No Zumba

Blev ingen Zumba idag :(
Hade egentligen tänkt sticka till Odenplan och dansa svetten av mig med Tania & Alica (Zumbatwinz), men icke då! De har slutat förra veckan eller veckan innan det förstod jag det som när jag läste deras blogg. Tråkigt.
Så jag stannade kvar hos mamma och pappa, har tvättat, hängt och vikt tvätt., duschat i mammas nya badrum (som jag ska lägga upp bilder på när jag kommer hem igen).



Mamma har kommit hem nu och började göra makaronipudding. Dem kalorierna måste jag träna bort imorgon på innebandyn! Satte på radion för någon timme sen och 107.1 vinyl spelar jullåtar 24/7, mycket härligt. Nu måste man bara försöka inbilla sig att i det svarta mörkret där ute ligger snön på marken, fin och vit!..........hey I can dream can I??
Nu la mamma tomater i makaronipuddingen...inte korrekt! -.-

Meningen med tillvaron

Så avslutades dagens horoskop för min del i Metrotidningen.
Kan man få till det på något bättre sätt? Nej, jag tror inte det. Det beskriver situationen alldeles utmärkt! Ibland har vi världens bästa dagar, känns som om solen lyser enbart för oss, som om man har blivit upphöjd till en annan nivå, det känns bra helt enkelt! Men andra dagar är man så långt ner på marken som möjligt, man kurar ihop och känner ingen lust alls. Vilket är helt okej. Det måste man få göra då och då för att man ska orka, för att man ska fortsätta leva. Då måste man (ursäkta uttrycket) må skit! Inte för att man behöver ha någon direkt anledning. Det kan bara vara på grund av dessa välkända opopulära otursdagarna man har några gånger per år. Det som egentligen händer är att man snubblar överallt, tappar småsaker, säger fel saker när man tänkte på något helt annat. Det behöver liksom inte vara dessa världsförändrade sakerna som kan få en ur balans. Det behöver bara vara många pyttesaker som får en att tappa leendet. Som anledningen till att man får ryggskott, oftast. Det tillfället man får ryggskott behöver inte vara för att man gjorde någon speciellt sak, utan alla dagar du inte tänkt på hållninge, alla de dagar då du skulle plocka upp en liten penna eller sudd. Och du böjde ryggen för att nå istället för att sätta dig på huk och ta dig upp med benen istället. Det lagras i ryggen och en "vacker" dag säger det knak... eller ja, vad det nu säger, och så kan du inte röra dig.
Nu kom man ju lite ifrån ämnet igen, men i alla fall. Detta var vad det stod i mitt horskop för Kräftan onsdag den 30 oktober:

"Du ger för ögonblicket ett grubblande intryck, och kanske funderar du över meningen med tillvaron."

Vilket är det jag gör. Massa funderingar och tankar över varför jag är som jag är. Vad som får mig att vara den jag är. Samtidigt som jag nu över julen kommer jobba ihjäl mig :D Får se hur det går! Pengar får man i alla fall. Vilket ska gå åt till julklappar, hyra, mat, och diverse annat. Men självklart spara så mycket som det går också! Hemmakvällar here I come, inte för att jag inte vara hemma en massa de senaste månaderna som varit men ändå. Glömde bort att säga den frasen då, så nu har jag sagt den i alla fall.

Nu ska jag lösa lite korsord, sudoku och senare duscha i mammas nya fina badrum som jag har plåtat. Bye!

p.s. lägger upp bilderna ikväll! d.s.

No sleep

Halv ett är klockan.
Tråååk, kan inte somna. Eller så vill jag inte, känner inte för det. Vill inte sluta lyssna på musiken. Sen så har jag minst en snarkande person bredvid, tål inte sånt när man ska somna. Går ju inte då ju.
Ett av de två spelen jag hade på datorn har jag nyss klarat, det andra har jag ingen lust att spela.

Städa hos mormor imorgon då. Kommer ju bli sådär..

