Det Förflutna Och Nutid

Lördagen vart sådär och bra!
Började med att jag spelade match ute på Djurö mot Djurö-Vindö. Det roligaste var ju innan matchen i omklädningsrummet. Jag, Bea, Anna, Alice och Eva kommer in där och ser världens minsta omklädningsrum. Det var som en skolåda, hehe. På vänster sida (från dörren) så hade de små skåp, två på varandra. På höger sida hade dem högre skåp som nådde upp till taket (ja, det var inte så högt i tak heller). I alla fall, så när vi sitter där och snackar så undrade Bea: "Jag undrar om man kan få plats här i?" Och bakade in i en av de lilla skåpen, det gick inte för hennes ben var ivägen. Då gick hon istället in i ett stort skåp och ställde sig istället, det gick bättre, så jag stängde. Då kom hon på att hon skulle skrämma Uffe då han kom. Så hon gick in ett annat skåp i mitten, och självklart när Uffe kom in satte han sig också precis utanför det skåpet också! Efter en stund öppnade då Bea skåpsdörren rakt på Uffe och han vände sig om, lite förskräckt och skrattade.
Då frågade jag Uffe när resten av laget skulle komma, han sa att dem var här vilken sekund som helst. Jag sa till Bea att ställa sig i ett skåp igen och så gick jag in i ett skåp längst bort. När jag står inne i skåpet hör jag dem prata utanför:
Annika: Helluu! Är ni taggade till tusen nu, tjejor?
Tjejor: Mjoo
Uffe: Är Bea och Camilla med er, eller?
Annika: Nej?
Uffe: Dem är inte här.
Evelina: Vadå? Är dem inte?
Emelie: Jo, Camilla är här!
Uffe: Nej.
Emelie: Jo, hennes grejer är ju här.
Uffe: Dem är inte här nu.
Annika: Ah men, nej säg inte så. Matchen börjar ju snart! Vart är dem då?!
Uffe: Vet inte. De försvann nyss. Men börja byta om ni så letar jag efter de.
Annika: Ja, tjejer byt om nu, så värmer ni upp sedan.
Emelie: Ja, men det finns skåp här. Jag tar...
Och precis då öppnar hon den skåpsdörren som jag står inne i, och blir jätte rädd då jag skrämmer henne! xD haha Samtidigt har Bea öppnat dörren rakt på Eve som tydligen inte blev så rädd, hon bara skrattade lite.

Matchen gick sådär. Vi hade första och andra perioden. Djurö-Vindö hade inte det bästa spelet, dem vann mest på att vara nära och störa och slå bort bollen från oss, och fick in en del skott ibland. Till slut i tredje får vi in första målet. Alltid då vi leder får vi något krux över oss, vi blir stressade och schabblar bort bollen, så då kom gör Djurö-Vindö mål. Snacka om irriterande det var.. Matchen slutade oavgjort, också irriterande.

Sedan mot kvällen åkte jag hem till Malin och mötte henne och Becca där, så åt vi middag tillsammans alla tre, och pratade om allt som hade hänt och kommer hända. Därefter åkte vi in mot stan för att gå ut på The Bridge. Det var nämligen Malins kompis ..som jag har glömt bort namnet på men hur som helst hon fyllde 18 år, så då passar det stället utmärkt att börja sitt krogliv på. Vi var där i några timmar, kom dit halv 11. Drack varsit glas (Malin drack redbull, (så stölt över dig!!)), pratade, dansade. Sen efter de hade tagit en cigg så vart det tid för mig att gå hem. Skulle nämligen upp och öppna imorgon vid 9:00.

Dagen idag har flytit på, jobbade hela dagen med Ellinor. Vi har städat, pratat, hjälpt motionärer, sorterat det mest av kortköps-lapparna (jag ska göra resten imorgon). Nu sitter jag här och har kollat på nya avsnitten av The Vampire Diaries och One Tree Hill. BÄST! Och nu vet jag inte direkt vad jag ska göra, lite halvt nedstämd. Visserligen skönt att vara ensam och bara lyssna på musik, men kan inte hålla mig från att vilja ha honom här. Distans suger verkligen!

Japp, det var det. Där försvann alla mina restrerande ord.

Thank God It's Friday! (?)

Dagen blev lyckad!
Efter att ha varit på jobbet fram till 11 då Jerry kom, gick jag ner och hjälpte till med barnpassningen. Då det inte var så många barnpassare till alla småttingar. Jag tog mest hand om en liten flicka på fyra månader som hette Vera. I början var hon mest tyst och checkade in läget, sen skulle hon själv ut på äventyr, därefter vart det inge kul tydligen och hon började skrika och gråta. Då fick jag få trösta, guppa och gå omkring, och stryka på ryggen i ungefär en halvtimma tills hon till slut somnade så sött på min axel hihi x) så himla gulliiigt!
Sedan så gymmade jag i en och en halv timme kanske, höll inte reda på klockan.
Därefter åkte jag hemmåt. Blev vääääldigt trött hehe. Jag vet att man oftast brukar säga att "ah jag somna nästa på tåget".. Nu var det verkligen så att jag nästan somnade på tåget! Gick ju liksom upp halv fyra och var på jobbet sex, jobbade fram till 11, gymmade i 90 minuter. Så ja, då blir man trött ;) När jag kom hem då så gick jag direkt och la mig på soffan och sov i omgångar i 40 minuter ungefär. Sen ringde jag mamma och vi åkte och handlade mat m.m. till middagen. Vilket blev himla lyckad! Lax i ugn med kokt potatis, spenat och romsås (till föräldrarna). Därefter bulle-längd, nötter, jordgubbar och te.

Nu är jag då ensam igen, Molly är fortfarande kvar i och för sig, och kollar på X-Men Origins: Wolverine. Joppe skulle ju ha kommit hit nu ikväll och sovit över här, men han har inte hört av sig igen. Ska väl ta och smsa nu och höra med honom.. tråkigt att blev så igen, tredje gången gilt.


