lajjv

La mig precis i föräldrarnas säng och satt på tv11 för att checka in kvällens Big Brother LIVE. Sara och Martin ska ju vara med och snacka med Gry :)



Gör ni det också?


open your eyes

Ja inte kan man säga att dagen gick till det bättre efter att jag lämnat jobbet direkt. Det var varmt ute så jag la min nya zumbatröjja, jag köpte i förregår, ovanpå väskan och hade bara på läderjackan över friskiströjan. Jag hade alltså trätt in tröjjan i de små handtagen på min väskan och så hängde jag den på axeln med de stor banden. Men någonstans mellan bakdörren och busshållplatsen så har den glidit av på vägen, vilket jag inte märkte förän jag var i slussen (alltså ca 20 minuter bortåt). Fick då gå av, hoppa på bussen tillbaka för att se om den mot all förmodan var kvar.........men det var den inte. Alltså har någon tagit den :/ Helt sprillans ny Zumbatjocktröja ..den som skulle bli min nya älskling... den var jätte myys! Tråkigt nog måste jag köpa en ny nästa gång jag är där borta i studion. -.-

Väl hemma hos föräldrarna sitter jag och kollar på Reel Steel, mycket bra film! Men jag hinner fram till sista fightingscenen då jag kommer på att jag inte hade mina deklarationspapper med mig hit!!! -.- Jag och mamma skulle ju fixa det ikväll. Då fick man stänga av filmen, gå ner o vänta på bussen. Vilket man fick göra i cirka 20 min då man ser att det är söndagstid och då går dem bara två gånger i timmen.....-.-



Som ni säkert har förstått vid det här laget så är det inte direkt min dag idag. Tråkigt nog så är jag sån att vid dessa dagar så förstärks det av allt annat jag försöker glömma/ignorera i mitt liv, tur att man har musik. Får hoppas att det händer nå bra snart!


sixty

Igårkväll efter jobbet åkte jag hem till årsta där pappa och brorsan låg i soffan och kollade på Tusen Bröder. Jag var där hemma för att hämta pappas platta som vi hade med till Portugal, där ligger alla bilder och videos på. Pratade lite med dem innan det var dags för mig att åka in till stan för att träffa Isabelle utanför centralen. Vi åkte till Cafe 60 och åt varsin Laxlasagne... mumms! Pratade om det mesta som dök upp och jag fick höra en ny låt som hon förtillfället jobbar på :)



Jag kom hem runt 11 snåret, redigt trött!, då jag hade gått upp halv 5 samma morgon och skulle även göra det följande morgon. Så det blev bara att ta av sig sminket, fixa frukosten till imorgon och lägga sig i sängen och kliva in i drömmarna värld.
På morgonen sen så kollade jag på början av Indiana Jones: The Last Crusade, gjorde matlåda till lunchen och märkte kort därefter att klockan redan var 06:40... tåget går 06:51.. det vart till att kuta och jag hann precis!



Dagens händelser blir till att jobba till 12, därefter hoppas på att Petra inte är på landet så jag kan åka hem till henne och spela tv-spel :) runt 6-7 kommer mamma och hämta mig, i hopp om att jag är där, och vi ska klara av min deklaration som måste göras idag/imorgon!



Isabelles danspass

I'm looking at you through the glass

Solens timmar flyyger förbi och själv sitter man här inne bakom receptionsdisken. folk cyklar och går lättklädda förbi fönstrena, och njuter av värmen som strålar ute. Då det börjar bli varmt ute så sitter jag 90% av fallen inomhus och arbetar. Då man är ledig är det mulet eller regnigt.. trååk! Man får hoppas på att det blir lika varmt, om inte mer, imorgon efter 12 slaget då jag slutar.



