goodnight



"Yours Truly- tunika köpt på Gina Tricot :) hur skön som helst <33 myys.



Nu har jag sett klart på filmen! Alltid lika bra! Känner mig väldigt frussen och skakar lite halvt så ska borsta tänderna och ta bort sminket, och gå o lägga mig i pappas säng. Är hundvakt ikväll då mamma och pappa är på pappas jobbgrej. Ska jobba imorgon också så det blir att gå upp tidigt, a.k.a. halv fem, och gå ut med hunden och sedan åka och arbeta. Därefter blir det gym och sen sola, hoppas ni får en bra söndag! caio.

underworld

Kvällen är här och jobbdagen klarade man sig igenom, tack och lov! Det var nämligen så att jag kommer till arbetet i tron om att Julia skulle jobba och föväntar mig en kort blond tjej stå bakom receptionen. Men det jag ser i vit ögat när jag gå in, är lång vältränad kille istället så jag trodde glatt jag skulle få jobba med Jerry ändå. trots att det inte var vår helg (jobbar alltid med honom varannan helg). men när jag tar av mig skorna och går in bakom repan, så ser jag att CJ står där. Och jag smäller av och går bakom för att klä av mig ytterkläderna och ta på mig jobboutfiten. Pratar lite med Ayman och får höra allting CJ har sagt till honom om mig och nyår. Sen går han och jag får stå där själv med CJ. Vi pratade lite då och då, men han vägrade tydligen att be om ursäkt för det som hände, och hur han hade betett sig.
Med ett enkelt "hejdå" sen vid tjugo över fem då vi skiljdes åt, så stack jag äntligen mot bussen i lättnad! Sen så fick man även reda på av Ellinor att hon hade varit och bowlat igår och stött på Danne där! De hade hälsat på varandra och han hade frågat henne om hon var där med jobbet. Vilket jag tyckte var ganska komiskt när jag fick höra det, för då verkade det som om han var orolig att jag skulle vara där också! xP
Danne har nämligen inte hört av sig på veckor. Han har gjort som alla andra mesar till killar man träffar; de försvinner från jordens sikte och gör inte det minta knyst ifrån sig! Störande det där, att man aldrig kan träffa en normal kille. Det ska fan alltid vara något som hindrar mig från att få det jag vill ha. Men ändå fortsätter jag försöka, för vad mer kan man göra? Är det inte det alla gör? Vi går in i väggen, men vi reser oss alltid upp igen!

Får väl se hur det går med den senaste, skiter det sig får man själv gå underground ett par månader jag med!

Nu ska jag fortsätta kolla på Underworld, hoppas ni har en bra lördagkväll people! caio.



C C C C c

surprise, surprise!

En lördag fylld av många överraskningar! Jag vet inte än om jag kan påstå att de är till det positiva direkt. Men man måste bara ta sig i kragen och ta sig igenom de dagarna också, eller vad säger ni? ;)


de senaste dagarnas bilder



Detta hade någon gullig liten påskfantast målat när man gick upp till personalrummet för att käka lunch :) Mycket fint Emmy ;)



lördagens lunch :) Laxlasagne och sallad!



Tog en bild på repan på jobbet på kvällen medan Ayman duschade färdigt. Han tog ingen grabbdusch direkt ;)



Senare samma lördagskväll på storebrorsan förbi och hälsade på moster, kusin och kusinbarnet Linus (aka. SkrikOlsson) som ni ser på bilden. Huuur gullig som helst! Saknar honom :)



Laget innan matchen mot Älta :)



Måndag - barnpassning på jobbet. Jätte söta barn, de tyckte palstblomman vi har där borta på bordet var väldigt fascinerande, den kan nämligen spela en låt och så rör sig blommor o bina på sig när man trycker på knappen :D



Senare samma dag blev upphämtad av mamma och uttråkade Molly i baksätet x)



Hon är alltid lika söt varje onsdag man ställer sig på stationen för att åka till mormor och städa - hon ska alltid sätta sig och kolla på det förbiåkande trafiken =)

doin' some shoppin'

Hej hallå!
Jobbmåndag här igen! Känns faktiskt skönt, få lite extra pengar, såhär efter löning! haha

Jag läste i metrotidningen på tunnelbanan imorse på väg hit att polisen hade haft fullt upp i helgen tydligen. Massa bråk, fylla, våldtäckter, misshandel.....de jämförde denna helg med hur det brukar vara på nyårsafton! Jag kunde inte hejda mig själv från att få en liten klump i magen, och tacka mig själv (och andra) att jag hade den helgen jag hade. Att jag jobbade hela helgen, spenderade kvällarna hemma med kusin, kusinbarn och moster, och dator. Mycket myys! Så jag tjänade pengar i helgen istället för de som var ute som slösade pengar i helgen ;) hihi känner mig lite stolt över det må jag säga.


Min kompis Madde är idag på en klinik i Lidingö. Hon ska nämligen förstora brösten en storlek. Hoppas verkligen att det går bra för hennes skull! Och att hon inte har föör ont de kommande veckorna som väntar henne. Ändå sedan mitt senaste nyår så har det växt upp ett ogillande för sjukhus, så jag ryser lite inombords idag pga att hon är där och ligger under skalpellen, men samtidigt hoppas jag att det går bra!

Dagen tillära blir att efter arbetspasset är klart vid halv 3/kvart i 3 så ska jag åka och shoppa skor och sen eventuellt mat om jag hinner. Det bäste vore ju om man mamma var ledig idag o inte ska göra något speciellt, så då kunde hon ju skjutsa mig så jag slipper kånkas på tusen påsar på tunnelbanan! Ska ringa henne snart och höra hur det ligger till idag.



Nu ska jag gå och dricka vatten och fortsätta arbeta! Ha en bra dag gott folk :) caio.

det hade jag ju inte tänkt mig

Dagens positiva: Vi vann mot Älta med 6-5!
Dagens negativa: Skadade knät igen, vi vann mot älta med (bara) 6-5, blir ingen grillning hos brorsan, ...

Någon som kan få mig på bättre tankar
?


Ska åka till föräldrarna och hämta grejorna som jag har kvar där, prata lite med pappa också som är hemkommen från Kina idag, sen åka hem till lägenheten igen. Duscha, äta nå, och sen lägga mig i sängen och vila knät samtidigt som jag kollar på någon film.

Hur har eran söndag varit??


Grand finale

Söndag idag då. Jag börjar jobba om två timmar, så det blir att åka om en timme. Vill verkligen inte för jag fryser jätte mycket! Och skulle mer än gärna uppskatta att gå och lägga mig igen i den varma sängen! Och tydligen så blåser det värsta orken ute vilket får en att ännu mindre vilja gå ut.

Det är sista matchen idag för säsongen, vi möter Älta, och det ska vi fira med att utsmycka hallen o sen ska vi få skumpa efteråt. Trevlig liten avslutning faktiskt, inte för att man ska få skumpa (är inte så mycket för skumpa direkt) men kul att man göra nå annorlunda. Det behöver liksom inte bara vara speciellt om man skulle vinna serien liksom, det kan vara speciellt när man tänker tillbaka hur mycket man har kämpat för att komma dit man kommer, och så kan man fira det liksom :)
Jag kan bara inte undgå från att ha press över mig! Det är verkligen upp till mig att försöka fånga så många bollar som möjligt! Jag som måste se till att vi vinner och inte se till att vi förlorar mot ett lag som är så pass mycket sämre än oss genom att strunta i att kämpa efter bollarna. Åh vad jag kommer vara nervös! Nu ska de ju liksom fira efter matchen också, då blir det ännu mer press på mig att prestera till mitt yttersta!




