Bilder På Nya Håret

     

Can I Be The One?



Sitter hemmahemma och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet med min nya cykel :) Sen ska jag cykla hem till mig. Norlie & KKV - Can I Be The One har stått på spel de senaste minutrana sen jag kom in från Mollypromenad ner till affären. Köpte lite pannkakor som ska bli kvällens middag, vart sugen på det (a).
Igår var som sådan att jag först var hos min frisör och fixade ny hårfärg igen och lockade det som vanligt. Nu är jag ny och någorlunda fin igen :). Ska se om jag kan fixa upp en bild på det annars får det bli spontant någon dag. Jag kan iofs se om jag får in någon bra med camen nu när jag ändå är här hemmahemma. Efter att jag hade varit hos frisören i tre och en halv timme ((A)) hihi.., åkte jag till jobbet och jobbade med Julia fram till kvart över sju. Därefter så åkte jag hem till mig, gick ner till affären och köpte paj som jag åt samtidigt som jag drack lite och kollade på Så Ska Det Låta :P Kvällens nöje stod för Nype. Jag gick dit med Eve och Emelie plus massa till. Trots mitt onda knä och nya klackskor kunde jag inte hålla mig från  att dansa. Snacka om att det är en drog för mig. Så efter några timmar så klarade fötterna inte av mer, så jag åkte hem vid halv två faktiskt tråkigt nog. Men egentligen bra också för jag hade erbjudit mig att jobba dagen efter istället för Simone som inte kunde hitta någon annan att ta hennes pass. Vilket leder oss till nutid igen. Idag har man alltså jobbat, med Julia igen :), fram tills halv 1 då jag åkte hem hit och kollade på The Vampire Diaries, Supernatural och One Tree Hill :] Yepps, seriefantast: that's me!

Nää, nu ska jag flytta mig någon annanstans och låta er njuta av låten! Caio.

Jävla torsdagar

Jag har sagt det förut, det vet folik, och jag säger det igen: Jag hatar torsdagar!
Medan typ resten av människorna på jordklotet har otursdagen på måndag, så har man landat på torsdagar. Verkligen allting går fel den dagen, jag snubblar och har mig, gör bort mig framför Danne har också hänt på en torsdag, träningarna går piss på torsdagar..
Men för att då komma till punkt, till dagens ämne, till denna torsdags hemskhet är alltså att jag hade mega bråttom till t-banan så man var ju tvungen att springa för att hinna ner på sju minuter. Visserligen hann jag, men det är vad som hände på vägen som är det mest smärtsamma. När jag går igenom spärrarna märker jag att det är två minuter kvar till den ska komma, skönt tänker jag, då hinner jag ändå. Trots det småspringer jag lite upp för trapporna för att verkligen vara på säkra sidan att jag står där uppe på perrongen då t-banan kommer. Ja, precis, i trappan ramlar jag framåt och dängar i knät i stentrappan och tar emot mig i fallet med pekfingret.. AJ.. Så nu är fingret uppsvullet, knätt uppsvullet med litet sår på. Och jag måste ha slagit i någon nerv eller något för jag fick verkligen ont i HELA kroppen också, och jag hade skitsvårt att lugna ner mig efteråt konstigt nog. Kändes som om hjärtat skulle hoppa ur kroppen. Kul det liksom och sitta och gömma att man hyperventilerar och har skitont på tunnelbanan -.-

Efter incidenten åkte jag till Ida för att tjöta lite, äta, och hämta min klackskor som jag hade glömt med henne igår. Och efter jag hade varit där ett tag åkte jag till Forum och shoppade lite och hittade flippflopp (äntligen), en blå blus, en vit t-shirt och en klänning.. ALLT på världens bästa butik: NewYorker <333 Kärlek till den klädesaffären :] me löööv. Det är verkligen farligt att släppa mig lös där inne, plockar på mig allt. :P De har så mycket fint och snyggt där inne, och då inte på tal om deras underkläder.....to daj fooooo!!!!  (to die for :P) <33

Nu har jag varit hemmahemma ett tag och gått ut med Molly, gett henne mat, och väntat på att filmerna ska överföras. och nu orkar jag inte vänta längre..nu ska jag åka hem till mig BYEEE

