Oh My God

Det är ett ord som jag har sagt tusen gånger om ikväll! Jag må ha glömt det, men jag har fan aldrig känt såhär innan. He makes me freekin' crazy!! Och han behöver ju inte göra så speciellt mycket, bara visa sig och min värld vänds upp och ner. Hjärtslagen ökar, händerna skakar...
Vilket var precis det som hände ikväll också. Jag har ju gått nu en sisådär en månad och väntat på att han ska komma, för jag hade bestämt mig att nästa gång han kommer så ska jag fråga ut honom. Men varje gång jag har jobbat eller varit där och gymmat, så har han inte kommit. Och min otålighet tog över mig, blev lite irriterad över att han aldrig kom :P
Därför ikväll var jag inte alls beredd på att han skulle komma (som jag hade sagt till Becca att jag anade att jag skulle vara oförberedd nästa gång han kommer;)) I alla fall så nu kom han ikväll, och jag kände hur pulsen började öka och hjärtat slog hårdare och hårdare. Jag stod och pratade med någon annan så hann aldrig direkt säga hej till honom. Så han drog kortet och gick ner och gymmade. Och jag kunde inte lugna ner mig, jag kunde inte sluta tänka på honom. Jag kunde inte sluta le. Mina händer skakade allt mer, för att jag visste, jag visste att ikväll gäller det. NO BACKING DOWN. Ikväll måste jag fråga honom, för ikväll har jag chansen. I och med alla dessa tankar flög kring i mitt huvud så kände jag att jag var tvungen att gå ut och få lite frisk luft, gör jag inte det skulle jag svimma av överhettning och att jag hyperventilerade och det. Men det funkade inte, det gjorde mig inte det minsta lugn. Så jag gick in igen. Sa till PJ som jag jobbade med att han gärna spontant kunde gå och titta till herrarnas runt halv då jag anade att han skulle komma ner. PJ log och sa att han kunde göra det :p
Klockan närmade sig halv och hjärtat slog på. Tiden gick och han kom inte och mer folk började komma, och jag ville ju helst var ensam med honom när jag frågade. Ville ha det tomt i receptionen och runt om :p Till slut, kvart i åtta kom han ner, och jag svalde och gjorde mig redo. Han brukar ju alltid köpa Gainomax Vanilj när han är klar och det var då jag hade bestämt mig att fråga honom när han stod och väntade på att köpet skulle gå igenom. Men då ser jag att han står vid utgången, tittar på mig, säger hej då och vinkar. OCH jag... fryser till is, det enda jag får ur mig är hej då. Och jag kunde inte slita blicken från honom. Han måste ha sett hur förvånad och statyliknande jag såg ut. Det gick verkligen inte att varken röra sig eller få ett ord ur munnen. Jag hade chansen och jag sumpa den!
Timmarna gick och PJ och jag stängde, och mamma kom och hämta mig. Vi åkte över till ICA och köpte lite smått. Därefter på vägen hem så åkte vi förbi Texas Burger OCH där sitter HAN! I Världens hetaste stil som jag bara ääälskar: ljusa baggyjeans och svart linne. !!! Fyy faaan vad het man kan vara asså!

Och jag kan berätta för er att jag inte har lugnat ner mig ännu. Jag fortsätter att gå igenom kvällen i huvudet igen och igen. Jag kan inte släppa honom, jag kan inte sluta tänka på honom. Jag kan inte sluta...! Känner fortfarande hur mitt hjärta bankar. Det känns som om pulsen ah jag vet inte vad jag ska göra. Jag hatar det här. Jag önskar att det vore lättare, så man slapp må såhär, så man slapp känna som man gör, så man bara kunde gå fram och ba tja läget? lust att göra något nån dag?  Här ta mitt nummer.

Men aah......jag kan inte sånt. Jag har aldrig gjort sånt förut, har aldrig varit den som har tagit det första steget. Det har alltid varit killen, och det är sånt jag gillar. Jag gillar killar som visar fram fötterna, killar som bestämmer. Men ååååh varför kan det inte vara så den här gången med?!

Inte är det lätt inte
.

I'm Walking On Sunshine

Fick nyss samtal från platschefen som undrade ifall jag kunde jobba i repan iställe för henne imorgonbitti, självklart kan jag det! Och så ska man jobba ikväll också, life is kinda good :)

Plus så ska man ut och sola snart också när psp:n har laddat färdigt. Musik är ett måste! Fett boring att ligga där helt själv utan musik liksom.. då kommer man bara antingen somna (vilket verkligen inte är bra) eller så ligger man bara och lyssnar på folk i närheten som pratar med varandra.
Skönt att man börjar få färg också. Det är ju alltid så svårt i början att se på sig själv, man ser fortfarande lika blek ut som gjorde när man började. Men nu efter några gångers solande börjar jag faktiskt kunna se den bruna färgen på mig själv utan att behöva dra ner byx/kjolkanten och jämföra.

