Göteborg imorgon <33

Sitter här i sängen och har nyss packat färdigt den första hälften av min resväska som jag ska ha med mig imorgon då jag och mamma åker till Göteborg, får packa färdigt resten imorgonbitti. Vi ska göra det vi alltid gör, shoppa, äta på resturanger, göra saker vi hittar som finns att göra i stan.
Ska bli kul att komma dit igen! Jag och pappa var ju där i torsdag till fredag och såg Europe och Takida. Konserten var mycket bra om man hade tagit bort Europe! Jo, för de var jätte sega. Det var mycket mer ös på förbandet (The Pusher) och Takida. Då tAKiDA gick upp fick jag gåshud och man försvann in i röjandet x) Förbandet The Pusher var något utöver det vanliga när man pratar om förband. Så fort de började spela sin första låt så fick de igång publiken och alla klappade i takt och skrek efter varje låt! :D Mycket bra gjort, killar!
Men som sagt, ska bli kul att åka dit igen! Älskar verkligen den staden. Människorna, staden, luften... jag ska köpa en sån där t-shirt där det står "I <3 GBG" :) Funderar faktiskt på och flytta dit, och då söka jobb på deras två Friskis&Svettis! Skulle vara underbart att bo där faktiskt :)

Men men, det är funderingar än så länge. Inget som kommer spikas imorgon direkt :p
Nu ska jag hitta något kul på tv eller något sånt.. godnatt på er! :)

Göteborg

Vi har nästan precis kommit till hotellrummet, jag och pappa. Flygresan hit kan man säga inte vad så behaglig, man ska nog helst inte flyga när man är det minsta sjuk eller förkyld och så.. mådde inge bra. :/ Sen åkte vi buss intill stan. Vi lämnade våra väskor på hotellet och begav oss först till nordstan, där pappa skulle kolla på en sportaffär och jag köpte mascara och eyeliner på kicks. Varmt var det! Vädret hade fel imorse, de sa att det skulle vara mulet.. hehe mera strålande sol och typ 25 grader. Visserligen lite moln men stek ändå :p
Vi åt på en resturang ute i solen, pappa tog biff stroganoff och jag kycklingsallad. Mmm, mycket gott var det :]
Sen för att fördriva tiden så gick vi in till Universeum, kollade på lite fiskar och fåglar och reptiler. Jag såg en röd exotisk fågel och en jätte söt sovande ödla som jag var tvungen att fota! :) Annars gick vi bara runt och glodde lite.
Efter ännu ett stop för att pappa skulle få sin gräddglass, så gick vi upp till hotellrummet som var färdigt. Det är inrett med gröna fotöljer och gröna draperiner, därför kallar jag rummet för "The Green Room" :D hehe ni som är konsertvana fattar hoppas jag ;)

Ikväll ska vi alltså se Takida och Europe Valhalla Ip :D Ska bli aawsomeee!! xD

Tillägg

Glömde tyvärr Emelies present på listan av födelsedagenspresenter: det jag fick av Emelie var en flaska med gräddkola i botten som man ska hälla vodka i så WOHOLAAA (ni får försöka föreställa er det framför er) så blir det Vodka gräddkola som man ska shota upp därför fick jag också två shot glas: varav det stod "SKÅL!" på ena och på den andra "Det är för mycket blod i mitt alkoholomlopp".

Har förresten blivit lite bättre, så imorgon ska jag faktiskt testa och se hur det går att öppna på jobbet! :) Hoppas på att jag somnar lite tidigare än 12 ikväll!

Usch, för att vara sjuk!

Ligger i sängen och lyssnar på Three Days Grace. Har blivit sjuk för två dagar sedan, inte kul... Fram tills idag har jag bara haft ont i halsen och knappt haft någon röst, och nu har det gått över lite och ersatts med förkyldning. Lagom till att det var 27 grader strålande sol ute idag. Kändes lagom surt. Hade man varit frisk hade man lätt legat ute och solat idag! Men icke då... bara en massa otur kommer min väg just nu käns det som. Blää.
Förlorat en massa pengar nu när man vart hemma sjuk, irriterande som fan! Hatar det verkligen.

