Hungryyyyy

Hej hallåå!
Står här på jobbet åter igen och är otrooooligt hungrig! Vi har slut på frukt hemma, så blev ingen riktig eller vanlig frukost direkt för mig, inte. Det vart en liten skål av müsli, pumpakärnor, fil, och några frysta blåbär, plus två julvörtar (bröd) med rökt skinka på. och jos och vitaminer också självklart. Annars brukar jag liksom ha en jätte stor skål av en massa frukt, fil och müsli och jos och vitaminer.
Så snart ska jag åka in till stan och slå en person i biljard, hehe, så då får jag köpa något på vägen.

Därefter blir det att åka tillbaks till jobbet, jobbar mellan halv 5 och halv 8, och sen tänkte jag åka till mamma och pappa och ha lite fredagsmys och ge pappa en Whiskey bok jag hittade som jag tyckte han skulle få :)

Nu måste jag nog hjälpa kunder, caio!

Incoming Change Of Year

Hej Hallå!
Idag blir det ingen direkt spännande dag, förutom att jag kommer jobba med Nicco. Men annars bara sega hemma till efter lunch och sen börja jobba kvart över två.

Snart är det då nyårsafton, och vad händer då? Jo, först så ska vi ha några på middag innan här hemma hos oss. Sen så kommer resten och det blir lite dricka och spel :) Därefter ska vi åka vidare till en hemmafest hos mina arbetskollegors kompis Dannes (inte han jag berättat om förut) hus ute på Värmdö. Vi var där förra nyår så det ska bli kul att få komma dit igen!

Vad händer för er på lördag? :)

Shoppingbilder

Hej Hallå!
Här kommer då bilderna på det jag hittade då jag och Becca var och mellandagsshoppade i tisdags :)



Två ringar, armband och ett halsband med handklovar (var tvungen att ha :p) från Glitter. Ett gult linne, en svart plast"läder" kjol, grå kjol och grå kavaj med gult inuti från Vero Moda. Röd "All You Need Is Me"-t-shirt och USA lång t-shirt från Gina Tricot. Glittriga guld klackskor från Bianco, som jag ännu inte vet om jag ska behålla eller inte. Får se om det passar till nyårsoutfiten först. Som visas på bild 2 och 3 (förutom den gråa penkjolen) och så självklart smyckena (förutom halsbandet, ska ha det jag fick av Becca i julklapp :))
Jag hittade även lite mycket fiina underkläder på Gina Tricot och H&M :]

Make Way for New Years

Hej Hallå!
Vilken dag!! Becca och jag har varit i stan heela dagen och fyndat efter nyårsoutfiten. Mellandagsrean har ju startat nu i butikerna utöver stan, och självklart varje gång jag är ute och fyndar hittar jag alltid allting som inte är på rea! Just my luck, huh? ;) Men lite hittade jag på rea, och en kavaj som jag köpte till nyår (kommer bilder imorgon), var en knapp halvt av på, så Becca fixade 10% rea på den, himla bra att ha en exbutiksbiträde med sig ;D hihi.
Vi lunchade vid halv 3 på Café 60, varsin foccacia. Jag åt upp hela min sallad och åt lite mer än halva foccacian, efter det vart jag såå mätt att jag mådde illa!! Det var verkligen inte skönt för min mage :(
Därefter fortsatte vi letandet, och åkte till Slussen och gick in på Gina Tricot (den största och bästa). Hittade lite mer kläder till både oss, och sen vidare till Liljeholmen för att hitta klackskor till mig som verkligen gick åt fanders hela dagen. Till Becca hittade vi ett par sjuuuuukt snygga blåa klackskor, som jag för övrigt MÅSTE köpa också. De var så gudoomligt sköna och snygga! Och till mig hittade vi ett par guld klackskor! :) Myycket glittriga hihi :) De ska jag testa hur de ser ut med outfiten jag har köpt, passar dem inte ska jag lämna tillbaka dem och hitta några andra.