På kvällen sen ska vi hem till Bene och Petra och bli bjuden på käk. Han ville nämligen bjuda Catrin, Gun o Linus på något innan det åker hem till Skåne igen på tisdag. Det ska bli trevligt! Kul och träffa Petra igen, var väldigt länge sen. Hoppas att hon har blivit frisk nu bara!

gårdagens bilder



Igår när jag stod på jobbet så kom Tina förbi, trevligt oväntat besök! Hon kände sig kaffesugen så gjorde en kopp där det blev lite för mycket i som ni ser, så vi kallade den en muffinskaffe x) såg verkligen ut som en muffins!



På vägen hem från zumban igår så såg jag den här bilen på vägen. Det syns inte så bra, men om ni kollar noga på bakfönstret (och sidofönstret) så ser man att det står PUSS! Tyckte jag var lite sött :) Och sen vart det lite coolt med bilens baklyckor i min mobilkamera, för där såg det ut som om det rörde sig. Men i verkligheten var hela röda ringen i fylld som den är här på bilden. Ja, svårt att förklara men förhoppningsvis så fattar ni nog (a)

Jobbhelg

God lördag på er!
Tjejmiddagen igår gick bra :) Himla god mat, det vart en lunchlåda till idag cokså! Usch vad jag längtar!!!!! x) Vart en frukost tillsammans imorse också med alla som va där igår, förutom Terese som bor mittöver. Söte lille Linus var huvudpunkten självklart, och han tyckte det var ofantligt roligt när jag stod och vifta med händer när jag hade smörjt in dem så att de skulle lufttorka. Då började han också vifta med sina händer och skratta. Hur gullig som helst :D Jag ska ta och ta lite kort på honom ikväll har jag tänkt, har inga på mobilen än. Så får ni se honom ikväll :)

Nu står jag på arbetet mitt bland en massa barn och vuxna. Familjejympan har nämligen pågått en timme för barn mellan 2-5 år och nu ska de ut och in ska alla hurtiga medeljympare. Jag jobbar fram till kl. fem, sen ska jag nog inte göra nå speciellt, ut med hunden, sen umgås med skånefolket :]

tjejmiddag

Till förrätt så hade mamma gjort getostmuffins gjorda på kesella, jag fick nötter då jag inte gillar getost. Till huvudrätten så blev det laxlasagne, MYCKET GOD! Sen så ska de nu äta varma "jordgubbar med mandelmasse-smul på" som mamma kallar det :p Som ni kan se så tog jag bild på jordgubbarna innan det var iordninggjort och blev inskjutsad i ugnen. Nu blir det BigBrother! caio.


frädag

Kom hem från zumban för en timme sen, satt in fiskburgarna i ugnen och gick in i duschen. Sen har jag ätit och pratat med mamma lite smått då och då hela tiden :) Hon står nu och lagar kvällens laxlasagne :] vi ska nämligen ha tjejmiddag här. Carro med hundarna Smilla o Coffee, Ulla med hunden Bonzo, och Therese, jag och mamma med vård hund Molly, sen också skånebesökarna Catrin, Linus och Gun :) Fullt hus!
Musiken som spelas i bakgrunden, som mamma valde, är Supertramp. Mycket bra musik. Jag o mamma pratade om det, det är verkligen musik som vi har blivit hjärntvättad av när jag och min bröder var mindre. Alltid när vi skulle ha gäster, eller när mamma städade så hade hon alltid på någon cd-skiva, och då vart det ibland Supertramp The Best Of. Så man kan det flesta låtarna :)


say you'll be there

Tre och en halv timme. Så mycket sömn har jag fått inatt. Var ju på bio igår med brorsan och såg The Hunger Games. Den var bra tyckte jag! Det är bara det att jag inte kan gå på bio längre utan att det kliar i benen efter cirka halva filmen och jag vill bara att den ska ta slut, vare sig jag tycker om den eller inte. Det har blivit så med tiden, har säkert med att göra att jag blivit mer och mer aktiv människa och måste göra saker hela tiden. Hemma funkar det. Då sitter jag oftast alltid och äter frukost eller middag samtidigt som jag kollar, eller så ligger jag i sängen. Ligger jag i sängen klarar jag lite längre än en timme men efter tag börjar benen strejka ändå och då somnar jag istället. Så jag funderar starkt på att sluta gå på bio nu, väntar hellre tills de kommer ut på DVD. Men sista Twilight ska jag "lida" mig igenom, för har man sett alla andra på bio så måste man se den sista också! på Premiären ofcöörs!! Men annars inte typ.

Satt på bussen för några dagar sen utan musik, och lyssnade på busschafförens radio som han hade på i bakgrunden. Då kom Spice Girls - Stop, snacka om att man vart på bra humör! och vart jätte sugen på att ha värsta Spice Girls-mania. Jag hade inte det tyvärr, så därför banne mig skulle jag ha det nu här på arbetet :] så nu sitter jag här diggar, småsjunger, dansar lite smått.



Och jag ska berätta för er, inte lätt att hitta en bild på alla medlemmarna i Spice Girls där Victoria ler!!!!! Surpuppa verkligen x) inte undra på att hon var min minstfavorit utav dem. Min favvo var Mel C ;) Jag tyckte hon alltid var så cool, och klädde sig jätte snyggt och coolt! :p Vem var eran favorit??

Favoritlåt är lite svårare, gillar många! Men jag kommer ihåg en video mest av alla, främst för att den var cool, den har suttit kvar längst av alla. Komisk titel som stämmer in rätt så bra just nu, än så länge, tyvärr :p

Spice Girls - Say You'll Be There


let the music play, i just wanna dance the night away

Nu ska jag alldeles strax gå ner och möta Moster Gun, Kusin Catrin o lille Linus nere vid stationen. Skåne-besök är vad vi får och kommer ha ända fram till tisdag! Mycket trevligt.
Tittade ut genom köksfönstret nyss och möttes av en fin solnedgång så bjuder på en bild nu innan jag ska på hundpromenad!
Hoppas att ni har en bra torsdag! caio.




i'm so excited

Zumba idag gick bra! Inte jätte bra, men bra :) Och man får väl vara nöjd med det. Vi körde på så mycket som vi hade och hade roligt, vilket är huvudsaken! Efter lunchpasset, medan jag satt och väntade en halvtimme på att det var tid för mig att gå ner till bussen, så satt Robin o spelade massa 80tal låtar för potentiella zumbalåtar. Många nostalgilåtar dök upp som man kände igen o satt och diggade till, varav I'm So Excited med The Pointer Sisters. Den fastnar alltid på huvudet och får en verkligen att börja dansa!! ;)
Därför vill jag att ni skruvar upp volymen på er dator/högtalare och bara lose it! bara skaka loss till musiken och go crazy :D enjoy!


do you love me, now that I can dance?

