love you!

 
 
Dem här skönheterna var det jag hittade i förrgår när jag var i Liljeholmen med Becca. Älskar dem!! Så snygga, såå sköna! Passar perfekt till min nya klänning, den jag hade på midsommar :)
 
Idag har jag varit hos mormor o städat lite. Senare blir det tvättid fram till 19, det ska bli skönt att få rena kläder till gbg imorgon. Efter det blir det en löptur runt området och därefter vänta tills Malin kommer till oss. Vi ska ha lite göteborgsvaka, haha. Snacka och packa det sista :)
 
Nu kommer vi inte höras på ett par dagar, så jag hoppas att ni har ett jätte bra slut på veckan :) ciao!

48 timmar innan

Bara ett par dagar kvar nu, två för att vara mer exakt! Det pirrar i mig redan hihi jag blir så glad av bara tanken på det! Ni som har läst innan vet vad det handlar om, för er andra så är det resan till Göteborg det handlar om. Jag och mina två tjejkompisar Malin och Rebecca ska åka dit ner på torsdagsmorgonen med tåg och återvänder gör vi på söndag. Vi ska fika, shoppa (jag ska försöka att inte köpa något då jag redan införskaffat allt jag ska ha i förväg), promenera i staden, festa, äta god mat och ha allmänt myys! <3
 
Gårdagen handlade mest om jobb! Från kvart i sju på morgonen till 15:00 på eftermiddagen. Ni kan ju ana att jag var lite rastlös tillslut eftersom det är sommarschema nu, då är det inte lika mycket motionärer som under höst/vår säsongerna. Men en del arbetsuppgifter fick jag göra ändå så det var bra! 
Sen åkte jag till Liljeholmen och mötte upp Becca som skulle hämta sin klänning hon hade lagt undan på GinaTricot och så köpte hon lite andra saker också. Varav jag faktiskt hittade ett par otroligt fina klackskor, rosa med tre remmar och hög o bra klack. Drömskorna som ni kan ana! Jag kommer garanterat lägga upp bilder på dem samtidigt som bilderna från Göteborgsresan läggs upp! 
Den här dagen har annars varit allmänt slappt. Är ledig idag så ha spenderat dagen med att kolla på säsong 2 The Vampire Diaries :) nu får vi se hur kvällen blir. ciao!

old pics of little me

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa: cthis.pixbox.se

pop

Denna vill jag lära mig!


crazy love

Ny zumbahit ute! me love <33
 

måndag

Vilken morgon man har haft. Inte nog med att det regnar utan det har gått piss idag känner jag! Inte min morgon inte... Tog alldeles för lång tid på mig att äta frukost, så när jag väl packat färdigt gymväskan o trodde jag hade gott om tid för att sätta i linserna så gick det rent åt helvete. Jag gjorde annorlunda från hur jag brukar göra. Jag började med höger idag istället för vänster. Vänster är den som är svårast eftersom jag är högerhänt så vänster tar alltid längst tid. Så nu sitter jag här på jobbet med bara högerlinsen i.......det är inget jag rekomenderar för er. Huvudvärken har redan börjat smyga sig på :(
Men lite glad blev man i alla fall när man öppnade min hotmail och fick reda på att jag hade fått 2 nya kommentarer. Därför byte jag genast sidofält och loggade in mig på min blogg för att bli ytterst glad och förvånad då jag läser dessa två gulliga kommentarerna. Det får en att bli lite rörd :) hihi.
 
 
Vilka är ni?? Jag blir ju jättenyfiken och generad :) Hör av er igen!!

Midsommarafton

God mat hos föräldrarna och rolig fest i Tumba... jag hade en bra fredagskväll :)
När jag först kom till mamma o pappa, åt jag en sen lunch då hela dagen hade gått till att duscha, sätta i linser, fixa håret, sminka mig, klä på mig. Så hann liksom inte äta. Därefter när mormor kom så bjöds det på fördrink.
 
 
 
 
Bubbel med jordgubbe i, vanlig fördrink då man kommer dit. Sen blev det förrätt: räkor, ägg, sill, potatis. Jag åt sill för första gången i mitt liv, majestersill tror jag det var. Det var faktiskt godare än jag trodde :)
 
 
 
Mormor och Molly :)
 
 
 
Huvudrätt, lax och granatäpple :) och mathavre till.
 
 
Nu kommer bilderna från festen, så de får prata för sig själva :)
 
 
 
 
 
 
 
 

glad midsommar!

