Torsdagskväll

Andra långa arbetsdagen i rad nu, en aning trött är man. Jag började klockan nio och jobbade fram till kvart över två. Därefter så gick jag upp och åt, och sen duschade jag. Klockan fyra så började andra arbetspasset fram till halv åtta. Så sisådär framåt kvart över sju, halv åtta, lagom till att Danne kom självklart ;), så var man nåågot trött! Och självklart vägra ödet låta mig vara pigg och någorlunda se bra ut när han kommer. Alltid ska det vara något.. ikväll var det då att man vara trött, och säkert såg ut som as, och stammade like craazy. Jag kan ju inte behärska mig och prata riktigt och normalt då han kommer. Jag stammar fram dem få orden jag får fram. *suck*
Om man ändå för någon kväll då han kliver innanför dörren kunde vara snygg, smal, behäskad, lugn, stencool.. men icke då. Och inte nog med det. Jag har ju sedan länge velat ha honom (inte en nyhet direkt) men för att att få honom så måste man ju bjuda ut honom. Vilket jag inte velat göra då jag jobbar, men han kommer ju alltid då jag jobbar. Tills nu ikväll, då kom han ju halv åtta, och ajg slutade ju halv åtta. DÅ KUNDE JAG JU HA TAGIT MODET OCH GETT MITT NUMMER.... darn.. kill me now. Som sagt, alltid ska det vara något.

Ja.. om man ändå fick chansen att bli omhållen av honom, hans armar. ooh *ryser* heaven!


Drömmar åsido, nu är man hemma och har nyss ätit fiskburgare och kollar nu på sitt nyköpta kap: Mumien trilogi från ICA Kvantum 99 kr. Näääjjs riight?! ;P Mm, så nu kollar man på första filmen; The Mummy.
Men nu ska jag bära ut disken, hänga tvätten, ta bort sminket, borsta tänderna och sedan sooova <33 häärligt. GODNATT.


Morgontur

Ja, verkligen! Hade ju rena rama flaxen imorse.
Min mobil hade jätte lite batteri igår kväll, och mamma hade tagit med sig laddningskabeln till jobbet och skulle inte komma hem för än senare, och jag blev jätte trött vid halv 11. Så jag gjorde somså att jag bytte till min gamla mobil, för det var ju verkligen viktigt att jag skulle upp nu imorse eftersom jag skulle öppna på jobbet. Hur som helst, så vaknar jag av mig själv och märker att tv inte är på (alltså är den efter tre i alla fall för jag har den på timer så att den stängs av efter tre någongång). Därför gick jag upp, kollade på klockan på mobilen som låg och laddade i hörnet....min gamla alltså.... vadå 21:00?? Jag kan ju knappast ha sovit i ett och ett halvt dygn haha...? Men då visade det sig att den klockan hade stannat på den tiden som jag senast bytta till min vanliga mobil. Då gick jag ut i köket och såg att klockan var 05:00 ! Och jag går hemifrån 05:30 ! Har man tur eller har man tur. RÖTA ATT JAG INTE FÖRSOVDE MIG SÄGER JAG BARA.
Så jag klädde på mig, jätte snabbt. Jag fixade iordning frukost, jätte snabbt. Jag åt frukosten, i tystnad, jätte snabbt. Hann halvt borsta tänderna, jätte snabbt. Och var klar fem i halv sex... ibland går det. Men utan att fixa håret eller sminka mig.. men men. inte så att jag behöver imponera på någon på morgonen. Vilket också är tur :O
Vet ej vad jag hade gjort ifall han hade börjat komma nu på morgnarna... herreguuu


Dagarna har nu flytit förbi och jag börjar känna mig någorlunda bättre, otryggheten ligger fortfarande kvar inom mig men jag har klarat mig hittills från att bli lika rädd som i helgen. Nu försöker jag bara bli kvar med skrivandet och väntar på samtalet som ska komma. Jag hoppas att allting går nogorlunda bra utan några jätte problem..

Not At Ease

Förlåt.
Uppdatering har varit som det mesta är just nu, dålig. Det är knappt så att man vet hur man ska formulera allting, det hände så snabbt...Att tänka tillbaka på det är inte det lättaste, men samtidigt är det det mesta jag gör. Till och med nu så får jag tårar i ögonen. Ändå så dyker det också upp tankar att jag egentligen inte borde göra det, för det finns ju människor som är/varit med om värre. Att det faktiskt inte är så allvarligt. Det tär dock på mig.
Enda sedan Niclas-perioden har jag lärt mig att tårar löser ingenting. Självklart har jag ändå gråtit, men bara när ingen har varit medvaranda. För då, så grät jag som en galning, tårarna sa det jag ville. Varje dag skrek dem ut det, men det hände ingenting. Sen dess, har jag försökt så gott det går att hålla de inne. Tills i fredags natt. Först började det med att jag skakade..just då i den stunden trodde jag verkligen att jag aldrig skulle sluta skaka. Det var inte bara händerna, utan armarna, knäna, benen, hela kroppen skakade. Någon halv timme senare kom tårarna, forsarna strömmade, rädslan tog över. Jag hade ingen kontroll. Absolut ingen kontroll.
Jag var självklart med vänner då det hände, och mot slutet så visste jag att jag hade skydd av väktare ifall att, men jag var fortfarande rädd. Rädd för varenda kille som närmade mig, rädd för varenda kille som passerade fönsterrutan ute på gatan, rädd för varenda upptagen taxibil som körde förbi. Att lugna ner mig tog ungefär, just då, en till två timmar.