Jobbet gick sådär också. Fick skäll av två motionärer för att jag hade fullt med allt annat än att tänka på att se till att bastun var igång. Kändes som om hälften av alla som kom och tränade idag mådde lika som jag mår. Kunde se det i deras ögon och kroppsspråk. De drog bara deras kort och gick in och tränade och åkte hem. Utan ett ljud. Det var en pappa och en son som var kvar efter stängning också, det drog över på tiden. För jag kan inte direkt gå in när de byter om och städa, utan måste vänta tills de var klara. Vilket resulterade att jag missa 10 i bussen, som jag annars alltid brukar hinna med. Så jag kom hem 11 istället för halv 11.. så hela den här dagen har bara känts seeeg.

It's So Hard To Say Goodbye When It Comes To This

Det var inte lätt att somna igår.
Låg vaken ett bra tag med en massa tankar som sprang omkring. Spelade ett tag i sängen, men kunde inte koncentrera mig till slut. Det blev för mycket. Det har känts fel ända sen i lördags så jag visste att jag var tvungen att göra det någon dag. Men ändå så hatar jag det lika mycket.. allting kommer ändras nu. Jag hade kommit in i en vardag som faktiskt funkade, som jag längtade efter, som jag förstörde. Har en känsla av att denna vecka kommer att bli jobbig att klara sig igenom, den kommer sega sig fram. Händelserna framöver kommer också att suga, självklart vet jag att någon bit längre fram kommer jag se det som en bra sak, men inte idag.

En ny färsk sak måste man ändå kunna få må dåligt över.

Tisdags morgon

Hej!
Jag har lite tid över innan jag ska åka till jobbet, så tänkte lägga upp lite bilder från flytten för två veckor sen. Det är lite sjukt att det gått så snabbt. På samma gång så känns det som om vi har bott här jätte länge, men ändå känns det som om det var igår man flyttade in :)
Jag kommer fota lite mer när jag får tid över, på lägenheten hur den ser ut nu när allt är fixat och klart. Men kommer jobba fram till torsdag. Så kan eventuellt ta bilder på fredagen, då man är ledig.
Man får se hur det blir till helgen, laget har match på söndagen mot Djurö-Vindö och Andrea är sjuk så vitt jag vet. Har stått istället för henne på de två senaste träningarna i alla fall. Men det var ju en vecka sen hon var sjuk, så hon borde må bättre den här veckan.. hehe hoppas jag i alla fall. Annars måste jag köra på söndan och jag har ju fortfarande knasigt knä. Den blir bättre och bättre, men den är nog inte helt återställd än. Men men, det får vi se på söndag som sagt :P
nu måste jag gå, ha en bra dag! :D


Märkte att jag inte la upp bilderna från mobilen igår, så lägger upp bilderna i nästa  inlägg xD

Breaking Dawn part 1

Hej igen!
Sitter hemma hos föräldrarna, nyduschad, och väntar på att kompisen André ska ringa så man kan få gå ner till stationen någon gång :) Ska bli kul och se honom igen! Brun kommer han säkert vara efter att ha bott i Italien i över ett år.... ja jag är avundsjuk (a) hehe.
För en gång skull är det tyst här, har väl vant av mig i Beccas och min lägenhet där vi sparar elen så ljud och sådant används bara i nödfall. Förut kunde jag inte leva utan ljud runt omkring mig, vart crazy, det gjorde mig lugn. Men tydligen inte nu. Det är rätt så skönt att sitta helt tyst och försvinna in i det man gör, vilket innan var läsning av både Malins och Beccas bloggar.

Ikväll då, efter jag har träffat André, så blir det biopremiär av nya Twilight filmen: Breaking Dawn. Det ser jag fram emot så otroligt mycket. Jag är en sån människa som inte klarar av att få reda på saker i förvägen, och då tycker jag i synnerhet mest på filmer. Becca har försökt berätta om Twilight händelserna, och har försökt att få mig att läsa böcker (hon försöker fortfarande med) men jag säger nej varje gång. hihi. Så för att avsluta snabbt nu när jag fick samtalet, så när jag såg Tintin filmen för ca en vecka sen, så kom trailern av nya Breaking Dawn part 1. NEEEJ tänkte jag då, jag vill ju inte veta något om vad som kommer hända, hahha. Men som tur är har jag glömt det mesta nu. Men det ska ändå bli kul ikväll. Innan bion, ska jag, Malin och Becca äta middag medan vi uppdaterar oss med Twlight tredje filmen. :)



Kraam :)

T.G.I.F. eller?