Skill(et) På Jobbet

Här står man då framför en dator på en receptionsdisk, tillhörande Friskis&Svettis NackaVärmdö. Skillet ljuder underbart och graciöst ut från de halv stora högtalarna. Försöker ignorera hur hungrig jag egentligen är, för det finns ju ingen chans ännu på ca.. fyra timmar att jag får äta. Frukosten införskaffade jag mig nämligen vid fyra snåret i morse, så det är bara att härda ut. Hade jag kommit ihåg att en kvinna stod vid årstabergsstationen och sålde (kaffe) och frallor för 10 kr styck, så hade jag ju plockat upp en tia på tåget och köp en fralla. Men självklart såg jag det för sent, och vågade inte hinna gå tillbaka när jag såg att det var fyra minuter kvar på tvärbanan (då jag redan hade kommit halvvägs fram till stationen från där "fralla-ladyn" stod. Ja ja, sånt som händer, sånt man får lida igenom tänker man nu. Och jag som har tagit tungpiercing har ju vant mig vid sånt... kan man ju tycka.
Annars flyter det på här på arbetet, har inte mött någon motvind än. Min förra innebandylärare i min förra skola kom nyss in genom dörren med en vit innebandyklubba i högsta hugg, och axlarna ännu högre, och muttrade över kylan. Tydligen hade han något att prata med mig om senare efter hans gympass. Jag sa att jag såg fram emot det, vilket han då besvarade att det inte var så roligt... hm, vad kan det vara undrade jag då medan mitt leende dog ut då han gick upp för trappan och min blick återvände till skärmen.
Tre timmar och 53 minuter kvar tills min mage får ro och Jerry anländer. Hade det varit en vanlig fredag, hade jag inte behövt vänta mer än 52 min till pga. att Mange hade redan varit här och bytt av mig då vid nio. Men icke då. Han är nämligen i Skottland denna helg med sin polers, och dricker whiskey och har sig.
Och nu fick man använda sina skills igen, då en motionär kom in och inte hade sitt medlemskap för i år. Det gick som smort! *stolt*

Men men, nu ska jag fortsätta med att ignorera och briljera.

Full Rulle

Har nyss kommit hem, var förut på träning som gick nogorlunda bra. Gjorde några lyckoräddningar. Därefter kom jag hem, gick ut med molly, gjorde mat till henne, gick ner och tvättade, duschade, gjorde lite mat till mig. Sitter nu och kollar fortsättningen på Iron Man 2. Har hört innan att den ska vara så mycket sämre än ettan, men tycker fkatiskt tvärtom. Jag tycker den är bra faktiskt, coola effekter, rolig, grym musik, intressant story. Sevärd helt enkelt, hittills i alla fall. :)
Helgen kommer att bli fullspäckad.
Imorgon ska jag gå upp klockan halv fyra och göra frukost, göra mig iordning, gå ut med Molly, sedan åka till jobbet där jag öppnar halv sju. Jobba fram till 11. Därefter gymma. Sedan åka hem och förbereda för kvällen då mamma och pappa ska komma över på middag. Joppe ska även komma på kvällen och sova här, länge sedan man träffade honom. På lördag ska jag spela match kl. 14:00 borta i Djurö mot Djurö-Vindö. Sen ska jag ringa Malin då jag är på väg hem, troligen hem till hemmet i årstaberg eftersom Bene och Petra kommer tillbaka på lördag. Hem och duscha och göra mig iordning inför kvällen, då jag ska hem till Malin, där hon förbereder en middag för en hennes kompis som fyller 18 år. Becca ska med också, så kommer möta henne där. Efter middagne och en massa snack, så ska vi ut till The Bridge och dansa lite. Jag ska åka hem runt 12 snåret. För att på söndag morgon ska jag upp och öppna på jobbet igen. Och där jobba fram till stängning vid 20:00 har jag för mig att vi stänger på söndagar. Ska även försöka få tid att snacka med CJ själv också, och se vad han menade med smset. Ska försöka ta mig mod till att göra det! Lista ut saker och ting och få allting sagt.
Men ja ja, det löser sig säkert. Ska ner och fixa med tvätten nu och sätta på den vita tvätten! wiiiiie.....................


Bilder

Här kommer lite gamla och nya bilder från månadernas gång, som jag hade tänkt att lägga upp här men glömt bort det när jag väl skrivit.



Tagen i somras då jag, Ida och Jenny var på Skansen. Här försöker då Ida få upp vagnen för trappan, ser lite krångligt ut men guu vad roligt det var x) hehe. Var ju bara tvungen att fota det :)



Göteborgsvatten tagen i somras då jag och mamma var i staden och hade vår årliga tradition av shopping, resturanger. Här har vi då satt oss på en skärgårsbåt runt hissingen (tror jag att det hette) m.m.



Här sitter Molly bak i bilen utanför Laxhuset i Frösakull. Har ni inte varit där, så besök det genast. Det är alltså en resturang med alla sorters laxsorter och laxrätter du kan tänka dig. Nu på senaste tiden har de även börjat med laxbuffe... freekin' good! :]



Mamma utanför "Gamla Göstas", som serverar Halmstads godaste harmburgare! Speciellt skagenburgaren ;)



Roxette konserten en regning kväll i Halmstad i somras. En "once in a lifetime"- upplevelse! Vi fick även uppleva Gyllene Tiders sista spelning ihop ;)



Detta upptäckte jag på datorn när jag hade kommit till jobbet en dag och Jerry hade jobbat innan mig. Ibland är han bra gullig den lilla filuren x)



En dansande Malin på Maddes och Kims fest i Södertälje. En kväll vi sent glömmer, fyy vad roligt vi hade! :D



Adventljus, Sex And The City, korsord och sminkning. En tjej kan göra flera saker på en gång.



