Ruta 1

Har förresten äntligen fått kontakt med Calle igen. Bra tycker jag. Inte varit roligt att inte ha pratat med honom. Nyheten/anledningen var ju inte heller rolig direkt. Eftersom den är ganska personlig så ska jag inte berätta den här, men vi pratar väl smått igen. Vet inte hur eller vad som direkt händer eller komma hända. Plus att jag känner mig så jävla elak till att jag börjar tvivla på allting, men aah.. vet inte, vet inte vad jag vill. Får ta några dagar och försöka luska ut det helt enkelt. Försöka komma underfund med vad jag verkligen vill, vilket jag inte har någon aning om för tillfället.

End Of Week 8

Precis. Och jag sitter här på arbetet. Janne är ute och gör extra arbete utanför porten och sopar bort all grus som har kommit in, gick och hjälpte till honom och moppade.. så nu är det fint igen i ungefär fem minuter x)
Otroligt fint väder idag! Speciellt om man går i solen, verkligen vårväder ute :)
Skulle inte förvåna mig att det mesta har försvunnit lagom till jag och mamma åker till Portugal i mitten på mars. Då ska vi nämligen till sydkusten Al Garve för träningsvecka med Friskis&Svettis. Mamma och jag var på hälsomässan förra året i Älvsjö, och på Friskis montrar så var hon en av de som vann en resa för två till Portugal! ;) så då tog hon med mig. I år ska vi därför ner dit igen, denna gång betalar mamma... fick tyvärr inte vinna något denna gång, hihi. Men hur som helst, det ska bli otroligt skönt och roligt. Både få sol, värme och träning! :D Så är man sådär lagom slut framåt sista dagen där. Jag vaknade nämligen upp sista dagen förra året, och skulle gå på yogan.... man kan ju säga att det gick inte xD Var lite halvt stel och kunde knappt röra mig haha. Så jag sov en timme till och mötte mamma utanför salen vid åtta för att äta frukost.
Men det är fortfarande lite overkligt att vi ska åka igen. Man förstår det inte ens förän man har landat och har passerat utanför flygplatsens dörrar. I och för sig tror jag att jag inte ens fattade då, förra året. Det kanske började sinka in på bussresan från flygplatsen till hotellet, men det var ju först då man vaknade nästa morgon. DÅ började det sjunka in :p hehe..
Men det är väldigt fint där. Speciellt utsikterna uppe bland bergen på den allra sydligaste toppen, där vi gick "bergspass" i x antal timmar.. fyra kanske det var... Utsikten där var ju väldigt vacker :]
Vi får se vad Portugal har att erbjuda för oss i år.


Kvällen innan igår så sovde Becca över hos mig, så igår fredag tillbringade jag hela dagen med henne. Vi åkte först hem till henne så att hon fick duscha och byta kläder. Därefter åkte vi in till Liljeholmen, där vi shoppade lite, gick på bolaget och affären. Letade skor för kvällen men hittade inga som vi bestämde oss för. Senare framåt kvällen vart det förning och utgång :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska nog försöka hitta någon film och kolla på tror jag :) Det blir till att arbeta imorgon igen, mycket nice med pengar. Appropå det så har man ju fått lön igår också, mycket trevlig den med. Nu ska man bara försöka hålla i den, tills den framtida lägenheten blir fixad och klar! Då blir man automatiskt omvandlad till Roomates, jag ska alltså flytta ihop med Becca i ungefär minst sex månader hoppas vi på! En rolig och erfarenhetsrik upplevelse troligen :D

Patience

Jag anar att jag inte var lika över dig som jag trodde.
Låten fick mig att tänka tillbaks då du sjöng den.. fan vad jag älskade den stunden. Du anar inte!

Behöver mer tid. -.-


Lovely Pain

"Oh, this is torture and this is pain. It feels like I'm gonna, go insane.."

Precis som Bryan Adams säger, detta är inte kul! Jag vaknade upp i morse och kunde inte röra mig, fan vad ont i nacken jag har, tänkte jag. Yepp, jag har fått nackspärr.
Himla tur att mamma är ledig idag, så hon kunde hjälpa mig. Och det är verkligen så att man vet inte hur ont det gör förän man har fått det själv. Och jag lovar er, det gör ONT!!!
Jag fixade med jobbet också och arrangerade så att jag skulle komma in 16 istället för 14:15. Janne är en ängel! Magnus också för den delen! För dem fixade så att jag kommer in och jobbar fram till 20:00. Skulle det vara så att jag inte klarar av att stänga, så skulle Janne stänga istället för mig. Underbara people det finns i världen ibland!


