Dagen Och Förhoppningar

Hello!
Idag har jag varit hos mormor och städat hos henne som vanligt. Brukar egentligen göra det på onsdagar, men försov mig igår och skulle till frisören så hann inte det, och sköt upp det till idag. Så där har jag varit idag fram till tio över tre, då jag gick ner till tåget och åkte till jobbet. Vi stängde sju idag, så jag jobbade inte så länge men det gick bra ändå. Fick reda på att festen jag, Becca och dem andra antagligen ska till, ska Jerry från jobbet också dit. Så det kommer bli hur roligt som helst om vi hamnar där! :D
Nu sitter jag hemma på rummet och kollar på Seinfeld och tänker lite.. Jag tänker lite på att jag känner mig ganska så ensam, saknar att ha någon. Är tre år sen nu jag hade ett förhållande, saknar det. Har gått igenom för mycket och är så freekin' trött på det! Ända sedan jag var i Norrköping hos Calle, så har de tankarna bara vuxit. Vi gjorde inte så mycket mer än bara mysa. Vi kramades och höll om varandra, sov i samma säng de två sista nätterna.
Grejen är såhär att vi har pratat med varandra väldigt länge, i ungefär tre-fyra år. Det är så länge sen så att jag inte kommer ihåg att vi har pratat, men tydligen så kommer han ihåg det, vilket var under tiden då jag var ihop med mitt ex, mitt senaste förhållande, min första kärlek, hur som helst.. men av anledningen att jag tydligen pratade likadant med andra killar som honom (som jag fick reda på nu denna gång) så slutade han prata med mig. Men han tänkte en hel del på mig och när vi hittade tillbaka till varandra ett tag efter så vart han jätte glad. Så då bestämde vi oss för att träffas, vilket vi gjorde hemma hos honom först, därefter kom han två veckor efter hem till mig. Allting gick så himla snabbt den gången, allting hände på en gång, och efter vi hade träffats hemma hos mig så strulade jag till det, och visste inte om han ville träffa eller prata med mig efter det så skrev inte till honom efter det.
Därefter gick det ungefär två år tills nu och då började vi prata på msn, då som vänner, och bestämde oss för att träffas igen, jag hade bara förväntningar fortfarande som vänner. Även när jag åkte dit på bussen, förväntade jag mig inget mer än att vara vän med honom. Jag hade ju inga känslor för honom längre + att jag inte visste vad som hände med en kille som gymmar på jobbet (det är en annan historia:p). Och han hade inte kommit på jätte länge så började ändå ge upp hoppen om honom, så i alla fall, när jag väl kom dit till Calle. Någonting hände... Tror det faktiskt hände redan innan när jag pratade i telefon med honom, han har världens egna speciella röst, verkligen en sån röst som får en rysa nästan. (Låter lite fånigt) men den låter så himla sensuell. Hur som helst, snacka om att jag kommer av mig hela tiden:p, hur som helst någonting hände, han var ju så jeeklar i mig mycket snyggare än vad jag kom ihåg. Fick ju hålla mig från att reagera när jag först klev in i bilen, men allt eftersom vi började prata så släppte det lite och jag glömde bort det lite så första dagen och kvällen gick som smort framåt, bara som vänner. Det var framåt andra dagen och kvällen det började utarta sig, då vi låg och mös i soffan och jag somnade i hans famn medan han kollade på Batman. Himla mysigt!
Så dem dagarna kändes verkligen som om vi var flickvän och pojkvän, även fast vi inte ens kysste varandra. Vi båda höll med om att det gick så himla fort förra gången och det slutade inge bra, så vi vill försöka ta det långsamt nu. Vi ska försöka träffas här i januari då vi båda är lediga, troligen kommer han hit då, men det har vi inte pratat om än, bara om att vi vill träffas igen.
Men jag tror i alla fall lite just nu att det är något jag skulle vilja satsa på och se vad som händer! Har redan drömt om honom två gånger, och båda drömmarna har varit bra. Vilket borde vara ett gott tecken, anser jag. Jag hoppas det i alla fall! För om jag skulle säga något jag gillar med honom, förutom hans röst.. och jävlar hans sångröst, skulle kunna lyssna på honom sjunga hela dagarna! Underbart! I alla fall, något annat jag gillar med honom, är att krama honom. Att hålla om honom. Att dra mina fingrar i hans nacke och lite upp till håret. Har börjat inse att jag gillar nackar :p Älskar att dra med fingrarna och dra med naglarna lite :p raawr (:

Tror hur som helst att det skulle kunna gå bra, han och jag. Men hittills får man bara tro, vill ändå inte hoppas på för mycket, varje gång jag har gjort det och gått för fort fram, då har det bara fuckats allting! Vill inte göra samma misstag igen för sjuttielvte gången.. Vill verkligen att denna gång ska vara annorlunda! VILL verkligen DET! Men nu ska jag sluta skriva innan detta inlägg blir dubbelt så mycket längre än vad det redan är, såhär är det när jag kommer igång, jag kan inte sluta. Fingrarna får ett eget liv. Ska nog sova snart också så jag orkar upp imorgon till träningen, caio!



GOTT NYTT ÅR på er om jag inte skriver imorgon! Hoppas att ni har en otroligt bra och trevlig, och rolig kväll!

Nyårsafton: Check

Hello!
Nästa nyligen kommit hem från jobbet och har ätit och kollar på Sex And The City. Har även under dagen och nyss fixat nyårsafton, vilket kommer se ut som sådan att jag först ska vi träffas hos Jens och äta nyårsmiddag där. Därefter ska vi ut till Orminge och till CJs kompis fest och var där. Egentligen när jag fick inbjudan förra veckan så sa han att vi helst inte kunde vara mer än fyra stycken. Men jag flörtade in oss så vi kunde vara tre till. Och vi sju stycken är jag, Becca, hennes pojkvän Kim och hans tre killkompisar Jens, Nyström och Jakob, plus Beccas och min gemensamma kompis Milla.
Förhoppningsvis blir det mysigt coh kuligt :) Hoppas det blir det för er alla också! Caio.

Frisören Idag

Hello!
Precis som rubriken säger, det är det som kommer hända. Jag ska inte ändra på så mycket mer än frisyren. Färgen behåller jag förutom att jag vill fylla i utväxten lite, rött och brunt funkar inte ihop! Annars så ska jag bara fixa lockat igen *wiie* så som jag ser ut på min bild till höger :D
Efter det ska bege mig till jobbet idag igen. Denna dag ska jag till Sickla, lite mer hemmamark för mig. Orminge är ännu nytt och lite ovanligt. Visserligen är det mer varmare i Orminge, som jag pratade med Julia om igår, där man står mer i lounge och allt är på ett plan. I Sickla står man precis vid öppningen och skostället, vilket gör att det blir lätt kallt. Jag kan ju säga att man är vääldigt glad över att våra uniformer kommer med tjocktröja! xD

Men nu ska jag kolla upp tågtid till frisören och fortsätta lyssna på musik, caio.

År Och Dag

Hello!
Ännu en tisdag ur vädret, och nästa vecka kommer en till. Skillnaden dock mellan denna och nästa är att det kommer att vara ett annat år då. Året 2011. Säkert som alla andra den här veckan så undrar jag också lite hur nästa kommer bli. Jag kommer ihåg förra året, då önskade jag verkligen att 2010 skulle bli bättre. Vilket det nog också blev, mycket bättre än vad jag kommer ihåg nu från 2009. Det var ju bara sommaren 2009 som var bra, då jag var i Halmstad med föräldrarna, hunden och Becca <3. Kommer inte glömma det på länge i alla fall!
Hur som helst, så önskar jag att året 2011 blir det bästa året någonsin! Det jag nog ska lova mig själv på tolvslaget är att jag ska vara snäll och vara väldigt uppmärksam på jobbet.