Ännu en av Jerrys små lappar. Det är en nämligen en uppladdningsbar batteri, som tydligen har dött och då kände han tydligen behövet att berätta det för resten av personalen :P



Nyårsfesten i Saltsjö-Boo vid årsskiftet. Här ser vi då Jens och Milla som kollar på bilder i en kamera. Lilla Nyström kom även med på en kant :)



Becca och Kim som var med på samma fest :)


"Freeeeedooooom"

Ännu en ledig dag.
Vad händer då idag? Jadu, ingen aning faktiskt. Och hur skönt är inte det? :]
Jag ska bara sitta och kolla på tv, sätta på någon film kanske, lösa lite korsord kanske, testa och spela lite kanske, och njuta av en ledig dag.
Becca åka nyss till skolan, hon ska höra av sig senare framåt tolv-ett om hon ska komma hit igen eller om hon och hennes nya bekant i skola ska plugga tillsammans. Sen ikväll ska jag träna innebandy med laget, och förbättra på de skillsen jag inte besitter fram till matchen mot Djurö-Vindö på lördag.
Jag ska nog även försöka lista ut varför brorsans wii inte vill funka på hans projektor och ljud, så jag kan spela. Är så sugen på att spela MarioKart faktiskt x) Var ett tag sen nu. Och det är ju mycket roligare att spela wii på en projektor bild (som är större) än en vanlig tv :p

En Händelserik Dag

Först så gick jag, som jag sa tidigare, till mormor och städade som vanligt. Jag åt också lunch där som vanligt, och därefter så gick vi tillsammans ner till affären och handlade åt var och en. Jag följde sedan med henne upp med grejerna, sen så gick jag och Molly tillbaka "hem". Var hemma en stund och kollade på Seinfeld och löste lite korsord, tills jag helt plötsligt fick sms och kollade då på klockan och inser att jag måste rusa till tåget för att hinna i tid till jobbet. JAG HANN! och satte mig på tåget, svarade på Becca som hade smsat om att hon ville komma och sova över hos mig och så bestämde vi att vi skulle träffas då jag slutade.
När jag hade satt mig på saltsjöbanan, läste jag Dagens Horoskop i Metro där det stod som följande:

"Dina tankar dröjer nu vid en person du en tid sökt undvika men nu troligen åter kan tänka dig träffa."

Ah.. eller hur?! "Vad ska detta innebära tänkte", jag då. "Vem är det jag undviker som jag inte har träffat på länge? Calle? Nää, han träffade jag förut, och honom undviker jag verkligen inte. Jocke? Nää, jag ska ju eventuellt inte med lördag, så kommer troligtvis inte träffa honom. .... Hm... CJ? Nää, kan inte vara han heller. Har inte träffat honom på ett tag och tror inte att jag undviker honom men, nää kan inte vara honom. Aja."
Det var tankarna kring det horoskopet som flög omkring i mitt huvudet. Men jag tänkte inte såå mycket mer på efter jag läst det, började fortsätta läsa i min bok som låg i väskan: House Of Night "Svart Ängel". Sedan då tåget kom fram till Sickla gick jag av och gick fram till jobbet, vem är det då jag ser i receptionen; jo CJ! Är inte det MYCKET Scääry?! :O Så vi hälsade och pratade lite, och så hälsade jag på Magnus också som stod bredvid honom, och så började den jobbdagen. CJ gick sen efter ungefär 30-40 min så hann inte snacka så mycket med honom. Därefter jobbade jag med Magnus och Marcus och hade roligt med dem också, Magnus var på lite av sitt flumhumör. Kanske var för att han ska åka till Skottland imorgon med sina polare, så lite taggad inför resa kanske ;) hehe.
Becca kom klockan sju, och jag stod en halvtimme till och sedan satte vi oss på bussen på väg "hem till mig". Vi lagade köttfärs och pasta och majs, och satte på The Proposal. Och medan vi lagade mat förresten, så hände det också en underlig grej. Jag får ett sms.
Becca: Ooh, någon är populär!
Jag: Hehe, nää..
Becca: Ska jag hämta den åt dig?
Jag: Ja, det är nog Malin skulle jag tro (eller Ida tänkte jag)
Becca: Här.
Jag: Vem var det?
Becca: Jaha....(hon kollar).......CJ?
Jag: CJ??
Då har han smsat och frågat mig om ville gå och ta en fika eller något i helgen. Både jag och Becca blev helt paffa. För att göra en lång historia kort. Jag har alltid känt att det har varit något mellan oss, men inte vetat ifall jag ska ta reda på det fullt ut. Har alltid känt att han på något hemligt CJ sätt flörtat med mig, eller i alla fall varit mer än vänlig med mig. Näst intill intresserad. Men jag har aldrig kunnat sätta fingret på det om det var så eller inte. Så jag hade ju intresse för honom och så vidare, och så var vi på samma nyårsfest tillsammans. Där vi inte har snackat sen dess så jag hade glömt honom lite, struntat i det som var, struntat i det som kanske kunde har varit där. Bara koncentrerat mig på Calle och börjat känna något emellan han och mig istället. Börjat få känslor för honom istället. OCH nu då, kommer CJ idag med det smset. Vad ska det betyda?? Liksom lite läskigt. Först med horoskopet, och nu smset. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på saken. Betyder det att han vill träffas som vän bara? För vi har ju snackat om förut att kanske få ihop något på en kväll på Harrys, men det har mera varit jag och mina vänner och han och hans vänner, lite sån grej. Eller betyder det att han frågar ut mig på en dejt? Jag har aldrig varit på en dejt innan, jag har aldrig ens fikat med en kille innan ensam. Kanske är så som Becca sa, och som jag har sagt till henne förut, att så fort man skiter i allt och fokuserar på en kille; då kommer alla andra killar på en gång.
Samtidigt, som jag också sagt innan, så vill jag verkligen att det här mellan mig och Calle ska få en början. Att det ska funka, att det ska bli någonting. Som sagt, är så otroligt trött på att vara singel och börjar känna själv att jag förtjänar att få någon snart. Få en pojkvän att mysa med och krama, prata och skratta med, kyssas med :) Så är det så att det visar sig att CJ faktiskt ser det som en dejt eller liknande och vill få det tills något mer, så måste jag säga nej till det. Tror nog att jag vill ha Calle mer än vad jag vill ha CJ. För det är alltid Calle jag saknar då jag ser en kärleksfilm, det är alltid Calle jag saknar då jag känner mig ensam, det är alltid Calle jag saknar då jag ligger ensam i sängen och ska sova om natten. Det har alltid visat sig hittills att det är Calle jag saknar.
Det måste väl ändå betyda något, va?