Inte Igen

Idag har det faktiskt varit en rätt händelserik dag.
Den började med frukost och sen åkte jag hem till mormor för städning, gå med soporna två gånger och ett varv ner till affären..det vanliga. Därefter åkte jag hem och satt en stund vid datorn och tittade lite på kärlekstrailers. Nästa vecka ska jag sitta barnvakt åt min grannes ungar, så därför följde jag med henne idag ner till skolan och fick reda på vart jag skulle osv. Det gick snabbare än vad jag trott att det skulle ta, så jag hann precis upp och plocka iordning träningskläderna till jympan som började halv sex. Precis då jag gick in i salen så hände det något i armen, typ knäckte till eller något liknande, men jag tänkte inte så mycket mer på utan körde på som vanligt fram till halva. Efter halva passet gick det inte mer, var tvungen att gå ut och vila några minuter innan jag gick tillbaka in igen och fortsatte köra. Armen gjorde mer och mer ont. Det är som vanligt, sånna skador jag alltid brukar ha. Dock har jag inte fått något slag från en innebandyklubba den här gången, och det är inte samma arm som senaste gången, men ändå liknande smärta. Kommer och går, och gör ont som fään då och då.
Så jag kan inte träna innebandy imorgonkväll.. Känns as kasst, har missat flera träningar nu. Visst har jag gjort andra saker som också är roligt, men nu när det blir såhär många gånger så..ah tråkigt känns det. Jag vill träna! Och nu när jag fått tillbaks armskadan igen...I freeking hate it! -.-

Jag var och shoppa lite med Ida igår också, köpte flippflopp och ett par svarta klackskor med blingbling där fram, hur fina som helst :) Glömde dem dock med Ida, så jag ska åka till henne imorgon och käka lunch och hämta dem :p Och försöka gå ett varv och hitta en matchande klänning till helgen då det blir utgång.

Nu blir det nog sova. Godnatt.

Today I Wont Ask For More

SOL SOL SOL :D OCH JAG FÅR VAR UTE UTE UTE :D
yepps, det får jag. Ledig är man så jag ska träffa Ida i stan, Becca kommer även in efter hon har slutat skolan vid ett snåret. Lite fika, lite shopping, massa prat, who could ask for more? ;)

Längtar verkligen efter att få gå ut! Ska bli nice. Humöret känns som om det är på topp idag, har fått upp den med nrj lyssnande och inget ska få hindra mig idag.
Ikväll kommer ska jag bjuda Becca och Malin på middag hos mig, äntligen är trion hemma och återställd igen x) Har inte riktigt bestämt mig än exakt vad det blir för mat. Egentligen brukar ingen av oss göra det innan, mera att vi alltid har bestämt det ihop innan. Men mja, något vill jag fundera ut :)

Ut i solen med er nu!

gårdagen

Igår jobbade jag tillsammans med Magnus. Fick en stor överraskning igår också då Becca och Malin kom till jobbet! :) Malin har nämligen varit borta i månader och jobbat, så det var himla roligt att återse henne igen! Vi stod och snackade ett tag, sen så gick de in till gallerian bredvid.
Jag jobbade fram till klockan sex på kvällen tills jag slutade, gick sen till affären för att köpa sallad som inte fanns så det bidde pasta istället. Eftersom vädret var på topp och värmen strömmade på, även klockan sex på kvällen, så bestämde jag mig för att gå till tvärbanan istället för att ta bussen. Väl ditkommen så insåg jag att de hade ju stängt av tvärbanan mellan den 24-25. Jag suckade och fick fortsätta gå till Gullmars helt enkelt som skulle ta ytterligare en kvart (minst), då såg jag när jag hade kommit runt hörnet och en ersättningsbuss för tvärbanan stod och väntade, vilket jag hoppade på snabbt som ögat :)

