fick mail till skräpposten ;p


dagens

Dagens lista kommer från min amerikanska resa, kort o gott :) hihi.

dagens thumbs up - Hade en skön och stressfri morgon!

dagens thumbs down - Såg killen jag drömde om häromnatten.. pinsamt.

dagens köp - ChaiLatte till lunch!

dagens klädsel - Vit jobbtröjja med nya grå/rosa zumbamjukisar och bruna flippflopps till <3




sex dagars frånvaro

Nästan en hel vecka sedan vi sist hördes av! Fy skam. Men så kan det lätt bli när man inte har fixat hela internetgrejjen ännu. Den står inte så högt upp på proriteringslistan tyvärr. Men men som jag sa till Ellinor som nyligen lämnade mig här på jobbet "mycket har hänt denna vecka". Trots det har det inte känts som värsta veckan heller. Man har mest gått runt och låtit dagarna glida förbi. Jag ska försöka att uppdatera er så mycket som det går, från det jag kommer ihåg :)

26 maj, lördagen efter hundfredagen, började med att jag försov mig till jobbet som början 8, vaknade jag! -.- Var på jobbet en timme senare och städade som en galning, gjorde förmiddagens städning + att jag dammsög hela gymmet också! Vi har inte litet gym heller :p
Arbeta fram till 13 tiden som sen fortsatte med besök på bolaget.....trodde jag. Jag hade ju självklart inge legg med mig, så ville inte direkt chansa. Så åkte hem och mötte upp Becca på vägen, vi båda gick in på bolaget i Fruängen och köpte varsin dricka till kvällen som väntade. Hon skulle på en hemmafest hos sin tjejkompis som fyllde år. Själv hade jag planer att bege mig ut till Solsidan där jag umgick med laget och hade innebandyavslutning. Vi hade väldigt tur med vädret, nogorlunda kyligt kanske i skuggan men senare kom eftermiddagssolen fram över familjen Carlssons bakgård där vi var.
Roligt var det! Vi lekte lekar och tävlade mot varandra. Självklart ska jag alltid vara den som står i centrum för smärta. Blev nämligen trampad på foten hela tiden under en aktivitet då jag gjorde det osmarta valet att ha flippflopps under just lektimmen. Så nu är de blåmärkta och sår här och där..
Kvällen fortsatte med dricka, musik och massa skratt, prat om tidigare säsonger och kommande säsong. Som vi skålade på att den skulle bli skadefri...vet inte hur jag kan lova det men! haha



Men det som blev största höjdpunkten var det vi firade i huvudsak: nästa säsong går vi upp till 3e divisionen!!!!!! Vet inte hur det blir med skador, med aggressioner lär det bli haha fan vad vi ska kämpa!



Det vart även utdelning av säsongens priser!
Här är listan:

Årets Målvakt: jag och Andrea
Årets Buse: Emelie (som alltid)
Årets Rookie: Sanna
Årets Assist: Ewa
Årets Skyttekung: Evelina (som alltid)



Framåt småtimmarna sa vi adjö av verandahängandet och myggorna (tack o lov) och fortsatte festen inne i stan. Vi skulle in till Göta Källare, men eftersom vi skulle vänta på Trazan som skulle få in oss före kön så hamnade vi uppe hos Saras och Sannas gemensamma kompis Lisa som skulle med ut. Hon bor precis ovanför Medborgarplatsen. Vi satte oss framför tvn och hejjade på Loreen ! Så taggade alla var och blev när hon vann :D



Sen gick vi ner till GK, där kvällen fortsatte med en massa massa dans. Där jag även där gjorde illa mig. En kille lyfte upp en tjej bredvid där vi stod och dansade och snurrade runt henne, så hennes smala klack rev min arm. Så nu ser det ut som om jag har värsta brännmärket :/


Men skadorna slutar inte här gott folk. Dagen efter, söndag, fortsatte med nervositet. Det var nämligen den stora dagen för mitt första zumbapass i Sickla. 20 personer kom, tur var hade jag stöd från min barndomskompis Ida som var på plats och dansade. Resten av kompisarna som skulle ha kommit, var antingen sjuka eller för bakis från gårdagens ståhejer :p hihi. Hur som helst så ramlade jag under andra uppvärmingslåten och halvt vrickade foten, självklart var jag tvungen att fortsätta passet. Det gjorde inte så ont då som det har gjort det senaste dagarna nu. Men annars så gick passet bra, det funkade som första gången! Fick beröm från två bekanta efter, som jag hade gått jympauttagningen med, de gillade passet ändå så det var kul att höra :) Kommer bli en andra gång i juli också, det ser jag fram emot! Då ska det gå skadefritt och förhoppningsvis med alla mina kompisar också!
Jag och Ida tog varsin ChaiLatte inne i SicklaGallerian och letade present till våra kära mammor. Hon hittade en topp till sin mamma och min mamma fick en värmefilt till nacke, ben, arm.. ja, där man har ont. Vilket var uppskattat! :) Vi skiljdes åt och jag åkte hem till mormor där mamma och pappa var. Mamma öppnade present och jag åt sen lunch/tidig middag. Åkte därefter med henne till Coop och sen hem till dem, där jag trodde jag skulle spendera kvällen. Men icke icke!
Kvällen avslutades med 3Dfilm och gott sällskap. Kan det blivit bättre? ;)