Onsdag Igen

Imorse var det skönt att vakna. Inte behöva gå upp tidigt för att åka och öppna på jobbet. Jag kunde bara ligga kvar och vakna långsamt och dra mig :] Det känns även som om jag börjar vänja mig med huset också, somnade nästan på en gång igår och sov väldigt bra.
Senare ska jag ta en promenad med Molly och gå över till mormor. Det är onsdag och det är städning som vanligt som gäller. Därefter börjar jag jobba klockan fyra och jobbar i tre och en halv timme.
Igår jobbade jag mellan 14 - 21:30. Framåt eftermiddagen fick jag sällskap, och jobbade tillsammans med Richard och Viktor. Gu vad roligt vi hade! Hehe, massa skojj om att mitt huvud höll på och försvinna och jag frågade om jag kunde låna Richards huvud. Han sa: "självklart, här i inne är allting glasklart."
Jag: Ja men då vill jag inte ha det ifall det är glasklart, då kommer jag bara att halka omkring därinne. Får jag låna din istället, Victor?"
Victor: "Ja det får du, bara du inte använder Richards samtidigt. Det får inte smitta av sig"
Hehe, och så fortsatte det fram till halv åtta då Richard gick. Sen så var det jag och Victor kvar som skulle stänga och det gick jätte bra och fort.

Igår sa Ida nej till att följa med på kryssningen som vi alla ska med på och fira mamma som fyller 50 år. Innan har jag frågat Becca, men hon sa nej för att hon pluggar. Malin har flyttat upp till Sälen och ska bli våffelflicka (jo, det är sant, när hon kommer hem sen ska hon få göra våfflor till mig:)). Så då bad mamma mig att fråga om Ida och Linnea ville följa med, men då sa hon alltså nej tack igår kväll. Jag meddelade det till mamma igår, som var här på besök, och hon frågade då om jag inte hade någon annan som jag kunde ta med. Jag sa då att Becca pluggar och Malin har flyttat, men kanske Calle. Men har inte frågat om han kunde följa med än för att
1. Dem har inte träffat honom nu, han kommer upp hit den 9e februari. Och ville att dem skulle träffa honom först och se om dem gillar honom, innan han följer med på något sånt här.
2. Jag visste inte hur många dagar han kunde ta ledigt från sitt jobb. Jag hade för mig att man bara har x antal semesterdagar att ta ut.
Men jag frågade honom igår då när jag loggade in på msn ifall han ville följa med. Var på han sa att det lät jätte trevligt, och att han skulle kolla upp på jobbet om det går. Eftersom det var så långt i förväg skulle det inte vara något problem då man ska säga till i förväg.
Hur som helst, skulle det vara jätte kul och mysigt om han följde med! Det blir den första familjegrejjen på otroligt länge som jag inte kommer känna mig som ett femte hjul. För alla i min familj har någon. Mamma och pappa har ju varandra, storebrorsan har sin sambo Petra och mellanbrorsan har sin flickvän Malin. Och sen har det alltid varit jag som följt med på ett hörn, alltid ensam. Är trött på det! Så nu får jag vänta och hoppas på att han säger ja till att följa med. Annars får jag antingen sova själv, eller sova i samma hytt som mamma och pappa.

Men det ordnar sig säkert, nu ska jag göra mig iordning och sen åka till mormor! caio.

Finally Back

Var ett bra tag sedan jag skrev, eller använde internet alls på ett tag (förutom på jobbet).
Men det är nämligen så att i lördags flyttade jag in i brorsan och hans sambos hus, för att vakta det medan dem är i Spanien en vecka. Det är väldigt läskigt och väldigt långtråkigt. Letade efter deras dator i timmar i lördags när jag var här första gången, och hittade den efter några timmar men då var det självklart lösenord på datorn som dem inte hade lämnat åt mig. Så dessa dagar som har gått har jag bara kollat på en massa film och serie, sen har jag spelat match i söndag och träffade då också Malin och Becca, och jobbat, träffat Ida i måndags. Mamma skjutsade hem mig från jobbet ikväll och stannade en stund, så det var jätte roligt med lite socialt sällskap! :)
Så nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Seinfeld, och pratar lite på msn. Börjar bli lite trött...haha kollade på klockan nu och såg att den var 00:51, inte undra på att ögonlocken började bli lite tunga. Så jag ska ta och borsta tänderna och ta bort sminket nu.

