visningar på g!

Skön och härlig dag som har bestått av datorspel, pussar och serieavsnitt. Nu står man på arbetet och efter det ska man hem och äta lite snabbt innan det blir avfärd mot nästa visning. Gårdagens visning vart inte som jag hade tänkt. Det var som om att gå in i en stuga på västkusten som föräldrarna hade hyrt och man ska vara fast där i 2/3 veckor. Jag fick kalla kårar så fort jag klev in genom dörren. Det var typ en 2,5:a och det inte så mycket längre än min kroppslängd i tak. Halva lägenheten var ett renoveringsobjekt och andra var ett spindelnät. Usch usch, men nu blickar vi framåt och hoppas på antingen den i stan (den hoppas jag mest på) eller den i Sätra som dök upp idag. Tror det är ikväll vi ska på visning för den i stan och Sätra imorgon :)
 

visning all by my lonesome...

Jag gillar onsdagar. I alla fall dem dagarna då jag är ledig eller börjar sent, för det är verkligen chill. Man vaknar så otroligt skönt och låångsamt, haha. Idag var det lite annorlunda vecka dock för vanliga fall brukar Patrick åka till Göteborg och jobba på kontoret på torsdagar. Men den här veckan vart han tvungen att åka dit idag. Så jag blev hundvakt på dagen och vi åkte till mormor och städade som vanligt. Efter jag var klar och hade ätit mig mätt så lämnade jag Rosie kvar hos mormor där hon ska vara fram tills jag hämtar henne ikväll vi 10 tiden ungefär.
Sen åkte jag bort mot Nacka Forum, för att göra ett snabbt stopp på Apoteket. Därefter åkte jag mot Orminge. Ikväll efter jobbet kl.20 så ska jag på visning då i området och kolla in ett hus Patrick hade fått napp om. Eftersom han är på andra sidan landet, så måste det göras ensamt...hjälp :O Första visningen ever jag går på ensam. Har gått på en tidigare med mamma och mormor, och en tillsammans med Becca och hennes pappa. Men aldrig ensam! Därför gick jag en liten promenix i området innan jobbet för att få en nys om vart exakt det ligger, så jag slipper famla runt i kvällsmörkret sen. Men det visar sig att jag måste göra det ändå, haha. För jag kom bara fram till gatan men aldrig numret, några byggjobbare hade blockerat hela gatan på bredden så det var no chance in hell jag skulle kunna komma förbi dem.
Får testa min lycka ikväll helt enkelt! och hoppas jag inte blir bortrövad på köpet :/ hihi.
 
 
 

skicka vidare

Jag kom precis hem från resturang med mamma. Vi åkte till medborgarplatsen och satte oss inne på Melkers. En fiskresturang inne på söderhallarna. Mamma tog halstrad (plattfisk) sry glömde nyss bort namnet på fisken (någon som kan hjälpa mig? haha) och jag tog Rimmad lax :) Mysigt att träffa henne igen. Nu på fredag åker de bort igen på en veckas resa till Spanien. Mycket semester för föräldrarna nu för tiden, trevligt för dom :D
Vi bestämde även att vi ska äta middag en fredag sen när de har kommit hem igen!
 
Nu satte jag mig framför tv och datorn för att kolla mailen och märkte att Pay It Forward var på 9an. Bästa filmen ever! Gråter lika mycket framför den varje gång. Sorglig och underbar på samma gång :)
Har ni inte sett den, se den!
 

C C C C C

en stege någon?

Som väldigt många andra bloggare skriver om nu i dagarna, att hösten verkligen är på väg, det kan jag inte annat än att hålla med om! Detta halvåret skulle jag vilja sätta in i den kategorin "oförväntat". Man är liksom inte helt beredd på saker och ting. Och de saker och ting kommer oftast väldigt snabbt och i stort antal. Visst självklart kanske man gör en massa på sommaren men det är mera en sån period man både planerar och icke planerar, och skulle det hända att en spontan grejjs händer, ja då kryper den på, den hoppar inte rakt upp i ansiktet och skrämmer livet ur en så att säga, haha (komisk jämförelse det där blev). Hoppas ni fattar ändå vad jag försöker förklara.
I alla fall har det varit en sån höst just nu. Det händer otroooligt mycket just nu och man är inte ens med i hälften av svängarna, mindre än hälften skulle jag vilja påstå. Det är som om man står bredvid och kollar på medan bilen svänger och samtidigt har man ingen aning om vart bilen är på väg heller.
 
Vet inte hur mycket jag kan berätta just nu, för då skulle ni bli lika "off-track" som jag är just nu och det önskar jag inte någon annan, hihi. Men en sak som hände ganska nyligen var att jag satt framför tvn nere i vardagsrummet tidigt på morgon, njöt av frukosten innan man skulle iväg till arbetet. Just då får man sms av en vän jag inte träffat på ett tag. Hon är dansledare på Friskis Stockholm. Har diskuterat lite med henne förut om framtiden men inget som blivit ingraverat i sten. Nu frågade om mig eventuellt om en resa nästa år. Troligtvis handlar det om att jag ska hänga med som zumbaledare. Vilket jag anser vara hur roligt som helst!
Har även varit på möte idag med ordförande i styrelsen på jobbet, så får se vad som händer efter det.
 
Nu blir det fortsatt jobb fram till halv åtta, därefter blir man hämtad av bästa mamma. Vi ska åka in till stan och äta på resturang :) myys.
 