Idag har jag spelat nya MarioKart Wii hela dagen i fyra timmar och en kvart, det var så hiiiimla roligt! Man blir seriöst helt fokuserat och inne i spelet! :D Alla som inte har det, eller har spelat det, köp och testa det! Så värt det! x) Sedan efter det, så har jag jobbat mellan halv fem och halv åtta i orminge.
Nu har jag nyligen ätit klart och kollar på Sex And The City som vanligt. Inne på sista säsongen så har snart sett alla avsnitt. Funderar på att börja kolla på alla Seinfeldt avsnitt efter det, tycker de är så sjukt roliga, hehe.

Caio.

Uppföljning

Hello!
Det var länge sedan man lämnade sitt avtryck här. Så vad har hänt sedan sist?
Jo, jag var ju där nere i Norrköping i fyra dagar hos Calle. Det var hur kul som helst! Han är ju en lite tv-spelsnörd och har ett wii (och en ps3) så vi spelade en massa. Han tyckte det var hur ovanligt som helst att träffa en tjej som är så bra på spel som jag var, jag ägde ju honom och hans kompis Markus på MarioKart. Så han ville bara spela det med mig hela tiden i hopp om att eventuellt få revansch. Bortsett från det så spelade vi lite andra spel, tittande på en del filmer, träffade som sagt hans kompis Markus två gånger, vi gick även ut till ett ställe på onsdagen som hette Hugo som Markus följde med till. På torsdagen åkte vi även på julklappsjakt också, och jävlar... jag hade ju förväntat mig att Norrköping skulle vara lilla staden med ett mysigt torg eller något sådant i den stilen... icke då. Dem har ju för fanken tre gallerier och två köpgatar, holy crap liksom! Så vi hade en del att kika i faktiskt och hittade en hel del, vilket var väldigt bra!
Jag åkte hem på torsdagskvällen och det gick bra. På Julafton så skulle vi alla vara hos min brorsa och hans sambo Petra. Så jag åkte dit runt ett och klädde granen, åt gröt och kollade på Kalle Ankas jul. Himla mysigt! Senare på kvällen åt vi maten och öppnade klapparna. Jag fick en svart dunjacka, presentkort på Kicks 500:-, Tvål och Body Lotion, 1000:-, smycken från glitter och ett wii med en massa träningsspel och två boxningshandskar till med spel :D.

Därefter har jag jobbat i orminge lördag, söndag. Igår söndag jobbade jag med CJ och jag har aldrig varit med någon så flummig som han var. Han hade nämligen varit själv i tre-fyra timmar innan jag kom och alltså inte haft någon att prata med, plus att han hade druckit tre koppar kaffe dessutom, så han var extrem verkligen när jag kom och skulle jobba fem timmar med honom, hehe. Så det var både otroligt roligt och jobbigt på samma gång.

Denna dag började bra. Åt frukost till Sex And The City och tränade med wii efteråt innan jag blev hämtad av mamma för att shoppa på Forum. Där vi först gick till Mediamarkt och jag införskaffade mig tre spel; CSI, Star Wars Lego I-VI och nya MarioKart spelet med ratt till. Sen gick vi ner till Kicks och handlade upp mitt presentkort för 500, där jag hittade nagelack, ögonskugga, armband, örhängen, hårklämma och foundation.
Sedan åkte vi till Sickla och fikade innan jag började jobba halv fem. Vilket också flöt på hur bra som helst, men till slut någon timme innan jag skulle sluta så kändes allting bara bläää.. Humöret sjönk långt under ytan, det nästan försvann och hur kul är det när det händer när man står på jobbet. Inte det roligaste direkt. Fick helt enkelt fortsätta med ett ditpåklistrat leende och jobba klart. Men nu är man hemma och kan ta det lugnt, hade ju tänkt att spela de nya spelen, men vet faktiskt inte om jag har någon lust med det. Får se efter jag har ätit annars ska jag nog bara gå och lägga mig tror jag.
Aja, hoppas ni har haft/har en bättre kväll än vad jag har! Caio!

Stockholm Imorgon

Mja... det kan man ju ha diskussion om, faktiskt.