Som sagt bilderna kommer imorgon eller i övermorgon! Nu sitter vi och kollar på 27 Dresses på tv4, rolig :), hoppas ni har haft en bra dag och att morgondagen blir lika bra. Kraam och caio :)

Biljard in my heart

Hej Hallå!
Tillbaks till jobbet igen efter julhelgen. Det var bra, segt men bra, känns skönt att tjäna lite pengar igen (a). Jag jobbade mellan halv 11 till 17:15, sen så följde jag med Nicco upp till hans kompis några minuter. Därefter skyndade vi oss ner till bussen på två och en halv minut(!) och åkte till Forum, där jag köpte chefens julklapp och han köpte ett spel till sig själv. Sen så åkte vi in till stan och satte oss på Café 60 och åt varsin Foccacia...splended! Hehe mycket rolig konversation vart det hurovida hans foccacia smakade öl xD hahah.... vilket den gjorde lite.
Efter vi vart mätta och glada, så åkte vi in till Fridhemsplan och Biljardpalatset. Som ni kanske förstår se spelade vi fyra omgångar av biljard. 3-1 till mig (A) ofcööörse! hihi. Älskar att spela biljard, har gjort det sen jag var 12-13 typ :) Sen man gick på fritidsgården och blev upplärd av proffset Peter.
Kändes roligt att spela biljard! Kändes som om jag aldrig hade slutat :p Vill göra det igen!! Någon som vågar utmana mig?? hehe.


Ett Spel av Skuggor

Hej hallå!
Igår vart det en lugn dag. Kollade på några Supernatural avsnitt på morgonen sen så spelade jag lite CSI på dagen, innan Carro kom för att få sin hårbotten färgad. Därefter fick jag, Becca och Kim skjuts hem till pappa där jag hämtade mitt nya sl kort och nya GULD sf kort ;) Sen så åkte vi in till stan och satte oss på Coffee House By George vid Skrapan. Åt mat och snacka en massa, satt där i timmar. Efter det så gick vi in till bion för att se nya Sherlock Holmes A Game Of Shadows.Vi tyckte alla likadant att den var en bra film :) Downey Jr och Law är alltid lika roliga ihop, hehe. Bilden säger ju allt eller hur? Så har ni inte sett den, eller ettan, så se båda :)



Nu blir det jobb fram till 5. Ciao!

God Jul !!

Asså guu, jag älskar mina presenter!
Jag fick pengar (farmor, farfar), ljusglas och sängkläder och presentkort på IKEA (bene, petra), bestiklåda (mormor), New York kudde och 2 biljetter till Dirty Dancing!!!! (mamma, pappa), och slutligen 2 mjukisbyxer which I ABSOLUTLEY LÖÖÖÖÖÖÖV!!!!!!!!! <3 Ett par ljusblåa och ett par gråa :) Mina nya älsklingar :)



Man var ju självklart tvungen att leka lite amatör-modell också under kvällen också. Så här följer bilder på mig hemma, bilder mig i Bene och Petras badrum, och sen hemma igen när jag har mina nya mjukisar på mig :] <3



Sen så blev det självklart lite foton på granen, julklapparna, godiset, och frukten och ljusen :)




Jag fick med mig julmat hem också, snälla Petra!, så jag har lite matlåda till jobbet på måndag. Så nu ska jag sno en av de fem brödbitarna jag fick hem också. SÅÅÅ gott bröd, vet att det inte är bra, men testa och smaka det ni och man måste bara ta en bit till hihi (a)

Hoppas ni också haft en bra julafton med era nära och kära, och att ni har ätit er mätta! *Julkraaaam*

Julafton :)

Hej hallå!
Julafton idag och det firas med en lite annorlunda frukost än vanligt. Brukar inte äta så mycket bröd längre, men Becca hade igår (till vårt julbord) köpt Julvört (bröd), så till min müsli så tog jag julvört med en laxskiva på :]



Idag blir det att måla klart tomten och sätta den i ugnen i ca 40 min så färgen blir hel, sen slå in de sista julklapparna. Därefter göra sig iordning och åka till brorsan och hans sambo för att kolla på Kalle Ankas Jul och fira julafton där tillsammans med vår familj och hennes familj :)

1:a julbordet

Jag och Becca åt eget julbord med värmeljus och massa snack om diverse saker :)
Hade glömt bort hur mätt man blir på en gång. Man blir ju så sugen på det och tar jätte mycket på en gång, och äter allt i ett svep så blir man jääätte full i magen sen x) I och för sig bra lärdom dagen innan så man äter lite långsammar sen på julafton imorgon.