 
Många ballonger i luften, jag kan se dem men måste vänta på en stege så att jag kan nå dem också :p

mondäj

Sitter framför tvn och kollar på ett Supernatural avsnitt. Har precis ätit frukost och gjort mig iordning. Jag ska snart åka in mot stan och besöka UMO för att få ppiller och prata lite. Hoppas det går bra :)
Senare bär det av snabbt till jobbet för att närvara på personalmötet som följs utav arbete till halv 8. Jag har en känsla av att det kommer bli hektiskt då höstschemat startar idag och måndag är alltid träningsdagen. Då ska alla vara där och slita hårt så de kan känna sig nöjda i slutet. Därför har vi alltid uppbemanning i receptionen vid terminsstart. En anställd som jobbar längst och så en på uppbemanningstid som uppbemannar och hjälper till. Jag har mest sånna tider den här månaden. Rätt så skönt :)
 
Kvällen kommer avslutas hemma hos Patricks syster för en middag. Det ska bli trevligt och roligt att träffa dem igen! Hoppas ni får en trevlig måndag och bra start på veckan :)
 
Gammal bild på mig då jag var rödhårig

Upgrade

I helgen har vi haft fixardagar, igår lördag i Sickla och idag söndag i Orminge. Både anställda, värdar och ledare var med och hjälpte till. Städade, målade, fixade och donade. Inför höststarten imorgon så tyckte vi att vi kunde bjuda på lite uppfräschning :)
Jag ingick i trion Ellinor, Emmy och så jag (a) Vi körde vårt pass på förmiddagen och på eftermiddagen kom resten. Vi målade nedersta trappan (ni ser på bilden med Ellinor), väggarna intill hissen, tavelväggen (ni ser på bilden med Emmy) och väggen där vattenkranarna är. Roligt var det. Jag gillar att måla. Självklart blir man trött efter ett par timmars jobb men roligt är det ändå :)
Egentligen hade jag skrivit upp mig på att vara med idag i Orminge också på förmiddagen men jag kände att jag behövde lite vila och hemmatid inför måndagen bravader (den kommer vara fullspäckad btw). Så vila var väl efterlängtat kan jag säga!
 
Sen på kvällen då jag kom hem hjälpte jag Patrick lite med att bära ut grejer som han skulle slänga på soptippen. Sen duschade jag och gjorde mig iordning för kvällen. Tjejmiddag hade jag föreslagit och Becca och Emelie kom förbi. Mysigt och jätte god mat! Blev vanliga Tacos som man aldrig tröttnar på :D
Efter maten vart det en massa snack och lite dricka. Becca hade med sig vitt vin och Emelie Mousserande Champagne. Båda var jätte goda. Sen vart det varsin shot för mig och Emelie, jag tog jäger och hon fick blåbärsvodka (vilket hon inte gillade xD) Becca satt och njöt på en mintBaileys innan det var dags att dra sig vidare in till stan för att möta upp Patrick och David. Natten avslutades på Biljardpalatset strax innan 03:00 med lite biljardspel :)
 
Så har vi kommit till idag. Söndag. Det har blivit slappt eftersom det vart en sen natt dagen innan. Patrick och jag vaknade, gjorde bärgröt och satte oss och spelade lite datorspel. Familjen som köpte huset i början av veckan kom hit nyligen och kollade på huset och på grejer det eventuellt ville ha som Patrick skulle sälja.
Nu blir det chill i några timmar fram tills dess att vi ska åka till Älta klockan sex för att gå på visning av en lägenhet som vi hoppas på att hyra :) *håller tummarna*
 
 
 
 
 

handymen

Fick kuta till bussen och kom dit när det var sex minuter kvar, i rule! Nu sitter man på bussen och taggar till för lite extrajobb på arbetet. Vi ska måla och göra om, fräscha upp stället inför höststarten på måndag :) Självklart har jag 70 o 80 tals listorna på i lurarna från spotify <3

torsdagsbilder

I torsdags hade jag en skön ledig dag. Patrick åkte till Göteborg och jobbade, så jag hade hans hund Rosie. Vi åkte över till mormor med tåget. Hon var inte lika van med det som min familjshund Molly. Hon gnällde lite och nästan slängde sig ut då dörrarna öppnades, hihi. Så söt.
 
 
Väl där hos mormor städade jag och åt lunch. Rosie blev kvar där några timmar medan jag åkte till sickla och gymmade tillsammans med Ellinor. Det blev ett armar o axel-pass. Jeelar vad det tog, haha. På vägen hem tillbaka kom skyfallet. Regnade i typ en timme kändes det som. Som tur var hann det sluta innan jag gick ut i det :)
 

lärling

Idag har jag haft Ylva som hade sin första arbetsdag idag. Så har lärt henne allt jag kan! (som baloo säger hihi). Vad jag har känt har det gått bra. Hon är jätte trevlig så vi kom bra överrens :) Lyckad arbetsdag!
Nu ska jag springa förbi affären på vägen hem, sen blir det hem och överföra lite pengar och blogga lite mera om vad som hände igår bland annat. Sen blir det en ensam fredagsmyys tyvärr. Pojkvännen ska göra lite ärenden och sen "tokstäda". Så film med mig senare ikväll blir Captain America! (ikväll ska jag banne mig se den!! hihi)
 

don't let it go to your head

Kan någon berätta för mig vad det är för mening med att tjafsa? Kan någon berätta för mig varför jag måste vara så envis? Kan någon berätta för mig varför ett förlåt ska vara så svårt att få fram? Kan någon berätta varför kinderna har lättare att åka ner än vad de har att stiga mot skyarna? Kan någon berätta för mig varför svartsjukan ska ta det bästa av en?
 