nya zumbakläderna -  jag är sååå kär!!

Dagarna sen dess har glidit på med zumba och städning hos mormor. Och igår så var jag med mammas jobb o gick Vårruset. En från personalen kunde så därför fick jag snällt följa med på promenaden, där jag även träffade brorsans sambo Petra, trevligt!


Hunddag

Dagen började med träning på mitt zumbapass och fortsatte med jobb......trodde jag. Tills Jerry, som jag skulle ha arbetat istället för smög in i receptionen och sa att han skulle jobba. Så då försvann jag gladeligen därifrån och uti värmen! :) Har varit lite ledsamt att stå inne medan alla andra fått njuta av dessa soliga dagar som har skinit över Stockholm denna härliga veckan. Därför passade jag på att smita hihi
Åkte hem till föräldrarna och Molly som väntade ivrigt på att få gå ut. Vi gick ner till affären o sen upp till hundgården där vi kastade boll och lekte med två andra hanhundar x) Roliga namn hade dem också Bobby och Dobby (och Molly) hihi härlig blandning :D


J Lo x2

Fick nyss nys om att hon ska komma hit 2 gånger. Så för er som läste igår och märkte att "åh nej.. 5 oktober är jag borta". Not to worry! Hon kommer även i november den 5.
Jag är sjukt taggad på att se henne! Ska bli en dröm som blir sann :)


"må solen lysa på dig"

Gu sån skön morgon man har haft idag!
Vaknade utvilad vid åtta snåret, diskade, och gjorde frukost som jag åt i sängen tillsammans med Angel-tittande :) Därefter vart det att göra sig iordning, bädda sängen, rengöra spisen, fixa matlåda till arbetskvällen, diska lite tid och ändå hade var ju ute i god tid innan jag började 11:45. Det är just sånna här dagar jag älskar. Dagar man slipper stressa, dagar man bara kan glida fram på en räckmacka och ändå få nyttiga saker gjorde för att man har tid till att fixa o dona. Man känner sig så mycket bättre efteråt också. I love it!

Imorgon bitti ska jag se till att städa rummet också innan jobbet. Efter spindelhysterin jag och Becca hade igårkväll. Den var inte liten den. Äcklig och snabb. Men till slut hann jag se den och tack o lov stannade den till mitt på golvet, så Becca kunde damsuga upp den och jag gick jääkligt fort ut med den till soporna! haha Som jag berättade för mamma imorse såg det säkert väldigt roligt ut om någon hade sett det. Kommer en tjej ilandes ut i myskläder, tygskor, målvaktshandskar och en soppåse i högsta hugg... hahah.

Men men .. såna små stunder som gör ens liv :)



Haha arbetskollegan Fredrik försvann nyss ut genom ytterdörren till jobbet med avskedsfrasen "må solen lysa på dig". Vet inte vad jag ska säga om det där, haha. Sa inget till honom heller, jag bara skrattade. Han är så sån, lustigkurre. För vart ska strålarna komma ifrån? Jag kommer ju liksom stå inne i 9 och en halv timme till ;) hihi.

J Lo till Globe Arena

Ja! Ni läste rätt! Jennifer Lopez kommer till Globen, Stockholm! 5 oktober 2012 är datumet. Kanske man ska lägga liten slant på så man får uppleva henne live. Tycker ni inte? :p
Jag har sedan hennes album This Is Me Then, och längre tillbaka än så också nog, lyssnat på henne och avgudat hennes musik och låtar. Så varför inte? :)
Någon annan som känner sig sugen? :p


Zumba 14:00 sickla Friskis&Svettis 27/5



Woho! Inte långt kvar nu! Och nu är det uppe på hemsidan också. Trevligt trevligt!
Vill ni komma dit och vara med på 1 timmes leendegivande zumbapass? Tveka inte och ring till till Friskis&Svettis Nacka 08-7157346 och boka en plats. 125 kr för ickemedlammar, medlemmar i någon Friskis&Svettisförening 50:-. Boka plats kan ni göra från och med imorgon torsdag 24/5 :) (tre dagar innan).
Plats: Friskis&Svettis Sickla (Dieselverkstaden).