Då jag kom hem hann jag äta min pasta och två spenatknäckebröd (yepps, sån är jag) innan vi skulle åka till bion. Jag, mamma och pappa skulle nämligen se Water For Elephants. Har ni inte sett den än, så gör det! Himla bra film och tårarna rann nerför kinderna då och då :p Den levde upp högre än mina förväntningar och vad jag hade hört innan.
Handlingen är kort och gott att det handlar om en vetrinärstudent som dagen då han ska göra sitt examensprov, får reda på att hans föräldrar har omkommit i en bilolycka. Berättelsen utspelar sig under deprissionen som var i USA, och eftersom hans pappa inte helt ägde huset så tvingas huvudrollsinnehavaren (glömt bort hans namn) att leva på luffen. Samma kväll stöter han då ihop med en cirkus och får jobb där som vetrinär trots hans saknade av licens. Han förälskar sig i cirkusdirektörens fru och på den vägen är det.
Vill du veta mer? Se filmen. Huvudkaraktärerna spelas utav Robert Pattinson och Reese Witherspoon.

nu blir det jympa, caio

Filmtittande

Rastlösheten kickar in. Det jag innan nuet har gjort är att kollat på en Beck film, kollat klart på Skilda Världar boxen och löst korsord. Klockan är tio över tio och arbetet står för dörren imorgon. Börjar bli trött, inte vet jag för om det är pga sömnlöshet eller att jag har så tråkigt. Egentligen borde jag bara sova, lämna kvällen bakom mig. Stiga in i drömvärlden en stund. Testa och se om jag drömmer om honom igen, för det vill jag.

Vampyrer, en svensk film om två systrar som är just vampyrer. Efter de en kväll dödat en mcgängmedlem så skiljs de åt då dem flyr från offrets polare som är ute efter hämnd. En av systrarna är även nyfiken på ett liv utanför den värld dem för tillfället lever i och vill sluta att vara vampyr.
Ja, det är det jag har förstått än sålänge av filmen. Det är den första svenska vampyrfilmen jag har sett, och annorlunda är det jämfört med de utländska. Inte bara sättet det är filmat och berättat, utan hur dem är också.

Nä skit samma. Ska gå och ta bort sminket nu och fixa frukt till frukosten imorgon. Godnatt.

Me, Myself and I

Har varit med Becca dessa dagar och jobbat, så har inte varit vid datorn så mycket.
Igår hade vi den årliga traditionella påskmiddagen hemma. Det är vår familj, mormor, Carro och familjen Källström kommer tillsammans och käkar god mat :) Mycket trevligt. Becca följde även med igår också. Så vi åkte dit efter jag hade slutat jobbet vid 3.
Efter middagen åkte jag och Becca mot stan för att göra en kväll på stan. Mera ingående skulle vi til nattklubben Nype och festa loss. Det var första gången för mig och stället förvånade mig verkligen! Ända sedan man var 18+ och hade tröttnat på The Bridge så har man alltid letat efter ett stort och bra ställe man kan gå ut till här i Stockholm. Bortsett från ikväll hade jag inte hittat det. Nype är glamoröst, stort, visserligen något dyrt, men de hade tre dansgolv med alla olika muskstilar..vilket jag gillade väldigt mycket ;) Så dit har vi bestämt att gå till igen, den gången med mera folk. Så det ska bli kul!

Nu sitter jag hemma i soffan för mig själv och tänkte ha egen filmkväll. Får se hur det blir, puss.

Påskfirande

tjap tjap! Detta är vad som har hänt idag torsdag:
Har gått morgonpromenad med Molly och fått in en skalbaggeliknandesak i lägenhet som har kröp på min nacke.. SÅ FREEKIN LÄSKIGT!! Sen har jag varit hos föräldrarna och lämnat tillbaka Molly och ätit mini lunch där innan jag åkte till jobbet. Där jobbade jag tillsammans med Jerry och vi hade jordgubbsfrossa :) Det var otroligt gott, och orgasmframkallande, tills man efter att man hade ätit en och en halv ask själv fick jävlans ont i magen x) haha. Askarna kostade liksom 12 spänn! Så efter att jag hade överraskat honom med en låda, så blev han tvungen att gå till ICA själv och köpa två till :p
Becca kom lagom till stägning och åt upp dem jordgubbarna som blev över då jag och Jerry inte orkade resten, hehe. Så efter vi hade stängt så åkte jag och Becca hem till mig och handlade inför middagen. Vi gjorde pasta/kycklingsallad..underbart gott!
Nu sitter vi här, mätta och belåtna, och kollar på tv och har lite musik på. Klockan är tolv och jag är fortfarande inte trött. Var inte trött igår heller vid det här laget...hoppas fan att jag inte börjar vända på dygnet, det får bara inte hända! -.-