Idag har jag sovit läääänge. Hade planer på det iaf, men jag vaknade en stund efter 9 och kunde inte somna om :) men men en timme mer än vanligt hihi. Annars har jag bara slappat på morgonen, kollat på hela 8 säsongen av Two and a half men, duschat och gjort mig midsommar fin som ni ser nedan. Tyckte jag lyckades ganska bra och blev exakt så som jag hade föreställt mig att bli om inte lite finare :) nu måste man bara köpa sig en storlek större bröst, hehe.
Jag är nu hemma hos föräldrarna där jag snart ska äta midsommarmiddag, därefter ikväll blir det en tripp ut till Tumba där det vankas midsommarfest.
 
Hur blir eran midsommar dag och kväll? :)
 
Klänning från MQ <3

Success

Gu vad roligt det är att bli positivt överraskad till någonting! Förgyller ens dag :)
Becca färgade mitt hår för ett par timmar sedan och lyckat blev det. Det blev verkligen färgen jag läänge sökt efter att ha <3 Me like :) Bild på håret tar jag imorgon och lägger upp så fort jag kommer åt internet igen!
 
Ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag och sambon fortsätta lyssna på J.LO :)
 

det lilla är i alla fall något?

Det här med solplanerna gick ju inte heelt som jag hade väntat mig. Ville ligga i timmar...men jag fick ligga i en kvart ungefär, sen kom maffiamolnet fram och det vart grått och tråkigt! :/
Men men man får väl glädjas åt det lilla :) Solade igår i solariumet på jobbet, och en kvart idag så någon påverkan måste det ha gjorts.
 
Sambon slutade tidigare idag från jobbet pga. serverfel typ, så jag ska hemmåt nu och hänga och få mitt hår färgat! Det resultatet blir intressant att se. Färgen är ljusbrun men ser ändå mörkbrun ut haha... men vad är det dem säger: hälften vågat....? ;)
 
 

idag ska jag sola!

Häärlig sommardag idag! Det blir gym nu med träning av mage och rygg. Sen ska jag åka hem, hämta bikinin, hem till föräldrarna och sola där nedanför! Kommer bli awesome!! ;D
 

ett DJ-måste att checka in framöver!

Arbetspasset lutar mot sin ände och jag hittade en intervju med kompisen o arbetskollegan Jerry Rekonius. Ny uppkommande DJ som nyligen varit i Las Vegas och spelat! Ni kan höra det 2 timmar långa setet här. Jag älskar hans musik och jag tycker ni ska börja göra det också! Grymma nya sounds som redan kommit ut till de flesta klubbar jag varit på faktiskt :)
 
Läs intervjuen här. Där finns även 3 st låtar att lyssna på!
 

skön kille i 'Ellen' publik

 

tuppen o jag

Tidig morgon idag, öppnar på jobbet 07:00, så var här 06:30 och jag gick upp 04:15. Det blir en arbetsdag fram till 11:15, därefter ska jag till mormor och städa. Och sen tillbaka till jobbet, dock andra anläggningen, och jympa med mamma. Det var läänge sen jag jympade nu, så får se hur min vrickade fot klarar sig. Det funkade i måndags på spinningen, drog åt fotremmen lite för hårt men jag kämpade på ändå! Ska börja med det en gång i veckan nu framöver, ska bli as skojj!
 
 
Promenad i solen.

otroliga youtube klipp !!

 
 
 

jag längtaaaar!!

Det är många som vet detta om mig och jag kommer säga det mycket framöver också till både "gamla" och nya vänner. Jag älskar västkusten!! Speciellt Göteborg och Halmstad. Halmstad har man varit en del i när man var mindre med familjen så det känns alltid som en sommar-getaway, Halmstad kommer alltid ligga närmast i hjärtat för mig! Göteborg ligger på andra sidan hjärtat. Det är speciellt på det viset att var gång jag landar i Göteborg, varje gång mina fötter landar på gbgmark, då är jag hemma. Jag känner mig trygg, jag känner mig på något sätt säker. Så fort jag känner göteborgsluften, ja det är en annan sorts luft, då ler jag och det nästan pirrar i hela kroppen!
Som ni vet så ska ju jag, Becca och Malin dit nästa vecka, nästa vecka!! Det känns som om det går så himla fort fram och samtidigt är det en massa dagar och timmar kvar att längta sig bort i. Och jag vet att när vi väl är där så kommer dagarna rusa fram! Men GOD vad jag ska njuta, av värmen, av luften, av dialekten, av killarna hehe, av stadslivet, av maten, av känslan, av tatueringsnålen som går in och ut på huden då tatueringsdesign blir förevigad på min kropp, av hotellfrukosten, av spenderad tid med vännerna, av ALLT! Jag kommer må bra och jag kommer vara glad :)