Nu blir det Supernatural :)

Bara Några Timmar Kvar <33

Hej Hallå!
Nu har jag köpt julklapp till Linnea (som ska få en gunga, eller rättare sagt en "sväva" som IKEA kallar det och orange älg med blåvit-randiga strumpor), och Petra (som ska få smartphone-vantar, alltså vantar man kan svara i telefonen utan att ta av sig dem :)) Mamma och jag åt även lunch där också, mamma tog en ceasarsallad och jag kycklingfilé och bea. Jag köpte också lite värmeljus och blockljus.
Petras present köpte jag dock inte på IKEA utan i Gallerian inne i stan, sen åkte jag till Liljeholmen och köpa presentpapper åt Becca och sen lite mat, och frukt till frukosten imorgon :] VIKTIGT! hihi.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och vet inte vad jag ska göra efter det här..


Pixs - 1 DAG KVAAAR <3

Precis som jag sa för några dagar sen så kommer här bilder på mitt nya hår, vad tycks? :]



Nu blir det åktur med mamma till IKEA, sen köpa Petras julklapp.
Uuusch för att vara sjuk dagen för julafton :(

Nyklippt

Hej Hallå!
Idag vart det inget besök hos mormor tyvärr. Först så har jag varit hos frisören vid 10 och därefter åkte jag direkt till jobbet, började 13:45 så fick ta en macka på bussen till lunch! Stressiga tider. Kommer självfallet ta bilder när jag kommer hem ikväll och lägga upp så fort jag har tillgång till internet igen (och är själv).
Annars har det inte hänt så mycket annat.. eller jo i och för sig det som hände nyss. Jag har världens bästa mamma!! Tåg/busskortet går ju ut snart, den 31 dec, och SL-folket har ju valt det här året att öka deras priser (lagom till att jag ska köpa själv). Så därför har jag gått de här senaste dagarna, då jag blivit påminnd om det, och tänkt ut vad för kort jag ska köpa. Om jag ska köpa månadskort som alla andra eller årskort som mamma brukar köpa åt mig. Så innan jag hann verkligen sätta mig ner och kolla priserna och räkna ut vad man skulle tjäna mest på. Så fick jag ett sms där det stod att "tomte hade varit och lämnat ett sl-kort". Hur glad blir man inte då på en skala kottar?! :D jo...en aning sådär! hihi. Har man världens bästa mamma eller har man??

Inget Internet

Hej Hallå!
Står på jobbet där man har internet, har inte det hemma nämligen. Därför uppdateringen har varit dålig!
Var snö imorse när jag vaknade och senare gick till jobbet vid halv 7, plus att det snöade också så man fick härliga julkänslan. Älskar dem morgnarna! :]



Mycket fin gran som står utanför vår port, nästan.

I helgen har jag tränat och jobbat. I lördags värdade jag på morgonen, för att senare vid 11 snåret bege sig till Sickla där Nicco och jag skulle stå och marknadsföra oss på Friskis i Sickla Gallerian. Var jätte kul! Vi stod och snackade en massa, om träning, han körde gåtor med mig, jag klarade 2 av 5. Lite stolt över mig själv är jag ändå (a) hihi. Vi stod även tillslut och pratade om disneyfilmer och disneymusik :) Självklart pratade vi med potentiella kunder och motionärer också! Gav klubbor till barnen som gick förbi :)
Även den lördagen snöade det nästan hela dagen. Självklart tog jag bilder då med.



Parkeringen utanför Sickla Gallerian.