"Housekeeping"

Har nyss ätit frukost och kollar nu på Seinfeld. Efter jag har gjort mig iordning, ska jag packa ihop en massa grejjer och ta mig till brorsans och hans sambos hus som jag ska vakta i en vecka medan dem är bortresta en vecka i Spanien. Jag ska prata med föräldrarna snart också och fråga om någon kan skjutsa mig dit, kommer ha för mycket grejjer för att kunna ta det på tåget. Plus att jag vill ha med mig Molly också, så jag har något sällskap när jag är där. Hoppas att pappa inte har tagit bilen och åkt till jobbet redan, för då måste jag ta tåget och då måste jag åka flera gånger... Ah well, får hoppas på det bästa.
Men ska bli kul i alla fall att bo ensam några dagar också, att få känna på det. Bra lärodom! Speciellt i det huset i alla fall, brorsan är en stor film och tv-spels-nörd så man har en massa kul där borta som man kan underhålla sig själv med :)

Fyy

Usch... madrömmar är en big no no! Vaknade upp flera gången under natten och morgonen, sov verkligen jätte dåligt. Kommer inte ihåg så mycket från mardrömmen, när jag försöker tänka tillbaka så (vilket är omedvetet hela tiden) så blir det bara blur i huvudet och det känns som om jag ska få huvudvärk. Känns jätte konstigt, känns som om jag är rädd hela tiden. En ovetande rädsla om att någonting kanske kommer hända.. Det är sådana här morgnar man ska vakna upp med någon och på en gång känna sig trygg. Saknar det. Nu mest av allt!
Undrar hur den här dagen kommer utarta sig, kommer säkerligen fortsätta att känna mig konstig hela dagen. Just nu sitter jag och lyssnar på min "Sällskapsmusik"- lista för att jag ska förhoppningsvis lugna ner mig.

Nu ska jag in och fixa håret, och sedan bege mig till jobbet.

(O)nödvändigt Inlägg

Hehe, ja.. här ligger man i sängen, inne på sitt wii, och skriver. Som rubriken säger så kan man ju diskutera hur nödvändigt det är, men i alla fall värt att testa en gång :p Är ledig idag.... väldigt skönt! Därför jag ligger här och spelar, och leker runt. Ska nog hitta något att tugga på snart också, efter att jag har sett att detta funkar. Sen senare framåt kvällen är det innebandy som gäller som vanligt. Eftersom att det är torsdag (min otursdag) så vet jag redan hur det kommer gå, men ändå skönt att få lite träning innan matchen i helgen - det behövs verkligen!

Awake

Klockan är nu 00:08, visserligen har jag börjat gäspa och känner mig trött, men jag är inte trött.. är klarvaken. Jag vet att jag gör det här varje gång i början av något, och trots att jag borde ha lärt mig vid det här laget, så kan jag inte hålla mig från att tänka på honom ändå. Har börjat tänka extremt mycket på honom. Jag vet att det är när jag börjar göra det, och då jag berättar det för honom, det är då allting börjar gå utför. Så just nu känns det som om jag står på en klippkant och kollar ner, i väntan på att någon ska helt plötsligt komma bakom och ge mig en liten knuff...och jag ramlar. Men ändå, trots att jag står där på kanten, och rädslan om att när som helst bli nerknuffad växer, ändå så hoppas jag på det bästa. Jag hoppas jämt och ständigt på det bästa. Och jag längtar som f-n till nästa gång vi ses! Och det kryper verkligen i mig när vi inte pratar med varandra!
Varför jag känner såhär, tror jag har något med det han och jag pratade om på msn i förregår. Då det ledde till att vi berättade lite hur vi kände för varandra och att vi båda är rädd för samma saker.. att människor alltid försvinner. Hur som helst.... ja, jag saknar honom. Mer än vad jag trodde själv att jag gjorde, logiskt i och för sig eftersom jag sitter här och ältar det fram och tillbaka (och då ska ni bara veta hur mycket jag ältar det i huvudet). Dock samtidigt vill jag inte att läget ska förändras så mycket. Jag vill att det ska gå långsamt fram. Jag vill att vi ska låta dagarna smyga fram en dag i taget. Jag vill inte att det ska bli som förra gången, och allting bara fuckas upp. Hell no! Som jag sa till Becca och Malin på café '60s så tror jag på det här, jag vill få det att funka, i den här takten. Ska verkligen kämpa för att hålla det så också! Någongång måste vara den första.

Jag har nyss sett klart på Awake med Hayden Christensen och Jessica Alba. Otroligt breath taking-film! Spännande in i slutet. Rekomenderar alla att se den som inte har sett den innan!! Vet inte ifall det beror på filmen eller Calle, men mitt hjärta bankar fortfarande ganska hårt. Av mig så får denna film en VÄLDIGT STARKT 4,9 av 5 :) Se den idag.