Syns där
!

working gal

Detta har jag längtat efter! Att få jobba :) Det har varit dagar sedan sist och de har man visserligen fyllt med annat skojjs som faktiskt behövs för att kunna fortsätta kämpa på. Men arbeta behöver man också, både för kunskap och ekonomi, lärdom och de sociala. Arbeta är nyttigt och givande på flera olika sätt, och framför allt: roligt! Det är i alla fall mitt jobb. Skulle tvivelaktigt byte bort det mot någonting annat!


middagsdags


dagens outfit



Ljusbruna kortbyxor från Ellos
Vitt linne från GinaTricot
Röd t-shirt från GinaTricot

sommarcasual (: <3 20 grader +

Recovery

Sen lördagen har man bara försökt ta igen sömn! Ligger ett dygn efter :p
Jag har tagit det lugnt, tränat på mitt zumbapass som nu bara är mindre än 5 dagar kvar ungefär. Jag är nervös! Men det ska bli så himla roligt verkligen! Ser fram emot det samtidigt som jag vill att det ska vara längre tid kvar :) hihi. men men, nångång måste det var överstökat. Eller vad säger ni? :p Det är ju då som man lär sig och så blir det äännu bättre andra gången, och tredje och sen fjärde :) You live and you learn.
Idag har jag tränat på passet, åkt hem till föräldrarna, vart ute med Molly ner till affären och köpt keso till lunchen som blev pannkakor :) gött. Testade att göra en Avocado/Kesocrepes, inte helt fel faktiskt! :)
Samtidigt har jag tittat på Mission Impossible: Ghost Protocol, inte helt fel det heller ;)



Nu sitter jag här och filosoferar på det mesta och ingenting. Låter huvudet "go blank" och fingrarna sköta sitt. Blir ingen innebandyträning ikväll, säkerligen för att det inte är så många som kan. Det är sista tisdagen innan avslutningen på lördag! Får se hur den kvällen blir. Mat och dricka är det enda vi vet, och någon slags aktivitet blir det också som det stod i smsinbjudan. Blir säkert roligt :) Självklart kommer bilder från den kvällen! håll till godo :)

Täljefest

Jag spenderade som sagt lördagen i Södertälje tillsammans med Madde, och massa andra. Roligt var det! Jag kom hem vid 2 snåret och åt lunch, kände då att jag inte skulle hinna till resturangen kl. 5 så jag smsade Madde och beklagade. Jag duschade, gjorde mig iordning..fick till en väldigt fin frisyr tyckte jag själv (a), satte mig på tunnelbanan i vad jag tyckte var i nogorlunda god tid.....men då var det växelfel som sinkade ner alltihop och jag vart ännu mer försenad! Till slut kom jag dit, en timme senare än vad jag sagt. Men som tur var vart ingen deppig över det. Fick ett fint "Hej Camilla" av alla som satt i vardagsrummet. Då kände mig sig inte alls uttittad x) haha.



Vi var hemma hos Maddes kompis Katja som fyllde 21 år! Var där några timmar innan vi gick vidare ner till krogen. Hamnade först på CP (centralpuben) en timme. Lite halvsegt men jag och Madde förgyllde timmen med varsin jägershot och varsin Smirnoff.

  

Därefter blev det vidare gång till nästa krog som jag tror hette Sailors (rätta mig om jag har fel), även där var vi en timme för tydligen stänger alla ställen 02:00 i stan -.- till skillnad från sthlm som har 03:00 åtminstone. Där vart jag bjuden på en Smirnoff av en snäll tjejkompis till Madde.
Kvällen kunde ju inte sluta där, vilket den verkligen inte gjorde! Vi försvann upp till Maddes kompis (yess många kompisar har hon ;)) Tania, där det vankades efterfest, musik, skratt, dricka, sanning eller konsekvens, stripshow, lapdance...ja en massa hände x) och roligt hade vi! Helt plötsligt började det ljusna till, men ingen höll koll på tiden ändå. Madde och en kille hade somnat för några timmar sen men Tania, jag, Micke, Patrick och Sippe var kvar i nöjenas tid ändå. Framåt 8 tiden började Patrick tänka på refrängen, så han blev den första att lämna oss, sen somnade Tania och det blev jag och två killar kvar som var kvar och snackade om allt som livet hade att erbjuda.
Klockan slog 9 på dagen efter och vi gick ner till Dalaparken, jag tog en 90grammare till frukost, och vi satte oss i solen och njöt av värmen!