Bild tagen från busshållplatsen när jag var på väg hem senare på lördagkväll, snön ligger fortfarande kvar. Dock inte mina fotsteg :p



I fredags var jag även och julhandlade med mamma och mellanbrorsan. Köpte en silverskål till farmor (och farfar) som jag ska lägga geléhallon i (farmors favoritgodis), en grön långtröja till storebrorsan, och på bilden ser ni mormors julklapp. Var inne på panduro där mamma skulle ha stjärnor, då hittade jag denna otroligt söta porslinstomten som jag ska måla luva (som redan är påbörjat) och byxorna röda, resten ska vara vitt. Så jag hoppas hon gillar den! För det är inte det lättaste och tar inte så snabbt att göra. Pillerjobb och tålamodsarbete är vad som har varit och vad som väntar nu idag då jag ska fortsätta, och hela veckan fram till på lördag då det är julafton!!!!
Senare samma kväll (på lördagen) så åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning för den fest som becca och jag hade med några kompisar. Nicco kom förbi några timamr också så det var trevligt (:

På söndagen gick jag då upp tidigt, inte så mycket sömn från festen natten innan, för jag skulle spela match.....trodde jag. Var på väg dit i alla fall och eftersom jag inte hade något internet så chansade jag på att åka runt 8 tiden för vi skulle samlas 9. Men såg att jag evetuellt skulle bli en aning sen, så smsade vår lagledare och berättade det och frågade om någon kunde hämta mig på halva vägen. Får smssvar tillbaka att matchen är inställd. Då fick man gå av tunnelbanan och gå över till nästa perrong och åka hemmåt igen. Hämta gymkläderna och åka dit och träna. På vägen dit, vad tror ni händer?? Jo, jag slog i mitt onda knä igen!.. Precis som jag började bli bättre, och det började läka. Så nu kan gå och stödja mig på det, men jag kan inte stå på knät, så får se hur det blir med innebandyn resten av terminen och början på nästa år.



Det vart ett ganska så långt inlägg men bra ändå så man blir lite uppdaterad i mitt liv för dem som är intresserade (a). Nu ska jag återgå till arbetet, sen när jag blir avlöst vid 12 tiden så ska jag äta och duscha. Därefter hem och fortsätta måla tomten, innan man ska tillbaka till jobbet och värda på kvällen. Caio!

Lucia Movie Night - recension

Hallå igen!
Jag har varit och städat hos min mormor som vanligt. Hon skulle baka något så jag fick köpa lite jäst och sötmandlar åt henne :) Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, har tvättat målvaktskläderna och lyssnar på Stockholms enda dansgolv 107.5.
Kvällens träning är ännu obestämd. Antingen kör jag jympa......nej nu blev den bestämd! Hade smsat mamma och frågat om hon ville jympa med mig, men hon skulle på möte -.- Så jag får köra Core kl. sex istället. Ska köra crosstrainer en timme innan då hade jag tänkt!

Vad gjorde jag då igår?? Jo natten till igår, rättare sagt, så var jag med brorsorna, Thomas, Hampus, Filip och Jenny på Lucia Movie Night. Ett drogfri arrangemang som SF arrangerar varje år där de visar 3 okända kommande filmer, bjuder på ät-och drickbart i pauserna och lottar ut vinster på den biostol som man sitter på. Har ni inte gått på det innan så gör det, varje år natten till den 13 december. Kvällens filmer blev:

New Years Eve - En film där alla var med. Sarah Jessica Parker, Josh Duamel, Kristen Stewart, Ludacris, Jon Bon Jovi, Robert DeNiro, Zach Efron, Aston Kutcher, Michelle Phieffer och måångla fler. Handlade om just det man kan förstå från titeln, nyårskvällen. Den var rolig och bra. Den bästa av de tre som vi såg. 3,9 / 5.

Puss In Boots - Nyaste filmen från Walt Disney's Pixar, med Antonio Banderas och Salma Hayek som huvudrösterna. Handlade typ om mästerkattens liv, hur han blev den han är och hur han ska kunna ta sig ur det han hamnat i. Den funkade, den var lite smårolig. 2,5 / 5.

En Gång I Phuket - Ny svenskfilm från dem som har gjort Sommaren Med Göran. Med Husenius och vad dem andra nu heter. Den handlar om Sven som tröttnar på sitt jobb som karriärrådgivare, slutar, och åker till Thailand för att skriva en bok. Där träffar han Gitte, en norsk yogatjej som älskar livet och tar med honom ut på massa äventyr tillsammans med hotellägaren som är lite smått läskig. Där träffar han även tjejen han blir kär i som nyligen tagit paus från sin pojkvän, glömt bort vad hon hette. Men den funkade den också, man skrattade åt den så man höll sig vaken. 2,5 / 5.