Man kan ju inte direkt säga att tiden har gått snabbt direkt. Lite kassajobb har man gjort, och hjälpt en del, annars har man bara stått och tjötat med Cecilia, som nu har slutat och avlöses av Patrick. Så lite tur att man inte är själv i alla fall..det hade varit segare!
Men jag smsade nyss med Isabelle, dans o jympaledare jag lärde känna nere i Portugal nästa vecka, vi bestämde middagsfika ikväll på cafe60. Vi ska byta bilder och videos med varandra från resan :)

Ut i solen med er! caio.

dagarnas bilder



I onsdags efter städningen hos mormor gick jag ner och köpte pannkakor till mig själv. Hon hade lite hallon i köket som jag fint dekorerade pannakakan med :)



Denna söta lilla krabat höll till inne på Danderyds Sjukhus tunnelbanastation. Precis bakom där jag sitter finns en Metro My way ("Pressbyrån"), så folk hade suttit utanför, käkat kex/korv med bröd eller vad de nu ätit och smulat på golvet. Så det tyckte ju han om. Men han var lite avvaktande för att smulorna låg runtom mig, men till slut så vågade han och nep tag i smulan och hoppade bort och käkade i sig x) söööt.



Fredagen igår spenderades med Malin och Becca, vi käkade "plock" som har blivit vår nya standard när vi är med varandra =D hihi. Sen så tittade vi på Let's Dance och se hur det gick för allas favorit Anton. Hon skötte sig väldigt bra faktiskt med tanke på den kärleksfulla dansen och att han aldrig hade varit kär själv någon gång. Mycket stilfullt dock ;)





Nya inneboenden, Molly :p



Glasskål a la Malin :)

thanks for making me a fighter

Jag hade ju som tidigare sagt planer på att dansa ikväll med, åka till arninge och vara med på ett zumbapass. Men icke då.... Tania (zumbatwinz) som har passet och då försvinner platserna på en gång! tyvärr :(
Så det får bli att stanna på hemmaplan och åka till Sickla senare ikväll 19:30 för att boxa av mig, inte för att jag har det nu men, lite agressioner xP Något kan man ju alltid boxa av sig.... kalorier kanske ;)


hallelujah, it's raining men

Vart en danskväll igår minsann!
Först dans vid 18:30 som jag missade början av för att jag kom för sent. Därefter körde jag ca 1 timme till zumba med Ellinor :) Men helt plötsligt dog min PSP (där musiken är) så hon fick ett litet smakprov på mitt pass i alla fall :p
Men hemvägen vart lite surare... med andra ord så vart det dyngsurt! Det regnade något oerhört. Och ingen musik hade man heller att lyssna på så det var bara att stå ut :/



Idag har jag tagit ett till pass åt Ellinor så öppning borta i Orminge. Därefter hem och städa rummet faktiskt! Sen tänkte jag dansa zumba way away in Arninge =) var läääänge sedan jag var där, så ska bli kul att se dem igen! Ska åka dit lite tidigare så jag har tid att prova och köpa zumbakläder också. Har äntligen bestämt mig nu efter x antal månader vad jag vill ha, men utan tvivel så kommer det bli mer senare också ;P hähä.

Vad har ni för er idag?

no touching the "produktionen"

killar, här får ni förklaringen !!


Lunch

Avnjuter världens godaste lunch!....eller? haha det var (nästan) det enda som fanns på jobbet jag kunde få i mig just nu när magen kurrar. Vi har keso mellanmål, men den har jag ätit 3 gånger 2 dagar i rad nu. Känner att jag är lite trött på den för tillfället. Så då fick det bli en Yoggi istället med jordgubb och Lime smak :]



i alla fall något...

hundräddare


mitten på veckan

Igår tror jag att jag hade den roligaste dagen på länge!
Blev i princip färdig med mitt zumbapass(!) bara det är en otroligt rolig grej :) Nu måste man bara öva och öva på det så man kan det utantill framöver också. Kanske kan man leda ett utepass på jobbet i sommar, vem vet? ;) Så det har ju verkligen lönat sig att jobba på zumbapasset hela dagen i måndags (från halv 10 till 18) och igår (från halv 1 till 14:45)
Jobbade sedan på kvällen, och det gick ju allt annat än dåligt. Det var jätte roligt, allting flöt på, inga problem eller konstigheter. Trevliga personer man både arbetade med och träffade :) såå..tack Ellinor för att jag fick jobba igår!

