Södertälje

04:10 är klockan och jag är nogorlunda pigg. Jag sitter ute i Södertälje hos en tjejkompis och hennes killes lägenhet. Har varit på krogen, förat och dansat i timmar, sen haft lite efterfest här uppe. Och nu sitter jag här ensam, pigg och uttråkad, och liite trött. Så såsmåning om ska jag ta bort sminket byta till sängkläder och försöka somna.
Vilket blir nu. bye.

It's A Beautiful Lie.

Tjena!
Har spenderat dagen till en hjärt- och lugnräddning på jobbet, därefter åkt hem och kollat på Donnie Darko och Avatar, och pratat på datorn. Men för det mesta tänkt på honom. Och nu börjar hjärtat helt plötsligt dunka till tusen för att jag återigen kom in på hans tankebanor. Det är sådana där slag som verkligen känns, som praktiskt taget gör ont. Sådana slag som jag får då jag precis ser honom. Sådana slag som får en att vilja gå under, vilja gå därifrån och gömma sig, men benen fryses till is och hindrar mig från att röra mig ur fläcken.
Troligtvis så var den där tjejen, som han kom med för en vecka sedan, bara hans lillasyster. Hade tänkt en del på det efter den torsdagen och nu när jag koncentrerade mig på att se likheter i deras två ansikten såg jag bara en massa likheter. Han kom nämligen i tisdagas med henne när jag jobbade, plus en liten kille, som även han var lik Danne. Så jag blev lite lugnare och lite gladare. Då dem gick så sa Magnus att jag skulle kolla på namnet för att vara säker, ja.. tyvärr så vet min chef om det också...det är som jag har sagt innan: Danne får mig verkligen att tappa all koncentration och logik i världen, men namnen stämde inte ihop med hans efternamn! Men fortfarande, tjejen var 17 och han är 27. Tio års åldersskillnad hoppas jag stoppar honom..hoppas.

Fyfan. Efter att man har skrivit klart den ovanstående texten, så börjar jag undra lite.. eller åtminstone tveka. Fast ändå, jävla stört att man ska göra det också?! Jag ska egentligen inte tveka eller undra. Jag borde egentligen bara köra på! Ena dagen kan jag vara hur säker som helst, jag känner att allt är rätt och jävlar inamma jag ska bara fråga honom om han vill göra något nästa gång jag ser honom. Man tänker ut allting in i nästan minsta detalj :P Men sen kommer morgonendagen och man blir lika osäker igen. Verkligheten knackar på och man märker att det aldrig kommer hända, att det inte händer en sån som mig. Det överlåts tills de andra tjejerna. Dem som jag så innerligt vill vara för att jag vet att de kan få honom hur lätt som helst.


Trots det så blir min hjärtrytm helt galen när jag ser honom, varje gång.

Waste My Time

Jag har för det mest bara varit hemma idag, inte fyllt dagen med så många viktiga sysslor. Inga alls faktiskt, förutom att jag har gått promenad med hunden, varit på åhlens och köpt säsong 3 av One Tree Hill + en film jag inte hade sett. Köpte också hamburgare och pommes frittes som jag lagade till pappa och mig. Förutom det har jag kollat på lite serier, lekte lite med mitt smink och hår, och tog lite bilder på det med camen.
Fått sms och samtal av Simone och Fredrik från jobbet som ville att jag skulle jobba imorgoneftermiddag och imorgonbitti. Är man lite eftertraktad? Hm.. kanske lite. Jobbmässigt anywaays. Inte på det sättet man vill vara eftertraktad.. det är man aldrig.

Men men, sitter här framför datorn och lyssnar på gamla rocklåtar som jag har på datorn. Spotify har ju kommit fram med idén att det är jätte bra att ha som regel att vi Free-användare endast får lyssna på musik några timmar/månad. Så fram tills dess att man lyfter sin rumpa och åker iväg och köper premium på närmaste Pressbyrå, så får man nöja sig med sina "Local Files".