Eftersom jag inte bloggade igår så kan jag berätta att jag solade på dagen en timme ungefär, och sen gick jag upp åt började äta min lunch som var fiskburgare, tills mamma sa att hon skulle åka till mormor. Jag följde då med och åt upp den andra fiskburgaren i bilen. Väl hos mormor satt vi och pratade och löste korsord. Därefter åkte vi till Orminge, mamma jympade och eftersom jag fortfarande har dåligt knä så gymmade jag bara. Körde mage och rygg, och lite rehabövningar. Men testade att stå på knä och det gick faktiskt utan att det gjorde ont. Så därför testade jag att göra armhävningar.. vilket jag kunde!! Jag gjorde två och en halv reps på 15*15*7.. sedan så gjorde det lite ont i knät så då var jag tvungen att sluta. Men ändå! Kunde ju stå och göra armhävningar på knät, it's freeking amazing :) Vilket ger mig lite hopp att knät kommer bli bra fram tills säsongen början igen! Men damn, vad rädd jag kommer vara första gången. Kommer knappt våga göra någonting känns det som. Eller så kommer jag vara mig själv, glömma bort, pusha mig själv och så när träningen är över så kommer jag få dubbelt så mycket ont :D hehe skulle inte förvåna mig det minsta :p

 


Serier Och Filmer

Igår var jag bara hemma. Städade rummet hela dagen och flyttade om lite på min glashylla och datorbordet. Blev av med lite grejer så det var skönt :)
Därefter satte jag på en serie som redan fanns på den här bärbara datorn som jag hade fått av brorsan. Förvånandsvärt bra faktiskt! Big Shot heter den och verkligen en vuxen serie skulle jag vilja säga. Handlar om fyra män som alla är högt uppsatta inom de jobb som dem arbetar inom. Men mest handlar det om deras relationer, flickvänner, fruar såsom familjer. Det är ungefär som Sex And The City fast från den förstklassige manliga versionen. Trots att man inte förstår termerna ibland när de handlar om jobb och så, så är den ändå väldigt bra och rolig!
Senare framåt kvällen kom Joppe över och vi kollade på en drogfilm som hette Twelve (rekomenderas!), och satt och pratade fram till halv tre på natten.

Nu kollar jag på Big Shot och väntar på att klockan som bli tid för mig och pappa att åka till bion och hämta ut våra biljetter. Vi ska gå och se X-Men: First Class. Brorsan och hans flickvän följer med också så det blir kul :)
Imorgon blir det jobb igen fram till halv två, så ikväll blir det bara att ta det lugnt hemma. Kolla på serien och spela lite, internet har hållt på fram och till i flera dagarna och varit jätte segt, så man får se om man kommer ut annars bara kolla på serie. Kanske läsa min bok också, vill ha reda på hur boken slutar och vill börja med den som kommer efter! Fortfarande lika spännande. Jo jag ska banne mig läsa ikväll!! :D

Jobb, Jobb, Jobb.

Ja, igen. Sega jag gör annat än att blogga. Har både jobbat och inte jobbat, vilket har varit underbart. Jag har bara varit med mig själv, spelat, kollat på film och serie, ätit, och tränat, och sovit. Kan inte komma på något annat ord än skönt just nu :)
Igår kan man säga var en väldigt stressande dag. Den började normalt, som vilken onsdag som helst. Åt frukost och kollade på Harry Potter Fenixordern, hade lånat den och Halvblodsprinsen från mormor förra veckan för att jag behövde uppdatera mig inför den sista delen som är ute på bio snart. Glömde därför nästan bort tiden, så kom till mormor runt 11 och började då med städningen. Är nämligen hos mormor varje vecka och hjälper henne med saker. Efter det så åkte jag hem och plockade ihop gymgrejer för en gymning på jobbet. I receptionen där satt Jerry, så pratade lite med honom innan jag började. Efter ca en timme och en kvart, så smsade jag Becca och sa att jag var klar, som svarade tillbaka att hon redan var på väg. Vi hade planerat att spendera kvällen ihop - TILLS jag kommer ner från omklädningsrummet och ser Jerry och Becca prata. Jerry säger då att Magnus hade ringt, att jag skulle jobba i Orminge. Shiiit tänkte jag då! Brukar ju alltid skriva upp allting i almenackan. Men den här gången hade jag skrivit tiderna på en liten lapp istället -.- stupid.
Så då fick man skynda sig till Orminge där Filip, som skulle vara värd igårkväll, hade kommit dit lite tidigare. Väldigt snällt! Jobbade fram till sju, då man skyndade sig in på Willys och hittade Kesomellanmål (billig och bra middag) (Väldigt billigt förresten, kostar 20 kr annars, men här i Orminge: 15 spänn!). Hur som helst, skynda sig tillbaka och äta. Samtidigt kommer då Magnus in som hade haft gyminstruktioner under kvällen (anledningen till byte). Jag frågade hur länge han skulle vara där, varpå man får svar: "jag ska stänga".
Då hade han sagt fel till mig, men skrivit rätt i sin almenacka alltstå 19:30. Så då hade man jobbat sitt och fick åka hemmåt. -.-
Och nu är man här i Orminge igen till fyra, sen bär det av till vår andra anläggning där man ska värda fram till stängning. Vila får man göra i helgen riight ;) I alla fall fram till söndag, då det är jobb igen!