I alla falll och hur som helt så blir det jobb imorgon igen: kvart i nio till tre noll noll. Därefter påskmiddag hemma i Årsta, och efter det utgång med Becca ;D Ska bli kul :)

Jahap

Precis kommit hem från jobbet och sitter i vardagsrummet och kollar på Skilda Världar. Hehe, köpte dvd:n i förregår. Var ju tvungen :p
Inte så mycket att berätta, inget mer än vanligt som har hänt ikväll och idag. Får se om det händer nå imorgon..

Dagens

Dagens händelser:

- Beck-frukost tillsammans med Becca.
- Promenad till Gullmarsplan i solen med Becca.
- Köpt DVD:er på Åhlens.
- Åkt till Ida och lekt med gudbarnet.
- Ätit sallad hos Ida.
- Tränat Bas Jympa på Friskis&Svettis tillsammans med mamma.
- Hämtat pappa med mamma.
- Handlat med mamma och pappa.
- Ställt in varor i kylen och frysen.
- Lagar nu mat och kolla på Shall We Dance.

Slut på dagens händelser:

I'm Walking On Sunshine

Soligt idag med, glöm inte bort att njuta av värmen!
Idag har jag vaknat och ätit frukost till The Nanny. Sen så åkte jag till Sickla och körde jympapass med mamma. Sen efter det gymmade jag en och en halv timme själv. Sen så gick jag till Kicks och köpte body lotion med mild strawberry lukt och gult nagerlack. Sen så gick jag till affären och köpte sallad. Sen så åkte jag hem och åt salladen och kollade på The Vampire Diaries. Sen så gick jag ut med Molly. Sen så gick jag ner till bussen för att åka en bit och sen gå därifrån jag hoppade av till lägenheten jag vaktar.

Så jag har fått lite sol idag jag med, mycket skönt :) Och imorgon ska det bara bli ännu varmare ;) bye.

Solskenslördag

Becca sov över hos mig igår till idag lördag, och vi började morgonen med den första Beck filmen. Sen gjorde vi oss iordning båda två och begav oss innåt mot stan där vi först gick in i lite affärer då Becca var på jakt efter kvällens topp. Den hittade hon inne på Gina Tricot och det blev en vit blusaktig topp, himla fiin :) och jag hittade lite underkläder på H&M. 8
Hungern började kila på runt två tiden och vi hamnade på Wayne's på Medborgarplatsen. Becca tog ceasarsallad (som vanligt) och jag tog en rökt lax och örtkeso-sallad , den var hur goo som helst. Kärlek till den verkligen!

Runt tresnåret mötte vi upp Milla, Linda, Sarah och hennes pojkvän Emir i Medis, och vi gick till en uteserving där dem tog varsin dricka. Jag dricker varken vin eller öl, så jag stod över och njöt av värmen som ännu låg i luften. Under dem cirka två timmarna som vi satt där kom även Millas finska tjejkompis Veera, och även Tove kom och sa hej. Men framåt fem-sex tiden började vi gå mot tunnelbanan och stannade till på LIDL på hemvägen för att vi hade tänkt att grilla hemma hos Milla. Så vi köpte hamburgare och bröd, chips och påskmust.

Vi åkte hem till Milla och käkade grillat tillsammans med hennes föräldrar och hennes brorsa. Sen så gick vi ner och kollade på tv på lite frågesporter, Pensionärsjävlar och Americas Funniest Homevideos.


Nu är klockan halv tolv och Becca och jag sitter hemma hos mig och vi kollar på Madagaskar 2 och dricker lite. Jag börjar bli lite trött så måste gå och ta bort sminket nu innan jag däckar, hehe.
Until next time.

T.G.I.F.