Jag åkte därifrån runt 11 tiden så att jag skulle hinna till städningen hos mormor. Åt lunch där och begav mig sen hemåt för att chilla i sängen tillsammans med Skilda Världar tills klockan blev halv 7 och jag inte orkade vara vaken längre. Jag hade ju varit vaken i ett och ett halv dygn ;) så ni kan ju ana att jag sov heela natten! Efterlängtat.


södertälje

Tja! En bra dag är det idag. Har jobbat från 9 och det fortsätter i en timme till. Sen blir det hemåt för att få i mig lite mat innan jag måste kasta mig in i duschen för att göra mig iordning inför kvällens nöjen. Det blir en övernattning i Södertälje där det väntas födelsedagsmiddag, förkrök och sen krogen. Allt börjar kl. 5... så man får se hur man mår när man går och lägger sig haha!



Vad ska ni göra idag/ikväll? :)

Mission Impossible: Ghost Protocol



C C C C c

"uuh and.. shopping at IKEA all the time"


LOL = Lots Of Love


Gothenburg, here we come!

Hade mys igår med tända doftljus och Vampire Diaries :) Älskar ljus, speciellt med doft, luktar så gott och man blir så glad av det. Behövs verkligen när man ens humör är lite sisådär och man behöver uppmuntran av sig själv. Att då krypa ner under täcket med en bra serie och tända ljus...heaven.





Idag står jag på veckans sista arbetsdag. Jag hade ju planer på att åka till Norrköping den här helgen och därför fixade jag bort helgens arbetstider + några till som jag försökte få tillbaka men de gick till en annan tyvärr. Så den här helgen har blivit en downside när det kommer till ekonomin. Ärligt talat så har hela den här månaden var en spenderingsmånad, både till det negativa och positiva. Får försöka gottgöra det resten av veckorna som kommer, innan göteborg! För där vet jag att pengarna kommer att försvinna.
På tal om Götet så är resan och boendet fixat nu! Känns otroligt nice :) Nu är det bara tatueringstiderna som måste fixas. Måste se till att ringa till studion på fredag eller nästa vecka så det blir klart också. Sen är det bara och köra! Ses vi där nere? ;)

"Everything will be alright in the end, and if it's not alright, then it is not yet the end"

Jag hade en bra dag igår, jag var glad! Gymmade först med Ida, jag har som sagt varit sjuk så kunde inte ta ut mig helt o hållet. Men jag var med henne när hon körde ben och sen mot slutet gjorde jag två armövningar. Därefter gick vi upp till henne och åt lax och keso, micke gott micke gott :D Sen gick vi ner till gymmet igen och solade 12 minuter var, otrooligt skönt och välbehövt! Fick bort den vita sportbhn på ryggen, thank you! Åkte hem ett par timmar och tog det lugnt innan jag vid sex tiden på kvällen åkte för att möta Sofie på vägen till Arninge. Hon följde nämligen med mig dit och körde ett zumbapass, det var jätte roligt att hon tyckte om det och att hon sa att hon kommer följa med flera gånger x) zumbabuddie!
Vi gjorde följe med buss, tunnelbana och buss innan våra vägar skiljdes av i Sickla där jag gick på bio med föräldrarna och mellanbrorsan. Såg en gullig liten film om ett par äldre människor som åker till ett hotell i Indien, The Best Exotic Marigold Hotel.

 

C C c c c

Det är nu på vägen hem man börjar undra hur liten världen egentligen är. Hur oddsen kan förekomma? För inom loppet av två dagar så såg jag först killen jag tidigare var på G med, som jag aldrig trodde jag skulle se mera i hela mitt liv, och därefter (idag) så har jag bråkat med killen jag är på G med nu för tillfället. Är det här tecken på något? var det verkligen så att jag ska ha ett sugigt kärleksliv för att jag hade sönder den där spegeln för ex antal år sen? Är det inte så att händelser formar våra liv? Och efter det ska vi välja våra val som bär oss framåt. Vet inte vad som händer nu framöver, allt jag vet är att jag inte ska till Norrköping i helgen, jag ska ha mitt första Zumbapass den 27 maj, och Göteborg i sommar. Resten får lösa sig hur bäst det själv vill. För nu checkar jag ut!

caio.


