If I Said I Want Your Body Now

Hej Hallå!
Igår var jag väldigt trött kan man säga! Först så vart det zumba 11:30 på dagen i en och en halv timme. Sen åkte jag hem till mamma och fick lunch och åkte direkt efter det till sickla och jympade i en timme vid 16:30. De sista 20 minutrarna på det passet då fick jag verkligen vara envis med mina ben för att säga åt dem att de skulle orka!! :D haha. då var jag trött! Ni kan ju förstå hur efterlängtat det var att lägga sig i sängen på kvällen :O

Idag har dagen inte börjat på bästa sätt direkt. Jag har trott att jag skulle jobba idag 10:45, så jag kommer hit till jobbet och får höra av Jerry att han ska vara här till 2. Så då hade man ju kunnat vara på zumban nu istället för att ha åkt hit!!! *suck* Och skulle jag åka dit nu så skulle jag bara kunna vara med på en halvtimme typ, det är ju typ ingentning..... så då får man öva på sitt eget pass istället. Det är nämligen så att jag ska få köra min egna uppvärmingslåt på torsdagslunchen! Läskigt :O roligt, men ändå läskigt! hihi.
Låten jag har valt är Britney Spears - Hold It Against Me. Bra låt, och det tar på baklåren! Den börjar lagom och sen så blir det bara ös på slutet. Vi får se hur det går helt enkelt :p Videon var ju lite halvflummig dock men låten är bättre ;p



Idag är det förövrigt mitt gudbarn Linneas födelsedag!!!!! :D Lilla knodden fyller 2 år, stort! Så ska höra med Ida när hon slutar på dagis så ska man försöka hinna med och komma med en present innan man måste hem och hämta innebandyväskan och åka och träna.

Men nu är jag lunchavlösare för Jerry så får väl en halvtimmes pengar i alla fall, allid något! Ha det bra, caio.

Jobbhelg

Igår hann jag med rätt så mycket.
Först så gick jag upp i vanlig ordning vid 8 tiden och åt frukost och gjorde iordning mig för zumba. Efter det så åkte jag hem till mamma och fick mat (lax m. bulgur <3) och fixade med min bank, och kollade lite i Elloskatalogen som hade kommit. Därefter åkte jag med mamma till Kvantum och jag fick välja en massa mat (heeaven) hihi snällaste mamma man har <33!
Kvällsaktiviten blev tvätta med Becca och sen middag framför Supernaturalavsnitt. Emmy smsade på kvällen också och bad mig jobba hela dagen istället för halva, och visst ställer man upp :) så det vart att gå och lägga sig tidigt igår. Imorse så hann jag med rätt mycket också :D Supernatural, frukost, sminka, borstade tänderna, klädde på sig, gjorde lunch, la in den nytvättade tvätten i garderoben och sen åkte jag  hit och har jobbat sen kvart i 9.

Senare ikväll ska jag inte göra så mycket. Mest bara ta det lugnt då man ska upp och jobba imorgon tidigt i Orminge 7:45, så uppgång blir halv 5.... Sen zumba kl. 16 ;D
sen får vi se om becca vill kanske ha filmkväll med mig, har varit sugen på pizza i flera dagar (a) hihi. Men mer om det någon annan dag, ha det så bra tills vidare, caio!

Thank you for the music

Hej Hallå!
Måste bara passa på att tacka de som kikar förbi min blogg då och då. Såg nyss (och igår) att jag hade över 200 besökare igår! Det är stort för mig :) Från att ha haft 2-5st personer som läst och gått upp till 200, 222 till och med, det är lite ofattbart. Så tack för att ni orkar och vill läsa det jag förmedlar då och då. Lite synd att det händer på en månad då jag inte varit så stark på uppdateringen, men ändå jätte roligt! :D

Ha det bra så hörs vi igen snart! caio.

15 tecken på att du är kär

hahah jo ja jag vet xD



http://livsstil.se.msn.com/mode/sex-och-relationer/15-tecken-p%C3%A5-att-du-%C3%A4r-f%C3%B6r%C3%A4lskad

ny design!!!!

Vad tycks?!
Jag har stått från cirka 7/8 fram tills nu halv 12 och testat fram och tillbaka, hit och dit. Haha, himla piller jobb kan jag berätta ;p
Men nu vart den nogorlunda bra iaf. Himla tur jag hade på wrapern, hittade en jättesnygg på google. Jag älskar ju New York och skulle väldigt gärna vilja åka dit en dag! Och jag gillar även svart och vitt, och grått, så den var verkligen som gjord för mig (a) och skuggor runt om och inte en hel avlång bild, utan tre bilder i en. Aah, asså jag kan hålla på hur mycket som helst och förklara men, fin är den iaf hihi.

Nu ska jag stå och knapra på min macka jag köpte imorse. caio!