Sällskap fiiinally! :D
Becca is in the house (appartment) !!  Vi har käkat falukorv, pasta och grönsaker, mycket gott. Och nu sitter vi i soffan och har kollat på första Batman filmen, och nu har Becca satt på Love & Other Drugs. Eftersom jag redan sett den och jag inte gillade den, så sitter jag framför datorn lite och skriver här istället :p
Väldigt kul att ha henne här igen, att ha någon annan här än mig själv här i lägenheten :) Det har blivit mycket prat  om allting, om pojkvän, om kompisar, om mat, om det förflutna, om jobb, om skolan.. och Danne såklart hihi (a) och lite annat.

Imorgon blir det danspass på friskis, Dans Afro ! Ska bli roligt :) Därefter kanske det blir grillning med Becca och Milla och säkert några fler :)

Thursday

Denna torsdag har utspelat sig på detta vis att jag har varit på möte i Orminge med jobbargänget. Därefter fått skjuts av Julia till Sickla där jag gick till ICA och köpte sallad som jag senare åt till sen lunch vid halv fem då jag kom hem till föräldrarna. Efter det vart det att åka till träningen och köra innebandy, det gick både upp och ner men mesta dels bra.
Nu sitter man framför film igen, ikväll vart det Matrix. Har faktiskt inte sett alla filmerna hela filmerna, har bara sett alla filmerna fast delar av dem. Har alltid lyckats missa början av filmerna som vanligt.

Goodnight.

Tråwkigt

Idag har man då varit hos mormor och städat, sedan åkt till jobbet och tränat Baspass, och därefter sprungit på löpbandet. Efter det duschade jag och åkte hem, diskade lite och fixade knäckemackor. Nu kollar jag på Escape From N.Y. Inte lika bra som jag hade hoppats på att den skulle vara, otroligt seg.

Ska göra mig iordning för sängen istället tror jag.

Träningskväll

Hemma i lägenheten igen, har nyligen ätit klart lite middag som man har plockat ihop och nu kollar jag på Stockholmsnatt på femman. Lite halv komiskt och intressant.
Nu ikväll har man då tränat som vanligt på tisdagar, innebandy. Vi var faktiskt en del tjejer och två killar från Herr-laget. Undgick de mesta blåmärken idag som tur var, det var mest Anna som fick de flesta skotten på benen hehe. Jag slapp idag för en gångs skull, men fick ett litet på höger underarm.

Nu är programet slut och huvudvärken dunkar fortfarande på, så jag ska ta bort sminket, borsta tänderna, tvätta ansiktet och sen gå och lägga mig faktiskt. Godnatt.

Välkommen tillbaka!

Yepps nu är man back...in half black, anyways.
Kryssingen var rolig :) Åkte som sagt på kryssning med familjen för att mamma fyllde år. Hade faktsikt egen hytt så slapp en massa snarkande och pratande människor for once x) Kunde somna gott!
Vi var några timmar i Helsingfors och spenderade dagen letande efter saker och åt mat som funkade. Men en sak Helsingfors har: skor!! :O skojja jag hitta fiina skor asså! Kärlek till dem! Så jeela synd att man inte kunde köpa någon. Jag hittade liksom min storlek, men sen så var det något konstig vid anklarna (eller vad man säger på svenska) de var liksom mindre än vad skornas snören var. Mamma tyckte inte heller att man skulle göra egna hål för då skulle dem eventuellt gå sönder. *snyft*
Självklart var det en aning ensamt att åka på kryssning med familjen också för mamma och pappa har varandra, storebrorsan har sambo, mellanbrorsan har flickvän. Vem hade jag? Mig själv. Jag får sluta skämma bort mig runt killar, försöka vara lite mer normal.. mera mig själv hehe. Har nämligen gjort bort mig igen, innan jag åkte på kryssningen. Jag hoppade in och jobbade i söndags, kvart i nio till halv två. Nää, inte Danne tyvärr. hihi. En annan kille som jag har snackat med ett par gånger som är hur schysst som helst, verkar vara det iaf. Patrik heter han, blond igen, vene vad som händer nu med blonda killar och mig men aja, hur som helst. Går ner från omklädningsrummet ner till receptionen för att ... NEJ, det var ju i lördags när jag var och tränade, och Ellinor kom och frågade ifall jag kunde ta hennes jobbpass morgonen efter alltså söndagen. Nu, jag hade gått ner från omklädningsrummet för att köpa en handduk då jag hade glömt att ta med en.