Idag är det jobb igen fram till halv 12. Därefter ska jag till mormor och städa, sedan hem och hämta träningskläder då jag tänkte vara med på dansen som är ikväll på jobbet 18:30 (kanske hinna med ett zumbapass innan eller efter också;))


svalor

Ja, dessa fanns det mycket om! De flyger runt hotellets balkonger och fångar/äter flygfän som flyger i luften. Och även sätter sig inne på balkongerna, som de har gjort här på våran, och "bygger bon" som en kille berättade för oss under veckan. Det tar gegga eller vad det nu är de hittar och trycker upp det mot väggen. Men som alla andra byggen där nere i Portugal går det inte direkt på räls, som man säger ;) haha. Siestan är ju ett stort måste där nere runt medelhavet, så inget påskyndande där inte.. x)


Portugal inlägg (läs gärna)

Lördag/söndag

Bloggar här nerifrån Portugal!! Äntligen. Känns skönt att komma ner hit, känns skönt att början träningsveckan med allt vad det innehåller detta året. Självklart, som åren innan, utövar vi yoga på morgonen, vilket vi har gjorde nyss. Kroppen kändes lite halvstel, speciellt min då jag detta år börjat min vecka med träningsvärk från i torsdags och i fredags. Men det ska utan tvekan gå bra det med känner jag!

Därefter vart det frukost. Lite annorlunda i år då jag slutat med frukt och jos. Så för min del vart det varm havregrynsgröt med kanel, naturellyoghurt med ”supermüsli” – en mycket nyttigt müsli med havtorn, pumpakärnor, hallon, m.m. Jag åt även äggröra och bacon, och drack två glas sojamjölk. Rejäl frukost eller vad säger ni? ;)

Hur kom vi då hit? Jo, med flyg som avgick från Arlanda 16:25. I väntan på det så satt vi på flygplatsen och åt varsin sallad; mamma tog räksallad och jag tog caesarsallad. Vi löste korsord och sen spelade jag lite Angrybirds på pappas Galaxy Tab. Har alltid velat ha en sån, så jag är lite smått kär i den faktiskt. Väl uppe i luften på planet så kollade vi på lite avsnitt som låg på ”(surf)plattan”. Vi såg ett avsnitt av How I Met Your Mother och två avsnitt av The Big Bang Theory. TBBT hade jag inte sett innan, aldrig tagit mig tid för att göra det. Aldrig känt lusten. Men ack så fel jag hade. Det var lite små roligt måste jag erkänna! Komiska karaktärer.

 

Måndag

Gårdagen var en dag fylld av träning! Det vart yoga på morgonen, därefter körde vi ”Smörgåsbord – en mix av all träningar” som är precis som det låter; en mix av all träningsformer som erbjuds under veckan i en timme. Sen lunch följt av Jympa ute på plankan, men efter det passet skiljdes min och mammas väg. Hon valde stavgångs intro och jag stannade kvar ute på plankan och dansade.
Framåt kvällen blev det en efterlängtad middag och föreläsningen ”Magiska Möten” av Inga Lis. Efter det gick vi upp och njöt av en ännu mer efterlängtad sömn!

Vilket tar oss då till måndagen. Yoga som vanligt, klockan sju. En till rejäl frukost åt vi idag också. Jag tog samma som igår dock hade de ingen äggröra så det fick bli fyra stekta ägg istället, plus tre skinkbitar.

Det som väntar oss framöver är följande; jag ska chilla några minuter fram till dess att klockan slår 10:30 för att då gå ner till Cirkelfys (som jag hoppas är i föreläsningsrummet, då de bygger om i träningslokalen). Direkt där efter ska jag springa ner till plankan ute på stranden för att dansa 11:30 (får se hur bra jag hinner det). Sen möta mamma här uppe i rummet för att äta lunch. Efter lunchen vid 15:00, springa ner till plankan igen och dansa åter igen! Mamma går sen stavgång 16:30. Middag efter det innan måndagen är slut för den här veckan och tisdagens bravader väntar oss.

 

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag

Natten till tisdagen var då inte så rolig tyvärr. Eftersom jag körde slut på mig själv på söndagen och måndagen, fyra pass båda dagarna, så hängde tydligen kroppen inte med. Så under natten så blödde jag näsblod och även under tisdagsförmiddagen. Vilket ledde till att jag inte kunde följa med på stavgångsturen över till Spanien, så jag fick ta det lugnt på hotellrummet och kollade på ett par avsnitt av Criminal Minds. Därefter vart lunch och solning ute på hotellets altan.