Denna Helg Är Inte Min Helg

Nää, det är det verkligen inte! Berg-och dal bana så det skriker om det.
Helgen börjar med fredagen då jag är ledig. Väldigt skönt! Gå upp när man vill och sega sig igenom dagen. Jag hade också bestämt med Joppe att han skulle komma över och spela lite wii. Så jag satt lite vid datorn medan jag åt frukost, och pratade lite med Calle och Becca, och dammsuger hela lägenheten samtidigt. Jag smsar Joppe och vi kommer fram till att han skulle ta med sig sin kompis Viktor och att han skulle höra av sig senare. Jag går då in och duschar. Gör mig iordning efter det. Klockan tickar iväg.. kvällen börjar komma. Joppe har inte hört av sig än. Jag ska upp tidigt morgonen därpå och öppna på jobbet, plus att han bor närmare Uppsala så det tar ett tag för honom att åka hit också. Timmarna går och Joppe hör fortfarande inte av sig, så jag struntar it och anar att han inte orkar åka, så jag och mamma gick på bio istället och såg Winter's Bone. Den rekomenderar jag till alla att gå och se! Sevärd. Visserligen kan det säkert verka seg för många, och om man läser handligen så framstår den som mer otäckare än vad den egentligen är. Men tyckte fortfarande om storyn, så av mig får den en stark 3,5 av 5!
Då har vi kommit fram till lördagen då! Helgens höjdpunkt (nedpunkt, hur man nu vill se på det hehe...)
Hur som helst, jag vaknar av att mobillarmet ringer halv fem som jag hade ställt den på. Går upp, gör frukost som vanligt, när jag är klar och ska sätta mig och äta, då märken jag att klockhelvetet är tio över sju och jag ska vara på jobbet och öppna kvart i åtta. *F-N* tänker jag då och ställer tallrik över filen, tar tandborste och tandkräm, deoderant och stoppar ner det i väskan, sätter på mig jobbbyxerna, och ilar ner till bussen. Kommer till jobbet fem minuter försent, men det är ändå ganska lugnt tänker jag för jag borde hinna med alla rutiner på tio min, bara att jag tar det viktiga först. Går till dörren för att larma av...........BRICKAN FUNKAR INTE...........!!! Jag provar två gånger till innan jag ringer till chefen:
- Förlåt om jag väcker dig men min bricka funkar inte??
- Ja, men det är nog för att när jag fixade nykel åt dig igår, så fixade jag även brickan till dig och gav dig en ny kod. Så datorn klarade väl inte av att det stod två brickor med två koder på dig. Men ring till väktarna för dem har bricka. Sparade du deras nummer?
- Nej, det ligger ju inlåst där inne i receptionen.
- Jag smsar, vänta.
Står då och väntar på ett sms, som aldrig kommer, ser då samtidigt en väktare komma ut från itrim. Hojtar till mig honom och frågar om han kan öppna. Vilket han inte kunde för att han inte hade sett mig innan, och var tvungen att få det bekräftat från någon som jobbade där. Jag gav honom min chefs nr som bekräftade det, han sa att ge mig tio minuter. SAMTIDIGT då han åker iväg, så ser jag att vi öppnar klockan nio!! Då hade jag inte behövt stressa ihjäl mig på morgonen, haha -.- Då hade jag kunnat ätit frukost och borstat tänderna!... Men men, det lösta sig i alla fall.
Därefter jobbade jag hela dagen fram till fyra. Runt 1 kommer Love som skulle jobba istället för mig dagen efter. Jag visar honom runt och berättar allt om öppning och stängning, visar vart allting ligger och så. För han hade bara jobbat i Orminge förut, aldrig i Sickla. Han får då min gamla bricka, jag hade fått en ny av chefen tidigare på morgonen. Han hade inte fått någon nyckel än, så jag sa att jag lägger den här så att han hittar på morgonen sedan. Självklart så glömmer jag senare vid stängning att lägga den på jobbet, men inte så stor deal tänker jag, jag smsar honom och säger att jag kommer på morgonen med nykeln och ger honom den i handen. Och så gick jag över till brorsans jobb och åkte med honom till farmor som fyllde år.
Väl inne på söndagen är vi nu då, alltså idag. Jag har glömt ställa larm på mobilen, så Love väcker mig två minuter i nio med sms:
"Hej, Camilla! Är du på väg?"
*suck* tänker jag.. jag smsar tillbaka att jag är på väg! Så då får jag stänka vatten i anstiktet på mig, sätta på mig kläder, sätta på mig ytterkläder och skor och ila ner till tvärrbanan och åka till jobbet och ge honom nyckeln!

....haha trodde ni att inlägget var klart där? Think again!

Jo, söndagen går vidare. Jag kommer hem äter frukost, löser lite korsord, tills malin ringer vid 12 och säger att hon är snart hos mig. Vi hade nämligen bestämt att hon skulle komma hit en stund innan min match och spela lite wii. Hon kom, vi pratade medan jag åt lunch, sedan spelade vi lite dansspel och bowling. :) Frid och fröjd. Vi tar sedan bussen från mig 14.40, hon skulle nämligen hem också så vi åkte tillsammans för vi skulle ändå åt samma håll. Väl halvvägs kommer jag på att eftersom jag sa i torsdags på träningen att jag inte visste ifall jag skulle komma idag på matchen eftersom jag inte hade fått någon som kunde byta med mig nu idag. Så smsade jag och sa att jag var på väg. Varpå jag får svar tillbaka: "Ingen match. Sigtuna har lämnat wo):" KAN MAN BLI MER ARG?! haha .... inte arg iofs men.. liksom.. kom igen, det är andra gången de gör det här. Och så lägger man det på en redan dålig helg. No fun, No fun!.. :p

Så vad ska man göra nu då? xD Ingen aning... hehe försöka lugna ner mig kanske. :p

Myyysigt

Idag har man bestämt datum då man får träffa Calle igen :) *whihoo* hihi (a)
Nää, nu ska jag inte bli för överexalterad men ändå :p Lite glad får jag bli i alla fall (:
Han kommer i alla fall hit den 9 februari på kvällen runt den tiden då jag slutar jobba. Sedan stannar han fram tills att han åker hem den 11 februari. Så det är cirka tre veckor kvar tills dess! :)

Idag har jag även pratat med honom på msn, fixat låtar till en ledare på jobbet, städat och duschat. Nu kollar jag på Seinfeld och ska snart fixa håret. Därefter ska jag väl fortsätta sitta här för att Joppe har inte hört av sig än. Han skulle ha kommit hit med en kompis och spelat lite wii, men eftersom tiden rinner iväg, och jag ska upp tidigt imorgon och öppna på jobbet, så får vi ses en annan dag istället.

Ser i alla fall fram emot att få träffa Calle igen. Att få mysa och få krama honom, att få stryka hans nacke med fingrarna. Att bara få se honom räcker också. OCH att få höra hans röst.. som jag sa förut, hans röst är så jävla speciell, på något sätt sensuell... ryser alltid av att höra den i telefon! grrr :p
Undra hur det är att kyssa honom.... visserligen så gjorde vi det en hel del när vi träffades för ett år sedan eller när det nu var, innan vi slutade prata med varandra, men kommer ändå inte ihåg hur han kysser. Är nog ärligt lite nyfiken på hur det känns, hur det är, hur han är.. :) Jag måste nog tycka om det eftersom jag tycker om väldigt mycket att krama honom och när han håller om mig, och att somna i hans armar (: Så då borde jag nog gillar hans kyssar. Me long!

Jobb,Jobb,Jobb.. Jobbeli, Jobb, Jobb, Jobb.