Avslutar detta nödvändiga inlägget med att lägga upp dagens bilder :)


















My Life Would Suck Without You

Några dagar sedan sist har berott på att jag varit sjuk ett tag nu, inte haft lust till att skriva så mycket, och dagarna skjunkit in i varandra. Har bara lidit mig igenom förkylning och halsont, plus en hosta som vägrar att lämna min kropp. Har hostat i flera dagar utan att veta när det ska ta slut. As jobbigt!
Men idag tack och lov, så börjar jag känna mig något bättre. Det sitter fortfarande i, men det har minimerats i alla fall och det är alltid nått.
Så idag har man tagit åt sig en jobbdag istället för Marcus som var tvungen att fokusera på skolan nu de sista dagarna som är kvar.
Otroligt skönt nu också när solen ligger på, och värmen flödar, man vill bara vara ute hela tiden! Längtar tills man får lägga sig och bara känna solens strålar nudda och värma sin halvnakna kropp. Det finns ju inget bättre i dessa tider än att sola! It's freekin' heaven!!! Och på köpet får man en jämn och fin hyfärg, förhoppningsvis :) Niiice!
Och inte på tal om sommarens alla grillkvällar och promenader också. Känna doften av nygrillat, nymålat, nystädat, nyklippt gräs.....det är dem sakerna som får en att gilla sommaren :)

Men en till sak finns också, som jag och Becca har pratat om, och jag vet att hon håller med, vet att alla ni andra tjejer därute också håller med mig om. ;) Byggjobbare. Med sina brunbrända heta kroppar som svettas och sliter i värmen och gör det de ska.. Inte för att man ibland förstår vad de gör när dem jobbar, men det hör inte hit. Dem är så jävla snygga när de gör det och attraktiva.. jävlar, jag älskar byggjobbare ;D grrrr asså! Det får en också att gillar sommaren :) Det får en också att tappa koncentrationen och man glömmer bort för några sekunder vart man är på väg. Hade man fått man ville hade man tagit en solstol, lite dricka..förlåt, myycket dricka, musik och bara dregla i timmar xP Daamn, they are really hot-freeeekin-stuuff! :]

Vilket får en bara att vilja ha honom ännu mer!

Story Of The Year

Rätt så komiskt att man inte kan komma över en person man inte ens har börjat någonting med. Kan någon förklara det för mig? Skulle gärna vilja förstå logiken i det. Ja, joo, jag vet.. kärlek äger ingen logik. Det är ingen bra förklaring, kom med något bättre!
Känns som om det jämt varit såhär, och säkerligen, onekligen, kommer det fortsätta vara såhär i framtiden också. Att jag alltid ska hitta killar jag inte passar med på något sätt. Alltid något som måste vara ivägen för mitt sanna leende. Stöter på killar som leker, stöter på killar som ljuger, stöter på killar tröttnar. Men främst av allt så möter jag killar som är i en annan nivå än mig, lever i en annan värld som jag bara kan drömma om. Och det är alltid de andra tjejerna som får killarna jag drömmer om. För de passar in i deras värld, i deras utrymme. Jag kommer aldrig bli lika söt och lika smal som dem tjejerna. Jag kommer aldrig få deras fina ansikte eller deras perfekta kroppar. Jag är observatörn utanför fönstret, på andra sidan tvskärmen, jag är fanet som aldrig kommer få mina drömmars killar.. aldrig.

Fucking torsdagar

Jag önskar jag bara kunde sluta hoppas.

Fan vad skönt allting hade vart då!