Sen på eftermiddagen vart det övning på vår dans, vi som var med i showgruppen. Därefter gemensam middag på en restaurang som hette Infante, som låg ett par kilometer från hotellet. När vi kom dit fick alla en fördrink, jag tog vatten. Sen blev vi visade till bords där småplocket väntade med oliver, bröd och färskost. Sen kom förrätten; räckcocktail i avokadoskal (dock ingen avokado i tyvärr). Huvudrätt: Tre olika sorters köttbitar med tillhörande sås på varje, ris, pommes frites, kokta gröna sockerärtor och friterade lökringar. Efterrätt (som jag inte åt): Glass och fruktcocktail.

 

 

Onsdagen började jag faktiskt morgonen med jympapass istället för yoga. Sen frukost och sen jympa igen vid halv 12. Sen dans, sen övning med showgruppen igen. På fredag ska vi nämligen ha uppvisning med det vi övat på under veckan för alla gäster som vill komma och se. Nervöst.

Torsdagen samlades alla i frukostrummet vid halv 8 för en gemensam frukost innan alla skulle sätta sig i varsin buss för att bli körda till Bergspasset. En runda i berg och dal, på antingen 8, 10 eller 14 km. Mamma och jag gick stavgång på 10 km.
Väl hemma vid hotellet igen så testade vi faktiskt att Yoga ute på plankan, och vädret var ju inte med oss kan jag ju säga. Det blåste, regnade, och var småkyligt. Efter halva passet insåg instruktören det också, så vi fick gå en tyst meditationsgång upp till hotellets konferensrum (där vi har yogat alla andra morgnar) och fortsätta den resterande halvtimmen där. Som följdes av KiBalans som mamma också var med på och faktiskt gillade, som jag sa att hon skulle göra! Sen gick hon upp och gjorde sig i ordning för middagen och jag gick ner till plankan med ett par andra och var med på 45 minuter av Dans Retro (Dans senior) innan jag var tvungen att gå upp och möta showgruppen i hotellet för ännu en repning av dansen vi övat på.
Efter middagen lyssnade vi på Ewy Palms föreläsning om hennes liv som löpare som började när hon var 34 år. Det var intressant i början, men sen så vart jag jätte trött och ville bara gå upp och lägga mig. Jag var helt slut efter dagens träningar. Så är det att vara här, man tränar ihjäl sig och somnar vid halv 10 (halv 11 svensk tid).

Idag fredag då har vi yogat på morgonen. Ätit frukost och jag har duschat för att känna mig lite fräsch. Dagen väntar som sådan att vi ska ta det lugnt fram till 14:30 då jag ska vara nere på plankan med showgruppen och ha genrep en sista gång innan finaluppvisnings är 15:05! Sen blir det jympa där nere, samma plats. På kvällen senare har vi ”Sista Kvällen Med Gänget”; mat och fest på en närliggande klubb Nox.

I'm back!

Asså gu va roligt!
Här kommer man hem inatt, 02:35, till Arlanda flygplats, sover några timmar, vaknar, gör frukost (äggröra, lax, gurka, paprika, gröt med blåbär/hallon, fil med hemmagjordmüsli och hallon/blåbär, visar bilderna/filmerna för pappa från resan, sätter på datorn, går in på blogg.se och märker att man fått 6 kommentarer sen man var borta och runt 60/65 mail på hotmail.. är man saknad? (A) hihi.
Att vänja sig till att kommer ta tid, jag ligger ju en timme bakåt (portugaltid) så det mesta känns konstigt. Och det känns som om jag inte kommer hinna det jag ska göra idag. Men jag ska försöka!
Bloggen kommer jag ta så småningom. Har svarat på de flesta kommentarerna, och läst en blogg än sålänge. Ska göra lunch nu och sen läsa lite mer bloggar, se om jag hinner fixa bilderna och videorna till bloggen. Annars gör jag det såsmåning om. Troligtvis när jag står på jobbet!

Vid kl.5 så ska jag gå in till Hornstull och jympa med Isabelle, hon är en jympaledare som var med på resan den här veckan som jag har dansat, tränat och skrattat ihop med :) Ska bli roligt att få använda hennes låt till mitt zumbapass sen också :D hon är nämligen låtskrivare också + att hon har 2 färdiga låtar med en massa på väg. Ska blir roligt att höra dem.