Tjohoo!
Torsdag idag och vilken torsdag det är. Solen lyser på så fint idag med och jag är faktiskt på ett ganska så bra humör. Till skillnad från alla andra torsdagar jag har haft i mitt liv för det är verkligen min otursdag.. allt som man inte vill  ska hända, händer!
Men inte idag. Idag ska jag börja dagen med att dansa i en och en halvtimme, och vem gillar inte det? ;) Därefter ska jag hem och duscha och äta lunch. Sen kommer faktiskt min moster, kusin och kusinens son hit från Skåneland. Ska bli kul att träffa dem, det var lääänge sen! Tydligen har lille Linus blivit jätte stor också, fyller snart 1 år :)

Sökte på lite sommarbilder på google för att ge både mig och er där ute inspiration och suckt :) Och jag var ju bara tvungen att ta med den första ;) hahah kul för henne att hamna mitt i den akten!




may the odds be ever in your favor

@ work, again.
Jag jobbar fram till halv 11, sen så kommer snälle mamma och hämtar mig :] Är värd idag så går mest och städar lite här och där, tar biljetter, har varit och köpt frukt och mat till mig o Jerry innan. Soppa till mig och Jerry ville ha kyckling o coleslaw. Så nu står han där inne och schteker ;D hehe.

Imorgonkväll ska jag bjuda äldstabrorsan på biopremiär också! Ser fram emot det faktiskt, ska bli roligt att se filmen och få reda på varför alla pratar om den. För mig är den helt okänd. Jag hade inte hört någonting om den innan jag fick höra att mellanbrorsan hoppades på att den skulle komma på Lucia Movie Night förra året. Då berättade han att det var en jätte känd bokserie, och sen kom den på trailer innan filmerna (vilket menades att den inte skulle komma) så då vart man ju liite intresserad att se hur den var uppbyggd osv. Ni som redan har fattat vet exakt vad jag pratar om, nämligen Hunger Games! Snyggingen Liam Hemsworth från The Last Song är med i den filmen också, så då får man lite fin utsikt också (a) hihi. Men som sagt mycket roligt ska det bli och alltid kul att träffa brorsan!


Filmer

Blev ingen visit till mormor tyvärr. Ingen Iron Man heller för den delen, vi hade inte den hemma tydligen.
Jag kollade på Irene Huss - Den Krossade Tanghästen och Heartbreak Hotel som jag kollar på nu, den var tydligen roligare än vad jag trodde! haha. Snart så ska jag åka till jobbet och arbeta lite och göra nå nytta. Fortfarande ljust och sol ute, tycker jag är hur härligt som helst! Hoppas ni haft en fin onsdag :)


C C C c c



C C C C c

inställd trafik mellan årstaberg och älvsjö pga rökbildning

ja, det var den informationen man läste när jag kom ner till spärrarna nedanför pendeltåget. Och eftersom jag hade Molly med mig så ville jag inte direkt ställa mig och vänta på en älvsjöbussen med tusen andra människor. Inge bra att trängas på en buss med en hund, då är det bättre att vänta. Så nu har jag varit här en timme men det visar sig att det fortfarande är stopp, så får väl vara hemma tills jag ska åka till jobbet senare vid 4 tiden.

Nu blir det lunch och kolla på Iron Man som jag blev sugen på att se, annars blir det en annan film.
Ut i solen med er nu!! ;) caio.

godnatt

Nu ligger jag här igen, i sängen, med tunga ögonlock som snart ska få nattas. Mamma gick nyss o la sig så man borde ju göra det själv också. Ska upp rätt tidigt och åka till mormor imorgon bitti som vanligt, städar alltid hos henne på onsdagar.
Dagen har bjudit på arbete, mycket efterlängtad och skön solning i 10 min, jag har lämnat tillbaka filmerna jag lånade i söndags, jag har varit hemma och käkat våfflor med stackars förkylde Becca och nu på kvällen har jag tränat innebandy. Det gick bra, seg start bara då jag inte vågade ta för många bollar.. hade inte blivit uppvärmd ordentligt så då var det mest man tog några sen så sträckte man sig åt den sidan bollen inte kom på xP Jo, sådana träningar har man också. Men sen så gick det lite bättre mot slutet så det jämnade ut sig.

Hoppas ni har haft en bra onsdag! vi höres av imorgon, caio!


bloglovin' knapp

Nu har jag äntligen finurlat ut hur man får in bloglovin' knapp som jag sett de flesta har på sina bloggsidor. Så nu får ni gärna känna friheten att trycka på den knappen till vänster där det står "Följ bloggen". Då får ni reda på hur lätt som helst varje gång jag delar med mig av stunder i mitt liv!

Nu har jag cirka 45 min kvar av mitt arbetspass, därefter ska jag faktiskt sola några minuter. Början på den fina grunden börjar idag. Ska bli skönt!


fem dagar kvar

En timme har man nu stått och arbetat på ett extra pass, känns skönt. Få lite mer pengar är alltid trevligt! Och på tal om det är så det bara fem dagar kvar tills löning!! Längtar till det väldigt mycket av den anledningen att jag ska köpa skor då!!! :D Har sett ett par as heta skor på footlocker, svartröda, som jag bara måste ha. Dock såg jag dem på deras europeiska hemsida, svensk sida hittade jag ingen, så ska kolla den 25 ifall de har den i deras butik i Gallerian.
Har gått länge nu med mina stövlar, och självklart är de otroligt snygga och jag älskar dem. Men inte är det snyggt inte när man går med mjuksbyxer till träningarna. Och jag tränar ganska mycket, så har konstant mjukisar på mig (a) så jag behöver ett par fräscha pjucks till våren. Och finns de inte i butik så måste jag beställa hem dem! Det är ett måste.



Vad tycks? ;)


Sen till sommaren kommer det självklart bli ett par vita tygskor också som vanligt :)
Jag ska även se om jag ska köpa lite zumbakläder också, måste ha det till i maj då jag ska leda mitt första pass! Vilket jag måste börja jobba till och få ihop ett pass. Har inte börjat än, dåligt.. -.- men snart så! :) Ser fram emot det!

bilder



Promenad med hunden när jag hyrde film :)





Igår morse. Jag och Molly hann precis in innan ovädret med haglet kom och det ändå man såg var vitt ute!

myys

ligger här i pappas hårda säng, med både täcke och filt och förbereder mig för att mamma ska öppna fönstret under natten. *usch usch* det är något jag inte gillar att ha när jag sover! Det blir så hiskeligt kallt.
haha..... myysfaktorn som jag hade nyss försvann då molly la sig på sidan i sin lilla säng och gav ifrån sig en smygfis. haha, inte det mysigaste direkt x)

Nu blir det läggdags gott folk. Hörs av imorgon! caio.


nittonde mars

Hej hallå!
Tänkte nyss lägga in dagens bild på ovädret som var imorse, men det vart svårare när jag kom på att jag inte har någon mobil! glömde den i lägenheten där jag var nyss med Madde och satt o käkade våfflor och snackade om allt vi vart igenom sen vi senast träffade varandra. Vilket var läänge sedan, så rikigt skoj att träffas igen!

Nu sitter jag hos mamma, lyssnar på radio och väntar och se ifall mamma kommer hem innan jag ska åka och dansa. Hon är nämligen ute med hunden .. eller så har hon åkt och jympat som hon sa igårkväll att hon skulle göra idag.