Herregud

Killämne igen. Jag vet, blivit en del sånt nu på sistone. Men det är såhär att det är en kille på jobbet som jag tycker är galet snygg, vi har utbytt blickar och flörtat lite fram och tillbaka. Men sen under årskiftet och under början på året så har han slutat och kommit (Simone luskade fram av hans kompis att han tränar även på Workclass (svikare:p) så därför har han varit mindre här, schysst kompis..?) Hehe, i alla fall, så då har ju mitt intresse sviktat och försvunnit lite.... trodde jag. -.-
Han kom hit nu ikväll för kanske en halvtimme sedan... hjärtklappningar, darrande händer, stammade... *suck* Får jag prata med någon? haha Behöver stämma tid hos en terapeut känner jag :p


Sunday Bloody Sunday

Jag har inte skrivit på ett tag för att jag som sagt inte mått så bra. Legat hemma i sängen/suttit vid datorn och kollat på Dark Angel i fyra dagar. Bara lidit mig igenom och tyckt synd om mig själv.. det har inte varit roligt det är det enda jag tänker säga. Usch usch!
Men i alla fall, idag mår jag bättre. Var uppe rätt så sent igår natt för det gick verkligen inte att bli trött, vilket jag egentligen behövde för att 1. jag var sjuk, 2. jag behövde vara utvilad till matchen som var idag. Men jag gick och la mig runt kvart över tre - halv fyra snåret. Vaknade imorse, förvånandsvärt pigg?? :O haha Det var som om någon hade tryckt på en knapp och ba: GODMORGON!! :p
Så jag började morgonen med frukost och skratt. Jag kollade nämligen på "Shan The Man Atci-Svenska 2 Gymnasieturnén" (som man sett x antal gånger, men den är fortfarande lika rolig) och så den nyaste (som jag vet om och som jag inte hade sett) "Shan Atci Comedy Tour 2009" SKOJJA INTE den var rolig! Roligare :)
Sedan åkte blev man upphämtad 11.20 för att skjutsas till Upplands Väsby och förlora match mot Centralvägen ......2-5 hm? stämmer det? Hm.. kommer inte ihåg faktiskt.
Då man har kommit hem gjorde man pyttipanna och spenatmacka (yess jag är konstig ;p) och kollade samtidigt på "Fanboys". Rolig film den med! :)

Så nu sitter man här och är nyduschad och lyssnar på musik. Såg nyss att Calle var inne på msn för andra gången på två dagar. Han var inne igår och sa ingenting, loggade ut väldigt snabbt. Nu när jag såg att han var inne igen nyss, loggade han ut väldigt snabbt igen... :p Något som jag inte förstår är att om han inte vill ha kontakt med mig längre, och tydligen inte vill berätta vad det är. Varför då inte ta bort mig på msn? Han svarar ju varken på sms eller när jag ringer, så varför är jag inte blockad där för?... hm, jaja.. jag förstår mig inte på honom.


Jag Hade Rätt

Det var som jag befarade, jag är sjuk. Ont i halsen, ont när jag sväljer och förkyld. Inge roligt alls. Jag fick det igår som jag sa, när jag öppnade work. Då jobbade jag fram till 11 och smsade Marcus och sa att jag inte kunde ta hans pass i Orminge på kvällen och hoppades att han kunde ta det. Vilket han inte kunde men sa att han skulle leta fram någon. Jag åkte hem och la mig och sov i ungefär tre timmar, då Marcus smsade vid fem i fyra och berättade att han inte kunde fixa någon tills ikväll. Jag försökte ringa en kille som han inte han nummret till, men han svarade inte, så då fick man (lite piggare än i morse faktiskt) åka ut till Orminge och arbeta. Från klockan fyra (jag kom dit 17) till stängning halv 10. Jag var trött när jag kom hem och somnade direkt, för att sedan gå upp kvart i fyra morgonen härpå och öppna halv sju.
Har nu skickat ut mail till mina arbetskollegor och jag hoppas innerligt på att någon nappar, behöver sova, mer! Och nu är jag så sjukt trött och svag i kroppen, så jag kommer verkligen inte orka jobba mer efter 09:00.