Tryggheten Flödar

Hej hallå!
Gick till gymmet idag och hade efteråt planerat att luska runt tillsammans med Becca efter present till Malin som fyller år nu på söndag. Men när jag kom hit, så tog Magnus tag i mig och frågade om jag kunde jobba istället för honom idag och det gjorde jag självklart. Pengar behöver man alltid och jag vill jobba mer så förhoppningsvis kan vi leta present på söndag innan vi åker till Malin.
Som sagt, här står jag på Friskis och arbetar för fullt =) nja, kanske inte för fullt. Jag kan ju inte direkt lämna receptionen så måste stå här typ hela tiden och här har man ju gjort allt. Därför bestämde jag mig för att lämna ett avtryck här, det har man ju varit dålig på på sistone. Har hänt en massa annat man har prioriterat som vanligt. Har varit en del nere och för mig själv, för att det kom upp igen. Och jag fick brev igår från Polisen som sa att den nya anmälan hade lagts ner för att det inte fanns något som kunde bekräfta det. Tack för det liksom.. Onödigt att slösa pengar på det samtalet -.-

Imorgon ska man upp och jobba igen. Ska öppna och stänga ute i Orminge för första gången, lite halv läskigt sådär. Är jätte nervös. Vilket jag alltid är när jag ska jobba där, som det är första dagen all over again. Förhoppningsvis så blir det bra det också. Hoppas jag har en snäll och kunnig värd som kan hjälpa mig (a).
Därefter på kvällen så ska man åka ut mot Täby och gå på Joppes fest. Ska bli kul, vi har inte träffat varandra på månader. Alltid när vi har bestämt så har det inte blivit av, och tajmingen har varit fel och so on. Men aah, ska försöka få med mig en kompis också så jag slipper vara själv :p Inge kul att åka från Täby mitt i natten/på morgonen helt solo.
Och som sagt på söndag fyller Malin åååår =D 20 årar =D så det blir fika hemma hos henne halv tre, mycket myysigt! <3

Så det är min helg det, hur ser eran ut? :)

Here We Go Again

Står här på jobbet och vaktar receptionen åt Magnus som har instruktion. Har för en halvtimme sedan återuppväckt min gamla anmälan från i slutet på mars, och berättat det nya som hände i förregår. Det var inte kul att åka till jobbet idag, paranoid och kollar bakom varje hörn typ.. jag kände mig inte ens trygg i slussen trots att det fanns två väktare där. Knasigt värre.

Twice

Och det hände ändå. Lär er en sak: om ni stöter på ett problem och det försvinner, tro inte då att det är borta för gott. Det kommer alltid tillbaka ifall du inte har tagit hand om det.
Och det får mitt hjärta att banka, men inte liknande bankningar som Dannes inverkan har på mitt hjärta och händer, där är det mera spänning och efterlängtan. Nu ikväll har jag fått tillbaka den inverkan som skrämmer mig. Jag känner mig lika liten och rädd som förut. Samtidigt önskar jag att jag inte var det, önskar att det inte påverkade mig som det gjorde, som det fortfarande gör.

usch allt det här ger mig huvudvärk..

Lördag

Hej hallå igen!
Står här på jobbet och har nyss damsugit undre och övre plan, väldigt varm. Vilket inte är det skönaste när man kom utifrån där det var stört varmt! Var jätte skönt med värme äntligen, men ändå inte hihi :)
Hade världens mest störda dröm igår. Total snurrig verkligen, alla som jag kände var med. Drömde att jag hade en unge som var ungefär ett-två år kanske, som jag inte kunde ta hand om. Skulle mata henne och precis då börjar det brinna i alla ugnar som var där, och det var inte en utan massvis med ugnar på hela väggarna från golv till tak och alla brann det i :p haha. Alla sprang runt där påpekade för varje ugn de kollade in att det brann i den också :p Sen helt plötsligt står jag med Danne (hetingen som gymmar här på jobbet) och pratar med honom, bara vanligt prat, inget mer händer (som vanligt). Sen är jag tillbaka och ska mata mitt barn men det finns ingen mat, och medan jag letar ger jag henne vatten, men det vill hon inte ha. Utan hon vill bara ha några små kex som finns i en skål på bordet framför henne :p hehe
Ur snurrig dröm, och jag fattade ingenting om vad som hade hänt eller vart jag var när jag vaknade då mobillarmet ringde halv åtta :p

Nu ska jag stå här med Janne och arbeta fram till uret blir 13:30, då ska jag hem och äta och hämta brorsan present. Därefter bege sig till brorsan som har födelsedagsfika, han fyllde nämligen 25 i tisdags den 31 maj. Så det blir sköjjsigt :)

Längtar även till nästa vecka då jag är mera ledig, för då ska jag fanken ta mig i akt och gå ner och sola. Har jobbat så himla mycket på sistone, så har bara stått inne och förlorat och suktat efter alla soltimmar som har glidit iväg. Det ska bli otroligt skönt att göra! Väldigt efterlängtat :D :D

RSS 2.0