Jag: Kan jag få köpa en handduk?
Jerry: Vill du det?
Jag: Ja, vadåra?
Jerry: Du vet den luddar.
Jag: Va? Vadå är den äcklig?
Jerry: Nää, du får se.
Jag: Vadå?? Säg nu.
Jerry: Hehe, nej du kommer förstå. Sätt i kortet nu.
Jag: Hrmf, mjaha...
Jag gör köpet och ser att han sitter bakom mig på bänken och tar på sig skorna.

Jag: Hej!
Patrik: Hej!
Några sekunders pinsamtystnad..
Jag: Fan vad jag är trött. Har gymmat en och en halvtimma och sen kört jympa en timma.
Patrik: Ooh..
Jag: Då blir man liite trött.
Patrik: Ungefär som jag känner mig efter jag har kört hårt.
Jag: Ja..
Piiinsam tystnad hehe..
Patrik: Annars då? (ler)
Jag: Jorå, har flyttat in i en tillfällig lägenhet en månad.
Patrik: Ahaa?
Jag: Joo, det är min brorsas gamla arbetskompis som har flytt-åkt bort en månad och åkt till Thailand.
Patrik: Gu, vad skönt!
Jag: Ja, men det är lite ensamt nu i början, speciellt om nätterna när man ska sova ensam. Då vill man ha någon och sova med.
Jag backar upp, går nästan in i kundkiosk-datornerna, och bara kollar på honom och skäms över det jag nyss sa. Han sitter bara där och ler och kollar på mig.
Jag: Men ha det bra! Hej då.
Patrik: Hej då.


......don't ever, EVER, berätta för en kille som du nyss träffat/träffat några gånger hur ensamt det är när du sover ensam om nätterna. Man kunde ju läsa av direkt vad som stod i hans blick... *suck* Hur dum får man vara?! -.- Börjar fundera om jag inte kan prata med killar längre. Inte för att jag förut varit värsta pratarn men jag har inte gjort bort mig sååå mycket vaarje gång jag har pratat med någon kille.
Men det är inte så att han är Danne snygg, han är mera ..han ser bra ut. Han är mer sån där kille som är i sin egen ålder som är mest söt, och gullig. Som en killkompis typ, lätt och prata med. Men man vill ändå ha dessa äldre killar som är hetare! Han är som Jerry typ, jag tyckte han såg bra ut i början första dagarna jag först träffade honom. Sen så fick jag reda på att han har flickvän, då ströks han. Det hade liksom varit enklare om Patrik hade haft flickvän för då hade jag kunnat vara mer normalt med honom. Inte för att jag vet om han har det, men det är just det, jag vill veta det så jag kan snacka med han utan att vara rädd för att säga något dumt! Precis så med Danne också, hade varit gudomligt mycket enklare att prata med honom om jag visste att han hade tjej och han inte ville ha mig på det sättet, jag menare att det fanns en chans till det. För än så länge vet jag inte det om honom och det är därför jag nog får hjärtklappningar och det. För det är så spännande, så nytt, chansen finns fortfarande där, ligger och charmerat väntar på sin tur. Och varje gång jag ser honom så är jag as rädd för att göra bort mig så jag stelnar till och gör bort mig ändå.
Men ändå.. egnetligen vad säger jag? Jag vill ju inte att Danne ska ha flickvän, det är det sista jag vill. Jag vill ju ha honom för mig själv (a). Jag vill ha honom! Jag vill ha den där heta charmerande muskelknutten *ryser* hihi daamn han är snygg. :) Holy crap om ändå det kunde bli sant.. grr!