Recensionen av kvällen var bra. Det var mycket bättre förra året dock, man hade ju velat att det skulle vara lite mer wow filmer. Men dem man hoppades på visade de trailer på innan så därför visste man att de inte skulle komma. Vi får hoppas det blir bättre nästa år! Värt var det dock, självklart!

Någon som var på Lucia Movie Night i stan?? Vad fick ni se? :)

Let The Night Begin

Natten till ära är här.
Ska vara vaken halva natten nu för att vända på dygnet så jag följande natt kan klara av att vara vaken och kolla på bio på Lucia Movie Night.
Sitter nu och fixar en ledare på jobbets musiklista, inte hennes officiella, utan bara smakråd och tips på vad hon kan ha. Hon ville ha lite reggae låtar så sitter i soffan nu med mina BIGhörlurar på huvudet och lyssnar på gamla go'ingar x) såsom den här


Bilderna



Vi firade Thina som hade slutat sitt provjobbande hos oss :) *snyft* vi får hoppas hon kommer tillbaka sen!



Snön faller ner en tidig morgon då man var på väg till jobbet :)





Chefen och jag julpyntade det sista på jobbet i fredags :)

Lördag

Idag lördag har jag kollat på några Moonlight avsnitt och satt på första avsnittet åt Becca så hon fick kolla på det. Tror hon gillade det :) Har ni inte sett den, så gör det! Vampyrserie.
Därefter jobbade jag med Julia tills klockan 5. Sen mötte jag upp Malin, vi gick in på HM en stund där hon provade kläder men hittade ingenting. Sen åkte vi hem till mig (och Becca), åt köttbullar, pasta och grönsaker. Becca och Kim var redan hemma och hade ätit korv och potatismos. Så medan jag och Malin åt satte vi oss alla i soffan och kollade på halva Narnia: Prince Caspian, tills det att Så Mycket Bättre började klockan 8. Jag åt väldigt mycket popcorn och nötter, så jag är ganska fylld just nu kan man säga xD hehe.

Nu sitter vi och kollar på en film som verkar sådär. Anywhere But Here på 4an. Jag börjar dock bli lite trött, så funderar på att gå och lägga mig om ett tag. Ska upp om 5 timmar ungefär så borde liksom få någon sorts sömn i alla fall :D hihi.

Bilderna kommer (förhoppningsvis) imorgon :p

Fredag

Idag är det arbete som har stått i kalender hela dagen från kvart i 9 till halv 4.
Det har varit lugn dag idag. Ganska skönt. Men ända varit en del människor som har gymmat och tränat. Jag gjorde kaffe till chefen idag som uppskattades då hon fick reda på't =] Då hon kom hit hade hon med sig lite mer julpynt hon hade köpt hit (kommer lägga upp bilder ikväll) på två tomtar som sitter vid kundkioskerna och sen en ängel och en röd julgran som står inne i personalrummet :) och så köpte hon lite röda blommor också.
Har stått hela dagen medan jag har jobbat och lyssnat på min Merry Christmas- lista på spotify. Mycket trevligt! Som ni kanske förstår så älskar jag julen! Så fint med julpynt, snön, julmusiken (yepps jag gillar den hihi) julklapparna, julmaten!, :) Det är den bästa årstiden! Finns inget som gör mig gladare :)
Har än sålänge bara köpt mammas och pappas julklapp. Inte bra.. Får ta någon dag då man är ledig och införskaffa alla de andra. Har jobbigt så mycket nu de senaste dagarna, så inte riktigt funnits tid till att göra det.
Kollade nu i almenackan, och nästa vecka är jag ledig mellan tisdag och fredag. Så då borde man ju hinna med det tycker man, hehe. Kanske kan göra det med mamma, får fråga henne om hon är ledig. Kanske fredag nästan vecka i sånna fall. Hon brukar vara ledig på fredagar :) wihoo då har vi det (nästan) bestämt!
Efter jag slutar vid halv 4, då Jerry kommer och löser av mig, ska jag först till Sickla och hämta min plånbok som jag glömde igår, därefter hem och fortsätta på det som jag började på för några dagar sen..som jag inte direkt kan dela med mig av riktigt ännu. Fortfarande hemligt, men någon gång kommer jag berätta det! :) Det har inträffat mig förut några gånger i mitt liv också, men aldrig riktigt slutfört det. Lite av en dröm att slutföra det någon dag, får se hur det blir.