gym med ida


Göteborg med tjejorna

Nu är det lite mer planerat för resan med Becca och Malin till Göteborg i slutet på juni! nice ;) vi ska dit ner för att shoppa, testa på Götets nattliv och tatuera oss! Kommer bli fett.
Jag har nu kollat runt lite på stadens olika tatueringsställen och fastnade för en studio som ligger lite utanför, Ink Station. Någon som känner till det? Någon som varit där och vet hur servicen är?
Jag har ju redan en tatuering som de flesta vet om, mellan skulderbladen, men den jag ska göra nu har jag velat fram och tillbaka om i månader nu. Har vetat vad jag ska göra men inte vart på kroppen jag ska gör den. Tills fredagsmyset med Becca hände i fredags och vi satt och pratade om det. Vi kom fram till precis under magen, lite hett ;) Där ska jag göra ett antal stjärnor, av den enkla anledningen att jag älskar stjärnor (a)


Egen chai-latte

Hittade nyss ChaiLattepulver som någon hade köpt till jobbet, säkert Jerry :p som man bara vara tvungen att prova! Det stod till en liten kopp så jag trippeldubblade bara antalet så det blev till ett stort glas och det funkade. :) Gott!



6 msk varm mjölk
6 msk chaipulver
och resten hett vatten upp till glasets kant

and there you have it ;)

Ledig lördag!

Igår lördag var jag bara hemma, så otroligt skönt det var! Annars så jobbar jag ju alltid varje helg, egentligen varannan helg men alltid blivit så nu på sistone att jag tagit extra pass. Då har det blivit arbete varje helg. Knappt någon ledighet eller roligheter på helgerna. Tills igår, och då var man sjuk också haha... Men jag tog det mest lugnt, kollade på Tre Kronor, Skilda Världar, städade hela rummet och rensade lite. Behövdes verkligen.
Senare på kvällen vart det film och popcorntime :) The Legend Of Zorro.


Film

Blev som sagt filmhyrning och pizzaätandes i fredags, mycket trevligt! Som alltid när man hyr film så känns det alltid som man står i en evighet och kollar igenom vad dem har, trots att man vet vilken genre man vill ha! Men till slut så hittade vi en film som vi tyckte skulle passa oss båda och rätt hade vi! Love Wedding Marriage med Mandy Moore och Kellan Lutz. Gullig film med många roliga stunder :) Rekomenderas till den stunden man känner sig lite kärlekssugen men inte vill se samma "gamla" rulle och trånar efter något nytt.



C C C C c

fredagsmys

Titta på film och äta pizza med Becca står för kvällen. Jag är sugen på en kärlekskomedi, får se vad hon vill se.
Vad gör ni ikväll? :)



tusen bröder

Fredag här igen. Sitter vid frukostbordet och kollar på Tusenbröder. De flesta vet eventuellt vad det är, men det visste inte jag innan mamma hade köpt dvdboxen. Handlar om tre kompisar som startar en målarfirma, skulder läggs på hit och dit i olika former och inga av dem har pengar till att betala dem. Då bestämmer de sig för att råna en bank nere i Flen. En svensk serie med Ola Rapace i en av huvudrollerna. Jag har än så länge bara sett början och det verkar vara väldigt spännande och se vad som händer härnäst. Om de klarar sig undan eller vad som händer.



Idag blir det att vara kvar hos föräldrarna som man sov över hos igår, ska försöka fixa bilderna och videoserna från surfplattan till mammas dator. Förhoppningsvis lägga upp dem här sen! Ikväll blir det fredagsmys med film och pizza med Becca :) Ska bli roligt!

Hur blir eran fredag? :)

cuddle












Finally arrived

Nu har det äntligen kommit. Min proteinpasta och shaker :)


<3 Ellen

En annan version av Twister, typ.
Nu blir man ju sugen på att köpa Twister och spela med vänner! :)



Kan man få Scott Caan på köpet då? :O hähä

fyy fään

Det får man verkligen säga idag efter den natten jag har haft. Jag visste det igår att jag skulle ha det, visste det innan jag gick och la mig också! I told me so ;)
Jag är nämligen ruskigt sjuk, halsont och förkyld! Kliar som bara den... Därför blev toarullen ens bästa vän igårkväll (och idag), och det kändes som om man bara sov fem minuter i taget hela tiden för man vaknade av att man nös, haha.



Dock är man ändå tvungen att jobba. Har arbetat varje dag nu sedan veckan började. Igår hade jag också en lärling, Sami med mig. Näspray och alvedon hjälpte mig då igår så jag kunde hålla mig nogorlunda fräsch i de få timmarna jag orkade vara där. Jag hoppas att jag inte smittade allt för många :( Därefter vid 8 snåret åkte jag hem och gjorde mat och la mig i sängen och kollade på 2 avsnitt av Tre Kronor och fortsättning på filmen She's The Man som jag började se igårmorse. Bra nostalgi film! Channing Tatum är ju bara för fin den pöjken ;) Man ler fortfarande samma fåniga flickleendet i slutet varje gång haha, grrr.