 

direktbussar är underskattade

Satt nyss i Marievik (Liljeholmen) och väntade 20 min på att bussen hem skulle komma. Radion underhåll mig då 3Gnätet + smsnätet låg nere. Satt på en stång(?), som avskärmade busshållplatsen och cykelvägen, och jävlar vad vissa kör! Å då tänker jag inte främst på bilarna, de va lugnast, nää syftar på vissa cyklister. Höll ju nästan på att flyga av stången där jag satt, haha. Sätta upp hastighetsskylt på cykelvägarna kanske? xD

fall in löv

Hösten är på väg. Det känner man nu när man är på väg till arbetet om morgnarna. Det är kyligare och man får tankarna "jag skulle ha tagit den där tjocktröjjan med mig" i huvudet. Gräset är lite halvblöt och bilarna har frost/fukt på rutorna. Snart kommer löven att få fina färger, man kommer kunna se sina andetag framöver ögonen, scarfen och "bad hair day"-mössa dras fram och kräftskivorna nalkas om hörnen.
 
För min del börjar innebandysäsongen igen, vilket menas ständig träning på tis och torsdagskvällarna. Matcher på helger. Hjärnan är ständigt inställd på knappen träning och skönt är det!
Det blir även lite områdesbytning. Med andra ord, pojkvännen fick huset sålt häromdagen och snart är det flyttning igen. Han håller på att hitta och söka lägenheter hela tiden. Själv hoppas jag på lägenheten på skånegatan! Den verkade jätte fin och stor balkong till också. Mitt i stan, bara några kvarter från Medborgarplatsen - plus ;)
Drömma och önskar kan ingen stoppa en från att göra, så vi får se vart vi hamnar :)
 
Ha det bra tills nästa dag vi hörs!
 

Filmmyys

Det var lite synd om Patrick häromkvällen när han skulle göra popcorn. Vi skulle testa att göra i hans stora popcorn maskin. En sådan från OBH Nordica, som man när det är färdigt bara vänder på och så har man en jätte stor popcornsskål. Vi tog fram den, men då saknades vissa delar för att den skulle vara komplett o fungera helt. En metalpinne som snurrar majskärnorna så det inte blir bränt, en "skruvmutter" som skulle sitta över metalpinnen så att den satt fast, en "tallrick" som man efter det var klart satte över lufthålen högst upp (som när man vänder på'n, blir längst ned) så inte popcornen/fettet ramlar ner i knät x)
Allt det hittade vi i samma låda, dock var skruvmuttern sönder på något vänster så den gick inte att få fast över metalpinnen. Så vi fick köra utan och självklart vart det bränt. Han muttrade lite över det. Därefter testade vi att göra i kastrull - ingen av oss har gjort det innan. Men det vart ju bränt det också, han muttrade lite mer över det. Sen skulle han skölja av den och försöka rädda kastrullen från det brända. Då fick han vatten och diskmedel över hela sig. Muttrade otroligt mycket över det. Sen skulle han ta ner micropopcornen från skåpet - han tappade den - han slutade muttra - suckade - och gick upp o la sig i sängen. Hehe såå söt!
Då fick jag städa upp i köket och fixa micropopcornen. De salta var slut, så han hade bara kvar sockerpopcorn och salt n pepparpopcorn. Inga jag rekomenderar att prova, de sockriga var alldeles för söta och de andra var alldeles för starka! så jag beslöt mig för att ta en mozzarella/soltorkade tomater/basilika macka istället :)
 

Tjejmiddag - foton

Här kommer då bilder från tjejmiddagen jag hade med Becca och Malin :)
läs inlägg tjejmiddag
 
 
 
 

tick tak, tick tak....

Igår gick dagen jätte snabbt och jag kom hem lika fort. Idag däremot går dagen seegt! Dagen har varit bra, inga problem så men jag är bara så sugen på att åka hem nu så det finns inte! Det är två timmar kvar och det enda jag kan tänka på, det enda jag vill just nu är att pussa på pojkvännen. Vill hem o mysa! Så snälla rara lilla du, kan tiden gå lite snabbare? (a)
 
Jag kommer ha någon timme själv innan han slutar jobba, så då tänkte jag faktiskt sätta mig framför datorn och spela. Har inte gjort det på ett par dagar nu, chilla och bara få slippa arbetshjärnan ett par timmar :p
Är även nyfiken på att höra vad han har gjort där hemma, fick sms om att han skrivit upp sig på en ny lägenhetssida, så spännande att se vilka schyssta ställen han har snubblat sig in på x)
Sen ikväll vill jag se Captain America! :D
 
 

Jag saknar dig <3


tisdagsmorgon

På väg till jobbet med Mike Posner i lurarana - idag ska jag banne mig komma i tid! Hittills går det som smort i alla fall. *håller tummarna*

minigolf någon? haha

 

i wish

Man kan ju inte direkt säga att den här dagen började bra. Eller jo, den kanske började bra till en viss del. Morgonen var lugn då jag gick upp i tid och njöt av frukosten. Sen precis innan jag skulle kliva utanför dörren, fem min tills bussen går, glömmer jag mobilen på övervåningen. Springer upp och hämtar. Missar bussen. Får sitta och vänta en kvart på nästa. Tåget hinner jag sjävklart med men tyvärr så skulle det sega, stanna sjuttielva gånger på vägen så en resa som i vanliga fall tar 25 minuter tog nu minst 45 minuter! Missar nästa buss och kommer till jobbet en halvtimme försent.
 