Blev verkligen en hel dag igår. Öppnade för första gången på jobbet, gick upp halv fem och var på jobbet klockan sex. Det gick bra, jobbade fram till nio då chefen kom och bytte av mig. Då gick jag upp och tränade gym i två timmar. Sen fick jag reda på att Ulrika som skulle jobba eftermiddag till stängning var sjuk, så då fick jag ta hennes pass. Så började 14:15 och jobbade fram till 21:30.. ni kan säkert förstå att jag var nååågot trött när jag kom hem. Jag la in gymkläderna i tvätten, tog bort sminket, borstade tänderna och gick direkt och la mig :p

Idag börjar jag 12:30 och jobbar fram till stängning halv tio igen. Man får sova i sitt nästa liv :p
Men det var väldigt nice att träna igår, kändes som om jag aldrig slutade. Började med att springa på löpbandet, och det brukar jag göra i tio minuter för att värma upp. Men kom bara en massa bra låtar på pspn, så blev peppad och sprang mer och mer. Så tänkte springa en halvtimme istället, men orkade bara 23 minuter. Sen så gick jag och körde ben pass resten av tiden. Får hoppas att innebandyträningen på torsdag blir lika bra, visserligen brukar jag hata torsdagsträningarna, brukar alltid gå dåligt på torsdagarna.

Men nu tror jag mamma är klar i badrummet, så det är min tur nu!

Kryssning På G!

Läskigt, läskigt, läskigt.. imorgon ska jag öppna själv för första gången. Jag har fått reda på det mesta från Jerry tidigare idag, så förhoppningsvis så ska det går bra! :) Jag ska bara jobba tre timmar och sen efter hade jag tänkt att gymma lite. Ska inte jobba lika mycket kommande vecka som denna vecka som har varit, så måste komma igång med träningen igen. Jobbat väldigt mycket och varit en del med kompisar, så inte tränat på typ tre månader ! Vilket inte är bra, börjar ju synas igen... hrmf. En person som tränar 5-6 gånger i veckan som har gått ner till att inte har tränat någonting på tre månader: Not Good. Så imorgon kör vi igång igen!

Mamma kom nyss in i rummet och berättade att hon hade tänkt att åka på kryssning då hon fyller 50 år, och frågade då om jag ville följa med och om jag ville ta med någon. Så självklart ville jag följa med då och självklart ville jag ta med Becca då x) Så ska ringa henne imorgon efter jobbet och gymmet, och fråga henne. Vi kommer då åka på mammas födelsedag, 10e april, och komma hem på tisdagen efter, den 12e april. Ska bli roligt det! :D

                                                          ! woohoo !


Seinfeld Och Jobb

Hello!
Morgonen består som vanligt av frukost och Seinfeld tittande. Har nu kommit till fjärde säsongen och börjar då sakna Calle faktiskt. Han har dessa avsnitt av serien på DVD hemma och kollade på dem när jag skulle sova och på morgonen. Får mig att längta tillbaka lite (: Får mig att längta lite tills nästa gång vi ses, nästa gång jag får krama honom igen..

Idag blir det jobb som vanligt från 11 fram till sex. Därefter ska Joppe kanske komma hit och spela wii, annars ska jag bara ta det lugnt och försöka somna tidigt. Ska upp och jobba kvart i sju imorgon och öppna för första gången själv....väldigt läskigt! Jag hoppas att jag klarar det!

Nu ska kolla lite till och sen gå och duscha, caio!

Jobb Och Flumm

Hello!
Idag har man jobbat som vanligt. Varit en bra dag, väldigt rolig dag faktiskt. Började 11 och jobbade med Jerry och Richard. Det var ganska mycket folk för att vara en helgdag, men visserligen är det nog bra att vänja sig innan nästa vecka kommer.. hehe då kommer alla komma på en gång :p Vårsäsongen börjar och dem flesta har kommit hem från julsemestern och börjar jobba igen. Men det ska bli kul det med :)

Sedan efter jobbet så åkte jag, Becca och Malin till Cafe '60s. Pratade en massa, skrattade en massa och åt lite :) Otroligt roligt :D hihi Snackade om förra året, kommande år, saker vi ska göra, saker som ska hända, saker som har hänt. Sen efter några timmar vart det bara flumm av alltihopp xD

Nu är man hemma igen och ska upp till jobbet imorgon igen. Kollar på Seinfeld nu som vanligt och ska fortsätta med det nu, caio.

Nyårsafton

Hello!
Idag har varit en riktig spelar dag - denna dag har (jag) verkligen spelat roll, hehe förlåt men var tvungen x)
Jag har nämligen spelat tv-spel hela dagen. Har klarat CSI-spelet och sen har jag börjat på Star Wars Lego I-VI. Så nu är jag rätt så trött på det faktiskt, trött i huvudet mest. Hade tv-volymen på ganska så högst, så det ska bli ganska skönt att gå ut snart och få lite frisk luft, ge hjärnan lite frid och ro ett tag.
Det ska faktiskt bli skönt att gå till jobbet imorgon, tycker jag. Nu när man varit sjuk sen i söndags, gör det att det känns som jätte längesen man var där. Hoppas jag inte har glömt bort allt bara :p Tror inte jag har det i alla fall.

På fredag ska jag träffa Ida igen. Ska bli kul, för det var jätte länge vi sågs. Vi har ju hållt på och ringt om varandra hela tiden, lite frustrerande xP Men nu har vi i alla fall bestämt att jag ska dit på fredag kväll en stund efter jobbet. På lördag sen ska jag troligen hem till Malin och äta middag med henne och Becca :) Ska också bli kul, speciellt att träffa Malin igen, var läängesedan jag träffade henne också. Becca var jag med på nyår, vilket påminns mig om att jag inte sagt vad jag gjorde. Blev en kanonkväll!