Man får hoppas att man blir frisk snart helt enkelt. Stoppa i sig en massa vitaminer, ipren och spenat! Så borde man vara frisk tills måndag då man ska jobba igen.

Allt Som Har Hänt

I fredags jobbade jag och tog det lugnt hemma.
I lördags var den stora dagen kommen. Alltså min födelsedag för att vara mer exakt! Fyllde 21 år och det skulle firas med att släkten kom på dagen. Det var Carro, Bene, Petra, mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, Jocke, Malin, och Becca och Emelie också. Det bjöds på bullar, fruktsallad, glass, nötter och godis. På presentfronten så fick jag:

En mossgrön "My Chemical Romance-inspirerad" jacka (Mamma och pappa)
Blommor (Becca)
500:- (Mormor)
Shower Gel och 500:- (Farmor och farfar)
Dofttvål, lipscrub, aromsten, ansiktsmask, två läderarmband, klocka (Bene och Petra)
Presentkort på Glitter, en tröjja och en ärmlös tröjja (Jocke och Malin)
Halsband och Nallestatyett (Joppe)

Framåt kvällen sen så åkte jag, Becca och Emelie in mot stan för att möta upp resten av da gang för att Bowla och käka middag på deras resturang. Evelina kunde inte så vi blev nio. Lagen blev därför (självklart man tävlar lite (; hihi) På bana fem: Joppe, Jonna och Jakob. På bana sex: Becca, Kim och Anastacia. På bana sju: jag, Nyström och Emelie. Emelie blev storvinnaren med ca 325 poäng eller något åt det hållet! Med fyra strikar i rad (av fem) !! Jag vart även rätt så förvånad av mitt först "kast". Alltid i början hamnar man ju alltid i rännan eller man får ner en eller två.. Jag suuger på bowling. Men denna gång fick jag strike på första! Blev väldigt förvånad kan man säga, hehe.
Efter en timmes spelande gick vi upp två våningar till deras egna resturang där vi satte oss ner för att äta. Jag, Emelie och Becca tog en Cesarsallad med kyckling. Anastacia tog en vanlig cesarsallad. Joppe, Jonna och Nyström tog varsin Bacon och ost burgare. Kim tog en curryclubsandwich och Jakob en biff med potatissallad. Lite komiskt för hans var dyrast och lät därför som om den skulle vara maffigast och störst och så. Men hans var minst, så han vart klar först, så jag erbjöd honom att ta kyckling från min sallad då jag inte orkade mer efter halva :p Jens kom även till middagen med ett glas öl och joinade oss.

Emelie, Joppe och Jonna gick efter ett tag. Men resten av oss fortsatte kvällen längre ner på samma gata, på en nystartad nattklubb som heter Aveny. Dit tycker jag verkligen alla ska gå! Rekomenderar stället. BRA service, fint och bra utrymme och schysst musik :) Jag hade nämligen bokat bord där och hade innan på email undrat hur mycket det kostar, vilket de inte kunde säga då det berodde på vad skulle beställa. Jag berättade vad vi ungefär skulle beställa, men då sa dem att vi skulle lösa det på plats. Därför när vi var där så frågade jag och Becca igen om de inte kunde sätta ett pris på det. Då fick reda på att det verkligen berodde på vad vi beställde in som satte priset på kvällen för att bordet var gratis! Man ba va? :O niiice :p Och det var inte litet utrymme heller. Det var avspärrat område med två soffor och två bord. Plus att de var hur snälla som helst. Aah, jag gillade stället hur som helst :)
Vi dansade och drack, och gick hem runt två.
Dagen efter vaknade jag upp och kände mig allmänt seg och nere. Sånt humör man brukar ha efter sin födelsedag typ: "Vad händer nu då"- känsla :p Så åkte in till centralen och gick till Gamla stan och köpte två böcker. Gick vidare till kajen där "The Bounty", eller m.a.o. "The Black Pearl" som den är mer känd för från Pirates filmerna, stod öppen för allmänheten. Jag hade med mig mammas kamera som jag fotade med. Men orkade inte betala inträde för att gå upp på båten. Så jag gick senare tillbaka genom Gamla stan, bort till centralen och in till Åhlens där jag gick in och köpte filmer: Resident Evil "Afterlife", A Perfect Gateaway, Tidresenärens Fru, One Tree Hill säsong 6. Därefter åkte jag hem, kollade på Tidsräsenärens Fru. Bra film! Handlade om hur det är att leva med en man som helt plötsligt, utan att han kan kontrollera det, kan försvinna och reser i tiden och vara borta på obestämd tid också.
Sen mot kvällen så åkte jag och mamma in och mötte upp pappa på bion, där vi såg Kronjuvelerna. Mamma och Pappa tyckte om den mer än vad jag gjorde. Jag tyckte den funkade att kolla på :)