Så med en sånhär start på dagen kan man inte direkt säga att man är på så gott humör. Får se hur träningen efter kommer gå. Om jag orkar med och slå rekordet på crosstrainern eller om det blir vanliga 30-40 min. Det är just nu man skulle behöva en livscoach som helt out of the blue kommer fram och peppar en till att må bättre, tänka bättre. Får en att bli taggad igen.
 

Tjejmiddag

Fredagsmyset blev trevligt må jag säga! Alltid lika skojj att träffa Joppe x) Dock blev han lite butter på mig när han inte fick se sin realityspökfilm - hell no att jag ser sånt! + att jag tvingade honom att se The Darkest Hour som han tyckte var "värsta B filmen". Jag gillade den, tyckte den var bättre än vad man hade fått för uppfattning från trailern. Klart 3a i alla fall, stark 3a :) Mycket bättre än Cloverfield, och Chronichles faktiskt, som jag tycker är B filmer!
 
Lördag gick åt att städa hela dagen fram tills halv 2 snåret då det blev en snabb dusch. Kvällen bjöd på tjejmiddag hemma hos Malin tillsammans med Becca. Det blev kycklingsallad, egen (röd)pestovinigrettdressing. Skvaller och god mat, vem kan motså? hihi :D Bilder läggs upp imorgon på jobbet, då min mobil är out of batterys och krånglar med mig -.- *morr*
 
Nu blir det fortsatt jobb med Ellinor och sen hem till pojkvännen som kommer hem ikväll! woho <3
 
C C C c c

kompishelg

Mjölksyran har officiellt lämnat benen! Tränade nyss 40 minuter på vår tuffaste crosstrainer samtidigt som jag kollade på McClouds Döttrar på 9an. Något jag funderar på att börja följa, väldigt spännande!
Men nu står jag på jobbet och ska stå här fram tills 19:00, sen blir det att åka in till centralen för att möta Joppe på hemvägen. Det blir fredagsmys med någon film som han får välja. Han ska få tillbaks sin hårddisk och sova över för imorgon ska han gå på blinddate med min arbetskollega...hihi jag hoppas det går bra för dem! xD
För min del kommer hela lördagen gå åt att städa huset inför visningen på söndag och måndag. Blir att gå en promenad till hemköp på morgonen också för att inhandla lite frukt o grönsaker som man kan pynta och få det att se lite fräscht och snyggt ut. Hoppas bara pengar räcker till det! Senare på kvällen ska jag bege mig ut till solsidan och träffa Becca och Malin för en mysig tjejmiddag. Och på söndag blir det jobb och följande kväll kommer pojkvännen hem igen! Det ser ut att bli en bra helg känner jag :)
 

all alone

Vad ensam man känner sig då man igårkväll glömde mobilen på jobbet, och så har ingen smsat alls..... :(
 

hämnarna

Kollade nyss på intervjuer på röda mattan från premiären av The Avengers. Fick reda på att Jeremy Renners är ett Star Wars fan, nu gillar man ju honom ännu mer!! ;) Så är jag inte allt för trött när jag kommer hem ikväll, tänkte jag sätta igång The Avengers. Har nämligen inte sett den än. Har bara hört en massa bra om den och bara trailern får en att vilja försvinna in i den världen, så om inte ikväll så någon dag framöver! Imorgon kanske...:D
 

om ändå man kunde gå på detta!

 

Gårdagen

Arbetade först några timmar på morgonen och sen så åkte jag hem för att vara med pojkvännen. Det var så otroligt varmt ute så beslöt mig för att sola och han joinade efter en stund. Sen gick vi in och städade och plockade iordning lite i huset. Patrick packade samtidigt väska som han skulle ha med sig bort till Dalarna. Vi åt en gemensam middag, hamburgare, friterade "potatischips" och grönsaker :) - inte LCHF i know, men jag unnade mig! det var mitt LOW intag ;)
Runt halv 7 snåret åkte han.. sen vart jag helt ensam i det stora två våningshuset. What to do?, tänkte jag då. Men till slut la jag mig i soffan och kollade på Vampire Diaries och framåt 9/10 snåret vart jag sugen på jordgubbar med grädde <3 Har man inte sin söta pojkvän att pussa på så fick jag byta ut det mot jordgubbar istället ;) hihi.
 

kärlek

 

sleepless in Tumba

När jag kom fram till slussen för nån timme sen så märkte jag att det var förseningar i lokaltrafiken. Tydligen hade det varit en olyckshändelse på Skurubron, mer fick man inte reda på självklart. Så jag kikade in på sl.se och såg att jag ändå skulle hinna till jobbet i tid. Men då jag kom fram, jag var ungefär 50 meter ifrån hållplatsen, så vart det kö i rondellen innan (inte vid olycksplatsen). Så där blev vi stillastående i cirka 10 minuter, och pga. det kom jag fram till arbetet 08:50. Det vart ju snabba ryck med öppningen!
Jag tog reda på vad som hade hänt tidigare imorse och Nacka Värmdöposten skrev att 5 bilar hade krockat med varandra och en person hade förts till SöS med nack/ryggskador. Stackars!
 