Nu arbetar man, åter igen, fram till halv 12. Sen ska jag till årsta och hämta ut mitt paket från Gymvaruhuset. Sen ska jag ut och gå med hunden en stund och därefter spendera lite internettid och kolla på nån film hos föräldrarna :)

Hoppas ni har en bättre dag än jag. Det ser ut och bli fint väder idag så bege er ut! caio.

"...det härdar"

Denna dagen har varit lite upp och ner känner jag. Vaknade och mådde inte det bästa man kan må. Halsont och allmänt låg. Tog en ipren till frukosten och det vart genast mycket bättre, blev då på bättre humör och längtade till zumbapasset man skulle gå på och delvis hålla i. Jag skulle få vara med idag och hålla i några låtar, sjukt roligt tänkte jag :D Satte på mig zumbabyxerna och londonlinnet, nu var man på topp. Zumbafräsch ;)
Åker dit, får halsont igen... aj aj inte bra. Man ska inte ha halsont och träna! That's a big no no! Men det var inte så mycket att göra när man väl var där. Drack lite vatten innan och hoppades på att halsen skulle bli len utav det. Jag hade fel. Den fortsatte genom hela timmen. Och bättre timme kan man ha. Roligt var det, det kan jag inte säga att det inte var. För det är det, zumba är roligt! Men det blir en helt annan sak när man står där uppe och ska hålla själv och visa andra. Man vet att man kan låtarna. Men sätt båda fötterna upp på podiumet, all eyes on you, ivrigt följer en, då blir det svart i huvudet och man glömmer bort första stegen. Trots att dem är inpräglade i bakhuvudet.
Får se hur det blir i slutet av maj då jag förhoppningsvis håller mitt eget pass här på jobbet. Hoppas att jag glömmer bort mig där!!!



Och nu blir det då arbete i x antal timmar framåt som vanligt. Kommer nog gå sådär pga mitt halsont, men som Ludde sa idag "Det som inte dödar...". Så det är väl det mottot som får bli dagens!

caio.

dagens

DAGENS VILL HA: Honom.

DAGENS KLÄDSEL: Ljusbruna kortbyxor med grå "Free Hugs" t-shirt, vita strumpor.

DAGENS SMINK: Mascara och eyeliner.

DAGENS FRISYR: Utsläppt.

DAGENS HÄNDELSE: Duschade (skönt) <3

DAGENS LÅT: Antidote.

DAGENS PLANER: Arbeta.

DAGENS SAKNAD: Myys.

DAGENS DUMMASTE: Diskade inte all smutsdisk.

DAGENS SJUKA: Magnus och Fredrik förklarar för varandra vad Summerburst är xD

DAGENS DROG: Criminal Minds.

DAGENS KRAM: Har inte kramat någon idag.

DAGENS PUSS: Har inte pussat någon idag.

DAGENS KÖP: 2 pajer.

DAGENS GODIS: Blodpudding.

DAGENS HUMÖR: Seg.

 


do it

Följ min blogg med Bloglovin


hårdipp

Nya modet nu är ju att färga topparna i en (helst) neonaktig färg. Man ser många på nätet som redan har gjort det, och som passar i det! Men frågan är ju bara om man passar i det själv. Många vet att jag är inte den som är den, jag har haft en hel del hårfärger i mitt liv...blont, brunt, röd-brunt, svart-rött, rött, blond,rött, svart med röd-rosa-lila-orange lugg...ja en hel del som sagt xP Så varför ska man inte testa denna trend också? Läste nyligen Saras inlägg om "Dyediped hair" och hon hade lagt på rosa färg på sina toppar..fint :) Man kanske ska göra det lagom till sitt zumbapass i slutet på maj? Men jag kommer inte ha rosa färg dock, en annan färg har jag i sånnafall tänkt. Men mer om det en annan gång ;)

Vad tycker ni om det nya modet? Någon som har vågat sig på att testa?



Lauren Conrads regnbågsfärgade toppar.

Zumbagrund

Igår vart det en dansdag lik ingen annan. Jag gick nämligen andra bassteget i min zumbautbildning, så nu har jag det jag kallar zumbagrunden :) tjoho! Och roligt var det kan jag lova, det går inte att förklara hur roligt man har på sånna dagar. Det är en "got to experience" upplevelse for sure ;) Utbildningen var 9 timmar lång, vi dansade i princip hela tiden. Därefter på kvällen vart det en och en halvtimmes zumbaklass med alla ledare (förutom Alicia & Tania) som leder där. Vilket röj det var!! Så ni kan ju tro att jag var trött efter 11 timmars dans igår. Jag fick ju tyvärr också vänta en timme på bussen som skulle ta mig hem också pga. ett fel från sl:s sida(!), men när jag väl kom hem så ställde jag in det jag hade handlat, tog fram bär ur frysen på nattining till morgondagens frukost och gick direkt och la mig! Jag var helt slut och somnade på direkten haha





Men nu ska jag fortsätta jobbet! caio.