Ja, och sedan dess har man bara jobbat. Har hört av mig till Danne också. Han kom ju aldrig förrförra fredagen när jag bjöd med honom ut och dansade när jag, Becca och Madde skulle till Nype. Men han svarade aldrig på mina sms och kom aldrig. Och vi har inte pratat eller setts sen dess. För än i måndags då han kom och gymmade. Jag stod och pratade med Janne och märkte i vidögat när han kom. Han pratade i telefon och sa därför ingenting och gick bara och drog sitt kort och gick in och gymmade. När han var klar och gick hem så sa han "hej då, ha det bra!" och kollade på mig och såg därför att jag inte sa någonting utan bara kollade på honom. Jag pratade med Janne efter om det och berättade hur frustrerande det var att jag fortfarande fick hjärtklappningar när han kom. Han sa då att det är nog bäst ifall jag pratade med honom och sa det, och frågade varför det blev som det blev. För det skulle hjälpa mig tyckte han.
Jag höll med honom och funderade på vägen hem. Väl hemma så smsade jag honom och undrade vad som hände med honom den fredagen. För lät på honom som om han var intresserad och så. Han smsade aldrig tillbaka på kvällen och inte heller på dagen. Och jag började jobba halv 12 och glömde självklart min mobil. OCH TROR NI INTE KILLEN KOMMER DÅ IGEN! Och det är lite stalkervarning att jag vet detta, men av vad jag kommer ihåg så har han aldrig kommit två dagar i rad någon gång som jag var jobbat. Han har alltid haft en dags vila i alla fall. Och eftersom han även då när han kommer pratar i telefon och drar kort och inte säger någonting så börjar ju jag undra om han inte ignorerar mig som alla andra killar som man besämt med och som inte hört av sig efter det. Därför blev jag lite anti honom. Och när han kom ner igen och skulle gå då sa han bara hej då och kollade ner i golvet och gick. Då blev lite tyvärr mer anti honom. Jag berättade även läget för mamma på vägen hem från jobbet och hon sa att jag i alla fall skulle säga hej till honom när han kom. Jag sa att aah det kanske jag ska börja göra, så kan jag vara snäll iaf. Dumt att sluta vara det.
När jag väl kommer hem och ser att jag fått smsa varav ett var från honom där han skriver att han velat komma men att de aldrig kom iväg och så var det något annat som komplicera till det. och sen undrade han om jag jobbade idag (alltså igår).
Så allting känns lite surt just nu. Känner mig lite dum över att jag blev så förutbestämmande.. -.- så får se vad som händer härnäst .... :p

Tatueringdesign Klar!

Tja!
Sitter på jobbet och har precis blivit klar med designen till min första tatuering! :) Fick lite inspiration av Jerry när jag kom hit, som har bestämt sig för sin. Då började jag leta och rita. Till slut blev det alltså en blandning mellan födelseår, stjärntecken och en stjärna... hm, spännande spännande !
Så det börjar ju närma sig för mig med att sätta mig i den heta stolen så att säga. Så ska väl gå till någon studio i slutet av den här månaden och prata med dem. Har längtat sen jag var 18 på att göra en, faktiskt ännu längre om jag ska vara helt ärlig. Därför känns det som om det är på tiden att göra en nu. Man blir ju bara mer och mer sugen på det när man ser sina arbetskollegor, kompisar och andra som har det. Men snart så!