Vad ska ni själva göra ikväll och i helgen? :D

För mig funkade det!

Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret multiplicerar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder! Stämmer det?

Äntligen

Jo precis!
Det är det jag får säga nu. Har gått år in och år ut och klagat, och gnällt, på att jag aldrig får träningsvärk i magen. Jag har kört egen träning på gymmet, jag har kört Core (med två olika ledare, än sålänge), jag berättade det för min kollega Magnus som är gyminstruktör och han gav mig lite tips på magövningar som skulle döda.. Jo visserligen dog magen, till och med jag själv för det var inga lätta övningar direkt..det kan jag tala om :p Men jag fick ändå ingen träningsvärk varken precis efter eller dagarna efter. Det spelade ingen roll hur hårt jag än körde liksom, tyckte inte det kändes något. Men att det gav ser man ju, har till och med jag sett. Inga stora förändringar, men vissa småförändringar då och då ibland.

Tills idag...
Jag körde lunch Corepasset med Tess. RUSKIGT!, säger jag bara. Jobbiga övningar hon hade! Sådana små som tar häcken av en när man står och går och det vi nu gjorde under passet, hehe. Massa plankövningar på olika sätt, plankpress, stå på sidan med armen upp och sen benet upp och armen upp samtidigt, övningar där vi jobbade med motstånd med armarna och verkligen låsta de efter varje rörelse, motstånd med magen...ja gud vad vi höll på. Allt bara i en timme. Så tack, Tess. Du är den första som verkligen tagit dig in på djupet och knogat och haft dig! Bra jobbat :) Så det passet får vi köra igen, banne mig!

Onyttiga dagar..

Måndagen har bestått av frukost, fixat den stationära datorn lite, jobbat i några timmar, ätit lunch med mamma och mellanbrorsan på kinaresturang, sen har mamma köpt lite mat åt mig (a), sen har vi tränat ihop.
Nu sitter man hemma och har nyss fyllt magen med fläskfilé, potatisgratäng och stekta grönsaker och brunsås. Yummie! Får ta och börja bli lite nyttigare nu framöver. Min LCHF har inte gått så bra känner jag. I lördags åt vi pannkakor, söndags pizza och idag kina... någon som kan skälla lite på mig?? hehe.
Har spotify på med lite bra musik. Nu får man se vad man gör härnäst.

Ha det bra!

Söndag eftermiddag

Vart vinst mot Älta, 2-6 !
Dock vart jag lite grumpy på mig själv när jag släppte in två pissmål i slutet av 3e perioden. Så visst borde jag inte tänka på det och vara glad över att vi vann, men som sagt jag är för pessimisstisk av mig..fokuserar alltid på det negitiva tyvärr. Can't help it.
Becca har varit hemma hos sin mamma idag och hämta sina sista saker hon hade där innan hennes mamma flyttar. Så hon sitter vid sin gamla stationära dator, och rensar lite och spelar gammal musik. Vi lyssnade nyss på Spice Girls, nostalgi <3, och nu blir det något annat.

Vad ska man göra sen, efter man suttit här ett tag? Någon som har något förslag? :)

Älta IF - Saltsjöbaden IF

Bortamatch idag mot Älta!
Vi kommer vara rätt så få fick jag reda på igår, så vi får fokusera på att hålla tätt bakåt men även ta våra chanser som dyker upp! Kämpa till tusen, för det här borde vi vinna! I annat fall så kommer det bli en jämnmatch och sånna är alltid roligast att spela. Händer lite mer då, än när man möter ett bättre lag och man blir överspolad, so to speak. Här har vi i alla fall någon chans!



Efter matchen ska jag handla lite och sen bara sitta hemma och göra något. Vad det blir, får vi se. Är ledig idag så det ska bli skönt! Blir säkert spela eller serie...

Bilder

Här kommer bilderna som jag lovat, från flytten, mammas fina badrum och lite annat.