För o efter bilder:






Renovering Pågår!

Det kommer se lite knäppt ut nu framöver, så ni vet. Men det är bara för att jag försöker få till en snygg/skaplig design på min blogg. Gillar inte den jag bytta till. Ni får ha lite tålamod (a)

Någon som vill hjälpa till som är proffs?? :) säg bara till!!! caio.

Bilder



Söta Molly :) -vi väntade på tåget och antagligen vart det så tråkigt så man måste lägga huvudet på bänken x)



Välkommen till måndagskvällar i Sickla! - (det där var bara i början av kvällen ;))



Farmors 80års tårta!



Jag som liten - står i mormors hall :)



Lite lek..



SNÖÖ :]



Seniorpass, alltid lika roligt att jobba då - Underbart att se att så många som kommer (förra måndagen var de 109st ;))

In Time

Förresten, det vart ju inget tittande av Precious tyvärr i lördags. Utan jag, Becca och Kim kollade på filmen med Justin Timberlake och Amanda Seyfried: In Time. Väldigt bra film!
En framtidsfilm som handlar om att leva dag för dag, i vissa fall minut för minut om du inte har tillräckligt med pengar för nå längre livstid. Vare sig det är mat, bussresa eller telefonminut så betalar man det med sin livstid. Och varje person i filmen har en neonklocka på sin arm, med år,dag,timme,minut,sekunder, och efter att sekundrarna gått ut så dör du. Lite halvt scäry!

Hur som helst, värd att se!!


ZIN & Portugal

Hej Hallå!
Blev ingen zumba idag då jag måste jobba från morgon till 17:30. Fick nyss höra av David som kom hit och skulle gymma; att det var starkt! Så jag tackar för den kommentaren och återvänder till inlägget, hihi.
Jag ska även öppna här imorgon också så blir ingen zumba då heller..och onsdag ska man till mormor och städa och därefter jobba på eftermiddagen/kvällen så blir zumba på torsdag lunch istället!
Om ni börjar undra varför jag alltid försöker få det nästan varje dag till att dansa zumba är för att jag faktiskt börjat fundera på att bli instruktör i det(!) På den studion jag dansar i, ska de ha instruktioner för Stockholmsområdet i februari/mars och april. Jag ska försöka fixa in mig på den i April :) Det ska bli otroligt kul! Jag älskar att dansa, och älskar att dansa zumba och liknande danser, så varför inte liksom?! :D

Och inte nog med det, har mamma äntligen bokat resa till Portugal i April!!!!! Blir en hel vecka med en massa träning, minst tre gånger om dagen, och massa gooood mat, och solning självklart i den underbara värmen. :] Och den här gången så ska jag inte ta med mig solkräm med solfaktor 75 när jag ska sola, hahha. Gjorde liten tabbe förra året nämligen, jag solade i alla fall 3-4 gånger under den veckan men ändå så hände det inget för att jag hade sånt bra skydd på mig, hehe. Huvudsaken är väl att jag inte brände mig i och för sig, det är väl det positiva med den händelsen. Det blir en liten notis att skriva upp till mig; ta med normal solkräm ;)

Har förövrigt ändrat min frukost nu också, ska sluta köpa frukt eftersom det innehåller så mycket socker i, och har köpt en fetare naturell fil igår som jag åt imorse. Och i vanliga fall brukar jag bli hungrig efter ca 3 timmar, nu höll jag mig från 7 snåret fram till 12. Så fem timmar, alltså två timmar till, stört bra! LCHF <3

Nu är det bara 2 timmar kvar av mitt 10 timmars pass, så ska förbereda mig för måndagsrushen som kommer om minst 1 timme. Ciao!

Saturdaay

Jo träningsvärken sitter i, kände jag imorse när strumporna skulle på haha. Skönt men samtidigt inte skönt.
Det vart en myysmorgon, tyvärr inte mys på det sättet utan myysmorgon på det sättet att det var en lugn morgon. Kollade på flera avsnitt av Supernatural, åt frukost, målade naglarna, gjorde lunch, klädde på mig, fixade portugalresa med mamma, pratade lite med becca och sen vart det lite stress när man ser att man ska vara i Orminge istället för Sickla som man trodde. Så det var ilande stress till jobbet.

Senare efter stängning ska man hem och ha tvättid och förhoppningsvis se en film som kommer på SVT2 kl.21.20; Precious. Den borde ni alla se! Ciao.

Trääningsvärk

5 dagar i rad med zumba, två dagar en timme, tre dagar en och en halvtimme. Liite trött i benen är man!
Idag är min vilodag, har städat på morgonen hos mormor och sen på kvällen blir det arbete. Så det blir ingen zumba förän imorgon plus innebandyträning, och på fredag och sen vila på lördagen och sen har jag match och zumba på söndag (förhoppningsvis följer Becca med då också :))

Nu är jag hemma hos mamma o pappa och tvättar, och kollar på en film som jag aldrig har sett förut om någon äldre man som blir kär i en skolflicka; An Education.