Sitter här lite halvt påverkad, i Norrköping, har nyss kört lite Mario Kart med Calle och Markus. Det går ju bra, ibland lite mindre bra, men är ändå lite stolt över att jag fortfarande är oslagbar på Yoshis bana på det spelet! :D INGEN har än så länge vunnit över mig där *hihi*
Fann min väg hit för att de kör mot varandra, så tänkte hoppa hit och skriva en rad eller två så att ni (någon där ute) fortfarande kommer ihåg att jag finns... eller någonting sådant.... det är ju så otroligt kul att läsa någons inlägg som har druckit. Det blir inte så meningsfullt, men aah. *rycker på axlarna*

Ska nu se om det händer något mer inne i vardagsrummet, caio!


Norrköping Nästa

Hello!
Man kan ju säga såsomså att livet flyter på. Nää.. jag ska säga såhär: "det är naaajjs" ;)
Fick nyss samtal från jobbet, och fick en till jobbdag att lägga till på schemat. Me like! :)
Och så sitter man här och lyssnar på Top Listan på Spotify med grym musik, idag mår man bra. Väntar även på att halvtimme ska flyga förbi, för då ska man nämligen åka till centralen för att kliva på bussen mot Norrköping. :D

Dagarna som har gått förbi sedan jag senast skrev har jag gjort som följande:
I fredags, efter mötet med min chefs chef, så åkte jag och gymmade på jobbet. Där efter åkte jag till Ida och åt, och lekte lite med busungen :p Sötaste ungen i stan :) Sen åkte jag hem och hade lite filmkväll med mig själv. Kollade på lite Sex And The City-avsnitt och sen vart det New Moon. Eftersom jag somnade så kollade jag klart på den på morgonen och sedan Eclipse efter.
Då har vi alltså kommit fram till lördagen då jag dansade Zumba på jobbet. Gick sådär, för var ungefär ett år sedan man dansade det, så stegen var ju helt borta. Testade även att köra lite freedance hemma när jag kom hem, det gick inte som förut... -.- Don't want to lose it !! :( Men det har ju med att göra att jag inte varit ute och dansat på forever känns det som. Jag har bara jobbat och varit med kompisar och tränat, och på kryssningen kände jag inte för att dansa. Men men... nyår kanske? *hm*
Igår, söndag, jobbade jag heela dagen med Julia :) Alltid roligt att jobba med henne! Vi hade det bara lite krux med dörren som inte ville gå igen helt pga. snön, så (nästan) varje gång någon kom in genom ytterdörren så var det is och snö som hindrade dörren från att gå igen helt, så den stod jämt på glänt. Och skojja inte det blåste kallt ute och snöade satan! Det var himla fint när man stod inne och kollade ut, plus att vi körde med en massa julmusik i receptionen, men ändå så var det svinkallt när man gick för att stänga. :P 

Har inte pratat med Becca på hela helgen heller.. Smsade henne dagen efter kryssningen, men märkte igår eller i förregår att smsade inte gick fram av någon anledning. Så ska nog ringa henne när jag sitter på bussen. Vilket klockan börjar lida mot, så ska logga ut och börja klä på mig.
Hörs när vi hörs, caio!

Officiellt Receptionist

Hello!
Jag försökte logga in här igår, men tydligen så var sidan knaas..
Men igår i alla fall kom jag hem från en 24h kryssning med Becca, Kim, Malin och hennes nya pojkvän Viktor.
Det var roligt. Köpte lite mer alkohol än vad jag drack upp :p men nu slipper jag ändå köpa till nästa vecka. Då ska jag åka och hälsa på Calle i Norrköping. Ska vara där från måndag till torsdag. Sen dagen efter, på fredagen, då är det julafton ! Som man har längtat och (knock on wood) det kommer fortfarande ligga snö kvar på marken (: How could you not love it?? =D
Och jag har inte kunnat köpt någon julklapp till någon än. Lämnade tyvärr in min lönlapp försent, så jag kommer få allt den 23e. Då jag fortfarande är i Norrköping, kommer jag få köpa allting då och där. Vilket betyder att jag får uppleva deras julrush, troligen kan det inte vara lika rushigt som Stockholmsrusher :p (hehe)

Nu sitter jag hemma, och kolla på Sex And The City, och vänta på att få åka bussen. Jag ska nämligen träffa min chefs chef, och skriva på anställningspapper. :) Vilket jag är sjuukt glad för !
Men nu är tiden snart här, caio.