Idag blir det jobb fram till två tiden. Därefter ska jag hem och spendera alla timmar med pojkvännen! Det är nämligen så att han lämnar mig ikväll (det låter sorgligare än vad det egentligen är). Han ska åka till Orsa i fyra dagar tillsammans med killkompisarna, åka wakeboard på dagarna och kröka på kvällarna och bli myggbiten 24/7. Guys stuff ;) Så då blir jag heelt ensam i huset för han tar med sig hunden också. Hoppas jag kan sova om nätterna!
 

never give up on the good times

Sitter på bussen på väg till jobbet, solen skiner och Spice Girls är i lurarna ;D hihi.

conan fäktas mot en orm med ett bäbishuvud på en pinne! haha.

 

capital by night

Ååh så fint det är att åka förbi Djurgårn/Gamla Stan och se solnedgångens röd-blåa färg liga över hustaken. Det får en att vilja stanna upp och njuta!

gamers weekend

Det vart verkligen chill i lördagskväll. Patricks tjejkompis Tania och hennes kille kom förbi och det spelades lite tv-spel. Efter de hade gått så gjorde vi Pannacotta som vi ställde in i kylen så de fick kallna. Ruskigt gott för er som inte testat det än! Sen började jag, David och Patrick spela TP 80tals frågor, men eftersom ingen av oss kunde några frågor struntade vi i det och spelade kort istället! David åkte hem efter ett par timmar då fortsatte jag och Patrick på Twistermattan, haha. Gud vad roligt det var men jobbigt! Självklart fick jag alla jobbiga ställningar, men det var kul ändå :)
 
 
Söndagen vart ännu mer chill. Sov länge och sen gick vi upp och gjorde gröt, Patrick fick mango och jag fick hallon :) Dagen spenderades även den med spel. Vi körde mitt nya spel som jag köpt för nå halvår sen, då när jag stod i affären var jag ganska osäker för det lät jätte tråkigt men det var så mycket roligare än man trodde. Ego hette det och det är ett jätte bra lära känna varandra spel. Det står påståenden/frågor på ett kort som man ställer till den/de man spelar med och den/de svarar vad som mest stämmer in på sig själv. Därefter ska den som ställt frågan/påstendet + de andra som är med gissa på vad den som fick frågan har svarat och därefter satsar man spelbrickor på hur säker man är. Roligt spel för er som vill lära känna varandra från början eller på nytt ;)
 
 
Samma kväll efter det att vi hade besökt på Hornbach, så bjöd vi in oss hemma hos David på middag. Trevligt vart det och självklart hade vi med oss spelet Ego så David också skulle få testa :) Många goda skratt delades det och mycket nytt fick vi veta om var och en.

Idag har det varit måndag igen och det arbete. Men innan dess har jag faktiskt lunchat med Ellinor ute i solen i Liljeholmen. Därefter vart ett väldigt kort besök hos UMO där man egentligen skulle ha bokat tid, så jag gjorde det. Sen åkte vi vidare, Ellinor åkte hem och jag hamnade på jobbet två timmare tidigare. Så jag solade en kvart och sen fick jag börja lite tidigare så kunde jag jobba ikapp lite pengar som jag har bytt bort imorgon då Patrick ska bjuda sin förra arbetskollega på middag :)
 
Nu ska jag jobba de sista timmen som är kvar av kvällen. Sen blir det hemmåt för myys och sömn :) ciao!

chillkrök

Det vankas chillkrök i hörnet här i Tumba. Patrick och David sitter i soffan och spelar Mortal Kombat. Själv sitter jag här och delar med mig, har precis duschat. Har inget spray som jag försöker få någon av Patricks tjejkompisar att ta med sig då dem kommer hit. I värsta fall får jag ta mer av hans hårgel.
Vad gör ni ikväll? :)
 

dagens händelser

Ja, vad har då hänt idag? Jag hade en otrooligt skön och lugn morgon, efterlängtat! Vampire Diaries avsnitt, hallongröt och många och låånga kyssar hejdå på pojkvännen. Berätta om en bättre morgon, tack! ;)
Sen när jag väl var i närheten av jobbet, skulle precis kliva av bussen för att gå mot jobbet. Då ringer Emmy i alla förtvivlan utan att säga hej: "hata mig inte?" haha hur kan man någonsin hata Emmy? Helt fullkomligt omöjligt. Hon hatar typ allt o alla, men man själv kan inte hata henne <3 Det visade sig att hon av misstag hade satt igång larmet, för att hon ville in till städskåpet för att dricka ur kranen. Tydligen hängde den dörren (som förövrigt tillhör byggnaden inte friskislokaler) till vårt larm så när hon knappade in rätt kod (och jag inte hade kommit o larmat upp) så gick larmet. Så där satt söte lilla Emmy utanför portdörren, rädd att väktarna skulle komma och skälla på henne! hihi. Dock när jag kom fram då larmet tjut i kanske 5 min så tystnades det automatiskt och jag kunde larma upp utan problem :)
 
Sen flöt dagen på utan några alls problem. Vi har bara haft en massa roligt som man alltid har med henne. Efter jobbet blir det att åka hem tror jag. Har fixat bort min dag imorgon då jag egentligen ville jobba nästa söndag istället men det fick jag inte. Men nu fick jag en ledig dag istället, jag klagar inte sååå mycket, jag kommer få igen de pengarna en annan gång då jag ska få tillbaks den jobbdagen av personen som jobbar imorgon istället för mig :)
 
Därför kanske man ska ta och fixa någon utgång ikväll kanske? Eller vad säger ni? Någon som hänger på? Det var ju så stört länge sen man gjorde något som involverade fest nu faktiskt. Det har bara blivit en massa flytt, städ och tretimmarssömn-nätter. Inte för att det har varit negativt, tvärtom, nu behöver jag lite crazytime också (a) hihi.
 