Helgen närmare sig nu också. Som sagt; vi ska bowla och äta middag där, och därefter vidare till Avenyn. Har mailat och frågat dem om vip-bord, hur mycket det kostar och vad som ingår. Så det hoppas jag på att kunna ha råd med =]


The Past, The Present And The Inbetween

Tjena mors!
Ännu en sprudlande dag på jobbet :) Kom hit halv sju och öppnade dörren klockan sju. Tog tjugo minuter tills den första gymkillen kom, vilket var nyss. Det var lite så att man kände sig lite halvt ensam faktiskt.. varje onsdagmorgnar som man har arbetat innan så vi öppnat halv sju och så har Spinningpasset börjat kvart i sju, och då har det alltid kommit någon eller några nästan direkt när man ställt upp dörren, även innan också. Så var verkligen annorlunda nu :)
Igår då. Tisdag. Städade hos mormor på dagen (eftersom jag skulle jobba extra långt pass idag fram till 16:00). Därefter åkte jag hem, hann knappt sätta mig ner innan Becca knackade på dörren från sitt besök i Forum. Hade nämligen bjudit över henne på lunch. Så vi gjorde pyttipanna, vilket blev väldigt lyckat! Det var himla längesen man åt det. Sen ville Becca spela Mario Party på mitt Wii, så vi gick in till mitt rum och jag la mig på sängen med datorn och spelade Roller Coaster Tycoon 2 och tittade på när hon ägde på spelet (bättre än mig till och med!) Gick ju undan som bara den, hon hann knappt börja en bana förän hon några omgångar senare vann. Man ba chilla! :p hehe
Sen på kvällen så åkte hon hem och jag åkte in mot stan. Pappa och jag skulle nämligen gå på bio: Transformers "The Dark Of The Moon". Jag tyckte den var himla bra, pappa tyckte den var sådär, att den ibland blev för mycket. Och innan bion åt vi i Kungshallarna, jag tog Pesto Kyckling och han Pasta Fughi. Det var gott! :)

Drömde om Danne natten till idag förresten. Det är fjärde gången det händer nu. Och som drömmarna innan, så gjorde vi inget intimt eller extremt eller något sånt. Det var ganska rörigt, som de flesta drömmarna brukar vara när man vaknar och försöker tänka tillbaka. Vi var på flera ställen och tydligen så hade han flickvän vilket jag fick reda på helt random. Vi var i ett stort sällskap så ville inte direkt hoppa på honom med det. Men ändå så tycktes han fortfarande vara intresserad av mig på hans lilla egna sätt. Gav mig blickar och kommentarer samtidigt som han ignorerade mig när hans tjej var i närheten. Självklart blev jag bara surare och surare, hatade att det skulle vara på hans villkor. Som om det inte spelade någon roll att han hade tjej, utan han skulle reta mig i smyg ändå. Ingen än jag märkte det... aah herregud. :P

Fyller år i helgen också! Hade tänkt att ha släkten över på dagen klockan tre. Och eftersom Beccas kille fyller år dagen efter på söndagen, ska han och jag köra gemensamt. Så först ska vi in till stan på kungsgatan klockan sju och bowla. Därefter äta på stället och sen bege oss nedför på samma gata och festa järnet på en nystartad klubb som heter Avenyn! Ska bli ruskigt kul! Ser fram emot att fylla år, ser fram emot och vara med kompisarna, ser inte fram emot att förlora på bowling men det är smällar man få ta =D haha. Suger nämligen på bowling, hamnar alltid sist eller kanske nästsist om jag har tur, men typ alltid sist. Är bättre på biljard (a)