Detta ska alltid hända i de roligaste tiderna :p......


"Raaaw"

rolig bild man fick till :)



Sitter och kollar på lite stand up på youtube för att fördriva tiden en aning tills sängen kallar igen.. Känner mig fortfarande inte bättre, men har tagit två ipren nyss.


Jag vill inte!

Öppning på arbetet har skett igen. Så man sitter här och gäspar en aning..
Jag mår sådär efter träningen igår. Jag blev lite sönderslagen, och hamnade på bröstet när jag slängde mig vid ett tillfälle så fick lite svårt att andas. Men det fixade sig med lite hostningar. Därefter fick jag två slag på samma långfinger så vänsterarmen vart ur bruk, vilket ledde till att jag bara kunde använda en arm i några timmar. Armen är fortfarande lite svag och långfingret ännu svullen, men det läker på.
Har även ont i halsen och fryser då och då, känns med andra ord att jag håller på att bli sjuk.. INTE BRA! Speciellt inte när jag har så mycket arbetstider som jag har, och att det är tänkt att jag ska jobba i orminge ikväll istället för Marcus, för att han har tagit min värdtid på fredag nämligen. Har tagit med mig Mucangin och Ipren som jag har/ska knarka dessa följande tre timmar och 39 minutrarna fram till klockan slår 11. Då kommer Ulrika och byter av mig så får se hur jag mår då.

rEmiX the Day

Idag har jag vaknat, gjort frukost, ätit frukost medan jag kollade på Dark Angel , spelat Mario Party 8, gjort lunch, ätit den medan jag kollade på How I Met Your Mother, gjort mig iordning, städat lite, bäddat, gått med soporna, gått ner till affären tillsammans med Molly och postat packet, gått upp igen tillsammans med Molly, och nu sitter jag här och lyssnar på taggmusik. Senare om ett tag ska man ner till fiskis igen och träna med laget. Ser fram emot det lite, ska göra det bästa!
Annars händer det inte så mycket mer idag, är ledig som ni kanske förstår, så det är skönt. Gonna make the most of it!

How Long Should I Pay For Being Unappeling?

Yeppsie. På arbetet åter igen. Ska jobba fram till stängning.
Kollade över lite på passen för dagen, och det är fullt på tre av sju pass. Vilket glädjer mig lite för det menas att inte alla är och spenderar den med sin älskade. Då är det så otroligt mycket bättre att vara här och träna istället!
Jag är ju inne på mitt tredje år som singel nu, vilket ja känns sådär, och under de åren har jag lärt mig att börja hata Alla Hjärtans Dag. Vilket mestadels handlar om avundsjuka, det erkänner jag, händerna ovanför huvudet, men ändå så måste man få sucka och himla me ögonen åt de par man ser på tåget, stan, bussen och på jobbet som bara måste vara lite gulligull med varandra. Därför håller jag på och förbereder mig mentalt att ignorerar dessa insyner. Än så länge har det lyckats för jag har inte sett några ännu. Men dagen är tyvärr inte slut, den fortsätter att rulla på.
Enligt mitt horoskop idag: Kräftan
Ett missför­stånd har orsakat trassel, men att nu dra dig ur något speciellt förefaller inte särskilt välbetänkt
.

Alltså vill jag inte fortfarande hänga mig kvar i ett speciellt krångel.. hm första tanken på det: Varför vill jag inte det? hehe..... Krångel är inge roligt och kleta sig fast i, visserligen svårt att ta sig loss kanske men det känns ju ändå bättre när man väl är fri.

Lite irriterande att jag fortfarande inte hört ett knyst från Calle heller. Det kryper något otroligt i mig då jag inte får reda på vad det handlar om. Det måste ju vara något fel med mig eftersom alla killar har gjort såhär. Någon sak jag gör, som får killar att falla in i denna tigande slöja.

Jag önskar jag kunde sluta vara så motbjudande. 2011 verkar inte bli så bra som jag har trott att den skulle bli..