Nu piper tvätten!


It Feels So Real From The Outside (Looking In)

Hej Hallå!
Fick sova ut idag!
Hur myys som helst!
Har gått upp mellan 4 och halv 6 i sex/sju dagar nu i rad.. har tärt på mig. Men vad gör man inte för extrapengar? Vaknade åtta imorse och kände mig nånstans emellan utvilad och trött. Frukten och filen var slut så fick sno Beccas yoghurt (får köpa ny åt henne imorgon!). Kollade på två supernatural avsnitt, och därefter satte jag på lite musik medan jag borstade tänder o sminkade mig. Gjorde sen lunch (grönsaker och falukorv) känns skönt att vara tillbaka på LCHF:en efter en väldigt pastafylld gårdag..., och satte mig framför datorn och satte på filmen: The Last Song. Älskar den! Kan se den hur många gånger som helst. Så himla myys! Som jag alltid brukar säga, för er som inte har sett den än........ GÖR DET!!! man blir så kär. Står nu på jobbet och lyssnar på soundtracket från filmen.
Jag är i Sickla förövrigt. Länge sedan. Har varit i Orminge så länge nu så saknar att jobba här. Känns mer tryggt och hemma. Och ännu mer gladare blir man när det kommer en ny motionär som inte behöver ha så mycket förklaringar om stället utan kör på årskort direkt! Det gillas :) Den här dagen börjar ju som sagt bra, fint väder var det ute också, trots att det börjar mörkna till nu. Men den blåa himlen var framme, fåglarna kvittrade, mild vind så man frös inte så mycket. 

Nu får vi se vad som mer väntas av denna onsdag :) caio.

 

Jeffrey Campbell

Mitt favoritskomärke har alltid varit Tiamo.
De har alltid haft så fiina skor och rätt klack! Man har alltid hittat ett par tiamoskor då man är sugen på att uppdatera sina partyfeets.
Men nu har det dykt upp en kille framför mina ögon, Jeffrey Campbell.
Tänker inte säga så mycket mer än att det är loovley! Låter bilder tala för sig själv, dessa var bara mina favoriter, fanns väldigt många mer på den sida som jag kollade på (även nelly.com har x antal st).


http://exeggutor.se/2012/january/jeffrey-campbell.html
länken ovan tar er till Amanda Thunbergs blogg "Exeggutor", där hade hon köpt de skorna som är på den sista bilden (svart glittriga) i fel storlk som hon vill sälja! Så gå in där och köp :) först till kvarn.

Visst blir man kär? (a)
http://www.solestruck.com/jeffrey-campbell-womens-shoes/page-1/

0 Zumba, 2 Jobb

Blir ingen lunchpass på zumbastudion idag..
Julia blev sjuk så vart tvungen att hoppa in och öppna istället för henne idag i Sickla. Plus att jag jobbar mitt pass senare på kvällen. Jag stängde i Orminge igårkväll också, och blev kvar längre pga. att kassan inte stämde och sen så var hela kvällen igår också bara heeelt KAOS!, så jag har inte fått så mycket sömn. Kom hem halv 11 och tog bort sminket, och såg att jag inte hade bäddat sängen och var tvungen att göra det, och ställa fram frukt till frukosten, så kom inte i säng förän halv 12 ungefär. Så cirkus fyra timmar... mobillarmet ringde 04:15 -.-
Mormor skulle bort imorgon, så funderar på att ringa henne lite senare och fråga om jag inte ska komma på torsdag istället. Så kan jag klämma in ett zumbalunchpass imorgon istället! Dagens träning blir istället lunchpass med Eva här på friskis efter jobbet 11:30 i hopp om att min avbytare kommer i tid så jag hinner in! Det är ju även första friskispasset jag kör efter jag ramlade och slog i knät igen (har även gjort det en tredje gång förövrigt och slagit i det högra knät...yeah i know I'm clumsy, men inte lätt när det blir strömavbrott i hela "orten" och man är sen till öppning och stressad), men men så vi får se hur det går. Klarar jag av zumba så borde jag klara av ett friskispass, det är ju bara armhävningarna som jag gör på knä så är det värsta.

Snön har ju även kommit igen. Kom igårkväll och nu på morgonen är sthlm täckt av det vita, och minusgraderna härjar runt. Måste se till att tvätta min vinterjacka så jag slipper ha höstjackan! burr burr
Men det är fint ändå såklart, jag älskar ju snön och vintern och julen så, jag försöker och inte klaga såå mycket (a).

Caio! Kram.