Helt solo får man då sitta här o surfa runt. Ska inte åka förän om 40 min. Sen blir det att åka till lägenheten och hämta mobilen innan man åker tillbaka hit och umgås med mamma :)

Hörs eventuellt ikväll! caio.

uuuuuuhhhhh

Rena rama stormen ute! Jag var ute och gick med Molly imorse, hann precis in innan det bröt ut. Det började regna, blåsa, och hagla!! Sen efter bara några minuter försvann det och nu blåser det bara väldigt mycket ute. Ska bli sådär att gå ut snart -.- man kommer ju blåsa bort haha

Nu på morgonen har jag äta frukost framför tv vilket jag inte gjort läänge, hemma har jag bara datorn som jag ser på, typ någon film eller serieavsnitt. Så dök det upp ett Smallville avsnitt, kul att se det igen! Blev sugen på att köpa hela serien och kolla på det igen. Följde det förut, men slutade nånstans runt 8 eller 9 säsongen. Någon dag ska jag göra det :)


Idag ska jag snart åka hem för att träffa Madde som kommer på besök. Hon ska få sin julklapp och så ska vi väl umgås. Kanske spela lite wii och käka nå lunchaktigt. Därefter blir det zumba på kvällen innan man ska hit igen och umgås med mamma <3

Hoppas ni får en bra dag! caio.

Filmkväll del 2

Efter Trust så såg jag Fear Night. Filmen där snyggingen Colin Ferrall spelar vampyr. Har länge velat se den för att se om den är bra och för att se om han klarar av att framföra vampyrrollen. Ja, det jag kan säga om den var att den funkade att kolla på. Lagom spännande, fick mig att hoppa till en gång så den var ju läskigare än vad jag trodde att den skulle vara. Och sen så hade den ju Colin Ferrall i filmen också! Gotta give 'em points for that ;)
Men det håller inte riktigt ändå. Det var några saker man störde sig på, så den vart mer dålig än va den vart bra. Storyn och filmandet var bra men den var seg då och då, en del saker man ville ha med som inte var där, plus att grundkonceptet med filmen var himla lik Disturbia med Shia LeBuef. En killes misstankar om att hans granne är en mördare blir sanna och han ska försöka bevisa det till hans mamma och vänner.



C C C c c

Förvirring å sidan, filmen funkar att se på. Av mig så får den 3 c av 5 möjliga.

Nu blir det tv tittande en stund till, sen sova. Caio! Godnäätt


Filmkväll

Sitter i soffan och kollar på den första av två filmer som jag har hyrt: Trust.
Otroligt bra och stark film! Tjejen som har huvudrollen i filmen spelar jätte bra.
Den får mig att tänka tillbaka till det jag gick igenom för ett par månader tillbaka. Trots att det inte vara samma som filmens berättelse men ändå liknande. Kommer ihåg hur man kände, den positiva längtan, pirret. Sen på en sekund ändrades alltting och man kände sig bara... så liten. Så rädd. Så ensam. Så hotad. Sina fantasier, förhoppningar sköljdes bort av misstag, ondska och hat.

Om du som läser detta har påbörjat liknande som jag har, eller som filmen, ta det lugnt. Analysera varje ord de skriver, varje handling. Om det är något som känns det minsta konstigt så är det oftast början på något som kan evolvera, växa sig större. Jag vet även hur det var, man vill ha kärlek och närhet. Man vill ha någon att älska, som älskar en själv för den man är. Men tro mig, det kommer! Den personen har bara lite mycket och göra just nu, men han/hon kommer när han/hon, och du, är redo för det. Att skynda sig in i något är inget smart, inge nyttigt heller. Att bara göra det för att bli coolast, populärast, är inte heller anledningen till att skynda sig in i något. Det kommer när det komma skall, och jag hoppas för eran skull att det är underbart. Att hon/han är underbar för er.
Om du som läser detta har gått igenom något liknande, tveka inte att ta hjälp och stöd från någon. Förälder, vän, syskon, kurator, fritidsledare, tränare, kusin... det är jobbigt i början, men det blir lättare när man får ur sig allt. När man slipper vara själv. Eller skriv ner det.

Rekomenderar för er alla att se filmen! Av mig får den 5 st C av 5 möjliga.

C C C C C


Dagens

Dagens vill ha: filmkväll
Dagens klädsel: gråa a&f mjukisar, brun "this is how i roll" linne med tre muffins :)
Dagens smycken: en döskalle i vänstra örat, stjärna i det andra
Dagens smink: fondation, mascara, eyeliner
Dagens frisyr: utsläppt med spray äntligen
Dagens planer: Zumba, arbete, hundpromenad, filmkväll
Dagens längtan: Molly
Dagens saknad: Myys
Dagens dummaste: Köpte den billigaste keson som visade sig vare den äckligaste -.-
Dagens bästa: Kvällspromenix med hunden
Dagens drog: I taxin...
Dagens köp: bomullsrondeller, schampoo, hårspray på KICKS. Lax o keso på ICA. Nötter på Hemköp. Hyrt 2 filmer på Direkten.
Dagens godis: Nötter
Dagens humör: Glad



Sitter hemma hos föräldrarna, men ingen av dem är här. Mamma jobbar natt och pappa är faktiskt i Kina en vecka trot eller ej.
Så jag sitter här vid köksbordet, tvn är på ljudlös, spotify är på i bakgrunden med I taxin... listan ;), käkar blodpudding och har nyss läst lite bloggar.
Middagen var väl efterlängtat då lunchen vart lite lagom motbjudande med den billiga keson. Men men, inte kan man veta det i för väg.

Hur ser eran söndagkväll ut?? caio.

we are awsoome!!

Vi vann igår mot Djurö-Vindö med 2-4 :D Tyvärr så var det en aaaning surt att man inte kunde hålla nollan hela matchen. Det höll sig bara fram tills 3e perioden där två skitmål slinker in.. Men men, några najsa mål räddade jag så jag får väl vara stolt över det!

Efter matchen åkte jag hem till Sanna för att sitta på tjejmiddag med några från laget och ett par av hennes kompisar. Där bjöds det på tacos! Otroligt efterlängtat må jag säga, då jag inte ätit det på länge. Lite förkrök och ölspel, sen blev det en lite komisk taxiresa in till medis. Vi gick till Kvarnen och var där hela kvällen. Sjukaste stället jag varit på haha. Det vara nästan bara en massa 40+, och garderoben var hur hög som helst med 3-4 spindelliknande killar som sprang upp och ner för stegar, från höger till vänster och hängde in och tog ut väskor och jackor. Ingen höjdskräck där inte!
Men annars var det bra utrymme och stort, med 3 barer och många bord och stolar där man kunde sitta och dricka och prata utan att direkt skrika till varandra. De 2 dansgolven som fanns var väldigt små så man fick dansa där man fick plats x)


Söndag idag. Har kört zumba med Marie, hon var väldigt duktigt :) Nu jobbar jag fram till 18, därefter ska jag hem till årsta där jag ska vara ungefär en vecka för jag ska vara hundvakt. Pappa har åkt till Kina och då mamma jobbar natt osv så är stackars Mollyhunden ensam. Därför finns lille jag till hands (a).