Hörs snart igen eller senare :D caio.

monte gordo, portugal.

Hej hallå!
Nu var det ett par dagar sedan vi sist hördes av. Jag har ju, som ni flesta vet, åkt ner till Portugal med mamma på träningsvecka. Dessa dagar har vi tränat häcken av oss! Blivit fyra pass per dag ;) förutom gårdagen då min kropp hade tyckt att jag hade tränat för hårt så jag blödde näsblod på natten och halva dagen....inte kul. Jag kunde ju då inte följa med till stavgångsturen till Spanien tyvärr så jag fick vara på hotellrummet o kolla på Criminal Minds på mammas dator.
Nu sitter vi på ''Pop Cafe'' nedanför hotellet där de har wi-fi, mamma ringer vykort till folk och jag sitter här o skriver till er!

imorgonska vi gå bergspass kl. 9 på 1 mil ;) mycket härligt! Bilder från det o allt annat kommer jag lägga upp när jag kommer hem. Då kommer även ett långt inläggom allt vi har varit med om, hoppas ni orkar läsa för vi harhaft otroligt roligt detta året också!

puss o kram från mig till er alla! caio.

it's time to make it right and for you to spend the night

Onsdag igen. Lyssnar på lite Bryan Adams samtidigt som jag gör mig redo för att göra mig iordning. Sen ska jag o Molly åka till mormor för att jag ska städa i vanliga ordning. Sen ska jag bege mig hemmåt för att städa en annan lägenhet, nämligen min egen! Inte fullt lika roligt faktiskt men det behövs, speciellt när en vissa person kommer ikväll då måste det se nogorlunda trevligt ut.
Därefter vid 5 tiden kommer Carro för att få sin hårbotten ifylld med hårfärg, så hon ser, enligt henne, lite mer respektabel ut :p Sen ska jag väl äta nå litet i väntan på att man ska åka in o möta personen vid kvart över 9 ikväll.
Egentligen inte en helspäckad dag direkt, men lite nytta gör man ;) Man kommer säkert somna gott ikväll.

Nu blir det att göra sig själv lite respektabel, see ya! caio.



Det var den enda jag kunde hitta låten från på youtube, ni får stå ut med att det är Buffy & Spike tema..haha

sooner or later you're gonna hate it

Tårta och bullar



Har suttit i timmar nu och pratar med Calle på msn. Alltid lika roligt som det är mysigt! Snart blir det nog sovdags och dessförinnan läsa :) har köpt åttonde delen i den bokerien jag läser: House of Night. Rekomenderas!

nyduschad

Snart kommer gästerna för att fira mamma! :)



Laget spelar träningsmatch mot Tureberg (Sollentuna) ikväll kl.19.
Kör hårt och vinn matchen, tjejer!! x)

blogg o bakning

Sitter här i årsta med mamma som springer fram o tillbaka i köket och är alldeles upptagen med bullbakandet, o samtidigt njuter av Madonna cd som spelar sina toner i bakgrunden i vardagsrummet.
Själv sitter jag framför datorn och har nyss läst runt på de bloggarna jag följer, och käkar mellanmål: Rågflingor, solrosfrön, pumpakärnor blandat med mellanfil o hallon :) gött.




Grattis Mamma!

Tisdagen är här igen. Vad händer då idag?
Jo, jobba nu fram till 14:00. De flesta av kollegorna är på möte i den andra anläggningen, så då måste ju någon stå här där jag är och hålla ställningarna. Vilket jag inte har något emot :)
Därefter ska jag åka hem och hämta datorväskan och bege mig till föräldrarna ännu en gång. Känns som om jag har två hem just nu, hehe. Har varit där så ofta dessa veckor som varit. Men idag är det faktiskt en speciell dag, för det är nämligen så att min mamma fyller åår! <3 Så det blir till att svänga förbi LiljeholmsTorget och leta present innan man kommer dit!!! :D


ringens saga

Goddagens!
Måndag här igen. Hälften av oss lediga, hälften av oss jobbar, typ. Jag håller mig till dem som inte arbetar idag faktiskt! Jag har, som ni läst, jobbat från tisdag - igår söndag, varje dag. Så otroligt skönt att vara ledig idag. Igår var jag hundvakt åt Molly då föräldrarna var på middag. Det var egentligen tänkt att jag skulle ha åkt hem framåt kvällen, men jag kände senare att det bara blev kallare o kallare. Då försvann "suget" att bege mig ut i kommunaltrafiken. Så jag stannade kvar och sov över..mycket skönt.
Tyvärr så har min sömn fortfarande inte förbättras. Vred och vände på mig, vaknade flera gånger, drömde jätte obehagligt. Fick ryggont och yrsel på morgonen när jag vaknade...not fun :/