Jag var i Göteborg förra året med pappa och var på Takida/Europe konserten. Såhär såg det ut. Lite halvsuddiga bilder, men det får ni stå ut med hihi :)





Bättre förband får man leta efter, vilket drag dem hade!!


















Efter deras spelning, då Europe skulle börja började jag må dåligt (andra gången under den dagen) så vi ställde oss lite längre bak. Det var inte samma känsla som när Takida röjjde, men kul att se Europe live ändå :)
I september blir det av med ännu en Takidakonsert på Gröna Lund, jag längtar till det också!

kärlek på högsta nivå!


gårdagens fråga

Resultatet på gårdagens fråga blev vinst till kokos. Oförståeligt enligt mig då jag tycker pärlsocker på chokladbollar är klart godast! Annars är det inga chokladbollar anser jag, men men..alla är vi olika :D
Blev ingen dagens fråga idag, kunde inte komma på någon fråga och sen så har jag haft fullt upp med andra jobbärenden och fixat hit o dit! så det får vänta till en annan dag då kreativitet står på topp! caio.


Summerburst 2013 here we come!!!

Gu vilken väder det är ute! Regnar något förfärligt. Inte den roligaste dagen att åka till jobbet... Men å andra sidan, hellre regn nu än nästa helg då det tack o lov kommer bli uppehåll och soligt här på Stockholmssidan! Så förhoppningsvis ändras inte det, och vi alla får en fin midsommar :)



Mina planer för nästa helg har jag inte riktigt listat ut än faktiskt. Om föräldrarna bestämmer sig för att äta lite på deras balkong är jag där! Men något mer festaktigt har inte utartat sig än. Vad ska ni göra på midsommarafton?

Igår efter jobbet så var jag bara hemma. Plockade iordning lite i rummet, bäddade sängen, hade köpt mat tidigare, riktigt mat!, så jag åt lite blodpudding..gott! Istället för att äta frukost till varje måltid då jag blev hungrig. Köpte även paket Great (Gröt) som jag ska testa nu framöver. Så får man se om man ska ändra på sina frukostvanor kanske. Lite billigare att köpa än det jag nu införskaffar mig :)
Till middagen satte jag mig framför tvn och kollade på en dokumentär om Swedish House Mafia. Kul o intressant att se hur livet egentligen är som DJ och hur de kommit fram till låtarna osv. Prick efter det började live sändningen från Summerburst 2012, vilket drag det var! Det fick en att må lite dåligt inombords att man inte var där, hade varit sjukt! Men jag smsade lite med Sofie samtidigt o vi bestämde att sommaren 2013 ska vi vara där och dansa loss och röjja! Kommer bli såå roligt och såå nice! :)




Dagens Fråga

Körde en "Dagens Fråga" idag på jobbet, som gymfolket fick svara på! Ska ha en ny fråga varje gång jag arbetar så livar man upp stämningen lite med något oväntat och nytt :) Resultatet kommer upp imorgon samtidigt med morgondagens fråga!

Dagens fråga blev

Chokladbollar ska rullas i

1) Pärlsocker

2) Kokos

Vad säger ni ?? :)


mycket snack, lite verkstad.

Igår var en "det blir vad man gör det till"-dag. Och jag kände att jag faktiskt lyckades vända det till det bättre. Att inte falla in i skalet och muttra. Haha nää men att faktiskt göra något vettigt av dagen. Efter det att jag hade spenderat x antal timmar i årsta åkte jag in till stan och träffade Sofie från jobbet. Roligt hade vi! Pratade om allt som hade hänt oss och det som vi vill ska hända oss. Spanade på alla människor som gick och satt bredvid. Allt o ingenting hände och där satt vi mitt bland götgatsrushen en fredagseftermiddag i 2 timmar. Tiden flög förbi utan att vi riktigt la märke till det och är det inte så man borde göra alla dagar på året. Bara vara. Det kan va nyttigt ibland, låta världen kontrollera dig och inte ständigt känna stressen om att man måste kontrollera den.