Zumba Toned



Som jag sa tidigare, så skulle jag banne mig börja på zumba och köra det året ut. Och det har jag gjort nu, inte hela året klart, men två gånger än så länge. Zumbatvillingarna Tania & Alicia m.fl. har startat en zumbastudio i Arninge (Täby). Där har jag köpt årskort! Min arbetskollega Karro följde med mig igår och dansade. Roligt att ha någon med sig :) Men på tisdag blir det att åka dit själv igen, då blir det lunchpass i en och en halvtimme ! Det ser jag fram emot. En timme tycker jag alltid går förbi så snabbt, jag skulle lätt kunna köra två pass på raken. Då är det bra att de har lite längre pass ibland för de som inte kan få nog efter en timme :)

Har ni inte testat zumba så gör det. Ni kommer inte att ångra er!

Tvättid

Hej Hallå!
Har varit tre tidiga morgnar irad nu, har värdat i orminge och börjat 7.45 lördag, söndag o därför har jag vart tvungen att gå upp kl. 5. Och sen har jag tvätt idag 7-11, så eftersom jag skulle hinna göra och äta frukosten så har jag gått upp kvart över sex imorse. :P Det var den enda tvättiden som fanns på hela veckan fram till nästa helg. Och glöm att jag tänker ha min smutstvätt i mitt rum som står och luktar fram tills dess. Då är det bara och ta den tidigaste tiden :p

Men nu måste jag ner igen, tror maskinerna är typ klara. I'll be back!

2012 - Nytt (eller sista) år?

Hej hallå!
Nyåret blev spenderas på detta vis. Först hade vi alltså middag hemma hos oss med en rad människor. Bjöd på lite småplock, mycket lyckat! Efter det spelade vi lite spel, och efter en stund kom det fem personer till. Vi var väl hemma hos oss till halv 10, då vi kände det är bäst att bege sig till tunnelbanan då vi var ett stort fullt gäng som skulle ner till t-banan och hinna med den som gick tio i :p Men det gjorde vi hur som helst, så det är ett tips: planering är prio 1. Gick av tunnelbanan, gick ner och fick vänta en kvart och lite till på bussen som skulle ta oss till Khilen där hemmafesten väntade. Precis samma plats som förra året då vi firade nyår, där bor Danne (mina två arbetskollegors kompis), mycket trevligt! Fram tills klockslaget i alla fall. Jag kände då att efter det så började det mesta lida mera åt en urspårning. Jag drack allt för mycket, som jag oftast brukar vara vuxen nog för att göra, men icke denna natt. Sen runt halv 3 så vart vi tyvärr tvugna att bege oss mot bussen. Väl där borta så stod vi i världens kyla och väntade på en buss som till slut kom men åkte förbi för den var för fullpackad..
Så istället för att vänta på en taxi i evigheters evighet så gick vi alla tillbaka och somnade på soffan ( i alla fall jag) men en timme senare vaknar jag upp av att jag har jäätte ont i käken! Käken hade låst sig/hoppat ur led) Så jag kunde inte stänga käkarna och det gjorde så satans ont så det sprack i mig!! Alla andra runt omkring mig trodde jag fortfarande sov men förstod senare när jag satte mig upp att jag verkligen var vaken och av mina tårar som for ut ur mig så fattade dem nog ännu mer att det inte var på skoj. Käken stannade i denna obeskrivliga smärtas ställning i timmar. Jag blev lugnade av några gulliga folk som var runomkring mig, men det var lite svårt ändå att verkligen bli lugn. Efter ett tag ringde de ambulansen då den inte gick tillbaka. Jag försökte själv knäcka tillbaks den, men det gick inte. Det var en kille som bad mig att försöka bita i hans finger, utan framgång. Detta har hänt förut innan när jag har gäspat, men då gick den tillbaka efter 2 sek, men inte denna gång :(
Ambulansen kom. Jag är ju åksjuk så resan in till SÖS akuten var inge vidare. Och där inne gick det inge bättre, dem såg att de inte skulle fungera utan att lugna mig så det sprutade in 2 dos av morfin och 1 dos av muskelavslappning. Och sen efter 2 försök så fick dem tillbaka käken till det normala igen, och jag fick ligga/sitta stabil och VAKEN i 3 timmar till till ungefär halv 11 tror jag, då fick jag äntligen gå hem och sooova! Jag tror jag aldrig har längtat så mycket efter sömn i hela mitt liv som den morgonen. Varje gång jag råkade blunda så sa Becca till mig att vakna igen.

Nu några dagar efter är käken fortfarande öm, och jag kan bara äta mjuk mat och inge knäckebröd :( bara mjukt bröd. Så frukosten har jag fått ändra, för frukt och müsli har jag inte kunnat äta.

Så vad tycker ni? Bra start på det nya året eller?... Nää, inte direkt va.
Vi får väl se hur resten blir...

RSS 2.0