 
 
 

feeling the 80's

Vi har 80tals känsla här på friskis nacka idag, jag och emmy! Groovey ;D
Självklart har man då skapat en spotifylista och vad annars börjar man med om inte Kenny Loggins - Danger Zone!
Hm.. den kanske man ska se ikväll?
 

kan inte hålla mig borta, hihi.

 
 
 
 

Önskelista från bubbleroom.se

Vet att födelsedagen precis har varit och ekonomin inte är min starka sida just nu, men som Mr.Potato Head säger i Toy Story då han önskar sig Mrs Potato Head: "...hey I Can Dream, Can I ?"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

veckans lediga dag

Idag har jag haft en jätte skön dag! Bara tagit det lugnt för en gång skull. Sovit länge, kollat på serie, kollat på film, spelat datorspel. Pojkvännen som har jobbat idag har nu somnat på soffan, hihi. Självklart är man framme med mobilen och smygfotar x) Så fort han vaknat ska vi börja med kvällens middag som blir Helstet Fläskfilé! Vi hittade receptet ur min LCHF-receptbok som jag fick i present av föräldrarna. Hoppas det smakar!
Igår åt vi en sallad ur boken som hette Tims sallad. En äkta barnsallad med äpple, gurka, paprika och ost. Den var inte lika god som pojkvännens kräftsjärtssallad som vi åt iförregår men den slank ner ändå.
 
Här kommer lite av dagens bilder!
 
 
 
 

alla jobbar vi annorlunda x)

 

videos

Har äntligen fått in videos på mina yt-kanal så nu kan jag lägga upp lite mer videor här i fortsättningen :) ruligt!
 
 
 
 
Första videon är när Jonathan hoppar över avspärrningsremsan i receptionen och andra är när Ayman och Jonathan gästbloggar här på min blogg som ni säkert lade märke till förra veckan x) enjoy!

onsdag här igen

Igår hade jag allmänt myys med pojkvännen. Spelade lite datorspel innan vi trotsade regnet och drog till affären för storhandling! Väl hemma fixade vi maten och satte oss framför filmen Inception. Mitt val då det var väldigt länge sedan jag såg den och Patrick hade tydligen inte sett hela filmen ännu. Så bra val! Men verkligen direkt efter maten så vart jag jäätte trött! Min sömn har ju inte varit den bästa på sista tiden, så vi gick upp och la oss i sängen där jag somnade på en gång och Patrick tror jag fortsatte kolla på filmen. Får nog se fortsättningen på den när jag kommer hem efter jag städat hos mormor. Ska bara bli lite mer arbete fram till halv 2 sen drar jag :)
 
Förövrigt älskar jag hur det blev i glaset i mitten på bilden <3 smygreklam haha.

iPhone 5 troligtvis

Nyss läst en artikel om nya iPhone mobilen som ska komma om några månader, troligtvis september 12. Och vad jag även kunde se så blir det mest troligt att det blir en 5:a och inte en 4Gs. Good news! :) Designen är fortfarande osäker ännu. Jag hoppas på den silvriga med utåtbucklad rygg som visas på en film i artikeln jag läste. Det är dock denna design (se bilden nedan) som man ser mest överallt. Tyvärr tycker jag den ser jätte ful ut på bild, får hoppas den är snyggare i verklighet sen!
För att läsa artikel, klicka här!
 

boende?

Gu, vad less man blir när man fiskar runt på blocket och man får absolut inget napp alls. Man hittar en massa intressanta men antingen är det bara rum eller så är det jätte dyrt. Alltid ska det vara något som står ivägen för ett kap. Anledningen till att jag är där inne och luskar fram ett tak över huvudet är att pojkvännen är som sagt i banorna att sälja sitt hus och efter den här månaden är slut behöver jag någonstans att bo! Lite sisådär är det att bo i oviss om framtiden och om vart man hamnar härnäst. Blir lite svårt att göra saker eller se fram emot saker som händer senare när man inte har någonstans att bo. Skyddsnät har jag dock (tack o lov) men det är inget man vill i första hand.
 
Är det någon som läser detta och vet någon som hyr ut lägenhet i Stockholmsområdet, så hör mer än gärna av er! Helst i minst 6 månader.
Maila: [email protected]
 
 

godmorgon!