Lucia Movie Night -review-

Can I just say... WOW! :)
Kom nyss hem från Lucia Movie Night i Sickla, har då som sagt varit uppe hela natten och kollat på tre kommande filmer. Den första kommer jag berätta om strax, den andra var till min (tyvärr) förväntan The Town med Ben Affleck (se den inte) och den tredje filmen var Love And Other Drugs med Jake Gyllenhaal och Anne Hatthaway, den somnade jag en liten stund på så hängde inte med så mycket i det, men det verkade tråkig den med.

MEN, nu till höjdpunkten; FÖRSTA FILMEN! Egentligen vill jag inte säga så mycket om den för jag hade inte hört någonting om den eller storyn och JAG ÄLSKADE DEN. Kom in i filmen på direkten! Känslorna flög iväg. James Franco som spelar huvudrollen i filmen har annars hamnat i den kategorin av skådespelare som jag har svårt för (bl.a. Cameron Diaz, fråga mig inte varför, but i do okey). Men i den här filmen.... han är på topp, han spelar ut varenda känsla in i minsta detalj, han får en att glömma bort att man faktiskt sitter i en biostol utan att det känns att man verkligen är där och upplever det han upplever. Det killen på rikigt faktiskt upplevde! Vill ni se en bra film som tar er till en annan nivå ni aldrig känt förut......... då ska ni gå och se: 127 Hours !

James, du har nu kommit in i listan på mina favoritskådespelare! CONGRATULATIONS! x) you deserved it! truly.



OCH SE DEN PÅ BIO !!!!!!!!!!!!!
INGEN JÄVLA NEDLADDNING PÅ DEN HÄR FILMEN!!!!
DET ÄR DET SERIÖST FÖR BRA FÖR!!!!!!
caio.


Freekin' Insane

Hello!
Asså shiiit :O Snacka om en match man på länge inte kommer glömma.
Vi mötte Bro. Asså hur svårt kan det vara att spela enbart innebandy 2x20 minuter. Varför måste man spela fult, snacka fult och armbågas för?? :s Men det mesta störda som jag fastna för, var när jag stod och kollade mot hörnet där min medspelare hade bollen. Helt jävla plötsligt ser jag ett par fötter i luften, och då har en kille från det andra laget hoppat över mig. Seriöst, hade jag rest på mig eller bara stuckit upp huvudet några cm till hade jag varit bort just nu, då hade han knäckt nacken på mig. Hur jävla livsfarligt som helst!!..
Bortsett från det så var dem så jävla omogna också. Även de (ursäkta ordvalet) surgubbarna som var ungefär mellan 30-40 år någonting. Bollen hade åkt över sarjen vid Bros avbytarbänk, och det var vårat frislag. Och först tog han upp bollen och höll i den, då sa Eve: "det är vår boll", han ba:"Här." Och så la han ner på golvet vid hans fötter. Jag menar hur gammal är du?! Väx upp! Lär dig lite respekt...
Och domarna ska jag inte gå in på och prata om.

Hur som helst, nu sitter jag hemma och kollar på Sex And The City. Snart ska brorsan komma och hämta mig, och så ska vi möta upp min andra brorsa och en gammal vän till familjen, så ska vi gå på Lucia Movie Night. Jag hoppas på två saker;
1. Att jag ska hålla mig hålla mig vaken till åtminstone två filmer!
2. Att filmerna är bra!

Nu ska jag fortsätta kolla på serien och sen åka, caio!