Fredagsplanerna består först att åka till jobbet och träna, blir Bas Jympa med Stina idag :)
Känner att jag inte orkar bestämma vad jag ska träna på gymmet, så basjympa blir bättre då någon annan bestämmer vad man ska göra (vad kan man inte gilla med det ;) hihi)
Därefter ska jag åka bort till pappas affär, där jag ska välja mina inflyttningspresenter. Vi har inte städat på en vecka nu, för vi har inga städartiklar, därför ska jag välja en dammsugare och en mopp och hink för att tvätta golv med. Inte de mest hetaste sakerna direkt, men det är de mest nödvändigaste sakerna i en lägenhet. För vem uppskattar inte ett rent och fint hem? Jo, därför behöver man göra de sakerna minst en gång i veckan ;p Kanske inte tvätta golv, men i alla fall dammsuga.

Senare framåt eftermiddagen ska jag träffa Becca efter hennes arbete och åka till IKEA. Inhandla lite mer nödvändiga grejor x) Jag ska även köpa antingen två eller en av de två julklappar jag har hittat än sålänge. Och det är två champagneglas till mamma och pappa, och en gunga till Linnea!

Men nu måste jag gå ner till tunnelbanan. Kraam!

Internetbesök

Här var det några dagar sen man lämnade ett avtyck...
Jag har som sagt flyttat nu äntligen tillsammans med min kompis Rebecca i en tvåa. Flyttlådar överallt som man får lite smått panik över, man vill bara få upp allt, och låta flyttlådorna go poff ! xD (om det enda hade kunna gått i verkligheten *önsketänker*
Så nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och prata lite på msn. Beccas pojkvän sover över här ikväll, och de ligger i sängen bredvid och spelar något caféspel :p

Men nu känner jag att jag försvinner bort någon annanstans, så jag ska säga godnatt till er och önska er en god natt! Kraam.

Inlägg från i lördagskväll!

21:00 lördagkväll.

Sitter i vardagsrummet med föräldrarna, sista kvällen hemma, och kolla på Så Mycket Bättre.
Programmet började med lunchmusik framförd av Timbaktu - Kom Och Håll Om Mig. Hiimla fins
låt, den kommer garanterat hamna på min spotify sen :) Därefter spelade Lahle upp sin
tolkning på En Ängel I Mitt Rum, också bra låt. Och sedan gjorde Thomas Ledin - Vem
Vänder Stjärnorna, som mamma sa "låter som en riktig Thompa låt". Och det gjorde också :)
Just nu sjunger Lena Philipsson - Jag Klär Av Mig Naken, cool version på den!
Som ni säkert kan förstå av låtarna, så är det Eva Dahlgrens dag. Har växt upp med dem
låtarna, mamma spelade bl.a. alltid henne varje gång vi skulle ha gäster eller det var
städdagar.



För övrigt så håller jag även på att flytta hemifrån som sagt, varav min sista kväll här,
som "boende" i alla fall. Än så länge har jag packat ihop med två IKEA påsar med
kläder, en resväska med smycken och dvd:er och böcker, två flyttlådor med diverse saker.
Sen tidigare idag så gick jag och mamma ner och hämtade lite jackor, bestik, tallrikar,
skålar, kuddar och en matta från källaren.

Bloggsidan eller internet funkar inte förtillfället så därför jag fick skriva det på ett
anteckningsblad så länge alla orden fanns i huvudet. Jag är sån, inte för att de blev så
djupa ord idag, så måste jag skriva ner saker annars så försvinner dem efter bara några
sekunder. Glömsker as I am x)

Hoppas ni har en bra lördagskväll där ute, vad ni än gör! Kraam.

Film

Haha roligaste filmen på länge!
Har sagt i flera år nu att jag ska se Marley & Jag någongång. Och nu när jag kollar är den väldigt rolig xD jag skrattar typ hela tiden! hehe Så har ni inte sett den, så gör det :D


As You Die

Takida dag idag känner jag!
Bara lyssnat på takida idag från, morgon tills nu :)
De ska ju komma till Globen igen den 14 april 2012, och självklart måste man ju gå och se dem igen <3 Takida kan jag inte få nog av, min drog.