Vid 5 tiden åkte jag hem och färgade sambons hår. Det vart lyckat tyckte vi båda trots att förresultatet verkade ovisst, haha. Sen gick vi ner och la in tvätten i tvättstugen i källaren, och sen upp för att köpa pizza till matchen. Och vilken match det blev......massa blandade känslor, prat, skratt och (nära) gråt. Igår var den här matchen i allas hjärtan och idag har den klättrat upp till allas tungor. Nästan alla kommer prata om matchen idag, hur det blev, varför det blev som det blev, hur man kunde förhindra resultatet, hur man kunde förbättra, hur o varför vi förlorade...ja mycket prat. Det är det vi kommer göra, prata, fram tills dess att vi får chansen igen och då pratar vi igen hur vi kan göra annorlunda från gårdagens match så inte historia upprepas. För det är det vi alltid gör, vi omedvetet (och medvetet) hoppas på att det ska bli bättre, vi vill alltid se det bästa resultat uppstå. Vi vill inte vara besvikna och prata om de förgångna, vi vill le och prata om nuet. Vi vill kämpa och få det vi söker. Så kämpa på Sverige, vår tid kommer! Vi har bara snubblat och skadat oss, och nu väntar vi på hästen med sadeln som vi ska sätta oss på och rida ut i gryningen ännu en gång.


Swe - Eng

Nu blir det fika nånstans på götgatan med Sofie! Därefter bjuder kvällen på fotbolls EM hemma tillsammans med Becca. Kanske får man med sig Sofie ocksä? :)

Trevlig fredag på er!

usch fy o blää

Orden går om o om igen i skallen just nu... fick ett sms jag inte ville ha inatt, när jag läste klart det så fick jag obehagliga känslor av någon anledning. Hade verkligen ingen lust att somna då, men ignorerade känslorna och envisade mig till sömns ändå. Vilket resulterade att jag drömde mardrömmar om dockor och hembesökta hotellrum.. och tidigare i veckan drömde jag om liknande.. hatar det. Vaknar därför två på morgon och varken kan eller vill somna om! Så satte på Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2, och efter en stund kunde jag inte kämpa emot de tunga ögonlocken längre.



Vaknar vid 6 tiden för att hinna duscha och göra mig iordning för jobbet. Det var tänkt att jag skulle locka håret och göra mig sverige fin dagen till ära för att jag o Ayman skulle sprida fotbollsanda på jobbet! Men icke... kom till jobbet och det visar sig att det var en annan som skulle jobba istället. Så då fick man lunka hemmåt till föräldrarna där jag sitter nu. Gick ner med hunden till hundgården i backen o kastade lite boll så timmarna kunde gå. Nu sitter man här uppe o väntar på att klockan ska kunna bli 14:00 så man kan åka in till stan och träffa Sofie för fika. Hoppas det gör att dagen blir lite bättre för mig :)


mormor fick sin altan oljad av brorsan igår




åskguden

Har nu äntligen sett filmen Thor och tackar för det! I'm hooked! Superbra och verkligen sevärd! Som jag sa till mitt filmsällskap; fem minuter in i filmen satt jag med hakan ner i knät haha.. I was totaly in aw :D



C C C C C

såå gulliga jag dör!











Jag vill skaffa <3

om cammie själv får välja ;)


jordgubbsodling hos föräldrarna



Ska bli gott att få smaka på sen :)

dream come true

Åh! Det var en dröm som blev sann igår!! Jag var nämligen på Gröna Lund med Becca och kollade in självaste hunken Lenny Kravitz live ;) Han gjorde både mig och Becca glada då han spelade våra låtar som vi önskade att han skulle framföra. Först kom Beccas Fly Away och sen direkt efter kom min önskning Are You Gonna Go My Way? Så bortsett från några andra videos jag gjorde så har jag en filmsnutt på 10 minuter på min mobil, får se hur bra kvalité det blev haha.. å vi tackar heaven för det gudomliga vädret vi fick! :)

















Kom gärna tillbaks Lenny ;) <3


Are you gonna go my way?

Julia och jag bytte arbetspass igår så hon öppnade i orminge imorse och jag tog hennes 11-15 här i Sickla. Heaven! Vilken sömn jag har haft inatt alltså x) Tack Julia! Jag tog det lugnt, kollade lite på början av Harry Potter & The Half-Blood Prince, duschade, sminkade mig, rakade benen, smålockade håret och hann precis hit innan 11 :) Underbart.