Nu blir det lunch, caio :)

hard work work

Musikalen Dirty Dancing som jag såg igår med Ellinor var så hiimla bra!!
Både hon och jag var toknöjda, tack mamma o pappa för den fina julklappen :) Vi satt som som fastklistrade i våra förvånandsvärda mjuka fotöljer och följde med varje sekund i storyn som vi kände till båda två. Roligt var det också att de hade lagt till lite egen berättelse, som de verkligen fick till så det passade in i originalet. Till Ellinors förtjusning var även Niclas Wahlström med, så varje gång han dök upp på scenen fick hon ett litet smajl ;)



Idag ska jag arbeta istället för PJ fram till kl. 12:00, sen ska jag ut till Djurö och spela innebandymatch med laget. Förhoppningsvis så vinner vi idag!!! Ska fan göra mitt allra bästa och täppa igen målet till det yttersta! :D Den börjar 2, så tyvärr kan jag inte vara med på Kick-offen som är idag här på jobbet. Lite synd men ändå skönt, för känner att jag helst vill ha en hemmakväll ikväll. Blev sugen på det när Ellinor berättade igår att hon skulle ha det ikväll och därför ska hon inte heller komma. Så jag ska bara vara hemma, förhoppningsvis själv faktiskt, då Becca ska ut på krogen med Malin. Kanske hyra en film man inte har sett och mysa ner sig i sängen.

Någon som har något filmtips?? :D

Dricks

Fick nyss 3 kronor i dricks här på jobbet - WOHOOO!!
man ska vara glad för det lilla, eller? ;)


Bloglovin'



Nu är jag medlem i bloglovin'
. Följ mig där så får ni reda på varje gång jag lägger upp ett nytt inlägg! :D
Väl där inne efter jag lagt in alla bloggar jag läser, så hittade jag även Martin & Saras bloggar, ni vet dem som var med i förra årets Big Brother. Kul och läsa om deras liv och se vad de gör nu för tiden. Jag tycker alltid det är kul att höra om andras livshistorier, vad de gillar och inte gillar osv :) nyfiken i en strut som jag är (A)


Dirty Daaancing

Precis anlätt till jobbet efter en och en halvtimmes zumba i Arninge. Det var otroligt skönt att duscha efter! Gudomligt. Men jag märkte att mitt huvud var lite borta, när Robin påminner mig innan jag går att jag inte ska glömma min psp som ligger på laddning. "Nej då" säger jag och fortsätter föna håret. Vad tror ni jag gör innan jag går?? Jo, jag glömmer den självklart. Får därför gå upp alla trappor igen och möter Robin i dörren och ber honom hämta den. "Hur många gånger sa inte jag till dig att du inte skulle glömma den?".
Hehe, inte lätt alla gånger inte..


Här på jobbet är det full rulle som vanligt. Klockan börjar bli 4 då, högsäsong för alla motionärer o gymmare, nu har alla slutat jobba/skolan, nu är det dags för att svettas bort lite kalorier :)

Har nyss bestämt möte med Ellinor imorgon också. Det är nämligen så att hon ska följa med på musikal imorgon, vi ska se Dirty Dancing!!! :D Innan ska vi mötas upp på hötorget och gå till cafe 60 för middag. Sen gå till china för att se föreställningen. Ska bli jätte roligt :) Fick två biljetter till den i julklapp och har fram tills nu inte vetat vem jag skulle ta med. För det måste ju liksom vara någon som gillar att dansa och gillar Dirty Dancning!
Innan på dagen imorgon ska jag till frisören och färga håret också. Så kommer vara finfin i håret :) Ska bli skönt att få bort utväxten och se lite mer respektabel ut.



Nu ska jag nog köra lite D. Dancing låtar för att komma in da mood ;D caio!

faaail

hahah ja inte var det värsta larmet inte.. Det var mera "utbrytningslarmet" som de kallar det på meddelandet som spelar om och om och om och om igen. -.- lite irriterande nu efter ett tag. De kör det både på svenska och engelska.
Anledning till förra inlägget var att jag hade ju bara sett en lapp från en arbetskollega där det stod "Klockan 7 14/3 kommer dom testa brandlarmet. På med öronproppar"
Såklart man blir lite uppskrämd och förberedd. Men i och för sig bättre att var det än att få värsta chocken om det verkligen skulle komma ett larm.



Igår var en relativt lugn dag. Inte direkt seg utan den flöt mest bara på. Jag jobbade på dagen från 10 till kvart över 2. Sen så åkte jag hem och gjorde god lunch och kollade på film, Star Wars: The Clone Wars (den tecknade). Sen så började jag kolla på dansfilmen Honey innan jag var tvungen att åka till innebandyträningen. Som förövrigt gick förvånandsvärt bra! Shit var jag flög omkring, jag var verkligen överallt xP tog bollar från både vänster, höger och i luften. Vi hade även en ny målvakt, Sofie, som provspelade hos oss. Så lite konkurans vart det väl (a) Men jag höll nollan när vi körde två mål på slutet!!!!!!! :D det är jag mest stolt över!
Jag fick även höra om deras träningsmatch som de hade i fredags utan mig. De vann ju den, MED 7-8!!!!!!!! De hade tydligen legat under första och andra perioden med 3-2 tror jag det var, sen så kom de igen i 3e perioden tills det blev 7 lika. Sen gjorde Ewa finalmålet och där kan jag tänka mig lyckan i deras ögon xD

På vägen till träningen fick jag även en fin utsikt som fick mig att stanna av häpnad, trots att jag hade väldigt bråttom till t-banan. Se nedan och njut :]



kärlek.

brandalarm!!!!!!

aaaaah! lite spänt är det att vänta på ett brandalarm här på jobbet!! Speciellt när man vet när det ska komma. Då kollar man bak på klockan varje minut känns det som för att se hur långt tid det är kvar innan man ska sätta upp händerna vid öronen och stå ut. Just nu är det någonstans mellan 7 och 3 minuter kvar beroende på vilken klocka den går ifrån.

leskigt leskigt xP berättar sen hur det gick haha

who run the world? girls!

fick nyss ett sms från vår lagledare där hon skrev att mitt lag vann träningsmatchen mot Sollentuna i fredags!! Fett nice! Jag var inte med för jag hade tvättid och sen hade jag Malin över som jag gick ut med sen framåt kvällskvisten.

Som jag sa till de i torsdags, mig behöver dem inte för att vinna! Och visst hade jag rätt :D YOU ROCK GIRLS!!!! x) <3 GRATTIS :D


the bond is wasted, your trust will fall. my journey starts when the grim reaper calls.

Har äntligen varit och införskaffat mig svart nagerlack igen! Älskade att ha det förut, tror jag hade 2 eller 3 olika svarta nagelack men alla tog slut väldigt snabbt. Men nu har jag det igen, och lite förvånandsvärt vad så lite kan få en och känna sig jeeligt...jaa jag ska säga det, snygg (a)
satte därför på min rocklista på min psp idag på väg till jobbet, pricken över i:et! Plus att solen fortsätter att lysa på och mer värme kommer smått inåt. En bra dag helt enkelt!