Idag har jag kollat lite på deklarationspapprena med mamma, åkt med hennes buss till affären med molly. Därefter gick vi upp till lägenheten igen för att festa i oss lite våfflor (Molly fick hundgodis som jag köpte till henne). Hade inte ätit belgiska våfflor på länge, så därför gjorde jag det idag. Mycket lyckat må jag säga!



Kollar nu på Sagan om Ringen, första filmen. Sen när den är klar ska jag gå ut med hunden igen innan jag åker hem för att titta över lite packning som jag ska ha med mig till Portugal på lördag!


Hoppas ni haft en bra måndag hittills. Trevlig kväll! caio.

<3

Shed a tear 'cause I'm missin' you
I'm still alright to smile
Girl, I think bout you every day now
Was a time when I wasn't sure
But you set my mind at ease
There is no doubt you're in my heart now



Jag kan fortfarande se det minnet framför mig.
Känns som om jag aldrig kommer glömma det (dig).

Emmy likes


Mellanmål

Chailatte med tre jordgubbar


KrillE

Hela 8:45-15:15 jobbar jag idag!! Jag slår på stort :D hehe men skönt att jobba på påskhelgen i alla fall, extra mycket pengar än vad man vanligen hade fått!

Efter jobbet ska man till Årsta o vara hundvakt igen. Mamma och pappa ska bort på middag hos pappas kompis Krilleeeeee (haha ni som har sett Comviq reklamen fattar - favoriten hos många) Så det blir att surfa runt på datorn lite och checka vad som finns på tvn. Hoppas på att det händer nå skojj :)



Hur ser eran söndag ut??

Chai Latte

Jerry har köpt in Chai Latte till kaffemaskinen på jobbet. Jag har aldrig smakat det innan, men hört av många att det ska vara gott. Får se om jag håller med, gillar ju inte kaffe eller te.



Bjuder även på Jerrys fötter (han har köpt nya strumpor bl.a) :p


Fullmåne ?

Sov över hos föräldrarna igår också, mycket skönt att slippa bege sig ut i den iskalla långfredagskvällen och vänta på buss och tunnelbanor (som säkerligen var försenade hit och dit). Nä, istället kunde man njuta av en varm och skön säng i mitt gamla rum, som förövrigt är nytapetserat.....med fåglar. Stor skillnad från mina gråa väggar med svarta noter på ;)



Men det gick att sova i ändå. Ny säng också! som vart godkänd av mig. Men ändå sover jag fortfarande inte gott. Har tyvärr vart så ett par dagar nu. Sover oroligt, vrider o vänder på mig, drömmer konstiga drömmar, kroppen känns tung, ... har inte fått en ordentlig sömn på jag vet hur många dagar i sträck nu.
Kanske hade det något med att det har varit/varit runt omkring fullmåne dessa dagar som vart. Mitt stjärntecken sägs ju vara styrd av månen, men jag har aldrig märkt av det innan. Det kanske börjar nu.... Någon annan som lider av samma sömnsvårigheter vid fullmånar?



Ja, ja.. får se om det ändras nu i dagarna. Eventuellt så får jag en bra sömn på onsdagkväll (eller ingen alls...ssshh) hoppas på det i alla fall!

Påskafton

Nyss ställt mig bakom receptionen i Sickla, arbetskollegan Jerry gick på rast och precis då kommer det 2 stycken som ska köpa kort!! De kommer när jag kommer ;) hihi.