Blev en rock dag idag faktiskt. Öppnade spotify och märkte att en bekant jag inte träffat på ett tag, hade skickat en väldigt bra låt som passade mig! Han måste känna mig bättre än vad jag vet om, hm.... hihi. Därför blev jag mitt gamla jag för ett tag och gjorde en rocklista på min spotify. Sweet!



Gullig text på min chailatte

Efter arbetet ska jag till affären och sen vidare till Tumba. Imorgon blir det optikerbesök och Lenny Kravitz på Grönan!!! Ska bli intressant och roligt att se honom live :)


grillning & riktig tequila

Försökte blogga från mobilen igår men utan framgång. Behöver verkligen en ny!!!! -.-
Hur som helst så var jag då hos äldsta brorsan och hans sambo igår. Trevligt hade vi! Grillade massa kött och åt antingen ris eller mathavre till det. Fläskfilé, entrecote var det som stod på menyn + struts faktiskt. Jag fick aldrig chansen att provsmaka den tyvärr, men åt den idag till lunch. Förvånandsvärt god och mör! Mycket färsk och rökig smak :) Rekomenderas starkt ;)



entrecote

Efter maten och innan efterrätten delade jag och brorsan på varsin riktig Tequila shot. Inget sånt därnt mesaktigt som man vanligtvis köper, utan riktigt starkt och smakrikt. God :)



Efterrätten vart fruktsallad med antingen grädde, glass eller turkisk matyoghurt. Jag tog jordgubbar och yoghurt i min skål, vart en suverän hit!


Söndagen blir till att åter göra ett besök hos brorsan och hans sambo för att spela tv-spel hela dagen x) naaajjs!
Ha en bra dag allesammans! caio.

VILL HA !!






AW

Dagen började med HLR utbildning på jobbet efter det vart det träning av armar på "gymmet". Inte gymmet precis då jag, Ellinor och Viktor bosatte oss en timme i stora hallen, tog in lite gymartiklar, dunkade på musik och körde hårt!
Efter det vart det en planerad Kicks visit som följdes av en spontan GinaTricot shopping! Så jag lämnade Sickla Galleria med både kläder, smink och smycken... Bilder på det kommer i dagarna :) (ett av plaggen jag köpte på Gina finns på bild nedan :))

Begav mig hemmåt, gjorde mig iordning för kvällens bravader. Det skulle nämligen bli aftework med kollegorna :) eller "sen julmiddag" som vi även kallade det x) haha. Det vart fördrinkar ute i Orminge i ett par timmar från klockan 6. Därefter vart bilresa in till söder och vi åt på en en grekiska resturang: Faros. God mat och gott vitt vin, suveränt! och trevligt umgänge självklart :p
Då magarna var mätta så promenerade vi vidare upp till Mosebacke som tyvärr hade precis stängt utebaren då vi kom 2 minuter i 11... Så då vart bara att vandra vidare och vi hamnade på Tiffany's där vi satte oss och fortsatte ha trevligt. En del gick efter tag så det vart bara jag, CJ och Ludde kvar. Sen kom CJs två killkompisar Daniel och Rickard och joinade. Då Ludde gick satt vi kvar en liten stund innan vi tog en taxiresa vidare till F12. Mycket folk men vi gjorde det bästa av situationen och festade på :) Jag delade en taxifärd hem till Västertorp med Rickard och Daniel, eftersom Rickard också bodde där och Daniel i Fruängen, världen är liten :)

Kom hem lagom till 4 och däckade på en gång!



Kvällens outfit: VitRosa nytt linne från Gina Tricot, vitt baslinne under, leggins, stövlar och skinjackan.
Kvällens smink: Ljusrosa ögonskugga, glitter, eyeliner, kajal, mascara.



Idag tog jag ett extra jobbpass fram till 17:15 och sen ska jag hem till brorsan och hans sambo för grillning med en massa folk :)

asså vissa människor...