Men det ska bli sjukt roligt i alla fall, så får vi se vilka som kommer :D

Nype

Hallå igen!
Sitter här med lite halv tinitus och har nyss ätit en halvdan frukost. Fanns bara en massa äpple så fick lägga det fil och müslin. Annars i vanliga fall så brukar jag ha en massa olika frukter i filen, mycket gott :)
Iförregår då var man först på personalmöte på dagen med jobbet. Därefter åkte jag hem och mötte upp Becca som sovde över hos mig till igår fredag. Under den tiden har vi pratat, ätit, spelat, kollat lite på 90210.. Magnus som var lite krasslig på personalmötet, ringde mig då jag var på hem därifrån efter att han hade varit hos Vårdcentralen och berättade att han var alldeles för sjuk för att kunna öppna imorgon (fredag). Så då fick jag hoppa in och åkta till jobbet sex på morgonen och öppna, och arbeta fram till halv 12. Då åkte jag hem och var lite mer med Becca :)
På kvällen sen kom Madde över och vi tre åkte in till stan för att dansa på Nype. Becca hade med sig sin kompis Sabina också. Så det vart prat först, sen så åkte gick Becca och Sabina och jag och Madde stannade kvar och dansade till tio över två ungefär. Då åkte vi hem till mig. Gjorde oss iordning och la oss för sova. MEN när jag skulle bädda till min säng lite, och fixa upp madrassen som hade åkt ner förut. Så jag lyfte bort täcket, flyttade upp ena sidan av madrassen (den är lite tung), och tog bort kuddarna för att lyfta in den andra sidan. DÅ, DÄR, sitter det en GIGANTISKT brun jävla fjärilar. Sånna där verkligen stora saker!! As äcklig!!!! Och jag som hatar insekter och sånt backade bakåt och bad Madde jätte snällt (som även hon var lite skraj) att ta bort den. Vilket hon gjorde till slut, thank god!! :p Pappa hade ju liksom gått och lagt sig så honom ville ja inte störa..
Men det löste sig till slut, och vi somnade nästan direkt x)

Jag hade smsat med Danne igår också och frågade om han ville följa med. Och på hans sms lät det som om han skulle det, men icke kom han :p Var inte så jätte förvånad ändå, för kände efter en stund när vi hade varit på Nype ett tag att han inte skulle komma. Har blivit ganska van med sånt, även fast jag fortfarande var ganska exalterad igår :) Men men, får väl bli en annan gång :)

Idag ska jag städa hela lägenheten för att min mamma kommer äntligen hem igen xD Hon har varit bortrest med arbetet en vecka. Så då är det jag som har fått tagit hand om allting, istället för att det i vanliga fall är både jag och mamma som sköter hemmet :p Men saknar henne det gör jag :) Inte så långt kvar nu.

I Wanna Dance With Somebody

Hade tråkigt igår då internet la av medan jag satt och kollade på en mycket bra film om en tjej som tvingas leva på gatan och möter några ungdomar som spelar varje dag för att skrapa ihop lite småpengar varpå hon börja spela med dem. Filmen heter Black and Blue. Se den, rekomenderas!
Hur som helst, hade tråkigt så tänkte att jag kunde höra av mig till Danne :p så ledde det till att han kanske ska följa med ut imorgon när jag, Madde, Becca och hennes kompis ska ut och dansa. Kommer vara så nervös imorgon, inte kunna bestämma mig vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha sminket osv osv.. Och inte på tal om hur jag kommer reagera om han kommer och jag ser honom.... damn liksom! Då kommer han säkerligen inte ha gymkläder direkt, för det är typ de enda kläderna jag har sett honom i helt. Ska bli intressant ;) grr.

Ska hoppa in och jobba istället för Magnus imorgon som hade blivit sjuk. Ska öppna och jobba fram till kvart i tolv, så måste försöka sova nu. Hörs nästa gång jag kommer in! :) Bye.

You Make Me Wanna

Ligger i sängen och lyssnar på musik, Laza Morgan - This Girl. Mycket bra låt :] Försöker mest lyssna på lugna låtar nu innan jag ska somna, behöver liksom bli trött. För jag ska upp och öppna på arbetet imorgon, därför jag ska upp kvart över fyra ;) öppnar halv sju.