Köpte tårta till pappa på farsdag :)











Mammas fina badrum :)



Mitt tomma rum



saknar min vägg :(



<3



Hehe, min klädhög som blev kvar av min garderob.



Mamma kokade pasta till makaronipuddingen, hällde ut pastan i en sil och då hamnade makaronerna i snäckpastan x)



Jag kände mig väldigt stolt när jag för första gången i mitt liv lyckades knipsa ett lås!



Gårdagens lunch *yummie* :]



Jag gjorde pannkakor åt Becca och mig igår. Väldigt ovant att inte ha en pannkaks-stekpanna och en spis man är van vid men till slut gick det bra och de såg fina ut :)

Dubbelt upp

Tja igen!
Vart ingen magträning på gymmet igår. Spenderade halva jobbdagen (samtidigt som jag gjorde jobbsaker också självklart) och kollade på en massa zumba videos tvillingarna hade lagt upp. Blev själv väldigt inspirerad och sugen på att dansa! Så när jag slutade vid 4, gick jag ner i lilla hallen och körde ett eget zumbainspirerat jympa pass x) det gick i stora lag ganska bra. Kom bara på en massa saker a long the way, ruskig styrkelåt jag hittade på dock.. heelt död i magen! och låten efter det vart ju bara PAIN i benen!
Det är liksom så det är, ju mindre man tänker desto bättre blir det. Improvisera är nästan alltid bäst, att bara röra sig till musiken. Känna takten och höra låten och röra sig utifrån det.
Sen så dansade jag även till Pitbulls nya låt Pause. Mycket rolig att dansa till, men damn vad den tar i benen. Jag gjorde den koregrafin som är i den nya zumbavideon som följer här nedanför. Check it out!


Monto Gordo, Portugal










Ja... visst blir man sugen? ;)
Dit ska jag och mamma igen i Mars för tredje året i rad, eller Turkiet men det var dyrare att åka dit så jag tror hon kommer välja Portugal. Men för er som inte vet vad jag pratar om, så ska jag berätta.
Det är nämligen så att det finns ett resebolag som heter Springtime Travel som varje år minst två gånger arangerar träningsresor, och Friskis&Svettis hyr veckor från Springtime och har olika sorters typer av veckor, dansvecka, löpvecka, HITvecka (HögIntensivTräning), lugnvecka. Och nu ska ni inte tolka det fel och tro att vi bara latar oss på den veckan, TVÄRTOM. Det mera menas att det är inriktat på kroppen och den mentala träningen, andningen osv. Såsom yoga, KiBalans, Jympa, etc. Samtidigt som Friskis är där, så har det alltid varit ett löpningsföretag eller vad man nu ska kalla de. Senaste året vi var där så var RunnerStore där samtidigt. Så vill man vara med och springa med dem, så var valet fritt fram. Det är just det som är grejen med dessa resor, alla är visserligen där för att träna men hur man tränar och hur ofta det är upp till var och en. Vill man ta ledigt en dag så får man självklart göra det. Det finns även utflykter som Springtime Travel arrangerar.
Utbuden på träningen är stor! Det finns jympa, core, dans, gym, cirkelfys, cirkelgym, HIT, yoga, Kiblans, Aerobics etc, etc. Så man tränar minst 3 gånger om dagen efter det schemat som finns utlagt.
Maten.....maten ska man nästan inte ens tala om, eller ska man det? Haha, det jag menar är att den är så god. Det finns så mycket att välja mellan. Alltid buffé. Alltid gott! Där finns det också jätte mycket att välja mellan. Jag brukar få någon slags fiskchock när jag är där nere, äter fisk till varje måltid. Frukosten är också YUMMIE! Vilket är den viktigaste måltiden när jag och mamma åker någonstans <3

Satt och läste på Zumbatvillingarna Alicia & Tanias blogg, och kollade på deras Portugalvideo som de hade lagt in där. Som ni även kan kolla på här nedan! För då kan ni se en massa från hotellet, stranden, PLANKAN som är en av de viktigaste upplevelserna när man åker dit, att antingen köra dans eller yoga på plankan ger en gåshud.

