Tintins Äventyr - Enhörningens Hemlighet

Idag åkte jag till jobbet i hopp om att gå på Stinas baspass, men icke sa nicke (även en som jobbar där kan se fel på schemat/anläggningarna), med andra ord så var hennes pass borta i andra anläggningen, inte den som jag åkte till.. *suck* Så när jag kom dit så såg jag att det var medelpass istället med Lina M. Eftersom mitt knä fortfarande bråkar då och då så tänkte jag först gå upp på gymmet och köra något, men det kände jag inte för då jag hade glömt hörsnäckorna hemma. Så pallrade mig in på medeljympan ändå, och det gick ju bra. En rörelse som jag hade lite svårt med men jag skuttade runt ändå :)
Därefter gick jag över till ICA och mötte mamma. Vi handlade lite mat och sånt, sen åkte vi hem. Jag ställde in grejerna, gjorde riktig dietmat: en halv grillad kyckling och stekta grönsaker. Mycket gott! Sen duschade jag och tvättade tatueringen som vanligt. Juuste har ju inte lagt upp bilder på den ju, den kommer här under texten :)





Efter duschningen så har jag spelat, och fick sms från Julia som berättade att jag skulle jobbat ikväll.. blir så trött på mig själv när jag glömmer sånt. INTE BRA! :(


Men ikväll blir det bio med brorsorna: Tintin :D Ska bli kul :)
Nu väntar man på att resten av familjen ska komma hem så man kan få äta någongång! Magen kurrar. Tills vi hörs nästa gång så kan ni ju få en kluring av mig ;) *se bilden nedan*


Årslut - alltid mycket som händer!

Det är en del som händer nu!
Yepps, för det första så ska jag och Becca flytta ihop i lägenhet i Fruängen. Himla roligt ska det bli! Dock blir man lite trött på föräldrar och andra som man berättar för, och deras svar blir att "tänk på det här och det här så ni inte hamnar i bråk och onödiga tjaffs etc, etc. Det får man bara säga "ja" och "okej" på för de vet inte hur Becca och jag är när vi är med varandra. Vi har nämligen bott med varandra i samma rum i tre veckor i Halmstad. Det gick hur bra som helst, inget gnäbb. Så, vill de oroa sig så får de väl göra det då för det tänker inte i alla fall inte jag göra..

För det andra, så är det väldigt mycket bio och konserter på G! Imorgon ska jag gå med brorsorna på nya Tintin filmen :D Ska bli rolig och se hur de har satt ihop det. Det är nämligen tre böcker som ingår i den filmen. Yepps, jag läste böcker som liten och såg de tecknade filmerna. Vi hade även ett tintin spel på ......super nintendo tror jag att det var. Jag spelade det lite men mestadels kollade jag alltid på när brorsorna spelade, som jag jämt gjort under min uppväxt. Har alltid gillat det, kändes lugnande på nå sätt..och så var det rolig och spännande på samma gång xD

På lördag blir det jobb hela dagen fram till 17:15. Därefter ska vi äta middag hemma hos Malin och sen se nya filmen "En Dag", som jag lovar är en typ kopia på redan existerande filmerna: "Before Sunrise" "Before Sunset" (MYCKET BRA FILMER!!) Kändes i alla fall som det när jag såg trailern, men men får se om den är bra eller inte :) Ska hur som helst bli kul det med!

Sen den 16 november blir det premiär för nya "Twilight: Breaking Dawn" :D:D:D DET ser man fram emot!!!! x) <3


Sen så andra saker jag ser fram emot är datumen nästa år, då 3 Doors Down med Seether kommer till Stockholm för konsert! Ska bli kul och se hur dem är live :) Även Takida ska ha konsert här i Stockholm igen, blir sjätte gången jag ser dem då! <3333 Längst fram ska man, see you there I hope ;)

Britney Spears

Britney Spears ikväll kl. åtta med Madde!
Ska bli roligt och se hur hon är live. Man har ju läst en del nu på sistone hur mycket kritik hon har fått från Malmö och Danmark etc. för att hon mimade och dansade som en robot och såg för tjock ut... kan man bli mer trött på kritiker eller? Men det finns en bra sak med dem har jag märkt. Så fort de slänger sig på och ratar artister/filmer. Gå och se dem! Det är då dem är som bäst, dem som är mest värda att se :)
Så jag struntar verkligen i vad de säger, och det tycker jag ni ska göra också, välj att tycka själv! Är det tråkigt och dåligt, ja då har du iaf gått efter vad du själv känner och anser. Och inte efter vad någon kille eller tjej säger för att de har det som arbete.

Det är som alla val i livet, man ska gå efter sitt eget hjärta! Den sitter inne i din kropp. Det är inte dina närståendes hjärtslag du känner när du lägger handen på bröstet, det är inte längre dina föräldrars förnuft man hör när man tänker efter vad som är rätt och fel för just dig. Det är inte någon annans fötter som bestämmer vart dina steg bär åt för håll. Tänk på det idag, imorgon och dagen efter det.

 

Jag har beställt tid för tatuering nu förresten. Händer på lördag! Förväntansfull, och ivrig till tusen. Ska försöka hålla mig lugn den dagen :] Det blir i alla fall mitt sjärntecken, men födelseåret över och en sjärna under. Kommer självklart lägga upp bild på det efter helgen ;)


I'm Only Fooling Myself

Jag hade tyvärr världens sämsta dag igår. Gjorde två fel på jobbet, och en kille fick mig på så dåligt humör så jag bara tappade humöret på att vara där. Så ringde till mamma bad snällt om skjuts så jag kunde få komma hem fort istället för att sitta och dega på bussar och tunnelbanor.
Sen när jag kom hem igår kväll var det ändå inte mycket som kunde få mig på bättre humör. Pratade med André och kollade på Troja på kanal9. Efter ett tag tröttnade jag och stängde av datorn och kollade klart på filmen, och därefter somnade. Och självklart så drömde man den mest opassande drömmen man kan drömma, och fick tanken när jag vaknade att varför den drömmen??

Nu har jag nyss ätit frukost och sitter och lyssnar på Kate Voegele. Har ni inte hört henne innan, så tveka inte på att söka upp henne på antingen youtube eller spotify! Kindly Unspoken, Only Fooling Myself, One Way Or Another eller Hallelulja är bra!

Senare bär det av mot jobbet igen, bara bita ihop och sätta på leendet igen. Pengar får man iaf...

RSS 2.0