Utkast: Juli 2, 2011

Holy crap! Asså jag tror jag smäller av!
Av allt flörtande, av alla blickar som har blivit utbytta, av de få orden som vi pratat med varandra.. allt har lett till det här. Mina händer har aldrig skakat såhär mycket förut av något skäl, känner att hela min kropp skakar till tusen! Hjärtat dunkar så det gör nästan ont..
Som ni kanske kan lista ut så kom Danne idag, mer exakt nyss. Och förutom att han var lika snygg som vanligt, så var vi äntligen ensamma igen. Ingen runt omkring, ingen i receptionen med mig. Jag var bara tvungen att ta chansen, det var verkligen nu eller aldrig. Såhär löd konversationen (pinsam as hell)

- När får du semester då?
- Augusti, tre veckor.
- Vad ska du göra då da?
- Först ska jag till Göteborg och gå på konsert.
- Vilka?
- Europe och Takida.
- Aha.
- Sen ska jag hem igen och några dagar efter ska jag tillbaks till Göteborg med mamma och shoppa och.. sen ska jag hem några dagar och sen åker vi till Gotland.
- Har du släkt i Göteborg eller..?
- Nää jag gillar det bara.
- Aha.. jo men det är fint där.
- Ja jag tycker det är en jätte fin stad.
- Jag har en kompis som bor i Göteborg och så några i Halmstad, så åker vi bara ner dit.
- Jahaa, jag tycker Halmstad är jätte fin stad.
- Själv då? När du får du semester?
- Efter nästa vecka. Men det kommer bli mycket innan dess.
- Aha,  hårt arbete.
- Väldigt hårt arbete, säger han med en suck. (hihi)
- Jag ska ha en.. (jag går och hämtar gainomax) vanilj.
Han fortsätter prata om det hårda arbetet han ska göra, att de hade blivit uppsignade på något hus de skulle göra om.. jag kommer självklart inte ihåg det för jag kunde inte hjälpa mig att kolla på hans biceps nu när han stod närmare disken då han skulle betala. Och när jag får syn på biceps, speciellt hans, så försvinner resten runt omkring.. hehe..
- Vad händer i helgen då? (frågade jag)
- Idag ska jag vidare till en kompis som fyller år.. gratta honom.
- Aha okej.. Har du lust att göra något nån dag?
- Va?
- Lust och göra något nån dag?
.......tyst..... mitt hjärta skippar ett slag i väntan på vad han skulle säga.
- Ja, jo jag finns väl inne i systemet.
- Ja, sure.. (DUMMASTE SVARET EVEEEEEEER!!)
......tyst......... det kom nämligen en motionär så ingen av oss sa något, jag vågade iaf inte xP
tills han reser sig upp och:
- Hör av dig (flörtsmilet,vinkar och pekar).

Hjärtat dunkar, han sa ja.. det gick bra!!, holy crap

----------

Skrev det här den 2 juli som sagt. Internet har varit jätte segt den senaste tiden, och har inte kunnat loggat in på den här sidan helt och hållet. Så därför jag inte har skrivit och då därför jag inte kunnat avsluta detta inlägget. Men nu ikväll kom jag in :)
Idag har jag då städat lite hemma och plockat undan en massa, vikt och torktumlat tvätt. Sen dansade jag Zumba Fitness på mitt wii i sisådär 40 minuter ungefär. Därefter åkte jag till jobbet och gymmade i minst en och en halvtimme och körde ben-rygg-mage. Kunde idag göra tre hela reps av armhävningar på knä (3*15)! Så det börjar gå i rätt riktning. Därför kände jag att jag äntligen kunde göra en magövning där man med hjälp av en planka lägger sig raklång med plankan under knäna, har belastning på armarna och sen lyfter en hand i taget. Det gick med en reps gånger 20. Sen när jag skulle gå in på andra reps så gjorde jag typ fyra tror jag, sen så fick jag väldigt ont i knät! Fick sluta då med andra ord.. men, men.. försöker i alla fall. Kan inte göra så mycket mer :)

Gröna Lund

Idag blir det till att fixa lite med musik och sen frammåt eftermiddag/kväll bege sig till Grönan och träffa Becca. Ziggy Marley spela där ikväll. Har aldrig hört någon av hans låtar innan, så får väl se om han är bra eller inte.
Ska även låna mammas usb och överföra lite av det jag hinner från den stationära datorn till den bärbara, innan den stationäras skärm slocknar.

Och nej, han har inte lämnat mina tankar ännu. Finns fortfarande kvar. Hur farligt het kan man vara!? grrr..

RSS 2.0