3 timmars sömn och jag är på topp!!!!!!!!!
naah.. vene om jag kan hålla med om det riktigt. Kunde inte hålla ögonen vakna på tåg/bussresan till jobbet. Tror nog jag hade en skyddande ängel på axeln, eller rättaresagt en väckande ängel som väckte mig precis sekundrarna innan tåget och bussen stannade vid den hållplatsen jag skulle gå av. Det kallar jag tur!
Igår då jag kom hem blev jag hämtad av pojkvännen och vi åkte och köpte donkenmat, inte den bästa LCHF-maten i know men galet hungrig jag var hela den kvällen! Hade ätit jätte konstiga tider. Efter målet så hjälpte jag honom med den eviga städningen inför fotningen av huset idag. Jag städade köket och sen tog det stopp. Var nära på att somna ståendes, haha. Tur var fick jag tillåtelse att sova de sista tre timmarna som var kvar av natten innan väckarklockan ringde halv 4.
 
och här står jag på jobbet. Tyvärr inte pigg och alert som jag vill vara. Ska gymma med Ida sen också, får se hur det går. Därefter ska jag till föräldrarna och ta upp posten som jag inte gjort på ett par dagar, fy på mig! De är nämligen på västkusten i tre veckor och lämnat mig postansvarig. Vilket uselt jobb man gör, haha. Sen ska man vidare hemmåt och ta det lugnt, kanske få se hur bilderna blir. Lite spännande, det ska tydligen vara en proffesionell fotograf så då måste ju bilderna bli suveräna! Hoppas det i alla fall eftersom Patrick gjorde det så fint inatt så man knappast vågade röra något imorse när man skulle äta frukost. Kan se om jag kan fota lite med mobilen på det han åstadkom då jag jobbade och sov. Jätte fint är det i alla fall :) Konstigt om ingen kommer vilja ha huset!
 
För övrigt kommer jag däcka så här när jag kommer hem, hihi. (yess på köksgolvet!)

kvällens låt!

 

varför?

Har nu spenderat senaste halvtimme med att fixa bort en bild från mitt gmail-konto. Någon har hackat in på min gmail av alla ställen och lagt upp någon bild på någon tjej som sväljer hel banan med text: Me like bananas. Big ones. Hahha asså varför på min g-mail för? Är det bara för att jag inte facebook eller? xD haha
Har några aningar på vem det är, men får se om det kommer fram någon dag :p
 

level 3

Surfade precis in mig på innebandy.se för att se vilka vårat lag kommer möta den här säsongen, 2012/2013. Som jag nämnt tidigare har vi gått upp i 3e divisionen! Så man får verkligen förbereda sig på tuffare spel, bättre fokus på match o träningar, head in the game helt enkelt! Samtigt som jag är jättenervös ser jag ändå fram emot att få spela igen och se hur spelet är uppe på tredje nivån. Allt kommer ju gå snabbare, det vet vi sedan Uppsala cupen förra året haha pinsamt var det! Dock gav vi dem en match i alla fall ;)
 
Tydligen då laget spelade Djurö-Vindöcupen så mötte de två lag som är med i serien: Djurö-Vindö och något lag till som dem vann över (vårt lag vann den cupen) så de kommer vi förhoppningsvis vinna över (knock on wood). Sen har vi Tungelsta och Skogås Trångsund som vi mött tidigare i 4an. De lär vi kunna ge en jämn match mot också.
Men men självklart ska man inte säga för mycket. Jag är ju fortfarande skadad, vrickat min fot två gånger under sommaren samtidigt som mitt knä på samma ben började bli bättre. Just my luck! För min del blir det att börja sakta, tur är har vi minst en målvakt till som kan stå. Det är positivt och det negativa denna säsong är också att vi förlorar vår målgörare Evelina som ska nannyjobba i USA i höst. Vi får värva lite fler tjejer, någon som är intresserad som läser detta. Maila mig: [email protected] så vidarbefordrar jag det till min lagledare! :D
 
Kämpar andan på topp!
 

inlägg: långt

Hejhej!
Brännbollen i lördags vart ju inte direkt som planerat, men av blev den i alla fall - och roligt hade vi som var där! Hade nämligen glömt mobilen så kunde inte få tag i någon. Jobbade på morgonen och mötte senare upp Sofie och åkte tillsammans in till Gärdet. Väl där träffade vi David och Susanne som berättade att Patrick inte kommer, han låg hemma och var sjuk från gårkvällen. Han hade nämligen varit ute på krogen i Södertälje där det var en tjej i deras sällskap som redan var sjuk (varför går man ut då?!?!?) + att det stod någon tjej bakom bardisken som gjorde hans "Long Island" som inte ens var bartender utan bartenderns syster?! what? Och inte hade den smakat bra heller, så när han kom hem på natten började han må illa och dagen då vi spenderade på Gärdet var han fast i soffan. Stackarn kunde inte resa på sig för han blev yr igen.
Men jag hade roligt med hans och mina kompisar ändå! Patricks kompis Navid hade med sig brännbollsset, då mitt var hemma, så vi fick ihop till två små lag. Då ingen av oss kunde hålla räkningen för alla ville vara med så körde vi bara att man byte efter 5 bränningar/5 poäng.
Efter brännbollen var skiljdes vi åt och vi som var kvar: David, jag, Joppe och Susanne begav oss in till Mariatorget för att spela lite biljard. Jag hade tur i spel den kvällen för jag vann 3 gånger av 4 :D woho! Någon som vill spela? ;)
 
Gårdagen vart chill! Patrick som återhämtade sig från sjukdom och jag som var allmänt seg och ledig tog det bara lugnt på morgonen med frukost, How I Met Your Mother och datorspel. Så mysigt att bara hänga med honom och inte göra så mycket. Men på eftermiddagen tog vi oss båda i kragarna och bestämde oss för att börja storstädningen av huset. Det är nämligen säljning som går av stapning nu i Augusti och på tisdag ska det fotas. Så det var verkligen till att få bort varenda litet dammkorn. Från 16:00- halv 12 tiden höll på, fixade o donade. Dammsög, skurade, klippte gräset, tvättade, rensade kläder, hängde in mina kläder i garderoben. Sen när hittade vi oss själva i köket 20 över 12 på kvällen/natten och gjorde blodpudding till senmiddag, hihi. Men gott var det! Vi kollade på James Bond: Casino Royal. Till efterrätt tog Patrick jordgubbar med socker och jag tog banan/hallon/blåbär/björnbärglass. Inte vanlig glass då eftersom jag slutat med det, men jag har fått en frukt/bärglassmaskin av pappa. Man fryser frukten/bären och sen mosar man de i maskinen sen fryser igen och sen äter man det. GOTT!
 