Lucia Movie Night

Hello!
Har nyss sminkat mig klart, och kollar nu på lite Sex And The City som vanligt. Idag ska jag till Orminge och gå på deras julmarknad med Ida, hennes mamma och mitt gudbarn. Sedan efter det ska de troligtvist följa med till Bro där jag har mixmatch. Jag har tänkt att jag inte ska hoppas på någon vinst idag, känns lite fel att underskatta nu när vi har vunnit så många i rad. Jag ska bara hoppas på att jag kan rädda så mycket jag kan.
På kvällen efter matchen ska jag hem, duscha, och sen ska jag träffa brorsorna någonstans där vi ska gå på SF Lucia Movie Night. En drogfri evengemang de arrangerar varje år där tre (okända) kommande filmer visas. Det bjuds på lite lätt dricka och mat, och så är man där hela natten. Jag hade hoppats på att kunna sova längre idag, så att jag kunde hålla vaken till två filmer i alla fall, men jag gick upp åtta som vanligt eftersom jag trodde jag skulle vara där väldigt tidigt. But anywaays, jag kommer nog säkert dit snart :)
Jag ska gå ut med hunden nu ner till affären och köpa nötter till ikväll, för kommer inte hinna det annars tror jag. Caio!

Sex, Work and ROCK N ROLL

Hello!
Idag började man dagen med lite Sex And The City-kollande och åkte sedan med mamma till jobbet och tränade innan jag skulle gå på mitt pass halv 1.
Och vad händer inte då jo att jag inte hittar mina glasögon! F-N vad irriterad, ledsen, stressad, etc.. jag kände mig då! Jag gick runt som en dåre på alla våningar (även där jag inte hade varit) och letade runt. Vände upp och ner på väskan två gånger, kollade omklädningsrummet flera gånger överallt. Till och med Jerry och Viktor som städade medan letade runt, och Viktor följde med mig upp till omklädningsrummet igen och kollade. Men dem var verkligen spårlöst försvunna. TILLS jag kollade på golvet i vårt rum bakom receptionen, som jag hade kollat hur många gånger som helst, där... inne i ett hörn, låg dem jävlarna, på golvet -.- Så då fick jag andas ut! :p
Sen så fortsatte den lite halv sega dagen med jobbande med CJ. Jag fick sälja tre kort, höll inte reda på hur många kunder han fick, men det var vääldigt lugnt för att vara en helgdag. Sen stod vi bara och "pratade en massa skitsnack", löste lite korsord, städade, lyssnade på musik, och pratade lite mer. :)
Nu när jag kommit hem så har jag gjort lite mat till mig och pappa, kollat på Sex And The City igen (vilket jag ska fortsätta med senare), och läst lite i min bok: Nattens Hus "Utvald". Snacka om en bok som jag verkligen fastnat för, kommer in i den hur lätt som helst. Första boken jag verkligen känner orden när jag läser dem. Shit, man var ju verkligen tvungen att behärska sig när man satt på tvärbanan och läste hehe.. :p Inte låta kroppen försvinna helt i boken xP
Och medan jag skriver nu lyssnar jag även på Nickelback (kärlek). Bortsett från när jag åkte hem tidigare så var det ett tag sen jag lyssnade på dem. Har ni inte hört de förut, så ta en lyssning på spotify/youtube någon dag, rekomenderas! Blev en rockdag idag. Jobbar man med CJ så blir det bara sån musikgenre, så då hookas man med. Så nu sitter man här hemma och headbangar (typ). Men det har jag inga invändningar mot ändå, älskar det! Uppväxt med det så rocken kommer alltid ligga närmast hjärtat !! Det är nog fan den mest hetast musiken, om man frågar mig. Visst, lyssnar på det mesta annat också och älskar sån musik man kan dansa loss till... Men jävlar. Testa och stå på en konsert. Med hög volym, trummorna och elgitarrerna känns ända in i hjärtat, långt in i kroppen och en (het) kille som sjunger med en sån där skrovlig, hes och bra röst... holy crap, allt det där tillsammans, det bästa som finns! 
Hehe ja, jag gillar musik ;) caio.

Ledig dag = filmer.