Johan Glans entrar Pressbyrån 2


If It's All I Ever Do

Det vart träning idag, och tur det, känns hur skönt som helst efteråt!
Pulsade fram till tvärrbanan som, precis som sl sa, gick enligt tidtabellen. Körde baspass lett av Anki, senare satt jag kvar på "jobbet" och pratade med Jerry, Marcus och Janne. Micke trevligt!
Nu väl hemma i värmen håller jag på och göra veggo nuggets, bulgur och grönsaker, och lyssnar på Anders Johanssons gamla skiva "If It's All I Ever Do" från 06. Efter det att han var med i Fame Factory, om jag inte missminner mig så vann han det. Ja, självklart har jag cd:n också ;) Var ju dödskär i honom förut då man kollade på det. Massa låtar som jag kommer ihåg och får deja vú känsla över när jag hör de, och undrar lite hur jag kunde dem utantill :p men men, det var då och nu är nu. Och vad är nu? Nu är inte så mycket, lite i alla fall, bra det i och för sig, men aja. Glad att jag har kompisar hur som helst! Det man alltid får vara glad över, och familj, att det fortfarande är någon som gillar en lite (: Allt annat kan man ju tjata och gnälla över, det är faktiskt tillåtet då och då, men det är det andra som är störst.

Så det så.

Kaos

Ja, jag kommer antagligen inte vara den första rösten som framför att det är onekligen kaos där ute i Stockholm och Sverige just nu. Jag skulle egentligen ha åkt till Ida och gudbarnet idag, men bussarna åt det hållet är inställda pga. halka läste jag nyss.
Jag fixar därför här hemma istället, har tagit ur och in disken i diskmaskinen, plockat undan lite, bäddat, borstat tänderna, tvättat ansiktet och lagt på ansiktsmask och tagit bort den. Red strömmar ljuvligt fram ur högtalarna och jag har precis satt på wii för att spela Mario Party 8 igen som jag köpte igår. Som jag även spelade i x antal timmar igår också :p Hur roligt som helst!! Jag kan verkligen förstår varför det är utsålt och knappt finns överallt, för det är väldigt eftertraktat och väldigt kul spel, både för en själv och för flera spelare. Självklart vissa funktioner som fanns det i det gamla som jag saknar i detta, men underhållande är det i alla fall ändå! :)

Just det, i och för sig måste jag ju gå ut med Molly innan jag börjar spela of cöörs. Så det skall göras nu!

Mmm..

Idag har jag som vanligt på en onsdag varit hos mormor igen. Fast jag började dagen med att skriva klart mitt lönepapper, och skickade in det. Sen så duschade jag och fixade mig, och åkte sen till mormor. Där jag städade, gick till affären åt henne, käkade. Sedan bar det iväg till jobbet vilket gick utmärkt. Vi hade gyminstruktionsdagen idag, så fyra gyminstruktörer var på plats ikväll. Jag och Simone höll med om att det aldrig har varit såhär mycket friskisfolk på en och samma kväll, bara en massa röda prickar överallt xP
Som jag sa förut så har jag inte pratat med Calle på två veckor nu typ. Igår smsade jag honom två gånger vilket han inte svarade på. Idag ringde jag honom två gånger under kvällen, vilket han heller inte har svarat på.. Som jag pratade med Simone om, plus Becca, att det är så mycket bättre, och enklare, att säga att "tyvärr jag kan inte pga. det och det".. istället för att inte säga ett dugg. Det kanske inte är lättare, men det är bättre att vara ärlig än att tiga.  Det visar bara att han är som alla andra, precis som resten.

Smile Bitch, Smile.

Man får säga att det är en usch och blää dag va? För det vill jag göra.
Gitarren är ostämd och har inget ställ att stå emot. Typ.
Och idag ska man då jobba från 10:00 - 21:30, man får hoppas på det blir bättre under dagen. Det har ju varit så förut nämligen att dagar som börjar bra, visar sig bli åt helvete och dagar som börjar kasst, blir oftast bättre till slut. Men aah vet som sagt inte vad jag ska hoppas på idag.
Har inte pratat med Calle på en och en halv vecka ungefär, och enligt det vi sa förut så ska han komma hit imorgon. Mja, man får ju se hur det blir med det.. På något sätt så är jag inte förvånad heller, killar brukar ju göra så mot mig. Har hänt med de flesta innan. Så om någon skulle fråga mig nu, skulle jag säga att jag inte tror att han kommer. Jag har skrivit till honom flera gånger då han varit inne på msn/Inte vid datorn på msn, men nathin'. Ska väl ta och smsa och se om han reagerar på det, men det är lite högst otroligt, inte så att han brukar göra det heller. Det komiska är att han erkänner själv också att han är sämst på att svara, och ändå så gör han inget åt det.. hrmf.