Patrick skrev gulligt på min arm :)
 
Lyxade till gröten imorse då det fortfarande fanns jordgubbar kvar från igår. Det smakade inte helt som jag hade tänkt mig men det gick ner :p Idag blir det heldagsjobb nästan. Från halv ett till 21 ikväll och öppning imorgon bitti. Kommer vara lagom trött när jag kommer hem tror jag :)
 

ellen <3

 

hög mysnivå

Igårkväll vart trevligt! Becca var på besök och vi åt Patricks sallad, alltid lika god! Sen åkte han ut till Södertälje för att festa. Vi två stannade hemma och snacka och kollade på filmen LOL. Den var så mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Helt klart värd att se. Romantisk, rolig, drama, just sån film som passar att kolla med en tjejkompis :) tryck på bild för trailer.
 
C C C C c
 
Idag blir det som jag läänge hoppats på; bra väder! Jag är jätte glad, för idag ska vi nämligen samlas en grupp med människor på Gärdet och spela brännboll, kubb och äta picknick efter det. Mysfaktor tror jag kommer vara på hög nivå :)
 
 
Trevlig Helg!

Gästblogg: Ayman & Jonathan

Tja tja bloggen. Står här med Jonathan, chillar fett och bloggar på Cammies blogg. Fett ballt, kanske ska skapa egen blogg jag och Jonathan, skriva om våra galna utekvällar och feta gympass. Woop Woop. Tills vidare!
 
XOXO

kvällens alla diskussioner

Arbete med Ayman betyder en hel del snack om allt! haha alltid lika roligt.
Det vi har snackat om ikväll har varit kärlek, snygga killar, vad är skillnad på cupcakes och muffins, OS, vad som snabbast tar död på en - penna eller yxa..jo det kom också på tals, haha. Senaste diskussionen blev vad som var bäst att titta på - Wermland Forever eller Svenska Hollywoodfruar.
Varje gång jag tittat på avsnitt från Wermland Forever har han spytt galla på det och sagt åt mig att sluta. Nu kommer det fram att killen kollar på Svenska Hollywoodfruar! Inte ens jag kollar på det...
Så vad är värst, gott folk? Wermland Forever (som jag tycker om) eller Svenska Hollywoodfruar (som Ayman tycker om)? :)
 
 

fortfarande lika roligt!

 

nellie-onsdag

Idag fick jag en liten överraskning när jag knackade på hemma hos min mormor. Det sprang fram en svart pudel och skällde mot mig. Haha, söt liten krabat som inte vågade göra en fluga förnäm. Hon var jätte osäker och tillbaka dragen i början och stirrade på mig som om hon när som helst skulle bita mig. Men tänka sig, tillslut kom jag henne till lags och hon gosade upp sig hos mig i soffan, hihi. Nellie hette hon och hon är grannens hund som mormor vaktar då och då. Tror mormor gillar det också då hon saknar sin hund som gick bort förra året. Hon tycker det är så tomt och tyst utan hund. Stackars!
 
 
 
 
Hon är inte helt pudel dock, hon är en från Spanien (där hon är räddad) så de tror att hon är blandning mellan pudel och schnauzer.

dagens lunch

ska börja med tränings- och matdagbok. Får se hur det går, haha fattar typ inte vad jag gör men xP
 

fail

haha inte hade jag en rolig morgon direkt. Ska börja på min LCHFkost igen, vilket innebär rågflingor, solrosfrön, pumpakärnor och krossade linfrön, fil och frysta bär. Men nu när jag har flytta så har jag nästan allt i flyttlådor så vart var då min filskål?? Jag letade överallt men hittade den inte någonstans. Så var tvungen att ta Patricks popcorn skål, haha. Ja, de andra skålarna är för små... Och så ville jag ha chai-latte på det också. Men då kunde jag inte hitta rätta glaset, så tog min stora Twilightmugg, men det vart alldeles för mycket vatten och teh, så vart inte alls som jag hade tänkt mig. Bättre lycka nästa gång! haha.
 

strike this!

Det vart ingen träning för oss igårkväll :( Det tog alldeles för lång tid att klippa Patricks hår, då det skulle rakas, trimmas och fixas.. halv 9 var vi klara och gymmet stängde 9. Det blir till att träna idag istället!
Istället begav vi oss in till Mariatorget och bowlade på Rock n Bowl. Fan vad rolgit det var! Bara han och jag, och strike:arna bara rullade in! Både för Patrick och mig!!! Han fick 9st och jag fick 6st :D Vart jätte förvånad och glad på samma gång. Jag brukar annars vara den som är jätte dålig på bowling, men igårkväll gick det otroligt bra :) Bäst avslut på en kväll som startade sisådär.
 
 

RSS 2.0