B2

Solen skiner och jag jobbar, det är som det ska vara :p
Hoppas ni har en trevlig dag hittills och kvällen blir likaså. Själv ska jag arbeta fram till 5 tiden, sen ska jag hemmåt och äta. Tydligen kommer Beccas kompis dit ikväll också så det bli ju trävligt. Annars blir det tidig nattning för min del då jag ska upp tidigt och åka på utbildning borta i Arninge. Basic 2 i Zumba med andra ord ;) Ska bli jätte roligt! Kommer få lära mig fyra nya danser, Soca, Belly Dance, Tango och en till som jag inte vet hur det stavas eller uttalas, men det är ju därför jag är där...för att lära mig eller hur :) Så det blir att dansa från halv 9 på morgonen till halv 5 på eftermiddagen. I love it!


seattles sömnlöse



C c c c c

may the for(th)ce be with you

Läste nyss att det är Star Wars dagen idag! <3
Och hur kan en sw-nörd som jag inte föra det vidare? xP



Nu blir det film: Sleepless in Seattle.

Low Carb Pasta

Yepps ni hörde rätt.
surfade runt och hittade en träningskilles blogg och läste att han hade köpt hem lowcarb pasta med hög protein halt...då vart man ju genast nyfiken. Själv försöker jag äta LCHF så ofta jag kan, och har slutat nästan helt med pasta. Därför kan ju detta vara perfekta tipset när man vill göra en pasta rätt, efter träning eller till vardags.
Vad säger ni? Jag ska beställa hem två paket hur som helst :)



Länk: http://www.carbzone.se/low_carb_fusilli.html

i'm a victim of desire

Idag har jag vaknat upp och tagit det ofantligt lugnt! skönt.
Åt frukost, kollade på några avsnitt av Criminal Minds, packade en övernattningsväska då jag är hundvakt ikväll igen hos föräldrarna för att de ska spendera kvällen på tyrol med Skiffs & Lenny. Därefter åkte jag hit och lämnade väskan, såg klart Rise Of The Planet Of The Apes och åt lunch.
Trodde den filmen skulle vara mycket bättre än vad den var. Vilket är synd och säga då jag faktiskt var en av dem få som gillade Planet Of The Apes med Mark Wahlberg (<3). Därför hade jag stora förhoppningar på den här filmen, vilket man inte ska ha när man ser film...eller allt i livet när jag tänker på det. Man ska ta det som det kommer, inte hoppas för mycket, för då blir det, oftast, som man inte hade tänkt sig. Men den funkade att kolla på helt klart.



C C c c c


Sen gick jag ner med den filmen och What's Your Number till Direkten och lämnade in dem till Mike. Jag hade Molly med mig dit ner också, så då bestämde jag mig för att gå promenad in till stan där mamma klippte sig tillsammans med Molly. Var inte helt säker på vägen in dit eller när mamma skulle vara färdig hos frissan, ringde henne men hon svarade inte. Så därför gick vi bara in till Slussen (en timmes promenad) och åkte tuben resten av vägen.





Därefter gick vi ner mot pendeln, mamma köpte en sallad tll sig och en chailatte till mig, vilket var efterlängtat då jag hade gått så länge i den kyliga blåsten som var. Händerna var lite småfrussna kan jag säga :)
Ikväll blir det bara att sitta framför datorn och tvn och hoppas på att nå kul händer, och gå ut med hunden också förstårs.

Hörs senare, caio.

Hur många har du legat med?

Igår hade jag filmkväll med mig själv och såg What's Your Number och halva Rise Of The Planet Of The Apes. Första filmen såg jag hela och guu så bra den var. Har annars svårt med komedifilmer nu på sistone för de flesta handlar om samma sak, likadana skämt. Men den här bjöd på nå extra, ni måste se den för att förstå. Och jag lovar er, ni kommer skratta ihjäl er !!! haha. Jag skrattade mer än vad jag trodde jag skulle göra, kanske inte det bästa att äta middag samtidigt som jag tittade men jag höll mig från att sätta i halsen lyckligtvis :)

Den handlar om Ally som läser en artikel efter att ha fått sparken från jobbet att en kvinnas genomsnittliga Ligg-antal (personer man haft sex med i sitt liv) är 10,5. Hon blir väldigt stött på siffran då hennes är 19. Det stod även att för de som har legat med mer så brukar nummer 20 vara den man gifter sig med. Så i jakt på hennes nummer 20 så tar hon hjälp av sin granne för att söka upp sina ex, i hopp om att någon av dem kan bli den lycklige nummer 20.