Hallå hallå!
Sitter här i vardagsrummet och tittar på Dracula. Becca har nyss vaknat och glassar till frukost. Bene kom nyss på besök också och har smitit in i duschen.
Sen jag skrev förra gången så har jag städat hos mormor, som jag brukar göra varje onsdag, och därefter åkte jag och Molly till Ida och Linnea. Linnea tyckte det var himla kuligt när Molly var där. Busade, klappade och skrattade hela tiden :)
Efter jag varit där några timmar och hade ätit, trodde jag att jag skulle gå ner och boxas. Men då smsade Becca och ville träffas så jag åkte hem med Molly och åkte sedan till Malin där Becca var. Vi var där några timmar och pratade lite tills Malin skulle till Ego med sin pojkvän. Så då åkte vi hem till mig och kollade på film som jag rekomenderar för alla; I Skuggan Av Värmen. Med Joel Kinnaman (Snabba Cash) och Malin Crépin (Miffo), som handlar om en väktare med ett heroinmissbruk som hon döljer väl, tills hon möter en polis och hon märker att missbruket och kärleken inte går hand i hand.
Jag kan säga att jag satt naglad vid skärmen, jag är egentligen inget fan av svenska filmer direkt, men denna var sjukt bra. Väldigt spännande.

Gårdagen blev så att vi åkte till Jakan och hämtade Beccas vantar och mössa. Sen där efter åkte vi hem, Becca gick ut med Molly och jag åkte till träningen. Träningen började dåligt, jag skulle just sätta mig i mål och få uppvärming. Jag fick en boll på handen och sen väljer Uffe att börja med överlämning på mitten. Man ba hallåå?! kan man få värma upp kanske?? Men jag valde att inte säga något, utan bad A-lags Herrarnas nya målvakt att hoppa in istället för mig och så gick jag till korridoren och sprang några varv där.
Men sen vart träningen mycket bättre, räddade nästan varje skott. Jag var väldigt bra på målvaktstävlingen :) Där utespelaren ska skjuta/dribbla tills personen gör mål och får jag tag i bollen ska jag bara kasta iväg den, så ska utespelaren hämta bollen och försöka göra mål igen. Gör den mål ska den ta bollen, passa till nästa i kö och gå och sätta sig.
Då jag kom hem, fixade Becca och jag mat och satte på Step Up 3, nyaste dansfilmen! Sjukt bra, helt otroliga danser dem får till alltså. Se den också tycker jag!

Idag blir det att vara med Becca hela dagen och sedan framåt kvällen ska vi gå på bio tillsammans med mamma och pappa och se Svinalängorna. Med Ola Rapace (Wallander) och Naomi Rapace (Millenium). En film av Pernilla August (Glasblåsarens Barn), jag hoppas den är bra. Caio!

Välkommen till min nya blogg!

Hello!
Så var man igång igen... don't blame me :p
Jag gillar att skriva och flytta ner vissa delar av mina tanker i ord, har nog alltid gillat det tror jag.
För att beskriva lite om mig själv, vilket jag annars suger på, så heter jag Camilla (men kallas för Cammie). Jag är 20 år och jobbar som receptionist på Friskis & Svettis i NackaVärmdö föreningen. Jag har nästan nyligen börjat jobba där och det är det hittills roligast jobb jag har haft. Det har blivit så att jag längtar till nästa gång jag ska dit igen! Jo, det är sant x) Bortsett från jobbandet så tränar jag väldigt mycket också, ca 4-5 ggr veckan minst; Innebandy, Jympa, Gym och KiBox. Och på innebandyn spelar jag i två lag, först i Saltsjöbaden IF Damer, sen har vi nu denna säsong gått ihop med A-lags Herrarna och bildat ett Mixlag. Där är det sjukt roligt att spela matcher där för vi leder just nu serien :p Man ska självklart inte bli för kaxig och underskatta alla man möter, men jag kan inte ljuga och säga att jag inte gillar det (:
På resten av min fritid spenderar jag det med kompisar och sitter lite vid datorn, kollar på film, lyssnar på musik och tittar på serier, och så blir det väl en och annan fest ibland.

Just nu sitter jag hemma framför datorn och har Sex And The City maraton, och slappnar av efter en stressande dag på jobbet. Blev tvungen att hoppa in halv fyra idag, och fick då handskas med många motionärer som skulle köpa och fylla på sina kort, ledare som var sjuka så pass blev inställda och ombytta etc. Ja och ändå gillar jag att jobba där :) hihi det ska ju vara sånna dagar också.
Men jag ska ta bort sminket nu och lägga mig sen, caio.

RSS 2.0