Kärlek



Norlie & KKV lista på jobbet är guldvärt ;) <3

Hugo

Söt liten film :)



C c c c c

sjätte juni

...bestod av Harry Potter tittande tillsammans med Becca och TJ. Trevligt :)




dagarnas bilder



Marcus pwo hade världens sötaste färg som jag bara var tvungen att fota :) den luktade väldigt gott men enligt marcus ansiktsuttryck smakade den inte som den doftade :p hihi



Söndagen bestod av jobb, regn och lite (spö)regn efter det ;)





Överraskningen jag fick på sms av min sambo tidigt på söndagen visade sig vara en makeover i mitt rum :) Söta lilla Becca hade ställt in min glashylla från vardagsrummet och satt upp mina älsklingstavlor på väggarna <3



Senare samma söndagskväll vart det filmtittande i sängen :) (Självklart har jag NYkuddar också ;))

AJ!

Vrickade foten igen idag på zumbapasset i Arninge :( Så jag fick sluta abrupt då jag inte kunde stå på foten ens. Men han som jobbade i receptionen sprang ner till apoteket och köpte kylande gel till mig som var det bästa jag stött på på länge! Stod att det hade snabb smärtlindring och det hade den verkligen! Så köp den till er medicinskåp så har ni det bästa botemedlet då det behövs omgående ;)


Oändligt projekt

I fredags var Joppe över och vi åt våfflor, spelade wii och kollade på film. Sjuukaste filmen ever! Project X hette den och någon mer flippad film har jag då aldrig varit med om. Den slår till och med The Hangover med hästlängder!

Den handlar kort och gott om tre killar vars kompis fyller 17 år, och tillsammans med honom ska de ha den största festen genom tiderna hemma hos honom då hans föräldrar reser bort över helgen; epic party!

Det går verkligen inte att föreställa sig vad filmen skulle handla om egentligen, vad som skulle hända på festen de anordnade. Allt var verkligen överraskande, man satt med haken nere i knät under hela filmen, haha. Av mig får den faktiskt en 5 för den var så sjuk, överraskande och rolig!



C C C C C

Fick även en del filmer från honom också som jag ska se i dagarna. Jag tittar ju alltid på något när jag sitter och äter, speciellt på morgnarna. Tycker det känns så ensamt och tråkigt att sitta vid ett matbord själv o äta frukost! Imorse då så såg jag klart Limitless. Den var bra!

Den handlar om en kille som är nästan längst ner på livsstegen så att säga. Han har ett bokkontrakt men kan inte få fram en enda bokstav, han blir dumpad av sin flickvän och livet känns allmänt pissigt! Tills den dag han stöter på sin förra frus bror, som har hans räddning. En ultimatdrog som ännu inte tagit sig in på marknaden, den förbättrar ens hjärnkapacitet så man istället för att endast använda 20 % får då tillgång till 100%. Osäker i början, tar han den ändå och märker då att hans liv har förändrats för evigt. Först till det bättre, men det är fler som använder det och vill ha pillrena som han har.

Spänningen var det samma som hans begär i filmen, man ville bara mer hela tiden :) 4 av 5.



C C C C c

"Spökhotellet"

Igår jobbade man heldag från 8 till halv 6 på kvällen. Jag städade like crazy! Kände mig jätte duktigt :) Sen på kvällen följde jag med mamma till Kulturhuset och åt middag o kollade på teater: Spökhotellet. Lite halvflummig uppsättning som handlade om (nästan) otrohet mellan två par som var nära vänner till varandra. Folk skrek av ingen anledning alls, de smällde i dörrar hela tiden och aah... flummigt är det ordet som beskriver den teatern bäst, haha.




have2have

Någon mer än jag som blir förälskad?? :)



Köp skorna här! Jag funderar starkt på't.

Det är dialekten som gör det

Det kom in en kille i förregår när jag stod i reception och jobbade. Var inte sådär jätte snygg men ändå söt! Jag förstod att han skulle komma fram o prata, då han inte hade någon träningsväska eller inneskor, så jag stängde av bakgrundsmusiken och log glatt o sa hej. Så fort han sa orden: "Jag funderar nog på att skaffa kort här", så vart man knäsvag.
Blond, uppåt hår, normalt vältränad och göteborgare. Uddevallare för att vara mer exakt men ändå med den hetaste dialekten en kille kan ha! Charmig som få och vi pratade lite om utgång på krogar i Göteborg respektive Stockholm. Ville ha lite insikt i vart man skulle gå där nere då Becca o Malin och jag ska ner dit.

Men visst har jag lite rätt i alla fall? Titta bara på typ irländare, skottar eller australienare. De behöver inte ha det hetaste utseende eller rätta ansiktsdragen, börja bara snacka med dialekten och vi tjejer faller pladaskt ;)



RSS 2.0