C C C C C

Gårdagen i bilder



Träd som växer utanför mitt gamla rums fönster :)



Trött hund efter att ha kastat boll :)



Man skulle ha förutsett det, men det är lätt att vara efterklok -.-



Gjorde ägg till pyttipannan......lite läskigt när ägget formar sig som ett embryo och äggulan blir ett hjärta ???? vad betyder det :S

the story of my life




i can see clearly now the rain is gone

hej hallå!!!
Idag är det soligt och fint ute :D såå härligt!
Dagen har spenderats med att städa hos mormor, och käkat blodpudding där :) Därefter åkte jag tillbaka till föräldrarnas lägenhet där jag kommer spendera kvällen då jag är hundvakt. Tvättade, hängde tvätt, vek tvätt, rakade benen, och begav mig sen ut i solen igen för att kasta lite boll med Molly nere i hundgården som finns i backen.

Efter ett tags springande efter boll vart hon trött, så då slutade vi och gick ner till kajen och hyra film. Det vart What's Your Number och Planet Of The Apes: (R)Evolution. Första filmen har Becca sagt läänge att jag ska se så när jag såg den i hyllan så tog jag chansen ;) och andra filmen har jag alltid velat sett sen den kom ut på bio. Men det vart aldrig av, så båda ska bli spännande att se! Jag tror jag kommer gilla båda.

Vi får se :) caio.

p.s. det gick tydligen inte att ladda upp bilder så testar ikväll igen.


Skansen o grillning

Valborg var det igår! Jag, Ida och Linnea åkte till Skansen och var där hela dagen i solen som verkligen gassade på. Så lite mer färg fick man på sig då man gick i linne :) skönt.
De säger ju också att man ska dricka mycket sån dag som det var igår, visst drack vi lite men mest åt vi, haha (a) Det vart lunch när vi först kom dit så både vi och speciellt Linnea kunde få lite energi i sig. De tog pannkakor och jag tog en lasagne. Sen gick vi vidare och såg lite djur och medan Linnea låg o sov i vagnen hittade jag och Ida ett glass o våffelstånd. Så hon tog en mjukglassbägare med chokladströssel och jag tog en vanlig våffla med grädde och sylt :] Sen gick vi vidare och hittade ett stånd där de sålde rökt fisk, så då delade vi på en rökt lax i hamburgebröd..gott! Sen hittade Ida godiskarameller och brända mandlar.



Så man var ju rätt så stuffed när man kom hem och trött i huvudet pga av alla soltimmar (och skrikande barn :p) Men det var inte slut där faktiskt. Vi skiljdes åt och jag begav mig hemmåt, stannade vid Liljeholmen för att köpa lite dricka till kvällen, för vi skulle nämligen grilla hemma! Riktigt trevligt var det. Först var vi bara jag, Malin, Becca, Kim, Nyström, Jacob och Cecilia. Men kort efter att vi hade käkat så kom Sara, hennes syster Moa och en till kompis. Och framåt "småtimmarna", så kom ett par killkompisar till Sara. Så vi blev en hel del till slut.
Vi satt i en park nära vår lägenhet och grillade, spelade kubb, sköt lite fotboll och lyssnade på bra musik. Det vart mer än en helt okej kväll igår alltså ;)







Idag ska jag spela tv-spel med Petra, äntligen! Det var läänge sen vi gjorde det. Vi brukar göra det då och då, men nu har det blivit en massa annat som kommit ivägen.. resor, arbete, m.m. Det ska bli kul att ses igen! Tydligen har brorsan köpt ett nytt spel också så det ska bli intressant och se vad det är :)
Det är ju också, som ni alla vet, tisdag idag och det betyder innebandyträning på kvällarna......oftast. Jag gick till jobbet idag i tron om att det skulle vara träning ikväll, så "stora trunken" bärde jag med. Skulle inte ha gjort det eftersom man nyss fick sms från lagledaren där det stod att hallen var stängd idag.........då tänker man att kunde inte det kommit en aniiing tidigare. Men men, får man lite mer muskler ;) hähä... eller nackspärr och axelproblem för att väskan vägen en del med alla saker i xD



Arbete fram till kvart i 1, sen bär det av mot Huddinge kommun! caio.

RSS 2.0