Jag är fortfarande inte helt lugn.

Jag vågar knappt gå utanför min dörr, jag har persiennerna nere halvt uppvikta, jag har haft luva på mig då jag varit ute, jag känner mig otrygg så fort jag är ensam ute, bara för någon meter ifrån..det sista jag vill är att åka kommunalt till jobbet imorgon. Jag kommer få skjuts hem, men inte dit. Det skrämmer tårarna ur mig.
Hjärtat har dunkat sönder mitt bröst sen den natten, sedan den morgonen. Jag behöver inte ens lägga handen på för att känna trummorna.

Jag jobbade idag efter jag hade gjort besöket. Det var annorlunda. Några märkte, de flesta inte. Jag gjorde det jag kunde, mer än det jag kunde också. Jag lyckades då och då, men till slut gick det över. Allt kom tillbaka lagom till att jag skulle känna mig varm, kunde inte andas så bra, hjärtrytmen ökade och yrsel förekom. Jag klarade inte av att stanna tills vi stängde helt, gick inte, så jag fick godkännande att gå.
Jag vill tillbaka, tillbaka till någon dag innan. Det var så mycket bättre då..






...

1 Dag Kvar!

Innebandymatch är det som gäller idag, mot Älta. Som man alltid brukar säga när vi möter dem, nu har vi en chans! x) Och jag har för mig att Annika sa på träningen i torsdags att vi skulle vara två kedjor, det är ju hur bra som helst! Älta, akta er säger jag bara ;) hähä.. Nej, men försöka ska jag göra i alla fall, ska göra mitt bästa att försöka ta så många bollar som möjligt! Resten lägger jag som vanligt på turen (a)

Efter matchen ska jag möta upp Becca på Nacka station, hon ska följa med mig och mamma till Bene för att mamma och jag ska låna hans dator + filmer som vi kan kolla på i Portugal på kvällarna. Sen ska jag bara umgås med Becca, vi ska prata och kolla på lägenheter, och lite sånt :)

Sedan framåt kvällen (och hela natten) ska man packa och hålla sig vaken fram till tre snåret då vi ska åka till Arlanda, då planet går klockan sex på morgonen -.- Så då hade jag tänkt sova på planet. Kommer nog inte bli såå svårt tror jag, klarar man att gå ut på krogen, så klarar man ju garanterat detta! :P


Två dagar kvar!

Yess! På söndag smäller det, då finns det ingen återvändo. Då sitter man på plan på väg ner till Portugal för att träna 3 ggr/dag varje dag i en vecka ;) ! HÄRLIGT :D Sol och värme hoppas man på :) det ska bli underbart!
Allt annat som kommer senare får man oroa sig över då när man kommer tillbaka, det lämnar vi bakom oss just nu.

Idag har man varit i Solna och fixa nya jympa kläder och jympa skor till resan, och sen fixat nya målvaktsskor också. De andra började bli en aning slitna, haha. Så då hittade man ett vitt linne med stjärnor på, mörkgråa kort byxor, vita Asic skor, och vit-svarta fotbollsskor. Jag måste nämligen ha fotbollsskor då jag står i mål för det är de enda som passar, de är nämligen smala, smidiga och är runda där framme. Vilket leder till att man glider mycket bättre då när man åker från sida till sida. Inge bra med stora klumpiga vanliga skor..

Men men, då sitter man alltså här hemma och funderar på vad som händer här näst. Faktiskt ganska skönt att vara hemma för sig själv en kväll, och ta det lugnt. Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll med en tjejkompis, men hon orkade åka hit (hon bor nämligen i Södertälje) så det blidde inget av med krogen då.
Därför ska jag vara hemma själv istället och kolla på film :)

Somebody PLEASE help me!