Igår hände en sak också som var lite oförväntat, men samtidigt inte förvånande. De som har läst min blogg innan vet att jag var på g med en kille förut som hette Calle, han bor i Norrköping. Man kan ju säga att vi har en del historia i våra väskor, så att säga.
Way back in the days, när jag var ihop med mitt ex så snackade vi tydligen en massa på msn (som jag har glömt bort men han kommer fortfarande ihåg det). Och det var allt mellan vardagliga saker till min dåvarande pojkvän. Sen så gjorde vi slut och vi träffades några gånger. Sen så tyckte han att jag höll på med andra killar samtidigt så han dissade mig. Kom tillbaka efter x antal månader, runt julafton förrförra året. Samma sak där igen typ, vi pratade en massa, jag åkte ned till honom igen i fyra dagar. Sen så när jag kom hem och vi bestämde att han skulle komma upp till mig så hände det honom en grej och han slutade höra av sig till mig. Var väl inte direkt det roligaste som hände tyckte jag, eftersom jag började tycka om honom och hoppades på att saker skulle leda någonvart. Men sen så läkte tiden såren som den brukar göra och jag glömde bort honom.
Tills igår, då jag helt random kände för att logga in på msn för att se vilka som fortfarande hängde där. Själv hade jag inte varit inne där sedan jag flyttade i november då jag inte har internet hemma. Först pratar jag med en killkompis och kusinen bara.. sen helt plötsligt skriver Calle till mig. "hej längesedan". Skojja inte det var länge sen!! Över ett år sen. Och jag säger högt till mig själv och datorn "vad är oddsen?!"
Det har alltid varit lätt att prata med honom, så vi börjar snacka och timmarna går. Allt som hänt sen dess, träning, vardagliga saker... han berättade även att han ska upp till sthlm i april för att se UFC (tror jag det heter) i globen. Sån här brottningschampion-sak.

Det är verkligen så att när man som minst anar det så händer det. Man kan aldrig vara beredd på vad framtiden har att ge. Och anledningen till att jag inte blev förvånad är att han har som sagt kommit tillbaka 2 gånger innan och de gångerna har slutat likadant så har lite svårt att lita på killen om jag ska vara ärlig. Men jag vet ändå att han har något över mig som jag inte har sån stor kontroll över. Och det har inte bara med att göra att han kan sjunga så bra så att man smällter (han har förstört Guns n Roses - Patience för mig! kan inte lyssna på den utan att tänka på när han sjöng den i bilen), att han är snygg, att han gillar rock, att man kan vinna över honom i mario kart varje gång (hehe ;p). Utan han har de där ögonen som man inte kan slita sig ifrån, de ögonen som får en att ba: okej i'll do whatever you want me to do! haha.. lovar, ni hade reagerat på samma sätt om ni hade träffat honom. Han har ett leende som är synkat med hans ögon också och det mina vänner, det är inte lätt att hitta!

så det är synd att det jämt slutar som det gör mellan oss två. Synd att jag inte kan lita på snubben även fast jag vill. Synd att jag fortfarande känner något för Danne. Men så är det alltid med mig. Har typ alltid 2 killar samtidigt, och försvinner den ena följer den andre tätt inpå, och jag har aldrig kunnat göra något åt saken. Jag kan aldrig behålla en, jag kan aldrig få en. Precis som Takida låten säger: I will not love again, it kills me inside.


Kundalini yoga

Sitter här i köket, fortfarande hos föräldrarna. Har varit nere i källaren med några personer i vårt höghus och "kört" yoga. Gör det måndagar mellan 19 och 20:30. Var ganska tråkigt i början då jag är van med en mer avancerad yoga från Portugal, men nu börjar jag vänja mig med den här typen. Den är mer lugnare, mer specialiserad på det medicinska och helande. Mycket andning. Har alltid haft svårt att slappna av förut, t.ex. vid yoga eller när jag får massage etc. men vid med den här yogan har jag slappnat av så mycket så jag varit nära på att somna några gånger. Så man får se till att vara utvilad på måndagar så man håller sig vaken :)

Väntar på att pappa ska kolla klart på en serie på ettan, innan han ska skjutsa hem mig. Då blir det att äta och kolla på någon film samtidigt. Grymt hungrig nu när jag inte ätit på ett par timmar! och speciellt nu när man ansträngt kroppen. Trots att det är lugnt så är det ändå krävande för kroppen men nyttigt.


Dagens

Dagens vill ha: pojkvän
Dagens klädsel: gråa Abercombie & Fitch-mjukisar och ljusblå-långtröjja
Dagens smycken: De vanliga svarta rosorna
Dagens smink: Eyliner, mascara o foundation
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens planer: jobb, hundpromenad, mat o film, datorsurfning
Dagens längtan: Portugal!!
Dagens saknad: smal kropp
Dagens dummaste: Glömde betala för en plastpåse på ICA
Dagens bästa: Bob Sinclars nya album
Dagens drog: pannkakor
Dagens köp: Frukost o lunch
Dagens godis: keso
Dagens humör: skapligt


Music Maistro

Nytt album ute med Bob Sinclar! Har bara lyssnat på några hittills, men dem var det inge fel på i alla fall. Många bra kommande festdängor ;) Tryck på länk (spotify) nedan för att lyssna du med!

http://open.spotify.com/album/1XhzKHrjZ2u6s716iDZo20

Delar även med mig av min senaste festlista. Det är en publiklistasubscriba så har ni en räddning för nästa hemmafest eller förkrök, eller helt enkelt bara njutningsmusik ;)

http://open.spotify.com/user/outrage1/playlist/2jmWHr8rejNYbLR7T7vYke


Kommande filmer 2012/2013

jobbdagen snart slut, den har gått väldigt bra tycker jag. Inga konstigheter eller problem, skönt!

Nu ska jag åka till föräldrarna och gå ut med hunden och vara där tills kvällen då Yogan väntar. Så det blir att sitta vid datorn, surfa lite, blogga lite om jag det händer något intressant på vägen hem, spela lite, kolla på någon film o äta, ta det lugnt helt enkelt. Ska nog fortsätta kolla på The Gaurdian som jag inte hann se klart förra gången jag var där. Den filmen är rätt så bra, trots att det Anjovis Ketchup (Ashton Kutcher) är en av huvudrollsinnehavarna :p Man får kolla på Kevin Costner istället!

Det kommer många bra filmer nu framöver! Var inne och kikade på imdb.com igår. Här är de filmerna jag vill se:
The Avangers
SIN CITY 2
Battleship
The Hobbit
TOP GUN 2
Men In Black 3
WRATH OF THE TITANS
Mirror Mirror
American Reunion
The Cold Light Of Day
THE LUCKY ONE
Think Like A Man
What To Expect When Expecting
Snow White And The Huntsman
Abraham Lincon: Vampire Hunter
G.I. Joe: Retaliation
The Amazing Spiderman
The Dark Knight Rises
STEP UP 4
The Bourne Legacy
RESIDENT EVIL: RETRIBUTION
Taken 2
Skyfall
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN 2
m.fl. :D

Sommar inom räckhåll

Såååå härligt det är när solen lyser igen! Ska bli skönt att slippa halsduk o vantar ett tag framöver :)
Men mest ser jag fram emot att åka på träningsresan till Portugal för tredje året i rad med mamma! Det ska bli riktigt skönt och svettigt ;) Då får man sola också, det längtar jag till. Att få en jämn och fin grund lagom till sommaren då man ligger ute vardag och jobbar på den perfekta solbrännan. För er som inte läst innan så är det företaget Springtime Travel som anordnar träningsresor världen över, och Friskis&Svettis hyr veckor utav dem, sen bokar man den veckan som verkar mest intressant för en själv. Det finns allt från lugna till intensiva veckor. Då tränar man alltså i 7 dagar, runt 3 gånger på dag. Vill man träna mindre eller mer så är valet ditt! Man bestämmer själv. Vill man ta en ledig dag och åka på utflykt finns det möjlighet till det. Man får 2 av 3 måltider i priset man betalar till Springtime, och god mat är det kan jag tala om! Och så är det en dag där man är med på ett bergspass på 10 km, för de som vill gå mindre så finns 8 eller mer så finns det 14. Man kan även springa rundan också. Det är en jättemysig promenad att gå med stavar i värmande sol och fin utsikt. På hotellet får man tillgång till pool, gym, bar etc. och det finns även intressanta föreläsningar att lyssna på.