Så har ni inte blivit lockade än av mina beskrivningar, bilderna, och tvillingarnas video. Skriv då mer vad jag ska säga om det för ni måste ju åka dit minst en gång i ert liv, det är helt sagolikt och magiskt, OCH NYTTIGT för vilken person du än är. Du behöver inte vara fit och ett träningsfreak för att åka. Alla är välkomna! ALLA! Tveka inte! Det är värt priset, verkligen! Och om ni tänker på hur mycket ni får för det priset det kostar, som är det rätt så billigt.

Jag säger som Tania & Alicia: ENJOY!


Hej

Sitter här på jobbet och nästan somnar, och gäspar.
Ska bli så skönt att få gå upp åtta imorgonbitti istället för halv 5 och kvart över 4 som jag har gjort de senaste två dagarna i rad.....
Det har inte blivit så mycket av något datorsittande de här senaste dagarna. Kommit hem på kvällen, ätit, kollat på serieavsnitt och sen gått och lagt mig. Tvingade mig själv till sömns igår också för kände att jag behövde mer än 5 timmar som jag sov natten till i torsdags. Så la mig ner och blundade någon vid 20 över 9 skulle jag tro. Och sov i princip heela natten fram till just kvart över 4 då mobillarmet skrev och gormade.

När jag väl kom fram till jobbet undrade jag lite över vad de hade gjort igår, det var lite mer stökigt än vanigt. Och saker som vi alltid brukar ha på vissa ställe låg på en annan plats, saker låg i en hög och draperiet som täcker för dörren i tjejernas omklädningsrum precis vid dörren, låg ihop knögglad i ett hörn på golvet. Så man kan ju säga att jag har fixat och donat en massa imorse!
Väldigt lugnt på jobbet annars. Nästan för lugnt... men på ett sätt är det skönt, hellre det än att stressa runt känner jag. Det kommer i alla fall vara lugnt fram tills seniorjympan som början 09:30, då är det alltid en hel drös med pigga och alerta seniorer som ska va duktiga och röra på sig! Alltid lika roligt att arbeta då det är seniorpass, de är så gulliga!



Sen efter mitt jobbpass är över vid 16:15 så ska jag gymma, köra mage och rygg idag. Därefter hem och TA DET LUUGNT! Bara kolla på Sons Of Anarchy och Angel, och äta middag självklart.
Nu strömmar de in så ska fortsätta göra något vettigt, bye!

Torsdag(morgon) igen...

En sån underbar vecka man har haft.
Fåglarna kvittrar, solen värmen tillsammans med milda småvindar, .........inte direkt va?
Sov oroligt hela natten pga. att jag ska öppna på jobbet idag 07:00, larmet ringer 04:30 -.- (somnade 22:30 ca). Äter frukost, kollar på början av ett avsnitt av Merlin. Gör mig iordning, sätter mig på tunnelbanan, hinner precis, sätter mig på bussen, läser tidningen, halvsover sista biten av bussresan. Kommer till svängdörren som är i full gång, kommer till första dörren.....låst(!).. *neeej* tänker jag. Klockan är 06:43, jag ska öppna om 17 minuter. Det här händer inte, igen. Väntar några minuter, testar igen. Fortfarande låst. Klockan är nu 06:46, måste ringa till chefen, hon ringer till fastighetsskötarn som skickar en kollega som kommer efter 5 minuter. Han rycker (lite hårdare än vad jag gjorde) i dörren, dörren öppnas. -.- Lite pinsamma skrattningar från min sida, han skämtfrågar om han får gå och hämta sint tidning nu. Jag säger ja. Går snabbt in till dörren innan vår dörr, (yepps, många dörrar) den är öppen (thank GOD). Testar koden....den funkar inte. *neeej*tänker jag igen, vad är det här liksom, testar koden igen. Funkar fortfarande inte. Tar upp fusklappen i plånboken, det är samma kod som jag har slagit in, testar EN gång till, då vill den sammarbeta med mig. Fick springa och göra (nästan) alla öppningsrutiner, öppnar därför fem minuter försent. Får säga ett generat "Godmorgon" till de två trogna morgonpigga friskisgymmare som stod och klampade i kylan utanför huvudporten.

Som vanligt på torsdagar för mig *suck* Får se vad mer den här sköna dagen har att erbjuda.





Hur har eran dag varit?...

RSS 2.0