Johan Glans entrar Pressbyrån

http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE


Är nybörjar på att lägga in videoklipp, så ni får nöja er med länken tills vidare. Ska be Becca berätta det för mig! Men kolla på det hur som helst, visserligen har jag inget ljud på arbetsdatorn, men det ska vara rätt klipp ändå :D


Så Det Kan Gå

Nu har man varit snäll ännu en gång och fått rycka in istället för chefen.
Jag vaknade nämligen runt 7 och trodde att det var mitt alarm på mobilen som ringde klockan åtta, lite halvtrött som jag var så stängde jag automatisk av den med röd lur, plus att jag hade lite batteri på mobilen så jag såg jag ingenting på skärmen (den var helt mörk). Mobilen ringer på nytt och jag stänger av den igen, snooze antagligen tänkte jag då. Någon sekund efter blev jag lite smått fundersam, för jag kom ihåg att min ringsignal låter exakt som ett väckaralarm tycker jag själv. Så jag går upp, tar mig fram till lampan och sätter mobilen på laddningen. Då ser jag att det inte var larmet, utan att chefen hade ringt två gånger :p Jag ringde tillbaka, utan att få något svar. Blev då orolig ifall det var så att jag skulle öppna. Får lite smått panik, kollar i kalendern, där står det ingenting om att jag har öppningstid. Men jag måste ändå dubbelkolla på tidigare mail där februari schemat ligger, sätter på datorn, loggar in mig, väntar på att den ska loggas in, klickar upp livemail, väntar på att den ska poppas upp, tittar på schemat... TUR! det är PJ som öppnade idag.
Jag stänger av och går lugnt tillbaka till sängen för att somna om.... ett tag senare ringer mobilen, chefen igen som undrar om jag kan komma in tidigare, as in now, och jobba pga. en anledning. "Självklart" säger jag, och börjar göra mig iordning. Borstar tänderna, sminkar mig, deo, parfym, klär på mig, kollar upp sl för busstid, stänger av, går ut genom dörren, hinner en liten bit då jag kommer på att jag inte ser så bra på omvärlden.. då har jag glömt glasögonen. Springer upp igen, öppnar, springer in i rummet, hämtar glasögonen, springer ut, låser, springer ner till bussen som jag hinner med tack och lov!
Väl kommen till slussen är det en kvart kvar till bussen till jobbet går, så jag entrar pressbyrån (inte som Johan Glans tyvärr hehe,kan lägga upp länk snart så kommer ni förstå vad jag menar), köper en macka och en hallonjos.
Här står jag då på arbetet, motionärerna plingar in sig själva på gymmet, en diskret liten gäspning kom ut, ...ni förstår säkert att jag inte har så mycket kvar att berätta nu när min morgonberättelse är över. Så ska försöka luska fram youtube-klippet så ni förstår och brista ut i ett litet morgonflin :]


Smile On

Taggad inför utgång! Yessssssss
Idag har varit och shoppat för pengar man fick igår. Jag struntade i datorn och åkte och shoppade istället, ett sånt myycket bättre val kan jag lova. Det var väldigt länge sen jag shoppade faktiskt, och det märktes.
Jag gick först till Kicks där jag hittade; parfym, två nagelack, rosa läppstift, smoky ögonskuggspenna, och så fick jag ett till rosa läppstift på köpet :)
Därefter gick jag vidare till Gina Tricot där jag hittade; två par leggings, ett svart linne, ett par mörka mjukisbyxor, två ringar.
Sen satte jag mig på bussen och åkte fram till Forum och kollade lite på Glitter men inget jag fastnade såå för. Men seeen, gick jag till favoriten: NewYorker; en svart-vit prickig klänning, gråa korta mjukisbyxer, tre par underkläder (bh och string), sen tog jag också ett pack med strumpor i olika färger :)

OCH jag har inte ens köpt upp alla pengar än ;) Nu ska man ut på krogen 2 gät tippseeejj (a) Ses där, caio!