Påskmiddag åt jag som sagt igår med mamma, pappa, brorsorna, mormor, och Carro (o hundarna). Mamma hade köpt fyra lådor med jordgubbar (till fruktsalladen) som det blev två över av. Så de lådorna skulle jag ta med till jobbet och bjussa på. Jerry vart glad! Jag har ställt den nu på receptionsdisken så alla får smaka xD *givmild*


bokstavskamp

Nu har man äntligen fixat ner wordfued till sin mobil. Dock lite begränsad, för att jag ännu bara kan använda det när jag är hemma hos föräldrarna. För annars har jag inte internet på mobilen eller runt omkring. Väldigt roligt användarnamn jag fick :D mamma kom på det! Det kommer säkert få många att undra vart det kommer ifrån, hehe.


maximus

Nu ska jag försöka se Gladiator för .....10e/11e gången eller vad det nu är. Det är nämligen så att varje gång jag har försökt så har jag alltid somnat (a) Får se hur det blir ikväll, börjar bli lite trött faktiskt hihi..


Långfredag = påskmiddag = tradition

Nyss ätit en väldigt god påskmiddag med lax, potatis, ägg och sallad o massa annat. Efter väntar fruksallad, nötter och godis, ...ja mycket har vi att erbjuda ;) hehe.

                 

Nu sitter vi i vardagsrummet, jag o pappa, och kollar på Evan Almighty. Jag har aldrig sett den filmen innan, men den verkar rolig faktiskt :) Värd att kolla på!

C C c c c


run!

Snart hemfärd, då blir det ut och springa en runda innan middag!
Känns skönt och behövande :D


happy easter

Ja, glad påsk på er alla! Det får man väl kosta på sig att säga nu. Det är ju ändå skärtorsdag och allt vad det nu innebär.
För mig så innebär det dubbelt upp med jobb. Jag börjar nu 12 fram till fyra, därefter går jag in på nästa pass. Så jag slutar någonstans runt 7 tiden. Men klaga ska man inte göra, för jag får pengar för det och sen så får jag jobba med Julia också. Roligt :)

Arbetskvällen igår var hur rolig som helst! Jag och Janne kommer alltid så bra överrens, och vi har alltid lika roligt x) Vi kan prata om allt och skojja o ha oss :)

Hade mina nya pjucks på mig idag också, och lika sköna som de var i affären så var de idag också! Otroligt skönt att slippa ha stövlar till mjukisarna! Nu kan man se tuff ut även när man ska till träningen ;) För jag tränar ju rätt så ofta, i alla fall, så man vill ju se nogorlunda bra ut när man är på väg dit.



På vägen hem ikväll måste man förbi Hemköp och köpa godis! Man vill ju inte göra de sötsugna påskisarna besvikna när de står för dörren :)

Jag är så glaad!

Är på arbetet och guu så kul det är :) Janne är min arbetskollega idag!! :D
Var länge sen man träffade honom, så en kram var man tvungen att ge när man såg honom :)

Fick som sagt samtal från Footlocker tidigare om att mina skor hade kommit. Jag sa att jag skulle hämta dem så fort som möjligt. Tänkte för mig själv att imorgon eller på fredag. Men, det vart på en gång! hihi jag kunde inte hejda mig från att hämta dem och ha dem i handen!! Och nu har jag det. Och imorgon blir det provning för första gången ute :D ska bli otroligt najjss! Hoppas på fint väder även imorgon då :)

footlocker

Jag fick nyss samtal från Footlocker. Mina skor har anlätt till Sverige!! :D
Jag var ju och provade de häromdagen, dock fanns de bara i strlk 38. Så jag bad de beställa dem, och de sa att de skulle ringa när dom hade kommit till butiken. Nu har dem gjort det!!!!
Fy vad nice :)

Fick även sms från Becca där det stod att Takida ska spela på Grönan i sommar!! :D

Things are looking up!


Vårpromenad

Härligt härligt!
Jätte fint väder är det ute för er som inte har sett det ännu :P gå ut!
Onsdag idag då. Städning hos mormor är avklarad. Men dagens negativa sak var att jag var sååå sugen på kycklingsallad till lunch! men tyvärr så hade de inte det på ICA... :/ de hade inte det igår heller på Coop utanför jobbet. Så man får hoppas på att det finns på ICA ikväll utanför andra anläggningen!!!!