Tidigare idag har man varit hos mormor och gjort det fint där. Jobbade igår, så hade bara blivit en massa stress ifall jag skulle klämma in en städning innan. Och senare framåt kvällen blir det innebandyträning med laget igen. Var ett tag sen nu faktiskt, jag har jobbat, mitt knä har gjort ont, och i tisdags var ju jag och Becca och kollade på lägenheten och skrev kontrakt, som vi btw ska flytta in i på söndag ;) roligt roligt!
Malin ska börja spela i vårt lag nu också, ska också bli kul :D Men häromdagen blev hennes mobil stulen igen, så jag sitter här och funderar på hur jag ska få tag i henne. Jag har ju inte facebook, thank god, så kanske får smsa hennes mamma eller höra med Becca ifall hon har hört något om Malin har köpt ny telefon. Men jaja, det visar sig!

Bestämde även idag när jag ska träffa min gamla vän André också! Han har varit borta forever i Italien, så har inte sett honom på x antal månader...närmare år. Han ska hur som helst komma till stockholm den 16 november. Så ska träffa honom en stund på dagen :) Han kommer säkert vara hur brun som helst också -.-

Kommer faktiskt träffa en annan den 26:e vid samma namn också, men det kan vi ta en annan gång ;) hihi.

Ännu en onsdag snart förbi

Vad har man då gjort idag?
Ja, knappt suttit vid datorn, sin egen iaf.. Utan dagen började med sömn fram till halv nio, oootroligt skönt!! Ja, jo jag vet, jag brukar egentligen gå upp åtta. Men det blidde en liten sen kväll av en anledning (a) så bestämde mig för att sova en halvtimme längre. Vilket var en bra val av mig själv *stolt* Frukost därefter, sen istället för att sega hemma så åkte jag faktiskt direkt till jobbet och gymmade innan jobbet började vid 13:45. Också ett himla bra val från mig. Nu när man skriver om det så känns det som om den här dagen blev en bra dag iaf, en smart dag hihi :) Det tar ett tag för en att inse det man har gjort :P
Jobbat fram till 21:45, missade bussen så var tvungen att sitta och vänta en kvart på nästa. Sitta i 50 min på buss-tunnelbana-buss. För att sen komma hem och lägga smutstvätten i tvättstugan och ta bort sminket, borsta tänderna, och byta om till sängkläder :]

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Darren Hayes nya album. Ni vet han som var med i Savage Garden. Två killar som var så otrooligt bra på skriva kärlekslåtar, synd att de splittrades. Men han har gjort lite på egen hand också, varpå ett nytt album nu. Är än sålänge på tredje spåret men än sålänge låter det bra och äkta Darren Hayes stuk, gillat <3 Så det kan ni ta och lyssna på också tycker jag om ni känner er lite lugna och sköna :] Albumet heter Secret Codes & Battleships. 5e spåret på skivan var bra ;)


Hund vs. Iskub



http://video.se.msn.com/watch/video/hund-vs-iskub/1jjy4brop



såå gullig x)

Stronger

Idag ska jag och Becca åka till Fruängen och kolla på vår lägenhet!
Ska bli roligt och ser fram emot och se hur den ser ut, och vad man får för första intryck. Alltid när jag går in i potentiella lägenheter/hus så kan jag alltid se framför mig vart jag ska ställa mina grejjer och hur det ska se ut osv. Får se om jag får likadana visioner ikväll.
Hehe hon var lite söt imorse också. Skicka påminnelsesms till mig vid åttatiden och försäkrade sig själv om att jag inte skulle glömma det vi skulle göra ikväll. Klart man inte glömmer det, det har man liksom sett fram emot ett bra tag nu! Men det var gulligt ändå :) Jag gillar att vakna upp med ett leende på mina läppar. Finns inget bättre sätt att vakna upp på enligt mig. Då finns det ändå hopp om att dagen kommer bli bra!

Nu sitter jag och lyssnar på Kelly Clarksons nya album som vanligt. Har verkligen blivit galen i den skivan. Har lyssnat på den i tre dagar i rad nu (a). Stronger heter den, sök upp den på spotify och lyssna, eller sök på Kelly Clarkson - What Doesn't Kill You (Stronger) på youtube !!! <33 bästa låten.



Senare under dagen blir det KiBalans och sen hem och äta. Därefter kommer Becca efter sitt jobb vid fyra :)

RSS 2.0