Överraskning

Igår kom mamma med en stor överraskning. Hon kom in i rummet med något i handen och sa att det var från mormor. Jag frågade vad det var och hon gav det till mig i min hand. Skoja inte, det var 5000kr! Första frågan som kom från mig var ifall hon mådde bra. Mamma ba "jo hon mår bra, hon ville bara ge lite pengar till sina barnbarn." Brorsorna fick tydligen likadant också. Har man världens snällaste mormor, eller vad? :O
Så det första jag tänkte på, *ooh nya wii spel !* Men efter att jag har pratat med mamma nu på morgonen så kom vi fram till att jag skulle köpa en bärbar dator, en som funkar den här gången :p Jag har ju redan här, men det funkar ju aldrig, den är en liten bluescreens-hora, rent ut sagt :P
Behöver en dator för både vardags- och arbetsbruk, så jag slipper låna mammas varje gång jag ska skriva lönelapp till exempel.

Gnäll-Time

Usch, fy, och blä! Har haft mensvärk nu till och från i tre dagar.... känns som om jag ska svimma närsom. Känns som om jag har min stora värk som jag brukar ha då och då, då allting kommer på en gång. Jag mår illa, känner mig svimfärdig, yrar, huvudvärk, känner mig varm. Bara det att nu har det tydligen sträckt ut sig, så istället för att allting kommer på en gång i ungefär en halv timme - en timme, så har jag det i flera dagar i sträck istället.. Då kan man ju fråga sig vilket är värst? Jag skulle säga att det är utstäckt på flera dagar. Det är värre att gå och lida igenom smärta än att ha den, och den är extrem, men man har den bara en stund. Det som jag upplever nu är fanken mig värre! Man vet ju seriöst inte när jag kommer ha ont och när läget är lugnt -.- *suck*

Mojito Breakfast

Nyss ätit klart frukosten och kollar på Dark Angel. Pappa köpte igår en jos med smak av äpple, lime, citron och apelsin.. alltså en jos med Mojito smak. Micket god! ;D Präcis som pappa sa så får det en att bli sugen på att gå ut på krogen och ta en riktig mojito. Yess, ni såg rätt. Den är ju en oskuld, a virgin, utan alkohol.
Klockan börjar ticka iväg och avsnittet lider mot sitt slut, vilket menas att jag måste in i duschen! Därefter väntas det jobbande och bowling på kvällen med tjejerna, caio.

Torsdag

Trots att det har varit torsdag, så har dagen vart skaplig. Har städat hos mormor, sen hämtat de grejer jag hade glömt hos brorsan. Sen var jag hemma ett tag och bokade bowling tid till imorgon innan jag åkte till jobbet. Det gick bra att jobba, inte så många konstigheter. Det flöt fram.
På vägen hem så försvann jag för långt in i min bok, så jag hörde inte när min station dök upp. Så jag fick gå av stationen efter, passade på att gå förbi affären och sen gick jag upp och gick ut med molly.

gudomligt

FYRA TIMMARS MER SÖMN IMORGON! gudomligt.
Klockan är nu 21:08, jag har nyss ätit klart. Jag fick tre olika pasta sorter med Ricotta sås, och broccolli, och två parmaskinkor till. gudomligt det med. Och nu känner jag mig faktiskt ganska trött, har ju som sagt varit uppe sedan kvart i fyra. Slapp jobba nu på kvällen också. Hade nämligen kollat på fel månad, så jag skulle egentligen bara jobba från 06:15 till 11:00. Men men, blev lite extra kneg i alla fall. gudomligt även det.

Så blir till att ta bort sminket, borsta tänderna och somna. guuuu...wait for it........domligt.

Snäll Och Duktig

Jahapp. Då blev det så att man stannade kvar här ändå.
Skulle egentligen ha åkt till mormor som jag tidigare skrev. Men jag stannade kvar en timme mellan 11-12, så att Sven kunde få äta innan han åkte, så åt Ulrika efter. Därefter gick jag upp och käkade en halvtimme ungefär, och nu sitter jag här igen. Ja, observera att jag sitter nu, jag har stått hela dagen sedan öppning halv sju. Så jag är en aning trött i benen nu.

Lite av värken är borta nu i alla fall, så känner mig lite bättre. Skönt!
Men hur som helst så klagar jag inte ett dugg på att få jobba lite mer. Jag får ju pengar för det och sen är det så otroligt roligt att jobba här :) Ser det inte som en börda på något sätt. Ju mer man arbetar, desto mer roligare saker får man göra! ;) tänk på det ni. En av dem sakerna som får en att forsätta minut efter minut.

Ska ta en runda med dammsugaren nu och tvätta golv.