Ja, man kan inte göra något annat än att skämmas.
Det kommer ju liksom inte någon vart, känns i alla fall som det. Ingen av oss gör någonting, och jag känner inte att jag vill göra något samtidigt som jag jobbar. Lite oproffesionellt. Hur som helst, det jag pratar om, så att ni förstår, är Danne på jobbet. Killen som då och då kommer och gymmar på kvällen, som jag tycker är ofantligt heet! Som jag verkligen inte kan behärska mig själv när jag ser honom, jag får hjärtklappningar, tappar talförmågan, kan inte tänka klart, jag hör vad han/folk säger men jag förstår det inte..det går liksom inte in i hjärnan, jag kan sluddra om allt möjligt, jag går in i saker, händerna skakar.....ja, listan kan göras lång på allt som händer då han kliver innan för Friskis dörrar. Jag får kortslutning helt enkelt, error i systemet!
T.ex. som idag. Jag gör jämt bort mig så fort jag får syn på honom. Jag har nästan sprungit in i honom..två gånger, jag svarar helt annat än vad jag egentligen ska svara, ..hur som helst.., Idag så ska jag gå upp högst upp för att gå in till kontoret, jag springer upp för trappan som jag gör då och då för att jag tröttnar på att det går så långsamt att gå upp för trappan. Så då jag har kommit halvvägs upp för trappan, noterat att jag fortfarande springer upp...nää, mera hoppar upp för trappan. Då ser jag honom! Och jag stannar inte, jag fortsätter att hoppa upp för trappan, han kollar ju självklart som fan på mig. Precis då jag kommer upp för det sista trappsteget, säger han hej (och ler sitt charmerande leende), jag säger hej (och ler mitt fåniga dumma leende). Han frågar "hur är det?". Jag säger. "SJÄLV DÅ?" .........................................hur dum får man vara på en skalla kottar?!?!?! du svarar ju inte på frågan om hur du mådde, ditt pucko! -.- En normal person hade sagt; "Jo, det är bra. Hur är det själv?" .....men nää, inte jag inte... -.-
och självklart när jag ska gå in på kontoret, så trycker jag först in fel kod och inser det inte så drar ner handtaget och går rakt in i dörren -.- *suck*

Det är verkligen hur sjukt som helst att denna människa kan ha sån stor inverkan på mig, och jag vet knappt något om honom! Jag vet vad han heter, jag vet att han är så otroligt snygg så jag dör varje gång, han har läskigt heta biceps (grrr). Jag har även fått reda på idag av Rikard att han är.... wait for it..... byggjobbare! Asså seriöst, kan det bli bättre?!! HOTfreekingSTUFF :| Tänk er honom en het sommardag, på jobbet, utan tröja, arbetsbyxer, svettig, solbränd... *ryser* daaamn säger jag bara.
Men vad vet jag mer? Inte mycket, och ändå så får han mitt hjärta och dunka till tusen! Han behöver verkligen inte säga något, han kan bara visa sig med det där leende och jag smälter, blir knäsvag. Och så står man där med fånleendet fastklistrat på ansiktet och kinderna total röda.

10 Dagar Kvar!

Väl kommen till arbetet har jag öpnnat och tänt överallt. Plockat undan på gymmet, skrivit lapp till damernas omklädningsrum om "arrival of the elektriker".. haha eller som skrev på första lappen: Eletriker . Tur att jag hann se det innan jag valde den lappen, vilket inte var långt ifrån kan jag tala om för er ;)
Jag har även släppt in "eltrikern", sagt hej till alla vårt pigga gymfolk, och läst Julias och hennes kusin Malins blogg om deras fortsatta resa världen över (:
De åkte i janauari och ska vara borta i tre månader, om jag kommer ihåg rätt så tror jag att Julia sa att de kommer hem i mars någongång. I början åkte de till Hongkong och hoppade världens högsta bungyjump (till deras släkt och vänner skräck) på 233 m över marken. Tokisar, säger jag med! Därefter åkte de ner till Australien, där de är nu, och har surfat, varit ball på motorcyklar (visserligen blanding mellan mc och skootrar, dem var ändå tuffaste), och nu är de i ett paradis och har seglat tillsammans med ett par andra svenska plus några till. Himla härligt :) Får en att längta till den värmen jag snart kommer få, säkerligen ingen hetta som dem har i och för sig, men värme hur som helst. Det kommer vara runt 20 och det är ju bättre än 0 gradigt som det är nu, och -4 som var det i morse när jag åkte till jobbet :P

Efter att jag har jobbat, då klockan blir runt 12, ska jag sätta mig på ett tåg hem, hämta molly, sätta oss på ett tåg igen, åka till mormor, städa, äta, gå med soporna, åka hem, plocka ihop målvaktsväskan, sätta mig på en buss in mot slussen för att åka tåg mot saltis och spela innebandy. Sen hem och DÄCKA! Jag är så satans trött jämt och ständigt, jobbar bara just nu känns det som. ...Och nu får vi nya mattor ser det ut som :) Mycket trevligt! Fin ändring av ämne jag gjorde där va? Väldigt diskret om jag får säga det själv. Nää, nu ska jag ta en snabb runda och kolla så att allting är fint och det stämmer. Och ta betalt av en fruktos, caio. 


Ny Frisyr

Andra morgonen i rad man öppnar på jobbet.. snacka om att man är trött! Jag har gått och lagt mig mellan 7 - 10/11 den här senaste veckan. Ska jobba imorgon också, men på lördag och söndag är jag ledig tack och lov! Det ska bli otroligt skönt.
Igår öppnade jag på jobbet och jobbade fram till halv 12. Därefter åkte jag till frisören och fixade lite ny färg och klippte liite på topparna. Jag har kvar det röda i mitten, men har lila färg i botten. I luggen har jag rosa färg + en slinga som vi blekte och satte lila färg på vilket gjorde att den blev mera lila än den färgen i botten. Såhär ser jag alltså ut nu :)


RSS 2.0