag höll mig i alla fall borta från att köpa skor. Så det var ju positivt för min ekonomi :) Men det blev läppstift och kajalvässare på KICKS, en kjol på Shock som jag älskar och en klänning från Missey som jag avgudar!!! Ska ha den på min födelsedag tillsammans med mina ljusa klackskor. Nu har jag blivit lite brunare också så det kommer bli så perfekt! :) love at first sight.
 
Nu räcker det med text i det här inlägget tror jag. Nu får bilderna göra snacket! caio <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frukost på Esprosso House <3 då vi missade hotellfrukosten.
 
 
Lunch på favoritcaféet: Sweet Coffebar
 
 
 
 
Haha, hotellmiddagen var inte så uppskattad med matbrickor och diskokula....man kände sig som om man var i skolmatseln igen!....... vi köpte varsin Smirnoff Ice så vi kunde stå ut med utsikten xD
 
 
Syns inte såå mycket, men jävlar vad det regnade när vi var på väg in till Yaki-Da.
 
 
Här syns det nog lite bättre :P
 
 

RSS 2.0