Cruise Around

Fick förfrågan av Ellinor igår då jag gymmade ifall jag kunde ta hennes morgonpass idag, vilket jag självklart sa ja till så nu står man här och arbetar förfullt. Jag ska jobba fram till halv två, då ska jag in till stan och köpa mammas present pga. att hon fyller år idag! :) Har nämligen hittat ett par fina örhängen och så ska jag luska fram ett matchande halsband till de. Förhoppningsvis blir hon glader!
Senare runt 4 ska jag befinna mig i Värtahamnen för att vi ska åka på kryssning hela familjen till Helsinfors, så jag återkommer till huvudstaden tisdag morgon ca tio noll noll. Och förhoppningsvis är alla glada och trevliga :)

Nu ska städa lite och receptionen och forsätta jöbba.


2

Dag två i min tillfälliga lägenhet och ensamheten sprudlar på. Hehe, nää då, det funkar. Sitter nu i soffan och kollar på Letters To Julet . Men troligen kommer jag inte göra det så länge, börjar bli en aning trött. Vet inte varför, men allting känns så himla segt ikväll. Ja.

Killing loneliness

Japp. Här sitter man då. Ensam i en främmande lägenhet man ska vakta i en månad framöver. Jag kollar på någon actionfilm som heter Driver med Dwayne Johnson.
Hm.. mja, vet inte vad jag ska skriva. Är ensam och saknar umgänge, saknar kompisar, saknar pojkvän, saknar någon att krama....saknar mycket just nu känner jag. Men vill inte direkt smsa någon för klockan är runt tolv, så det är ganska sent. Får vänta tills imorgon tills jag får träffa någon igen. Jag ska jympa då så tänkte ta och springa dit, det ska inte vara så långt, tänkte testa hur långt jag orkar.
Börjar bli lite trött nu så ska borsta tänderna och lägga mig i sängen, byebye.

Tur i spel, otur i kärlek.

Har vunnit tre gånger nu när jag har spelat. Precis som rubriken säger så går inte min amoore lika stiligt som mitt game:ande. Vilket bara resulterar till hur ensam man känner sig då man har kollat färdigt på Center Stage Turn It Up. I need you love!
Vilket får mig bara att vilja ha honom lite mer än vad jag vanliga fall vill. Självsäkerheten, tja..det lilla som finns i mig, blir bara starkare och tänker då ut stora planer för mig nästa gång, om den gången kommer, som jag träffar honom då jag inte jobbar. Då ska jag fan i mig ta chansen! Jag måste... Jag måste våga..
Mitt hjärta börjar småtrumma bara av blotta tanken på honom. Lägg på dansen på det, wildness.. Nää, jag vet inte vad jag pratar om nu, inte för att jag någonsin vet det då han är i närheten, antingen fysiskt eller mentalt, men någon dag, någon dag måste det bli ordning på saker och ting!.... eller hur?

You make my heart go bom bom baao!

Tillfälligt boende på väg!

En träningslös tisdagskväll står framför ännu en gång. Jag ska nämligen åka och kolla på min tillfälliga lägenhet som jag ska låna av brorsans gamla arbetskollega i en månad då han ska åka bort. Jag behöver heller inte betala något vilket är otroligt schysst! Passar ju jätte bra att jag sitter här och gäspar då, hehe får ta och pigga upp mig innan jag ska åka om tjugo minuter ungefär..
Idag har man inte gjort så mycket, bara mest varit hemma. Blev en liten tripp till affären så och har varit ute med Molly, så på så sätt har man fått lite frisk luft idag. Men annars har jag kollat på film, ätit, spelat dataspel....ja, det har jag gjort. Ledig dag. Ganska trååkhumör man är på nu.. hehe man kan inte ens skriva rätt och snyggt.

Imorgon blir det tack och lov jobb igen! Först åka till mormor och städa, sen åka till jobbet och samlas där för att gå till det närliggande hotellet för att jobba på årsmötet och leka vakt :p hihi. Därefter får man se om man flyttar in i lägenheten eller om jag gör det på torsdag/fredag. Skulle vara bäst om man blev skjutsad dit med alla grejerna, som jag har sagt innan så är det inge kul att ta allting på tåget.

Men nu ska jag ge hunden mat och sen plocka ihop det jag ska ha med mig, caio!