Intresserad? ;)
Nedan följer mer information och bilder från Al Garve, Portugal.

http://springtimegoesportugal.blogg.se/category/allmant.html

zumba träning

Igår var jag så hungrig när jag kom hem och så trött, så jag åt bara middag och kollade på 2 filmer. Orkade tyvärr inte hålla på med zumbapasset. Hade inte sovit så bra natten till igår då jag hade varit ute och sen jobbade igår. Så det vart läggdags vid halv 10 och jag somnade som en stock x)
Filmerna jag såg var The Lake House med Sandra Bullock och Keanu Reeves, och When In Rome med Kristen Bell och Josh Duhamel. Två mycket bra filmer! Ena romantiskdrama och andra romantiskkomedi. Kristen Bell är en av mina favoritskådespelerskor, mycket talangfull och rolig :) Har ni inte sett serien Veronica Mars där hon spelar huvudrollen så gör det!! Rekomenderas.





Sitter på jobbet där jag varit sedan halv 8. Det har varit full rulle mest hela tiden. Först har jag städat, sen har jag satt klistermärken på barnens kort till familjejympan, sen har jag sprungit 2 gånger till Coop för att inhandla frallor etc. till de kommande jympaledarnas lunch :) de har nämligen uttagning till det idag. Jag kommer själv ihåg hur det var, jätte roligt men samtidigt otroligt spänt och nervöst! Jag blev inte uttagen men jag fick en arbetsintervju istället som ledde till en deltidsanställning på mitt nuvarande jobb. Och nu är jag zumba instruktör istället, så antagligen löste det sig. Jag får chansen att göra det jag tycker om och det är inte helt fel, eller vad säger ni? :D



Efter jobbet blir det i alla zumbaträning, banne mig! hihi. Har bokat lilla hallen på jobbet i x antal timmar, så nu blir det arbete arbete arbete *woho* Som jag sa igår, minst 2 låtar ska det bli! Jag hade först tänkt att vara i Orminge, men pga. uttagningen så är det upptagen. Så då får man åka till Sickla och riskera att möta Danne. Jag jobbade nämligen där igår och då kom inte. Det är så att han har blivit som alla andra killar, man träffar de några gånger och sen så *poff* försvinner dem bara helt utan något ljud eller förklaring till varför. Synd att det skulle hända med honom bara.. ville inte det.
men men, som jag sa till Malin: det blir som det blir helt enkelt.

Fredags underhållning

Hej Hallå!
Fredag var det igår, började med zumbaklass ute i Arninge som vanligt och tränade lite på mina egna låtar efteråt. Sen så begav jag mig hemmåt, mötte upp Malin på tuben i Östermalmstorg. Vi åkte hem till mig och Becca och handlade lunch och middag till kvällen. Vi bestämde oss för att köpa lite småplock, mycket lyckat kan jag tala om! Vi hade mozzarella, småtomater, gröna oliver, vitlöksbröd, nötter, soltorkade tomater och lufttorkad skinka. Gott! :]

Efter det vart det tvättid innan jag och Malin gick ut för att dansa. Vi gick till Göta Källare och var där hela kvällen. En massa som hände, både roligt och mindre roligt. Men ändå så vart det faktiskt en ganska så skaplig kväll! Både jag och Malin var ju nyktra, duktiga som vi är, men vi röjjde på dansgolvet ändå!! :D ända tills fötterna gav vika för smärtan som klackarna utsatte oss för. Jag hade på min svart-röda klackar från Scorett som är så otroligt fiiina, 14 cm i klackhöjd ca ;P Men självklart är det värt det de första timmarna man har på sig de, för man känner sig så lång och sexig hihi :) till det hade jag en vitt-svart prickig klänning utan band och röda naglar, utsläppt hår och vardaglig smink. Jag lät skorna do all the talking ;)



Tiamo är en av mina favoritmärken på skor, andra är Jeffrey Campbell, alltid när man går till Scorett då man inte köpte skor på ett tag blir det nästan alltid ett par tiamo man införskaffar sig/vill införskaffa sig (a) De vet för det mesta hur man gör både sköna och stabila klackskor <33 Så det är ett tips till alla er där ute som letar fina pjucks att ha till nästa fest, tiamo!!!!!!


Ikväll blir det att handla middag, ska faktiskt lyxa till det för mig själv och testa mozzarellahamburgare (a) får se hur det blir iordninggjort. Sen blir det att jobba jobba jobba på mitt kommande zumbapass! Måste bli klart snart tycker jag, det är många som väntar på att få dansa på mitt första pass (a) oooh jag blir så glad varje gång jag hör att en till person vill :) snart är jag klart, jag lovar! caio.

Miss you

Nyss anlett till jobbet, bussresan hit spenderade jag med att läsa gamla sms från tidigare killar jag varit på g med. Tog mig tillbaka till gamla dagar och en massa minne sprang runt i huvudet. Fick mig att sakna de stunderna faktiskt, kanske inte de dåliga eller hur det blev sen, men de stunderna som man gillade, de mysiga och roliga stunderna. De stunderna man bara kunde spendera timmar och smsa med killen om vardagliga saker. Det händer inte så många gånger längre tyvärr...., det saknar jag. Det lilla, det uppskattar man mest och kommer ihåg.

Man får hoppas att det kommer igen snart. Jag saknar kärleken.

Lista (från Malin)

Namn: Cammie

Ålder: 21

Längd: 1.67

Sko-storlek: 39

Född: Nacka

Bor: Västertorp

Gör just nu: Lyssnar på zumbacd


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Snäll, omtänksam, generös

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Lätt pessimistisk, dåligt morgonhumör, svårt för att avsluta saker jag har börjat


 

Vad är du rädd för: Insekter/spindlar

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min tunga

Det roligaste jobbet du haft/har: Friskis&Svettis

Har du körkort och egen bil: Nej/Nej

När tod du ditt körkort: Äger inget

När grät du senast: Länge sedan

När skrattade du senast: Igår tror jag

Vem åkte du bil med sist: Mamma, pappa och Molly

Vem åt du mat med sist: Mormor

Vem sov du hos sist: Oj, det var så länge sen så det kommer jag inte ihåg.....

Vem sov hos dig sist: Danne

Vad var du rädd för när du var liten: Insekter/Spindlar

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfinskötare

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 1-3 gånger typ

Värsta smärtan du råkat ut för: Olycklig kärlek

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Vara med vänner och dansa!

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: När någon i min omgivning far ill och när sanningen kom fram om mitt ex.

Har du någonsin sportat: Ja

Någon du ser upp till: Tania & Alicia (a)

Vad finns alltid i din handväska: Almenacka, glasögonfodral, plånbok, ...