En vecka kvar också, tills han kommer till stan. Man kan ju inte göra nå annat än att le över tanken. Ska bli jätte roligt att träffas igen, och som sagt jag hoppas att det håller i sig. Ska även bli kul och se om jag tycker att han har förändrats. Han har själv berättat att han har gjort det, blivit större och mer bitigare om man säger så. Det låter ju inget annat än lovande hihi (a) Jag har sett honom några sekunder i cam och då var han lik sig själv. Men det är ju självklart, verkligheten är en helt annan sak! Där är vyn och känslan helt annorlunda än vad det är på en datorskärm.
Jag har inte blivit så speciellt pirrig än måste jag säga. Är mest glad. Men inte så "aaah i don't know what to do"-känsla direkt. Men en timme innan han kommer, DÅ, då kommer jag vara både lyrisk och pirrig o nervös. Det är jag alltid timmen innan! Har alltid varit :p men det kommer gå bra. När vi träffas är det ingen awkward känsla heller, så det är skönt. Det har alltid varit lätt att vara med honom, vi har alltid haft lätt att prata om allt. Det har aldrig varit svårt att vara mig själv när jag är med honom, aldrig. ........det ska i alla fall bli myys!

Här bjuder jag på lite vårbilder! Hade varit fint att hitta några vitsippor eller blåklockar, men dessa får duga för idag. Får fota mer imorgon :)

     

x2

Lugn dag har jag haft idag! Varit otroligt skönt :)
Började med att jag kollade på sista Underworld filmen medan jag åt frukost. Den var faktiskt bättre än jag trodde. Jag frågade Becca innan vad hon tyckte och hon gillade den inte så värst mycket. Så därför trodde jag att den skulle vara kass för att Kate Beckinsale inte var med i den. Men men, kul att bli överraskad!



C C C c c

Därefter gjorde jag lunch och kollade på Skilda Världar vol 2. Spännande var det, mycket drama! Väldigt roligt att återse allt det där som man följde när man var yngre, man har verkligen glömt bort en hel massa. Kommer bara ihåg bitvis här och där.
Nu står jag här på jobbet och har snart jobbat färdigt på Magnus pass, och ska sen gå in på Rigmors pass. Blir dubbelt upp med arbete ikväll. Ansträngande för hjärnan självklart, men lönande för ekonomin senare ;) Det är det man får tänka på och blicka framåt mot.


En rolig nyhet är också att det går framåt med mitt kommande zumbapass! Jag tränade på det igår med en kompis och tillsammans hittade vi på 2 nya låtar. Så nu är det inte många låtar som jag har kvar att hitta på nu, I'm on my waay (a)

Sen får vi se vad framtiden ger ;D hihi.

Påskris

Måndagkväll, sitter här i soffan hos föräldrarna och har nyss pyntat deras påskris. Tradition är ordet som lyser starkt såhär års. Alltid pyntar vi (jag) påskriset, alltid har vi påskmiddag på långfredagen och målar ägg :) alltid.



Ska snart bege mig hemmåt, kanske får man skjuts... (a) inge fel på att hoppas, eller hur? :) Då blir det lösa korsord en stund som vanligt och därefter somna i min sköna säng <3

första april

Skämtdagen idag.
Än så länge har varken jag eller Julia blivit utsatta för nå "prank" här på arbetet, så det har varit en rätt så lugn dag. Rätt så lugn dag, med tanke på att vi har haft familjejympa här med en massa pratande och springande barn x) Men nu när de har left the building så har lugnet slagit sig ännu en gång över Friskis Nacka :]

Såg nu också att man kom in på tvillingarnas zumbapass idag också! Så om ett tag blir det avfärd mot Sickla för att dansa. Igår såg jag att jag hade glömt bort att boka mig i tid, så var tvungen att sätta mig på väntelistan. Men det var väldigt givande att jag gjorde det nu när jag kom in, för det var runt 7 stycken före mig. Men så är det, alltid några som avbokar sig tack och lov :p Nu får man bara hoppas att knät håller också.

Så det tidigare planerade gym och solpasset jag hade som backup idag, får bli framskjutet tills imorgon faktiskt!

ottan

tidig morgon och usch vad man fryser. Kommer inte bli härligt att gå ut med Molly snart! Det är något med morgonpromenader som är så fruktanvärda...

Idag blir det arbete fram till halv 2, sen får jag se om det blir zumba med tvillingarna eller inte. Annars ska jag träna på gymmet och därefter sola.

Have a good sunday! caio.

RSS 2.0