Torsdagsmåndag

Okej, dagen har inte varit den bästa kan jag ju säga utan tvekan.
Först av allt, jag är sjuk. Sen så åkte jag ju in till centralen för att köpa One Tree Hill-boxen som jag sa innan, vilket jag även gjorde. Väl där inne kommer jag på att jag inte har kollat i väskan så att kontokortet är med....det var den inte! -.- Så då får man åka tillbaka hem igen, ta med kortet som låg på bordet. Det huset jag bor i har även en katt som smyger omkring och vill in till mig hela tiden. Men den tillhör inte de jag vaktar lägenheten åt, för de har varken kattlåda eller kattmat plus att det inte luktar katt. Trots det vill den fortfarande in hit hela tiden, men jag har alltid sagt nej till den och blockat vägen. MEN NU IDAG smög den in i sekunden som jag öppnade dörren!! Jag är en hundperson, ingen kattperson. Katter skrämmer mig, med deras klor och plötsliga stelningar som leder till deras klor kommer in i ens skin... usch... som sagt, ingen kattperson. Så när katten sprang in i lägenheten och sprang runt överallt fick jag leta och springa efter den och försöka få ut den. Till slut efter att den hade varit under sängen i 30 sekunder typ så närmade den sig mig och jag lyfte upp den halvt och släppte den vid dörren, öppnade, puttade ut katten, stängde och låste..
Jag åkte in till centralen, köpte boxen, åkte hem, köpte pizza i affären och gick upp och la in den i ugnen och satte mig vid datorn. Efter ett tag så gick jag och kollade på pizzan i ugnen... BRÄND. Den där ugnen, och microwågsugnen, är helt knaas. SÅÅ, eftersom jag fortfarande var sugen på pizza gick jag utanför ytterdörren några meter till den närliggande pizzerian och köpte en vesuvio. Den var god. Åt den och kollade på One Tree Hill.
Jag hann kolla på första dvdn klart, och när jag skulle sätta i andra dvdn insåg jag att det var något konstigt. Då visade det sig att andra dvdn och femte dvd ÄR SAMMA DVD, även fast det stod olika på den..
SÅÅÅ, ta med dvd-boxen och kvittot, åka in till centralen IGEN och byta till en riktig och hel dvd-box och därefter åka hem igen..

Jag är något utmattad av allt åkande fram och tillbaka nu när jag är sjuk och så. Huvudvärken och febern börjar knacka på nu, vilket gör mig ännu mer trött. Ska fortsätta kolla på serien nu och se om något intressant händer i livet innan jag somnar senare.

Sjuklingen Rapporterar

Jag blev sjuk ändå..
Ont i halsen, och känner mig förkyld och febrig. Har fixat inhoppare på jobbet så det är fixat. Ska åka in till centralen snart och köpa One Tree Hill boxen. Jag kunde inte göra det igår för när jag har gått halvvägs ner till tåget insåg jag att jag inte hade bankkortet med mig, utan den låg här hemma. Så man fick gå upp igen och gå ett varv med Molly istället.

Jag kollade på en väldigt bra film istället efter hundpromenaden, The Winning Season. Handlar om en basketcoach som får erbjudande om att träna ett tjejlag som aldrig vunnit innan.
Den var hur rolig som helst och mycket bra film. Se den om ni inte fått chansen innan :)

She Will Be Loved

Det gick hur bra som helst och cykla hem igår :)
Cyklade idag med också, så skönt att bara glida och känna luften mot en medan man har musik i öronen. Himla nice!
Det enda som inte är nice är hur öm man blir i rumpan av sadeln.. hehe har nämligen en smal sadel på min, dem är aldrig sköna. Så det är väl det enda negativa, men efter man har cyklat ett tag så glöms det bort, lite.

Sitter hemmahemma igen och har nyss ätit och kollat klart på Star Wars The Clone Wars säsong 3. Tydligen måste man vänta ända tills hösten 2011 (september typ) för att fjärde ska komma ut. Vänta är inte helt min grej. Jag har för det mesta sjukt dåligt tålamod. Vill ha saker på snabbt och fort :p

Blev sugen på att se om hela One Tree Hill serien igår, så ska nog åka in till stan snart och köpa första säsongen faktiskt och kolla ikväll :)

Väntar på mamma, så har rätt så tråkigt, så känner att jag inte har så nödvändiga ord att förmedla idag. Men valde ändå att sätta min fot här ändå. Kan väl berätta att jag säkert enligt mina kompisar var tråkig igår. Valde att tacka nej till två fester igår, trots att ena festen hade ju varit så rolig att närvara på men hade inte fått så mycket sömn natten innan igår, och ville kolla på kärleksfilmerna jag hade tagit hem. Ville liksom mest ta det lugnt.. Och idag, jag vene, funderar lite på om jag inte skulle ha åkt.. känner mig ganska nere. Har inte sådan stor lust att göra någonting. Har lite ont i halsen också, hoppas jag inte håller på och bli sjuk.. Fryser då och då också så.......inte bra. Ska ju jobba imorgon, då måste man ju vara frisk :/

RSS 2.0