 


Har du varit utomlands någon gång: Ja

Vilken plats var finast: Portugal

Största stad/städer du varit i: Madrid


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Inget annat än alkohol

Rökt: Nej

Snusat: Nej

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Tungan, båda öronen, vänstra sidan av underläppen/ jag har tatuerat mitt stjärntecken med mitt födelseår över och en stjärna i mitten längst ner, och den placerad mellan skulderbladen.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Ytlig som jag är så faller jag först för utseendet, mörkhåriga killar har jag alltid gillat men nu börjar jag få upp ögat för skalliga/ljushåriga killar. Muskulösa killar in my heart (a) hihi Sen så ska dem vara snälla och omtänksamma, romantiska är näästan ett måste eftersom jag är det själv. Jag älskar att mysa och pussas. Det är också ett plus om dem kan någonting, dansa, spela gitarr etc. Men ja.... iofs så räcker det bara med att dem säger att de är byggjobbare och jag är fast, haha.

Finaste komplimang du fått: Att en kille tappar helt fattningen när han ser mig

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nej

Hur många sex-partners har du haft: Säger jag inte

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad

Hamburgare eller pizza: Sorrento

Kött eller fisk: Fisk

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller expressen: Expressen

McDonalds eller MAX: Max

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet

Sport eller nyheter: Sport

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Svårt val

Sommar eller vinter: Vinter

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg

Bil eller buss: Shotgun!!!!


Det blir aldrig riktigt som man hade tänkt sig

Nä, och vem vet inte det!
Den här morgonen vaknade jag väldigt skönt. mobillarmet ringde och solen lös in genom fönstret. En fin och lugn morgon helt enkelt som började med frukost och Prince Of Persia. Sen diskade jag och gjorde mig iordning för att åka till arninge för att dansa zumba. Var länge sedan jag dansade på ett pass där, har jag jobbat, varit sjuk och haft utbildning. Så jag har inte hunnit. Men idag såg jag verkligen fram emot det!
Jerry ringer till min mobil precis när jag står på stationen och väntar på tuben. Det visar sig att jag har en jobbtid mellan 10-14:15...... usch usch usch...gillar inte att inte ha koll på saker och ting, speciellt jobbschemat. Så det var bara att åka åt motsatta hållet än vad jag tidigare hade tänkt. Så som jag sa, det blir aldrig som man har tänkt sig från början!... Men men, jobba är roligt det med :)



Pratade nyss lite med min arbetskollega Ellinor också som gymmar, hon känner också att den här dagen är lite av en otursdag. Känns som man måste vara extra försiktig med vad man gör och säger idag, annars kan det gå helt åt skogen. Försöka le genom det så klarar man säkert av det. Och se till att man får en bra uppvärming ikväll på innebandyträningen så man inte får allt för många blåmärken och går därifrån gul o blå.

Nu ska jag fortsätta jobba. Får se om jag återvänder hit och delar med mig av något annat som hänt/händer. Hoppas ni får en bra dag i alla fall :D caio!

Klippt o skuret

Varit hos frisören idag äntligen!
Mamma var snäll och betalade så jag kunde få korta klippa till min gardin jag har haft framför ögonen (aka. luggen) ;) Jag kommer även få en färgtid nästa måndag. Så då blir det att fylla i färgen och botten :)
Sen efter klipptiden åkte jag hem en stund och kollade lite på Girl With A Pearl Earring med Scarlett Johansson. Började kolla på den med Becca för några veckor sen men såg aldrig klart den, så nu har jag börjat om på den och ska se klart den ikväll om jag inte är alltför trött (a).
Därefter åkte jag in till odenplan igen och mötte upp mamma som hade klipptid efter mig. Vi åt på Coffehouse by George, och sen vart det en mysig promenad på Drottninggatan fram till centralen där våra vägar skiljdes.

Har sprungit runt på jobbet sen dess. Har ränt runt så mycket och hållt mig busy så jag t.o.m. glömt att dricka och äta. Onödigt att göra det nu när Magnus och jag stänger om en kvart. Får bli fil när jag kommer istället, det funkar :D

Hoppas ni har haft en bra och solig måndag! Hörs när vi hörs, caio! x)

ride into the danger zone

Hej hallå!
Tyvärr så vart det inget kalas hos Ulla. Så jag har suttit ensam hos föräldrarna, käkat blodpudding, gått ut med hunden och nu kollar jag på en klassiker: Top Gun. En film man har sett massvis med gånger innan, en film man aldrig tröttnar på, en film man helt enkelt älskar! Förvånar mig varje gång hur jag jämt glömmer vilken blick Tom Cruise egentligen kan ha. Kolla på filmen och vänta tills hisscenen kommer då Maverick pratar med Charlie... rawr säger man bara. De ögonen är inte och leka med...tillsammans med det leendet.... *grrr* Precis som en annan person man känner ;)......



Efter filmen är slut blir det att åka hemmåt och byta till kjol. Sen innåt stan och träffa Malin för att gå på bio :) caio.

Safe House

Hej hallåå!
Står på jobbet, lite halvtrött som vanligt. Fortfarande helt hyper p.g.a. att jag gått klart första zumba utbildningen igår! Och Gold väntas på söndag :) ska bli super! Ser fram emot att få reda på vad det är mer utförligt, och få träffa Steve igen och resten som är på studion och kollar på.

Idag blir det arbete fram till 12:30 och sen in i duschen för att fräscha till mig. Därefter till pappa och åka med honom till mammas barndomskompis Ulla som fyller år. Det ska blir jätte roligt, har inte träffat den familjen på månader! Får se vad dem säger när de hör vad jag har haft för mig (a). Kvällens planer blir till att gå på bio med Malin (och eventuellt Becca också beroende på vad hon har bestämt sig för). Vi ska se Safe House, de flesta vet säkert vilken det är, men det är samma regissör som har gjort Snabba Cash. Med Denzel Washington och Ryan Renolds i huvudrollerna kommer det bli en superbfilm, det råder det inga tvivel om!



Mitt betyg på den filmen kommer i nästa inlägg! Nu ska jag boka biljetter ;) caio.

wooohooo

Nu är jag ett steg närmare att bli en bra zumbainstruktör!!!!
Kom hem från andra dagen av Basic 1:an för några timmar sedan, och vad roligt vi har haft det! Dansat, pratat, lärt oss, skrattat (myycket) och dansat lite mer :P... det är verkligen en upplevelse man sällan kommer glömma i första taget! Instruktören, Steve B, var helt underbar och rolig! Både han och Basic 1:an var waay mer än av vad jag någonsin kunde förvänta mig. Som jag alltid brukar säga när jag gillar något: funderar ni på att kanske gå utbildningen? GÖR DET! Det finns inget att tvivla eller tänka över :)
På söndag ska jag dit igen då jag ska gå utbildningen för Gold. Där man lär sig att lära ut lite mer, ska blir roligt!

Nu sitter jag hemma hos föräldrarna och har ätit och kollat på Postkodmiljonären (där en kille vart miljonäääär!!! wooooh, grattis till honom!) och Ice Age. Om ett tag ska jag åka hem till lägenheten och sova några timmar tills det är dags att gå upp igen för att jobba några timmar fram till halv ett. Sen ska jag hit igen för att åka med pappa till Huddinge, där ska vi fira Ulla som fyller år :)
På kvällen sen blir det bio med tjäjärna ;D filmen blir SafeHouse med Denzel Washington och Ryan Renolds. Mer om det en annan dag!
Söndag blir som sagt Gold utbildningen hela dagen fram till 5 och sen hem till mormor och fira henne, för hon fyller år då (plus kusinen i Skåne fyller också år ;))

Nu ska jag packa ihop grejjerna mina och sticka hemmåt! Caio caio :)

RSS 2.0