Först så var jag bara hemma på dagen och segade lite, innan jag åkte till Liljeholmen och gick på affären och bolaget - där jag köpte tre smirnoff ice till kvällen. Därefter var jag hemma i några timmar tills ca 4 och jag duschade och gjorde mig iordnig. Klockan 20:00 hämtade Milla mig med bilen och vi körde till Jens lägenhet i Bromma. Väl uppe så mötte vi Kim och Becca som höll på och förbereda maten, vi alla var jätte hungriga men vi var tvungna att vänta på Nyström. När han väl kom dit ungefär en halvtimme efter mig och Milla, satte vi oss nere vid bordet, utsvultna allihoppa och njöt av en good middag: Oxfile, potatisklyftor och beaniesås!
Till middagen snackade vi också om alla ville följa med på mina arbetskollegors, CJ och Jerrys, kompis Dannes hemmafest i Kihls Gård. Alla sa till slut ja, alla ville ju till en fest efter, så inga som direkt var emot det. Milla som hade varit sjuk innan, drack alkoholfritt och körde oss dit - väldigt skönt, tack Milla!
Väl framme på festen så var alla som skulle vara där, inräknat med oss, där. Vi kom dit tjugo över 11, så vi var inte där så länge innan alla gick ut för att kolla på fyrverkerierna på tolvslaget. Dock stannade jag inne då, för att jag är rädd för fyrverkerier. Men jag behöve inte vänta så länge, tio minuter max!, sen kom dem upp igen och festen fortsatte :)
Det enda komiska som jag tyckte hände var att jag dansade pardans med en brunhårig kille.. som jag tror hette Simon. Vi kom in på ämnet bugg och jag berättade att jag hade dansat bugg när jag gick i trean, och så i nästa ögonblick så började han dansa med mig och gjorde en sån där när man håller i tjejen i ryggen och svänger henne åt i sidan - jag är inge bra på att förklara men en såndär klassisk danssak. Ni vet vad jag menar om ni ser det, svårt att förklara bara..:p
Milla åkte hem runt ett tror jag, och sen därefter så gick jag, Becca, Kim, Nyström, Jens, ett par som jag började prata lite med i köket, och några till killar till busshållplatsen för att bussen skulle komma 02:44. Det gjorde den inte, så vi hade lite "efterfest" på busshållsplatsen, körde lite musica och snackade lite mer. Helt plötsligt försvinner Nyström och Jens, för att Jens hade inte busskortet och trodde att om den inte låg kvar i villan så låg den i Millas bil, eller vice verse... Så de gick upp till villan igen för att leta efter kortet. Visserligen fick man åka gratis på bussen intill Slusen, men hade ju självklart blivit svårt att ta sig från Slussen och hem utan sitt kort.  Vilket Becca och Kim inte kunde, så dem tog en taxi från Slussen hem till henne. Och jag åkte tunnelbana som vanligt till Liljeholmen och sen buss hem, hur smidigt som helst (:

Så det var vårt Nyårsafton och nu väntar ett nytt år. Som ni vet inte började bra alls för att jag åkte på vinterjsukan, vilket menas att jag missade en massa jobbdagar, vilket menas att jag missar de dagarnas pengar. But anywaays.. får väl hoppas att fortsättningen av året blir bättre! Caio.

Nu Har Det Hänt Mig..

Hello!
Jo, det har ju det. Jag har ju sagt i år nu, ja hela mitt liv, att jag jämt har undkommit vintersjukan. Fram tills början av detta år, mer specifikt, natten till i söndags. Och fy faan, det var inte kul! Jag har aldrig värderat att andas så mycket som jag har gjort det den natten. Den natten och dagen igår så hade jag även temperatursskillnader om man kan säga det på det sättet, ett annat är väl feber. Alltså att jag gick från kokhet, till iskall, till varm, till kall, och så om igen.. Jag har även haft svårt för att äta något. Igår åt jag till frukost-isch lite fil och en rostad macka, och sen på kvällen lite svampsoppa och en rostad macka. Varje gång jag åt något så fick jag ont i magen igen. Och varje gång jag ställde mig upp så mådde jag illa. NOT FUN! Så ni kan ju förstå att dessa dagar har varit ganska jobbiga på alla sätt och vis möjliga. PLUS att jag var tvungen att hitta någon som kunde jobba istället för mig på söndagen, idag måndag, och imorgon tisdag. Jag ringde Julia på söndagen och berättade hur det låg till och hon berättade att Simone troligen kunde stanna en timme till och stänga med henne. Och jag har spenderat gårdagen och idag mailat en massa som jobbar på friskis utan någon framgång. Jag fick bara nekande från tre stycken. Så då hörde jag av mig till min platschef så hon och en till fixade så att en kille kunde hoppa in åt mig ikväll och imorgonkväll.
Så jag hoppas att jag är frisk till onsdagen då jag ska jobba på kvällen.

Nu sitter jag inne på rummet och har nyss ätit en och en halv macka och några klunkar vatten och ett halv glas jos, och lite fil. Och min mage funkar bra nu, så kommer förhoppningsvis kunna ha en normal dag imorgon! *sköönt* Jag kollar också på The Bounty Hounter med Jennifer Aniston och Gerard Butler, som handlar om

Milo är en bounty hunter vars yrke är att hitta förrymda fångar och ta tillbaks dem till fängelset. Nicole är en journalist som är efterlyst för våld mot tjänsteman. Dagen då hon ska stå inför rätta, hamnar hennes vän i fara och hon väljer då att åka och försöka hitta honom, och struntar därför i domstolen. Vilket leder till att Milo får i uppdrag att jaga upp Nicole och lämna in henne till polisen, för 5000 us dollar. Plus att dem båda har varit gifta med varandra också.

Jag har snart sett halva och älskar den redan, så kan redan säga att den får 5 av 5 ! Får ni chansen att se den, gör det ! Caio.

RSS 2.0