Lill (MJ) Onsdag

Onsdag. Åter på arbetet.
Jag kan ju säga att det inte är kul att stå på jobbet med mensvärk! Speciellt inte när man har tre timmar kvar. Hade man slutat vid nio hade det varit ganska lungt. Och jag brukar oftast få den värsta värken också. Illamående, yrsel, huvudvärk, känner mig jätte varm.. inte är det kul när man är på offentliga platser. Hoppas att det inte blir sånt idag! Jag får försöka koncentrera mig på något annat. Kanske blir det bättre om en timme, då jag får gå iväg och köpa en macka.
Morgonens musik var Marilyn Manson och nu är det Micheal Jackson. Det är inte fel att då och då ha lite MJ-dagar. Det får ju en bara på lite bättre humör, vilket behövs just idag känner jag!

När klockan blir 11 så ska jag försöka äta lunch någonstans och sedan åka till mormor som vanligt, och städa. Därefter ska jag hit igen och jobba från 16:00-19:30. I'm going to be kinda dead tonight ;)
Skulle ju ha skrivit in lönelappen igår tänkte jag, men det glömde jag självklart bort. Så får ta och fixa det idag! Igår var jag hemma kvart över 10 (på morgonen) och tog det bara lugnt fram tills 18 snåret då det var dags för träning i Fiskis. Träningen gick faktiskt bra, vilket inte är så förvånandsvärt, det var ju tisdag. Går mycket bättre då än på torsdagar. Jag vart lite okoncentrerade mot slutet, men det tog jag mig igenom ändå. Det blev några räddningar i alla fall.
Malin och Becca kom och hämtade mig efteråt. Malin åkte ju upp för några veckor sedan och gick en intensivkurs, och klarade teorin på andra försöket och uppkörningen igår (också den på andra försöket) ! Grattis säger vi till den krya tjejen. Hur gick det då? Ja, hon var otroligt duktig på att köra bil tyckte jag. Vi hade sjukt roligt bara den resan från Fiskis till mig, hur ska det då gå på en roadtrip senare?! JÄTTEBRA SÅKLART!!? :O Vi kommera äga vägarna.

Ska nog se till att träna Jympa Medel ikväll också. Det börjar en precis då jag slutar halv åtta :) Man måste ju ta vara på alla träningstillfällen man kan få nu när man jobbar konstant :p

En vecka.

30 minutes (+20 minutes) To The Switch

Tjopp. Då var man här idag igen. På jobbet alltså.
Chefen ringde igår runt lunch och ville att jag skulle ta hans tid nu på morgonen då hans dotter blivit sjuk. När jag kom imorse vid 06:10isch, så öppnade jag, tände allting, satte på gymmusik, fick städa stretchningsrummet och friavikts-rummet för det hade dem tydligen glömt igår vid stängning. Sen har jag gjort klart tre dagars (minst) alfabetsorganiserande av kortköps-blanketterna, så nu väntar jag bara på att det på något magiskt vänster dyka upp en tom pärm som jag kan sätta in alla blanketter i. Ska försöka komma ihåg att påminna Ulrika om det när hon kommer och byter av mig vid nio.
Har kommit in i min gamla rockvana. Rock, rock, rock och åter rock hela tiden, hela dagarna. Det är härligt! Man rikigt njuter av alla toner som kommer samman och bildar en låt. Förut var det ju Simple Plan som hade etsat sig fast i hjärnan på mig, nu för tiden är det 30 Seconds To Mars :] (Som man har sett live, innan de vart världskända, kan man ju passa på och skryta över) hihi. De var nämligen förband till Linkin Park i Globen då jag var där! Synd att jag inte köpte en t-shirt med dem.. köpte bara två Linkin Park t-shirts. Men det får man fixa då man går på 30's egna konsert då det blir i framtiden, för det måste det ju bli helt klart! Man vart ju så avundsjuk på Erik då han var i Miami i två veckor och såg dem live! hrmf... Vissa har det bra dem. Men men, snart kommer väl min chans också förhoppningsvis! Ska nog försöka fixa så att 2011 blir konsert året. Nu när man börjar få in lön efter lön, och därför har lite egna pengar, så måste man kunna lägga dem på en konsert eller två (eller 10) ;)

Ska väl försöka checka till 30 Seconds To Mars, Takida, Sonic Syndicate, Paramore, Breaking Benjamin, Nickelback, Red, Skillet, m.m. Det är i alla fall dem jag vill se/se igen!
Någon som har lust att haka på eller? Säg bara till!

RSS 2.0