Helgen som var och är

Ääcklig dröm, säger jag bara! Första gången jag vaknat upp och skakat, bokstavligt talat. Jag drömde liknande det som hände förut, fast annorlunda och en aning värre. Usch! Och drömmen innan det var om mumier.. *suck* Ingen trevlig natt igår.

Hm.. helgen då? Ja, i fredags gymmade jag på jobbet. Körde benpass med chefen. ...Kan summera det såhär: Jag kan inte gå! haha Det var 20 kilo knäböj, egen kroppsvikt främre lår, 20/22,5 kilo på bakre lår, egen kroppsvikt stående vader, 20 kilo sittande vader........ pain, sweet sweet paiin.
Därefter jobbade jag mellan 16:00 - 19:15. Ja, Danne kom.. Och ja, jag gjorde bort mig! hehe.. Men från början eftersom jag och Becca skulle spendera kvällen ihop kom hon till jobbet runt fem och vi stod och pratade tills hon bad mig om en tjänst att jag skulle gå ner och fylla vatten i hennes vattenflaska. Jag gick då ner och gjorde det, inga problem, kommer upp och Janne säger då till mig "Han är här". Jag fattar först inte så jag frågar "Han är här?" Just som jag ställt frågan och han upprepar vad han har sagt då fattar jag, Danne är här. Ja ba: " Neej är han är? Du skojar?" Jag går och kollar på direkten i listan över gymfolk som har loggat in, och mycket riktigt, där stod hans namn.. hjärtklappningar börjar.. shiit han är här.. faan :p
Jag frågar vart han gick men kommer på i samma stund att eftersom han inte gick förbi mig så kan han inte var där nere, alltså måste han vara i stora gymmet. Jag säger då att jag går ner och städar lilla gymmet. Jag kommer ner, går mot "Fria Vikterna" - som vi kallar det lilla gymmet. Precis då jag kommer in genom dörren, där står han; längst in i hörnet och kör skulderblad/rygg då man har ett knä på en bänk, en hantel i handen, armen längst sidan och kör armbågen uppåt så att säga, och sjävklart spänner armen.... mycket najs av den sekunden jag såg hihi. För just som jag såg honom stannade hjärtat och jag kollade bort, gick bort för att plocka upp mattor och ställa iordning vikter. Men eftersom jag är jag, nyfniken och bara måååste kolla på honom, så kollar jag mot honom igen. Självklart har han slutat och dricker vatten, och kollar mot mig också. Just då vinkar han till mig, och som av ren reflex utan att jag har någon kontroll över det så ryker min hand upp i en vinkning också.. haha men det är inte det pinsammaste, nää. Efter vinkeriet så återgår jag, fånigt leende, till att plocka upp en matta från bakom knäböjvikten, men då när jag ska böja mig upp igen och gå åt höger, så får jag viktstängen som ligger på knäböjstället, rakt in i högra örat... FYY SATAN VAD DET GJORDE ONT, tänkte jag.. Men som vanligt kan jag inte reagera för om han hade sett det, vilket jag inte såg för jag stod med ryggen mot honom, då hade det varit otroligt pinsamt!! Så jag ställer tillbaka mattan, går ut ur rummet, går upp för trappan, lägger huvudet på Beccas axel och frågar henne: "Varför ska jag jämt göra bort mig när han kommer för??" Skrattandes berättar jag vad som nyss hände och dem börjar skratta också. Och jag skämdes.... vilket jag fortfarande gör :P

Kvällen utspelade sig somså att jag och Becca åkte till Cafe 60 och åt middag, efter det så åkte vi till Biljardpalatset och satt pratade en timme ungefär i väntan på att få ett bord och sen logiskt sätt så spelade vi biljard :)
Becca sov hos mig och lördagen kom. Vi åkte till mormor, där jag städade. Sen gick vi till Petra och spelade MarioKart och åt pizza till kvällen där vi kollade på as grym film: Scott Pilgrim vs. The World :) Har ni inte sett den, se den!! x) Många skratt kommer man få.

Idag ska jag fixa lite hemma, sen ska jag till Ida och ha taco/filmkväll :) vi hörs!

RSS 2.0